- Konu Sahibi bebegim_01
-
merhaba,
ben de ocak annesiyim. bu ikinci hamileliğim. 2.5 yaşında 1 kızım var. 10.haftaya girdim. bulantılarım azalsa dahi geçmedi hala... sizde durumlar nasıl? geçen hafta kanamam oldu, düşük tehlikesi atlattım çok korktuk, çok ağladım. şimdi daha iyiyim. akşamları tansiyonum acaip düşüyor, çok başım dönüyor. sizde de oluyor mu? hadi burayı biraz hareketlendirelim,nerdesiniz arkadaşlar? paylaşacağımız çok şey var...
merhaba,
ben de ocak annesiyim. bu ikinci hamileliğim. 2.5 yaşında 1 kızım var. 10.haftaya girdim. bulantılarım azalsa dahi geçmedi hala... sizde durumlar nasıl? geçen hafta kanamam oldu, düşük tehlikesi atlattım çok korktuk, çok ağladım. şimdi daha iyiyim. akşamları tansiyonum acaip düşüyor, çok başım dönüyor. sizde de oluyor mu? hadi burayı biraz hareketlendirelim,nerdesiniz arkadaşlar? paylaşacağımız çok şey var...
cook gecmis olsunn bende 11.haftaya girdimm rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallahbide sana katiliyorumm burasi cook hareketsizz genelde herkez diyer topikte buraya ugrayan yok galiba
cok gecmıs olsun canım ınsallah bır sey olamaz bebegıne benımde ıkıncı gebelıgım bır oğlum var 16 aylık bulantılarımda ıkı gundur azaldı allaahıma cok sukur cok kotuydum
merhaba,
Kızlar merhaba bugün doktora gittim.15+1 günlük hamileyim bebeğin baş ve popo mesafesi 9 cm dedi.Doktor normal dedi ama kendi doktorum değildi bende korktum biraz.Sizin bebeklerinizin boyları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?