- Konu Sahibi bebegim_01
-
slm kızlar inş Rabbim gönlünüzün dileğini nasip eder bende2011şubat annesiyim Allah bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin inş 9ay boyunca burdan güzel haberlerinizi paylaşırsınız
üstüne iki hafta koyunca evet 22 si galiba senin yumurtlama günü yada 20 si olacak o da bugün hadi inşallah allah dualarını kabul etsin cnm ben bitirdim çalışmayı artık normalde adetimin ay sonunda gelmesi lazım ama gene de 2 mayıs a kadar bekleyeceğim sonra test yapmayı düşünüyorum inşallah bu seferkini de kaybetmem yaa hepimiz inşallah kucağımıza alırız sapasağlam bebişleri allah herkesin gönlüne göre versin amin
canim ben daha anne olmadim cokk uzun zamandan berii ugrasiyorummmay bak ne güzel sen de bekliyorsun değil mi bebiş yani inşallah yoksa öylesine mi yazmıştın?başka çocuğun var mı cnm?
canim ben daha anne olmadim cokk uzun zamandan berii ugrasiyorummm
canim ben daha anne olmadim cokk uzun zamandan berii ugrasiyorummm
insaallah bu ay hepimize ugurlu gelir :26:
Kızlar topiğiniz hayırlı olsun kucaklarınız bebişle dolsun inş. Geçen sene 25 nisandı son adet tarihim sizinde bu ay son adet tarihinz olur inş.
bacılar ya benim 13,09,09 tarıhınde bı oğlum oldu sımdı 19,04,20011 ve sanırım yıne hamıleyım ocak annesı olaçam herhalde dun test yaptım çıft cızgı çıktı ama ıdrar yolu enfeksıyonum çok fazla acaba çızgının bırı sılıktı enfeksıyordan olabılırmı ınsallah öyledır
bacılar ya benim 13,09,09 tarıhınde bı oğlum oldu sımdı 19,04,20011 ve sanırım yıne hamıleyım ocak annesı olaçam herhalde dun test yaptım çıft cızgı çıktı ama ıdrar yolu enfeksıyonum çok fazla acaba çızgının bırı sılıktı enfeksıyordan olabılırmı ınsallah öyledır
cnm ne güzwl işte ikisini birlikte büyütürsün kan testi yaptırmanı tavsiye etmem eğer çift çizgi çıktıysa ve adetin de geciktiyse zaten kesin hamilesindir 2 hafta daha bekle sonra doktora git zaten ultrasound da görülür..
kan testi için tavsiye etmem dememin sebebi bana bir doktorum söylemişti gereksiz bebeğe de zarar verebilir diye ama gerçi ondan başkasından da duymadım belki de palavradır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?