2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

herkesse günaydınn nerelerdesiniz bakalımmm

daha kiimsenin belli olmadığı için pek giren yok cnm ama ilk haber benden kolsunn dün gece gene test yaptım bu sefer çok silik çıktı çift çizgi ama ben gene de sanmıyorum adetimin geçmesini beklicem sonra kesin belli olur zaten 3 güne kadar ocak anneleri de coşar böylece..

oo kimler gelmişş hoşgelmişş kucağını sağlıklı meleklerle dolsun inş.
bende 2011 ocak annesiyim sat ım 31 marttı 3 ocakta doğdu paşamm zzaman çabuk geçiyo

canım çok yeni olduğu için silik çıktı benmde öle olmuştu şimdi oğlum 4 aylık bnde ock annesymm sana ahyırlı olsun artık sende bir annesnn:)

canım hadi insaallahhhh müjdeli haberlerle gelirsin.senin gününe kaç gün kala yaptın test bende sabırsızlanıyorum ama daha günüme çok var oyüzden cesaret edemiyorum

oohh ohh ne güsel canmm günümz aynı bende 1 veya 2 mayısı bekliyorumm test içinn
ama ne güsel sen çift çizgiyi görmüşsn belirtin neeee

oohh ohh ne güsel canmm günümz aynı bende 1 veya 2 mayısı bekliyorumm test içinn
ama ne güsel sen çift çizgiyi görmüşsn belirtin neeee

evet ama emin değilim çok silikti bir daha yapıcam bana o test bozuk gibi geldi büyük ihtimalle zaten bu hafta sonu adet olucam bakalım belli olur...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. bebegim_01
2. rabiak
3. streetpit
4. belgun

evet ama emin değilim çok silikti bir daha yapıcam bana o test bozuk gibi geldi büyük ihtimalle zaten bu hafta sonu adet olucam bakalım belli olur...

kız benim bildigim kadarıyla gebe olmayıpta gebeymiş gibi gösteren testler yok.benim bildigim gebesindir ama testte çıkmaz bazıları çok hassa oluyor bak sana diyim benim ilk gebeligimde ben 7 gün önce adetime 7 gün kala yaptım ozaman çok silik çıkmıştı.yani benim şüphem yok.senin adet döngün nasıl mesela ben 26 günde bir adet olurum günümden önce hep

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1. bebegim_01
2. ekim.29
3. rabiak
4. derna
5. eelifes
6. belgun

maaşşallah artıyoruz :) mayısa az kaldıya şüphelenenler buraya geliyor

niyee kimse yazmıyoooooooooooooorrrrrr kendi kendime konuşuyor gibi hissettim

bence var canm benmde gebeliğimde çok açık renkti hatta gri gibii çok açık renkti
am atabi yarın bi daha yapp

bencede canmm sennde varmış canm biran önce gelsn yaa

bence var canm benmde gebeliğimde çok açık renkti hatta gri gibii çok açık renkti
am atabi yarın bi daha yapp

bencede canmm sennde varmış canm biran önce gelsn yaa

canım yazdıgını anlayamadım :::))) bende ne varmışş

streetpit canım sen ögrencimisin türk dili edebiyatı bölümüne bakıyordun hayırdır

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

1. bebegim_01
2. streetpit
3. belgun
4. rabiak
5. eelifes

heeeeeeeeyyy ordakiler ses verinde sohbet edelim eminim geçmişi okuyorsunuz benim yazdıklarımı görmüyorsunuz bile

yaaa çok tatlısın saol cnm inşallah dediğin gibi olur ama ilk anda çıkmadı ikinci çizgi yarımsaat sonra baktığımda vardı o yüzden şüpheliyim cnm ama umarım vardır yaa yoksa da artık allah kerim bir daha ki aya bekleriz ne yapalımm

canım benim yaptıgım testtede yarım saat bir saat sonra çıktı günnümüz geçmedigi için hemen çıkması süpriz olur.eger hamile olmasaydın hiç çıkmazdı emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…