2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

Merabalar uzun zamandır yazamıyordum. 2. doktor kontrolümüze perşembe günü gittik. 6+6 olmuşum. Bebek şuan 9 mm. Ama doktor üzücü bir haber verdi bize. Kesenin etrafında kanama varmış. Düşük riskin var dedi. İlaç verdi progestan günde 2 kere alıyorum. Yatıp dinlenecekmişim. Böyle durumları duyan şahit olan varsa yazarsa sevinirim. Dualarınızı bekliyoruz. İnşallah bebeğim bizimle kalır...

canım öncelikle geçmiş olsun ama korkma benımde aynı sorunum var 9haftaya girecem bende günde 6 tane alıyorum bana da dınlen çekmece daha kapatma dedı ama ben denılen hiç bişeyı yapmıyorum günlük hareketlerımın hiç birini kısıtlamıyorum sende kasma kendını ve düşünme allahın izniyle bişey olmaz 3 aya kadar zaten düşük riski oluyorr panık yapma rahat ol çok hareketme etme çokta hareketsız kalma herşey gonlünce olsun yaradana emanet ol

kızlar bugün bende kese için gidicem inş hayırlı haberlerle dönerim çok korkuyorumm yaa.

neden korkuyorsun canım .korkarsan korktuğun şeyler başına gelir .rahat ol bakalım.
herşey güzel güzel gelişicek bebeğinide görücen zamanlar gelicek.
evham bebiğine zarar verir sıkıntı ve stres yapma kendine kendine.
allah büyük ve allaha emanetler lütfen aklınızdan kötü şeyleri çıkartı korkma tamam mı

ya göremezsem diye daha önce bi dış gebelik geçirmiştim canımm... ama o çok farklı bi durumdu.. bundan umutluyum ama hayırlısı

kızlarr geldimmm.. ALLAHIMA şükürler olsun keseyi göbekten gördük 12,3mm ultrasona görede 5 haftalık daha kuzummm.. kızlarr çok sevindimm yaa.

Son düzenleme:
slm kizlar

ocak annesiyim bende kismetse bebisimin kalp atisini gormustum bakalim yarin kismetse yine gorecem allah guzel hamilelikler yasatsin hepimize

kızlar neden bizim ocak anneleri ikiye bölünmüş durumda :26:

Canım bu konu burada açılmıştı..
Diğeride gebelik bölümünde açılmıştı ama onda daha fazla kişi vardı genelde herkes oraya gidiyodu ve tabloda orada oluşturulmuştu..
Konu sahibine söyledik oda editörlere söyledi gebelik bölümünden ocak annelerine taşındı konu böylece 2 konu olmuş oldu..

anladım canım, peki bunun birleştirilmesi mümkün değil mi, iki farklı topik takip etmek zor olur doğrusu

kızlarr geldimmm.. ALLAHIMA şükürler olsun keseyi göbekten gördük 12,3mm ultrasona görede 5 haftalık daha kuzummm.. kızlarr çok sevindimm yaa.

ay ne güzel ben de cuma günü gördüm keseyi 5+2 çıktı ultrasonda kesede14 mm di.ben de benim kese büyük diye morlaim bozuluyordu normalmiş demekki bir arkadaşında 11 çıkmış :))sevindim canım.

anladım canım, peki bunun birleştirilmesi mümkün değil mi, iki farklı topik takip etmek zor olur doğrusu

Bilmiyorum canım ama zannetmiyorumda editörlere sormak lazım..
Aslında burdakilerin sayısı az onlar o topiğe gelseler böylece sorun kalmaz..

Arkadaşlar http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...erinin-annelerigelin-beraber-ilerliyelim.html bu topikte çoğunluk ocak anneleri ve konu sahibide elinden geldiğince aktif olup tabloyu düzenliyo istiyosanız oraya gelin..

topiginiz hayırlı olsun kızlar sagsaglım alın meleklerınızı kucagınıza 2010 ocak annnesıyım bende sımdı kızım 16 aylık darısı sızlere

Biraz geçikti cevap kusura bakma. Sana da geçmiş olsun. İlk defa yaşayınca insan korkuyor çekiniyor biraz. Ama sizlerden olumlu şetler duymak çok iyi geliyor. çok teşekkür ederim. İnsalah herşey güzel gelişir...

merhaba ..ben ocak annesi mi olcam şubat mı bilemedim..en son adet günüm 30 nisan..ama 15 mayıstan sonra hmile kaldım şubat mı olur acaba ..daha doktora gidemedim..ama çok heycanlıyımm:)

bende ocak annesi olucam inş. şu an 8 haftalık hamileyim bulantılarım hat safhada ilaç kullanıyorum. Geçen hafta bebeğimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk..Allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…