- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
herkesse günaydınn nerelerdesiniz bakalımmm
daha kiimsenin belli olmadığı için pek giren yok cnm ama ilk haber benden kolsunn dün gece gene test yaptım bu sefer çok silik çıktı çift çizgi ama ben gene de sanmıyorum adetimin geçmesini beklicem sonra kesin belli olur zaten 3 güne kadar ocak anneleri de coşar böylece..
daha kiimsenin belli olmadığı için pek giren yok cnm ama ilk haber benden kolsunn dün gece gene test yaptım bu sefer çok silik çıktı çift çizgi ama ben gene de sanmıyorum adetimin geçmesini beklicem sonra kesin belli olur zaten 3 güne kadar ocak anneleri de coşar böylece..
canım hadi insaallahhhh müjdeli haberlerle gelirsin.senin gününe kaç gün kala yaptın test bende sabırsızlanıyorum ama daha günüme çok var oyüzden cesaret edemiyorum
cnm 2-3 gün kala yaptım
oohh ohh ne güsel canmm günümz aynı bende 1 veya 2 mayısı bekliyorumm test içinn
ama ne güsel sen çift çizgiyi görmüşsn belirtin neeee
evet ama emin değilim çok silikti bir daha yapıcam bana o test bozuk gibi geldi büyük ihtimalle zaten bu hafta sonu adet olucam bakalım belli olur...
bence var canm benmde gebeliğimde çok açık renkti hatta gri gibii çok açık renktievet ama emin değilim çok silikti bir daha yapıcam bana o test bozuk gibi geldi büyük ihtimalle zaten bu hafta sonu adet olucam bakalım belli olur...
kız benim bildigim kadarıyla gebe olmayıpta gebeymiş gibi gösteren testler yok.benim bildigim gebesindir ama testte çıkmaz bazıları çok hassa oluyor bak sana diyim benim ilk gebeligimde ben 7 gün önce adetime 7 gün kala yaptım ozaman çok silik çıkmıştı.yani benim şüphem yok.senin adet döngün nasıl mesela ben 26 günde bir adet olurum günümden önce hep
bence var canm benmde gebeliğimde çok açık renkti hatta gri gibii çok açık renkti
am atabi yarın bi daha yapp
bencede canmm sennde varmış canm biran önce gelsn yaa
kız benim bildigim kadarıyla gebe olmayıpta gebeymiş gibi gösteren testler yok.benim bildigim gebesindir ama testte çıkmaz bazıları çok hassa oluyor bak sana diyim benim ilk gebeligimde ben 7 gün önce adetime 7 gün kala yaptım ozaman çok silik çıkmıştı.yani benim şüphem yok.senin adet döngün nasıl mesela ben 26 günde bir adet olurum günümden önce hep
streetpit canım sen ögrencimisin türk dili edebiyatı bölümüne bakıyordun hayırdır
yaaa çok tatlısın saol cnm inşallah dediğin gibi olur ama ilk anda çıkmadı ikinci çizgi yarımsaat sonra baktığımda vardı o yüzden şüpheliyim cnm ama umarım vardır yaa yoksa da artık allah kerim bir daha ki aya bekleriz ne yapalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?