- Konu Sahibi bebegim_01
-
benm reglim çok düzenlidir her ay 5 gün öne gelir bunu baz alırsam 27 hastalanmm gerekiyo
çünkü diğer hamileliğimde sat 26 şubattı ben mart 21 de test yaptım 2 çizgi
çıktı öle yapsam çıkar mı
yada düşük olduğu iin değişir mi
canım seninle kasım anneleri topiginden tanışıyoruz sanırım yanlış hatırlamıyorum deilmi canım.
ewt canm ama malesef düşük yaptım bakalım bu ay ne ocak tutturabildik i tuttuysada sağlıkla gelsin
insaallah tutmuştur canım.bakalım bende bu ay sıkı çalıştımbizim durum ne olacak
insaallahhh böyle oluruz
senin sat kaç canım benim 8 mayıs tamda anneler gününe denk geliyor çok heyecanlıyım bizim çalışmalar bitti dualarımız başladı sende belirgin belirtiler varmı canım
inşş tuttmuşturr ya
benm sat 4 nisan normalde 25 günde bir adet görüyorum ama düşük oldugu için 4 mayısı beklicem bizde sıkı çalştık
ben 2 hafta kasık gögüs bel karın ağrısı çektim 1 haftadr hiç bir belirti yok ara ara kasık ağrım oluyo o kadr merakla günümü beklicem
Ekim.29 canım sende mi düşük yaptın?Ben 5 haftalıkken düşük yaptım nisanda,kürtaj olmadım sen??Bir de doktorun ne kadar korunma önerdi???
hayırlı olsun arkadaşlar:)
benim de sat 2 nisan dı cnm ben de geçen sene nisan da düşük yaptım 8 haftalıkken ama ben anlamamıştım 12 haftalıkken doktor kontroline gittik bir baktık 8 haftalıkken kalbi durmuş benim kürtajla aldılar o yüzden..tam 1 sene sonra bu ay da denedikk bakalım benim de senin gibi göğüs karın bel kasık ağrısı oldu ama bu hafta bir şey yok zaten umudumu kestim çünkü test yaptım gerçi daha erken ama negatif çıktı çünkü geçen sene erken yaptığım halde testi pozitif çıkmıştı öyle anlamıştım hamile olduğumu ama bu ay tutmadı herhalde neyse bu hafta sonu belli olacak zaten adet olmam gerekiyor göreceğiz bakalım tamam mı devam mı diye...
ben evde yapılan hamilelik testlerinde pozitif olmadıgı için doktora gittim adetim gecikti ve zorlanıyorum stres yapıyorum diye kan testinde 1000e yakın bhcg çıktı evde yapılan testlere göre moralinizi bozmayın :s
ben evde yapılan hamilelik testlerinde pozitif olmadıgı için doktora gittim adetim gecikti ve zorlanıyorum stres yapıyorum diye kan testinde 1000e yakın bhcg çıktı evde yapılan testlere göre moralinizi bozmayın :s
ben ilkinde de kürtaj oldum o zamn da 8 haftalıktı kapt atışını alamdık bizde dr 3 ay korun dedi 3. ayın sonu hamile kaldım hiç sorun yaşamadım 2 yaşında bi kızım var test için baya erkn bende düşük yaptıgmı daha adet günne 5 gün varken öğrendm ama bunda beklicm günümü benmkide bu hafta sonu belli olurr
canm içme sigarayı madem çoçuk istiyosnn hem senn için hemde kuzun içinbak şimdi gene umutlandım en iyisi sigarayı azaltayım hamile kalamadım diye gene sigara içmeye başlamıştım da:26:
evet cnm bize de 3 ay korunun dedi ama biz 1 sene korunduk daha yeni denedik işte bu ay bakalım şimdi biraz umutlandım sanki ama of beklemek de çok zor ya 5 gün daha daha...benim de nerdeyse 3 yaşında kızım var düşük o iki yaşındayken oldu bir de o zamanlar emziriyordum belki oyüzdende düşük olmuş olabilir...
ewt nisan 4 de düşük yaptım 5 haftalıktı kendi düştü kürtaj olmadım 2 gün kanmm oldu değerim sıfırlandı bizde geri çalışmalara başladık
çok geçmiş olsn sanadaCanım ben de 5 nisanda düşük yaptım,aynı tarihlerde yapmışız,ben de aynı şekilde kürtaj olmadım,kendi düştü,6 gün kanamam oldu benim,ama dün yapılan testte 1.89 çıktı hcg.Doktorum iyi dedi.Adetin gecikirse gel dedi:85:
çok geçmiş olsn sanada
ewt zaten nisan ayında bi uğursuzluk var çok fazla düşük yapan var çünkü
siz korunuyomsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?