- Konu Sahibi bebegim_01
-
çok doğru kötü düşünce gerçekten çok etkiliyor bende ilkinde hep diken üstündeydim aldım alıcağımıda işte insanın elindemi olmuyor nedir bir yandan gurbetlik insan ister istemez skılıyor işte Allah hepimizin yarımcısı olsun İnşallah
canım stres yapma lütfen ben bu konuları çok okuyorum ve çok araştırıyorum benimde bir düşügüm var.seni çok i.anlıyorum.kahverengi leke önemli deil canım eger kırmızı ve yogun birşekilde agrılı olursa bu kötüye sinyaldir ki böyle bir durumda bile bebegin kalp atışlarını alan saglıklı bebekleri çok okudum yani rabbim bizi hayatın her köşesinde ve anında deniyor.insaallah herşey güzel olacak sıkma canını kendini rahat bırak.hep i.düşün canımcnm gitsemde birşey değişmiycek ilaçlarım belli zaten ilk düşüğümde kullandığım ilaçları kullanıyorum parça düşürmeden gitmenin bir anlamı yok ilaçlarımı kullanıyorum zaten Rabbimmmmmmmmm bu yavrumu bana bağışlasın(
slmm kızlar birkaç gündür giremedim geçmişi henüz okumadım birazdan bakıcam ben çok kötüyümsürekli kusuyorum ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum oğlumla çok zorlanıyorum herşeyden midem bulanıyor çocuğumu yedirirken bile midem bulanıyor umarımbu dönem çabuk biter çocukla birlikte gerçekten çok zor oluyor oğlumu ihmal etmekten korkuyorum zaten hastalandı 3 gündür ilaçlara rağmen ateşi düşmüyor geceleri eşimle nöbetleşe bekliyoruz onada kıyamıyorum sabah erken kalkıp gidiyor anlıcağınız çok zor günler geçiriyorum (
cnm türkiyedeyim ailem istanbul tarafları yalovada bende kahramanmaraştayımBen diger sefer tup bebek yaptirdigimda hep int basindaydim ve olumlu olumsuz okadar sey okuyordumki okuduklarim beni cook etkiliyordu..
Bu denemede hic acmadim zaten evdede degildim cok daha rahat bir tedavi gecirdim
Gulsun turkiye disindami yasiyorsun??
canım stres yapma lütfen ben bu konuları çok okuyorum ve çok araştırıyorum benimde bir düşügüm var.seni çok i.anlıyorum.kahverengi leke önemli deil canım eger kırmızı ve yogun birşekilde agrılı olursa bu kötüye sinyaldir ki böyle bir durumda bile bebegin kalp atışlarını alan saglıklı bebekleri çok okudum yani rabbim bizi hayatın her köşesinde ve anında deniyor.insaallah herşey güzel olacak sıkma canını kendini rahat bırak.hep i.düşün canım
Hayırlısı Allahtan cnm bekliyoruz işte Rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün:93:
canım stres yapma lütfen ben bu konuları çok okuyorum ve çok araştırıyorum benimde bir düşügüm var.seni çok i.anlıyorum.kahverengi leke önemli deil canım eger kırmızı ve yogun birşekilde agrılı olursa bu kötüye sinyaldir ki böyle bir durumda bile bebegin kalp atışlarını alan saglıklı bebekleri çok okudum yani rabbim bizi hayatın her köşesinde ve anında deniyor.insaallah herşey güzel olacak sıkma canını kendini rahat bırak.hep i.düşün canım
mrb kaç haftalıksın cnm
mrb kaç haftalıksın cnm
5+6 sanırım son zamanlarda bakmadım
5+6 sanırım son zamanlarda bakmadım
hımm bende 8+3 senın ilk gebelıkmı
hımm bende 8+3 senın ilk gebelıkmı
yok ilki düşük oldu maşallah ne güzel kalp atışlarını falan duymuşsundur biz bakalıım neler bekliyor Rabbim yüzümüzü güldüürsüm
yok ilki düşük oldu maşallah ne güzel kalp atışlarını falan duymuşsundur biz bakalıım neler bekliyor Rabbim yüzümüzü güldüürsüm
duyduk cnm 6+4 120 idi kalp atışı inş sende duyarsın allah kucağına sağlıkla almayıda nasip eder merak etme benımde ikinci gebelık 6 yaşında bır prensesım varr
duyduk cnm 6+4 120 idi kalp atışı inş sende duyarsın allah kucağına sağlıkla almayıda nasip eder merak etme benımde ikinci gebelık 6 yaşında bır prensesım varr
maşallah ben okadarlıkkende duyamam galiba kesem ufak daha 11.7 mm bakalım birdahaki kont çarşamba günü Rabbim hayırlısını versin inşlh bizlerde duyarızzzzzzz
maşallah ben okadarlıkkende duyamam galiba kesem ufak daha 11.7 mm bakalım birdahaki kont çarşamba günü Rabbim hayırlısını versin inşlh bizlerde duyarızzzzzzz
duyarsın tatlım pıt pıtları sende inş
duyarsın tatlım pıt pıtları sende inş
anummmmm 6 haftalık olmuş bugünnnnn şimdi hesapladımama bakalım normalden ufak görünüyor ultrsyonda :78:
AMMMİNNNNN İNSAALLAH CANIMcanım stres yapma lütfen ben bu konuları çok okuyorum ve çok araştırıyorum benimde bir düşügüm var.seni çok i.anlıyorum.kahverengi leke önemli deil canım eger kırmızı ve yogun birşekilde agrılı olursa bu kötüye sinyaldir ki böyle bir durumda bile bebegin kalp atışlarını alan saglıklı bebekleri çok okudum yani rabbim bizi hayatın her köşesinde ve anında deniyor.insaallah herşey güzel olacak sıkma canını kendini rahat bırak.hep i.düşün canım
Allah söyletmiştir insaallahmrb kaç haftalıksın cnm
gülsüncüm canım stres yapma allah inşş sana bağışlar bebeğinii
çok doğru kötü düşünce gerçekten çok etkiliyor bende ilkinde hep diken üstündeydim aldım alıcağımıda işte insanın elindemi olmuyor nedir bir yandan gurbetlik insan ister istemez skılıyor işte Allah hepimizin yarımcısı olsun İnşallah
canımya iki bebek gerçektende çok zor.Allah yardımcın olsun öncelikle.ilk bebegin kaç aylık canım.
şuan bebegine çok dikkat et tam geçiş dönemi havalar tekrardan sogumaya başlıyacak.keşke bende hamile olsamda tek şikayetim mide bulantım olsa diyorum.insaallah 3 hafta sonra bu şikayetlerinde bitecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?