- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.781
slm ocak anneleri.benim kızım 34 günlük oldu emziriyorm ama göğsümün biri yara diğerinin de derisi soyuldu. denemediğim krem kalmadı bir aydır iyileşmedi emzirmek çok zor geliyo. iyileşmesi için bir tavsiyeniz var mı
kızlar bebekleri illa her gün yıkamak gerekiyor mu? okuyorum yazdıklarınızı yıkıyormuşunuz yada 1 gün yıkayıp bir gün yıkamıyormuşsunuz ama ben korkuyorum bebeğim hasta olucak diye..oyüzden 2 günde 1 yıkıyoruz..
bebeğim 24 günlük daha ama eskiye oranla sanki daha bi sosyalleşti gözlerini daha fazla görüyoruz:) oturma odasına alıyorum bende gündüzleri..ama üşüyecek diye sarıp sarmalıyorum..çıtçıtlı badi bazen kısa kollu bazen uzun oluyor..üzerine alt-üst takımı ayağına çorap-patik..üstüne de battniye sarıyoruz..oturma odasına getirdiğimde başka bir tane daha battaniye sarıyorum..birde 2 gündür gazı oluyo üşüyo diye yelek giydirmeye başladık..sıcak tutunca karnını birde ayaklarını gazını önlüyoz gibi..
ama dün gece benim gazım vardı çok sancı çektim..hayatımda çekmediğim sancılar bir hamileyken çektim birde akşam oyüzden emzirmedim bebeğime de gazım geçer diye mama verdik..sabahta memeyi alırken nazlandı..ben 40 ını tamamladıktan sonra kısmetse işe başlıycam..bu durumda mecburen mama vercekler öğlenleri gelip emzircem ve akşamları..umarım alır memeyi..bu şekilde hem memeyi hemde mamayı veriyomusunuz??? nasıl davranıyorlar?? alıyorlar mı memeyi???
birde gazı olunca zinco veriyorum günde 1 kez..olmasada hergün düzenli vermek gerekir mi?
merhaba kızlar.Nasılsınız?oğluşum her geçen gün daha bir tatlı oluyor.Yerim ben onuuu
canlarım ben 27 günlük oldum ve yeni doğan bebek bezlerinden nerdeyse 3. yü bitireceğim.siz kaçıncıdasınız?Kaç saatte bir değiştiriyorsunuz.Benim bebeğim iki saatte bir emiyor her emdikten sonra hemen hemen değiştiriyorum nerdeyse :44::44: Yoksa ben çok sık mı değiştiriyorum?Ama her açtığıma bebeğimin bezi ıslak oluyor.Bazen de ben değiştirdikten sonra kakasını yapıyor yeniden açıp hemen geri değiştiriyorum bezi.Ben çok mu harcamışım bezi yoksa??:44::44:
Bugün yine sinir oldum... Kayınpederim bebeğin emziğini ağzında ıslatıp verecekti ben görmicem sandı ağzına aldı tam verecekti ama hemen müdehale ettim.Yaşlı adam takma dişleri de var yaaavallahi iyice delircem...
slm ocak anneleri.benim kızım 34 günlük oldu emziriyorm ama göğsümün biri yara diğerinin de derisi soyuldu. denemediğim krem kalmadı bir aydır iyileşmedi emzirmek çok zor geliyo. iyileşmesi için bir tavsiyeniz var mı
benim oğlum silikon göğüs ucu ile emiyor. hala bıraktıramadım ne yapacağım bilmiyorum. tek faydası göğüs uclarım hiç zedelenmedi. sende birkaç gün kullanabilirsin hem kremde kullanırsan çabuk iyileşirsin.geçmiş olsun
Düşünüyorum canım nasıl memnunmusun?Hangi doktora gidiyorsun??
valla ben dogumu orda yaptım o yüzden 5.gün gel dediklerinde gittim işde doktorumuz bengü hanım çok degişik hoş bi edası var ben sevdi onu bebekleri seviyor ilgili.kulak testi falan oldu işde onlarda iyiydi.salı kontrolümüz var bakalım nasıl geçecek ogluşum büyümüş mü :) birde biz sünnet ettirmeyi düşünüyoruz onuda orda yaptıracagım galiba.ben sevdim o hastaneyi yaa
İşitme testi için kbb bölümünemi muayene oldunuz ilk önce?Ne kadar sürüyor bu test emzirerekmi yapılıyor ağlamasın diye?Bebeklerimizin arasında 1 gün var:))
Arkadaslar bu arada bebegimin fotosunu koydum Profilime... Cooook sevimli bunlar ya cooook seviyorum bebegimiNasil biseymis ya bu duygu..
kızlar bebeğimin hırıltısı var burnunda özellikle emerken ve uyurken horlama gibi sesler çıkartıyor..ne yabmak lazım aynı durumda olan var mı? normal mi bu durum üşütmüş olabilir miyim korku sardı beni..ben hamileyken doktor alınacaklar listesi vermişti içinde xlear burun damlası vardı..aldık acaba onu kullansam mı? kullanan var mı onu?
merhaba kızlar.Nasılsınız?oğluşum her geçen gün daha bir tatlı oluyor.Yerim ben onuuu
canlarım ben 27 günlük oldum ve yeni doğan bebek bezlerinden nerdeyse 3. yü bitireceğim.siz kaçıncıdasınız?Kaç saatte bir değiştiriyorsunuz.Benim bebeğim iki saatte bir emiyor her emdikten sonra hemen hemen değiştiriyorum nerdeyse :44::44: Yoksa ben çok sık mı değiştiriyorum?Ama her açtığıma bebeğimin bezi ıslak oluyor.Bazen de ben değiştirdikten sonra kakasını yapıyor yeniden açıp hemen geri değiştiriyorum bezi.Ben çok mu harcamışım bezi yoksa??:44::44:
Bugün yine sinir oldum... Kayınpederim bebeğin emziğini ağzında ıslatıp verecekti ben görmicem sandı ağzına aldı tam verecekti ama hemen müdehale ettim.Yaşlı adam takma dişleri de var yaaavallahi iyice delircem...
otri bebe nazal aspiratr kullananlar memnunmusunuz kızlar biraz bilgi verirmisiniz ben de almayı düşünüyorum kullandığım aspiratör tam olarak temizlemiyor:26:
bir soru daha rezene papatya ıhlamur gece çayı gibi çayları kullanıyormusunuz bebekleriniz için ben sadece çok çok az rezene veriyorum arada doktorumun tavsiyesi üzerine çok fazla gaz sorunumuz var çünkü. kullandığım zamanlar daha rahat olduğunu farkediyorum
çok memnunuz biz, almışken yedek uçlarından da al canım, 10 lu satılıyor.
ben vermiyorum kendim içiyorum, doğadan mini diye bi çay var çocuklar için, içinde rezene anason ve daha bi çok şey var. doktora sordum rezene vereyim mi diye, o da istiyorsan ver sakıncası yok ama bilimselliği de yok dedi, gaz için damla yazdı, colinox
bende kendim içiyorum canım arada da oğluma veryorum çünkü sorunumuz çok büyük belki faydası olur diyorum okadar çok kıvranıyor ki yavrum içim gidiyordr bize de sab simplex yazdı canım umarım işe hyarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?