2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

bende ocak annesi olucam inş. şu an 8 haftalık hamileyim bulantılarım hat safhada ilaç kullanıyorum. Geçen hafta bebeğimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk..Allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

günaydınlar herkese.kızlar ptesi dra gidicem bebeği ve kalp atışını göebilmek için. nolursunuz dua edin görebilelim çok korkuyorum bi sorun vardır boş gebelikir diye.nolursunuz dua edin bi sorun yoktur inşallah .birde kızlar sizde akıntı oluyomusunuz

S.a nasılsınız ocak anneleri ya kızlarrrrr çarşamba günü gittik 6+5 di bebişi alttan muane ile gördük kalp atışlarınıda gördük fakatt benim aşırı mide bulantılarım vardı serum taktılar serumdan sonra rahatladım ve 3 gündür eskisi gidi değilim mide bulantılarımda geçti yoksa bebişe birşeymi olduuuuuu pöfsss

slm kızlar hepinize sağlıklı hamişlikler sonrasında da sağlıklı ve dünya tatlısı bebişler diliyorum

benimde sat 7 nisan bende ocak annesi olucam inşaallah .6+6 da kalp atışını duyduk sonra testler yapıldı toxoplazma negatif ama ben çok korkuyorum pimpiriklilkten bidaha yaptırcam
içim bulanıyor ama hiç yediklerimi çıkarmadım çok şükür ve ağzımda hiiiç ama hiiç tat yok araada üşüme geliyor nedense

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:

SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

Bende aranıza katılmak istiyorum.İnternetten bakınca 6+3 çıkıyor ama doktor 5 haftalık hamilesin dedi yani ocak annesi olacağım kısmetse.
Kısaca kendimden bahsedeyim ben 26 mart 2011 de tüp bebek denedim tutmadı iki tüpümde tıkalıydı güya :=)) ama hamileyim işte .....

slm kızlar p.tesı kanmam oldu hemen acıle gıttık 1haftadır yatıyorum dusuk onleyı ılac verdı benım ve bebegım için dua edın 11hazıranda bırdaha dr gıdecez ınsallah sorun yoktur

herkese merhaba.. ben 8 haftalık ikizlere hamileyim. 5. haftadan beri mide bulantılarım var. sadece sabahları kusma oluyor ama bulantı yüzünden bişey yiyemiyorum. haliyle halsiz düşüyorum.. iki hafta önce serum takıldı ilaç kullanıyorum ama kesin çözüm değil tabi.. nezamana kadar böyle sürecek bilmiyorum. yine de şükretmeye çalışıyorum. haftaya kontrole gideceğim inşallah. sanırım yine serum takılır.. bakalım.. allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba,
ben de ocak annesiyim. bu ikinci hamileliğim. 2.5 yaşında 1 kızım var. 10.haftaya girdim. bulantılarım azalsa dahi geçmedi hala... sizde durumlar nasıl? geçen hafta kanamam oldu, düşük tehlikesi atlattım çok korktuk, çok ağladım. şimdi daha iyiyim. akşamları tansiyonum acaip düşüyor, çok başım dönüyor. sizde de oluyor mu? hadi burayı biraz hareketlendirelim,nerdesiniz arkadaşlar? paylaşacağımız çok şey var...

cook gecmis olsunn bende 11.haftaya girdimm rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah bide sana katiliyorumm burasi cook hareketsizz genelde herkez diyer topikte buraya ugrayan yok galiba

cok gecmıs olsun canım ınsallah bır sey olamaz bebegıne benımde ıkıncı gebelıgım bır oğlum var 16 aylık bulantılarımda ıkı gundur azaldı allaahıma cok sukur cok kotuydum

cook gecmis olsunn bende 11.haftaya girdimm rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah bide sana katiliyorumm burasi cook hareketsizz genelde herkez diyer topikte buraya ugrayan yok galiba

çok teşekkür ederim canım, inşallah senin de miniğin sağlıkla dünyaya merhaba der :)) diğer topic dediğin yer neresi acaba?

cok gecmıs olsun canım ınsallah bır sey olamaz bebegıne benımde ıkıncı gebelıgım bır oğlum var 16 aylık bulantılarımda ıkı gundur azaldı allaahıma cok sukur cok kotuydum

çok çok teşekkür ederim canım, inşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi... bulantı işi zor gerçekten ben 2.5 kilo verdim, kusmadığım halde. ilk aylar belki en zor dönemlerinden... orta üç aya bir ulaşsak malum doktorlar balayı dönemi diyorlar ya :))

Çok geçmiş olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar merhaba bugün doktora gittim.15+1 günlük hamileyim bebeğin baş ve popo mesafesi 9 cm dedi.Doktor normal dedi ama kendi doktorum değildi bende korktum biraz.Sizin bebeklerinizin boyları nasıl?

kızlar merhaba bu topiği nasıl da gözden kaçırmışım anlamadım , bende bir ocak annesi olacağım inşallah, şu an 15 haftamız doluyor, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah, herkese selamlar

Kızlar merhaba bugün doktora gittim.15+1 günlük hamileyim bebeğin baş ve popo mesafesi 9 cm dedi.Doktor normal dedi ama kendi doktorum değildi bende korktum biraz.Sizin bebeklerinizin boyları nasıl?

bukozg merhaba bende 15. haftayı tamamlıyorum bugün, bu haftanın başında gittiğimde bende boyunu sordum bacakları artık baya uzadığı için net çıkmayabilir dedi, kafa ve diğer ölçülere baktı, normalde de bildiğim 15. haftanın sonunda bebeğin 10-12cm arasında olduğu yani bir gerilik varmış gibi görünmüyor sen içini ferah tut. selamlar.

maaşşallahh sizlere güzell anne adaylarımm Allahım esirgesin sizleri saglıklı dogumlar nasip eylesin rabbim banada bu mutlulugu yaşamayı nasip eylesin insaallah şu mübarek günler hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…