2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

Ben diger sefer tup bebek yaptirdigimda hep int basindaydim ve olumlu olumsuz okadar sey okuyordumki okuduklarim beni cook etkiliyordu..
Bu denemede hic acmadim zaten evdede degildim cok daha rahat bir tedavi gecirdim
Gulsun turkiye disindami yasiyorsun??

canım stres yapma lütfen ben bu konuları çok okuyorum ve çok araştırıyorum benimde bir düşügüm var.seni çok i.anlıyorum.kahverengi leke önemli deil canım eger kırmızı ve yogun birşekilde agrılı olursa bu kötüye sinyaldir ki böyle bir durumda bile bebegin kalp atışlarını alan saglıklı bebekleri çok okudum yani rabbim bizi hayatın her köşesinde ve anında deniyor.insaallah herşey güzel olacak sıkma canını kendini rahat bırak.hep i.düşün canım

canımya iki bebek gerçektende çok zor.Allah yardımcın olsun öncelikle.ilk bebegin kaç aylık canım.
şuan bebegine çok dikkat et tam geçiş dönemi havalar tekrardan sogumaya başlıyacak.keşke bende hamile olsamda tek şikayetim mide bulantım olsa diyorum.insaallah 3 hafta sonra bu şikayetlerinde bitecek canım

cnm türkiyedeyim ailem istanbul tarafları yalovada bende kahramanmaraştayım

kızlar merhaba bende hamileyim internete göre 5+6 ultrasonda ise 5+4üm cuma dr gittim keseyi gördk ultrasond fakat bebişi ve kalp atışı görmek için 10 gün sonra gelin dedi dr.kese boyutu herhalde ultrason çıktısında 14.11 mm yazıyordu 5w2d önünde.sizce nasıl kese çok mu büyük??moralim bozuldu internette yazılanları okuyunca

amin canım inşallah bu kez bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..

canım çok saol oğlum temmuzda 3 yaşında olcak gerçekten çok zorlanıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberini alırız ama bulantıların olmasın:)ciiden çok zor umarım dediğim gibi olurda 3 hafta sonra biter

meraba anne adayları bende 7+2 haftalık hamıleyım 7 yasında oglum var bu ıkıncı benım asırı bulantım var bana tavsıyede bulunacak olan varmııı lutfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…