2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

ama bu anne adayları da pek girmiyor herhalde mayıs ta belli olduktan ssonra coşacaksınız sizzi gidi sizi:)))

slm kızlar inş Rabbim gönlünüzün dileğini nasip eder bende2011şubat annesiyim Allah bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin inş 9ay boyunca burdan güzel haberlerinizi paylaşırsınız

inşallah cnm sen daha yeni anne olmuşsun allah seni de istediğin kadar çocuk sahibi yapsın inşallah teşekkürler iyi dileklerin için..

ayy canım ewett çalışmalar devam ediyor işte biz elimizden geleni yapalımda gerisini rabbime bırakalım o herşeyin en iyisini bilendir verirse dünyanın en mutlu insanı yapar bizi.vermessede verecegi güne kadar sabırla bekleyecegiz insaallah rabbim bekletmeden verir.rabbim dualarımızı kabul etsin:26:
şubat annelerindende tecrübe yardımı alırız onlarada çok ihtiyacımız olacak.hepinize yorumlarınız için çok ama çok teşşekkürler

günaydın kızlar ya bu sabah test yaptım gerçi daha yumurtlama geçeli 9 gün oldu ama test negatif çıktı ümitsizliğe kapıldım geçen sefer yumurtlamadan 1 hafta sonra test yapmıştım silik de olsa pozitif çıkmıştı ama neyse artık adet günümü bekleyeceğim o da haftaya yüzümdede sivilceler çıkmaya başladı of ya galiba ben ocak annesi olamayacağım bu gidişle....

kızlar hayırlı olsun sizi biraz takip ederm öğrennde hayırlıyla bende ock annesiym 2011

günaydın kızlar umutsuzluk yok unutun herşey güzel olacak belki geç yumurtlamışsındır canım hiç belli olmaz böyle şeyler.2 hafta sonra burası dolup taşacak Allahın izniyle insaallah içlerinden biride ben olurum rabbi nasip eder.

Kızlar topiğiniz hayırlı olsun kucaklarınız bebişle dolsun inş. Geçen sene 25 nisandı son adet tarihim sizinde bu ay son adet tarihinz olur inş.

bacılar ya benim 13,09,09 tarıhınde bı oğlum oldu sımdı 19,04,20011 ve sanırım yıne hamıleyım ocak annesı olaçam herhalde dun test yaptım çıft cızgı çıktı ama ıdrar yolu enfeksıyonum çok fazla acaba çızgının bırı sılıktı enfeksıyordan olabılırmı ınsallah öyledır

aayy maaşşallah ilk ocak anne adayımızda gelmiş bileee.ay bizlere de dua et canım insaallah bizede o çift çizgiyi görmek nasip olur yarın git kan ver hemen insaallah dogrudur.dualarımız seninle canım

cnm ne güzwl işte ikisini birlikte büyütürsün kan testi yaptırmanı tavsiye etmem eğer çift çizgi çıktıysa ve adetin de geciktiyse zaten kesin hamilesindir 2 hafta daha bekle sonra doktora git zaten ultrasound da görülür..

kan testi için tavsiye etmem dememin sebebi bana bir doktorum söylemişti gereksiz bebeğe de zarar verebilir diye ama gerçi ondan başkasından da duymadım belki de palavradır.

çok enteresan canım bende ilk kez duydum hemen netten araştırAcam dogruluk payı varmı acaba?

hayırlı olsnn inşş tez zamnda dolar taşar burası bende 4 nisanda düşük yaptım sanırım sat 4 nisan kabul etcem kanmm 2 gün olduğu için dr korun demedi bizde çalışmalara başldık inşş tutturmuşuzdurr 5 gün daha beklicem hastalanmazsam test yapcam

benm reglim çok düzenlidir her ay 5 gün öne gelir bunu baz alırsam 27 hastalanmm gerekiyo

çünkü diğer hamileliğimde sat 26 şubattı ben mart 21 de test yaptım 2 çizgi
çıktı öle yapsam çıkar mı
yada düşük olduğu iin değişir mi

bende merakla bu başlığı bekliyordum.
geçen sene bu zamanlar hamileydik şimdi yavrularımız kucağımızda zaman su gibi akıp geçiyor.
Rabbim sizlerede hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…