2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

[/COLOR]
Evet cnm bidahaki radevuda kötü bişey duymam inşallah..
Elimden geldiğince keyfini çıkarmaya çalışıyorum zaten arada kasık ağrılarım canımı sıksada şükür iyiyim..

Kasıklarımda ağrı rahim kasılmalarıymş işte rahim genişlemediğinden bakalım hayırlısı çok şükür kanamam falan olmadı şimdiye kadar inşallahda olmazz...
Ay çabuk geçsin yaa bir an önce tekrar bebişimi görmek istiyorum..

Epidural normalde bacaklar uyuşmuyo diye biliyorum ben cnm..
Bende normal doğumu çok istiyorum inşallah olur hayırlısı..

Gözünaydınnn..

Gözünaydın canımmmm hayırlı olsun oğluşunn..

Gözünaydın ay ne kaa oğlan haberi aldık yahuu

herkese ıyı aksamlar kızlar
yopgunluktanm dolayı pek gıremıyorum
ama faceden takıplere devam :)
carsamba gunu randevum var
ınsallah bebısımıde cınsıyetınıde goruruz :)
Allah hepımıze hayırlı evlatlar versın ınsallahhhhh

iyi akşamlar kızlar
görüyorumki yeni yeni cinsiyetler öğrenilmiş yine 3 tane daha oğluş geliyorrr gözünüz aydın kızlarrr

buarada erkekler kızları geçtimi ayolll

iyi akşamlar kızlar
görüyorumki yeni yeni cinsiyetler öğrenilmiş yine 3 tane daha oğluş geliyorrr gözünüz aydın kızlarrr

buarada erkekler kızları geçtimi ayolll

teşekkürer canım .iyi etmişsiniz faturaları falan saklamakla.bizde temkinlik davranıyoruz bu şirketin 4. yapacağı tesis olduğu için güveniyoruz .bizde turla gitmiştik işte orda begendik aldık bakalım.banka aracılığıyla ödeme yapılıp makbuzlar sakanıcak .1 aya kadar tapu çıkıcak canım.
hakikaten oruç tutacak olan var mı

ben tutmayacağım.doktorum tut dese yine tutmayacağım çok su ihtiyacı oluyor ve buna karşı susuz kalamam.
ben oğluma hamileyken yedim 30+ emzirirken yedim +30 ondan sonra eksik kalanlar falna vardı 90 toplam oruc borcum vardı.
2 senede 60 tane borcumu ödedim şükür şimdi 30 tane kaldı ,sanırım yine 90a tamamlıcam .ondan sonra öderim borcumu inşallah .
ramazanın arkasından hemen hafta içleri tutup tutup öderim.
allah izin verirse.

dün giremedim okudum geçmişi biraz ama sayfa atlayarak
bugün hacı bayramı velinin türbesine gittik sizlerede dua ettim .hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah diye.çok güzel bir atmosfer vardı .
yarın öglende yola çıkıyoruz haymana termalde 3 gün tatilimiz var onu yerine getirip gelivericez
ben giremesemde oğluş ve eşim eglenicek bende onların mutluluğyla mutlu olucam sanırım.yasak olduğu için suya girmicem.doğayı seyrederim inşallah oksijen partisi veririm
cuma günü görüşürüz
allaha emanet olun miniklerinize iyi bakın.

oohh güle güle canımm..bol bol gez dinlen valla..benim yerimeeee...ben gidemicemmm bir yere..

evet haberim var benim ama kaçıncı hafta olduğunu bilmiyorum dr da bişey demedi ?????

canım o renkli ultrosan galiba mecbur onu herkes yaptırcak bende yaptırcam görüntüssü nasıl bişi acaba esmdrer mibeyaz mı

günaydın kızlar bende bu aksam 2 litest sonuclarımı almaya gideceğim
hayırlısıyla iyi cıkar İNŞALLAH
Cinsiyeti görmez heralde burdaki16.-17. hafta hala ogrenemeyenlerı görünce pek umudum kalmadı

günaydın kızlar bende bu aksam 2 litest sonuclarımı almaya gideceğim
hayırlısıyla iyi cıkar İNŞALLAH
Cinsiyeti görmez heralde burdaki16.-17. hafta hala ogrenemeyenlerı görünce pek umudum kalmadı

bu perşembe kontrolüm var ben öğrencem artık ya yeter bir ayy daha bekleyemem bir aydır tek tek sayıyorum geçmedi ki günler .....kızlar ya bende iki gündür kasılma var sırt üstü yatamıyorum karnım geriliyor ve sol diz altımdan aşağısıda ağrıyo hani çok ayakta kalırsınızda olur ya havaya kaldırıyroum ama pek fayda etmiyo

kusura bakma cnm dün giremedim.Cvp geç kaldı.Sosyal bilgiler öğretmeniyim.Senin branş nedr?

bugün randevum var.5 haftadır bebişimi göremedim ;( dr. tatile çıkmıştı aslında daha önce gitmem gerekiyordu kontrolüme.Bugün cinsiyetimi öğrenirim artık.tam 16+1 oldum.
Gece rüyamda erkek bebeğim vardı ama 7-8 aylık gibiydi adı da Yağız'dı.Halbuki biz erkek olursa BAYBARS koyacağız.Hayırdır inşlh.Rüyamda erkek çıktı bakalım bugün öğrenebilecekmiyiz.Çoook heyecanlıyım

seninki kaç haftalık cnm? bende de bir haftadır ağrı var ve ben de sırt üstü yatamıyorum artık zatenn sakıncalıymış bebek için sırtüstü yatmak.Benim popom ağrıyor komik ama hani spor yaparsın da hamlarsın ya öle bir ağrı işte.Ben bugün dr. sorcam kasık ağrılarımı ne dicek bakalım.Sen de perşembe sorar rahatlarsın artık cnm

Günaydın kızlar

Listeyi güncelledim mesaj atanları ekledim.Eğer konuya yazan varsa onları göremedim geçmiş çok uzun okuyamadım tam.Eklenmek isteyen,değişiklik isteyen,yanlışlığı düzeltmek isteyen varsa mesaj atsın lütfen.

Bu arada ben de dün doktora gittim,bebek 150 gr olmuş baş popo mesafesi 12 cm ya da boyu 12 cm tam emin değilim :) bugun 16+0 ama usg ye göre 17+2 yiz.Elleri ayakları,parmakları,kaburgaları,omurgası,kalbi ve odacıkları,beyni herşeyi tam ve iyi
ama uzaylıya benziyo aynı

Günaydın canım hoşgeldin özledik seni .Ben doğurcam nerdeyse sen hala cinsiyet öğrenemedin ne zaman gidiosun doktora

Hoşbulduk cnm, ben de özledim, merak ettim herkesi, faceden takip ettim yine biraz, cinsiyetler bir bir öğreniliyor, benimkini doğduğunda görücez heralde

Cumartesi 12:00 de randevum var, bakalım öğrenebilecek miyiz, olmadı çıkar tüm gün doktor doktor dolaşırım biri söylesin artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…