- Konu Sahibi bebegim_01
-
Merabalar uzun zamandır yazamıyordum. 2. doktor kontrolümüze perşembe günü gittik. 6+6 olmuşum. Bebek şuan 9 mm. Ama doktor üzücü bir haber verdi bize. Kesenin etrafında kanama varmış. Düşük riskin var dedi. İlaç verdi progestan günde 2 kere alıyorum. Yatıp dinlenecekmişim. Böyle durumları duyan şahit olan varsa yazarsa sevinirim. Dualarınızı bekliyoruz. İnşallah bebeğim bizimle kalır...
kızlar bugün bende kese için gidicem inş hayırlı haberlerle dönerim çok korkuyorumm yaa.
ya göremezsem diye daha önce bi dış gebelik geçirmiştim canımm... ama o çok farklı bi durumdu.. bundan umutluyum ama hayırlısıneden korkuyorsun canım .korkarsan korktuğun şeyler başına gelir .rahat ol bakalım.
herşey güzel güzel gelişicek bebeğinide görücen zamanlar gelicek.
evham bebiğine zarar verir sıkıntı ve stres yapma kendine kendine.
allah büyük ve allaha emanetler lütfen aklınızdan kötü şeyleri çıkartı korkma tamam mı
kızlarr geldimmm.. ALLAHIMA şükürler olsun keseyi göbekten gördük 12,3mm ultrasona görede 5 haftalık daha kuzummm.. kızlarr çok sevindimm yaa.
sağol canım aminnn.. inş tüm isteyenler görür o günlerii allah olmayanlarada versinn.Gözün aydın canım..
Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
kızlar neden bizim ocak anneleri ikiye bölünmüş durumda :26:
Canım bu konu burada açılmıştı..
Diğeride gebelik bölümünde açılmıştı ama onda daha fazla kişi vardı genelde herkes oraya gidiyodu ve tabloda orada oluşturulmuştu..
Konu sahibine söyledik oda editörlere söyledi gebelik bölümünden ocak annelerine taşındı konu böylece 2 konu olmuş oldu..
kızlarr geldimmm.. ALLAHIMA şükürler olsun keseyi göbekten gördük 12,3mm ultrasona görede 5 haftalık daha kuzummm.. kızlarr çok sevindimm yaa.
anladım canım, peki bunun birleştirilmesi mümkün değil mi, iki farklı topik takip etmek zor olur doğrusu
canım öncelikle geçmiş olsun ama korkma benımde aynı sorunum var 9haftaya girecem bende günde 6 tane alıyorum bana da dınlen çekmece daha kapatma dedı ama ben denılen hiç bişeyı yapmıyorum günlük hareketlerımın hiç birini kısıtlamıyorum sende kasma kendını ve düşünme allahın izniyle bişey olmaz 3 aya kadar zaten düşük riski oluyorr panık yapma rahat ol çok hareketme etme çokta hareketsız kalma herşey gonlünce olsun yaradana emanet ol
merhaba ..ben ocak annesi mi olcam şubat mı bilemedim..en son adet günüm 30 nisan..ama 15 mayıstan sonra hmile kaldım şubat mı olur acaba ..daha doktora gidemedim..ama çok heycanlıyımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?