- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.001
normalde bnde yıyemıyodum cnm hazır yogurdu asagıdakı markette koy yogurduna rastladım hemen aldım sımdı yıyorum
lcw ye bak cnm..ama bn aksam esımle konusacam e bebek işini oto koltugu fln cok ucuz ya ..:81:
canım ben köy yoğurdunu hiç yiyemem ekşi ya normaldede ben yiyemıyordum yogurt kızarmanın makarnanın yanında sadece yıyorum ayrandanda tiksindim başta çok içiyordum tiksindim ondanda Allahtan sütle aram iyi
ya bende almak istiyorum kendime ve bebeğime bişeyler ama daha erken diye hep erteliyorum malum sürekli bi acaba var içimde ? şimdi bende bakıyodum heveslendimmm ayy hepsinden alası geliyor insanın
ayy bnm ıstahm acayıp acıldı yaa..az once yogurt dedınya gıttım koca bı kase yogurt yedım yanında bısıler atıstırdım sımdıde koca bı tabak meyve aldım yıyorum
ben daha 14+3 haftalığım ama karnımda sürekli gaz gurultusu var bide arada kasıklarımdan aşağı gaz iniyormuş gibi bişeyler oluyor bu oğluşumun kıpırtılarımı yoksa benim hüsnükuruntummu ?bide dün sırtüstü uzandım hapşurdum o sırada , göbeğimin sağ trafı 4- 5 kez attı bu sanırım oğluşumdu ama henüz göbek hizasında seyirebilirmiki???
ben daha 14+3 haftalığım ama karnımda sürekli gaz gurultusu var bide arada kasıklarımdan aşağı gaz iniyormuş gibi bişeyler oluyor bu oğluşumun kıpırtılarımı yoksa benim hüsnükuruntummu ?bide dün sırtüstü uzandım hapşurdum o sırada , göbeğimin sağ trafı 4- 5 kez attı bu sanırım oğluşumdu ama henüz göbek hizasında seyirebilirmiki???
ye canım maşallah bebişine yarasın valla bende yemek yedım yarım saat sonra meyva canım cektı onuda yedım
bende hayatımda yemediğim kadar meyva yemısımdır 2 aydır ama sevınıyorum bu duruma eşimle her çarşamba erkenden pazara gıdıyoruz taze taze alıyorum meyvalarımı bazılarını 2 kiloinanamıyorum kendıme canım istiyor ama içim ferahlıyor şimdi kendi kendıme diyorum kışın bukar meyva yokyaz meyvaları daha güzel kışın naparım artık olanlardan idare ederim
kızlar önce don alın donanımlı ve bereketli olurmuş, ben aldım netten yanlarından cırt cırtlı, organik 3,lü takım kargo ile 17,85 TL ye geldi çok beğendim çok güzel ve kaliteli ama yanlış yolladılar mavi yerine pembe geldi. Ağustos sonu kız bebek doğum yapacak olan arkadaşıma hediye edicem. (vipdükkan dan aldım)
ben az önce bı peluş oyuncak aldım bıtane indirimde ilk sayfada krem var ondan aldım desitin kuzenım kullanıyordu çok iyidi bitane su dökmek için maşrafa aldım küvet aldım, chicconun 2li eldiveni ve beresinden aldım bıde günlük aldım bebeğim için bıde kızlar çok güzel mickey mousenin hastane çıkışları var bayıldım pembe ve mavi ama cinsiyetimiz belli olmadı belli olsun mağazasına gidip onlardanda alıcam 10 lu parça kutularda çooook güzeller sizde bakın
hissetmenin nasıl bişey olduğunu bilmediğim için hissediyormuyum bilmiyorum canım ,rica etsem bana anlatırmısınız kızlar hissetmekten kastınız ne ?? neler oluyor ??canım ben de 14+1im ama hissediyorum elimi koyuyorum kasıgıma bıde bebeğimin olduğu tarafta oluyor sadece diger tarafta olmuyor kiloluyumda ama hissediyorum gerçkten bendede seyirmeler oluyor hissediyorum kısacası
canım bende geçen cuma yani 13+5 teyken göbek deliğimin az aşağında bir defa bir atma hissettim ve eminim bebeğimdi o..asla gaz falan olmaz...hayatımda hiç olmamıştı 3,5 aylık olduk mutlaka olucak artık...
hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin, eşimde bende çok hevesliyiz almak istiyoruz herşeyi şimdidien ama kanpıhtılaşması var bende kokuyorum haliyle onun için erteliyorum hep
hissetmenin nasıl bişey olduğunu bilmediğim için hissediyormuyum bilmiyorum canım ,rica etsem bana anlatırmısınız kızlar hissetmekten kastınız ne ?? neler oluyor ??
hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin, eşimde bende çok hevesliyiz almak istiyoruz herşeyi şimdidien ama kanpıhtılaşması var bende kokuyorum haliyle onun için erteliyorum hep
canım benımde düşük tehlikem vardı birşey alamıyordum bende yenı basladım kötü düşünme olurmu benimde etrafımda alma erken diyenler var sinir oluyorum Allahımın takdiri herşeyin hayırlısını o bilir iyi düşün iyi olsun ben artık iyi düşünüyorum canım diikatli ol sadece
hissetmenin nasıl bişey olduğunu bilmediğim için hissediyormuyum bilmiyorum canım ,rica etsem bana anlatırmısınız kızlar hissetmekten kastınız ne ?? neler oluyor ??
ohh afıyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?