- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.041
[/COLOR]canımmm doktora gitmişsin bebişi görmüşsün..doktorun kasılmalarını görmüş söylemiş ve ilacını vermiş canım..önlemini almış bile..bende de olmuştu ilk kontrolümde aynı iğneyi bende kullandım..rahim genişlemeye çalıştığı için olabilir dedi..bu iğne çok sağlam zaten..
inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu 15 günü..git tatilini yap stres at kafan dağılırsa herşey daha kolay olur zaten..
hadi hayırlısı canım..ben tekim ohhh..ilk torun olucak eşimin tarafında ve biz de de ilk kız torun..herkes havalarda..
Evet cnm bidahaki radevuda kötü bişey duymam inşallah..
Elimden geldiğince keyfini çıkarmaya çalışıyorum zaten arada kasık ağrılarım canımı sıksada şükür iyiyim..
canım içini rahat tut, doktor önlemini almış nasıl olsa, benim de hep oluyodu, bi arkadaşın dediği gibi kanama olmadığı için doktora söylemeye gerek bile duymadım, hep duyarız böyle şeyler olabilir diye, sen rahat rahat tatilini yap, böyle ufak tefek şeylere de üzülürsen bebiş annem dayanıksız çıktı dersonra üzülürr, üzmeyelim bebişi, tüm annişler her durumda pozitif olmaya çalışalım, ki bu hiçbir şey
geçmiş olsun tatlım, tatiline odaklan, bak nasıl da geçecek 15 gün
Kasıklarımda ağrı rahim kasılmalarıymş işte rahim genişlemediğinden bakalım hayırlısı çok şükür kanamam falan olmadı şimdiye kadar inşallahda olmazz...
Ay çabuk geçsin yaa bir an önce tekrar bebişimi görmek istiyorum..
evet canım etkiliyormuş. ama bunu doktorum söylemedi. daha bunları konuşmak için erken diye düşündüm. ilerleyen aylarda doktorumla konuşurum. hemşire arkadaşım söyledi bu sezeryana kayış emaresidir ama bellı olmaz falan dedi. hayırlısı artık. bi şekilde doğacaklar allahın iznıyle.inşalla kolay bi normal doğum olur bidaha dikişle amelıyat yerıyle falan uğraşmam. bide çalışacam sonuçta en geç 8 hafta sonra çabuk iyileşmem gerek. oyuzden epidural normal istiyorum ben. ama onda da bacakların uyuşuyo nasıl ıkınacaksın bilmıyorum. daha zaman var araştırırırz bakalım
bizde adet lohusa şerbeti değil de papa yapılır. böyle un ve yağla yapılan bulamaç gibi bişey. ortasına pekmez yada eritilmiş tereyap koyulur. inanılmaz kalorılı bişeydir ama adet işte.
çok ilginçmiş.. e peki kaydın yoksa doğumu nasıl nerde yapacaksın?
ayyy sağlı sollu sıkıştırmışlar kadını valla artık doğuracağı varsa da doğuramaz
Epidural normalde bacaklar uyuşmuyo diye biliyorum ben cnm..
Bende normal doğumu çok istiyorum inşallah olur hayırlısı..
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrdoktordan geliyorumm cokk sukurr bebegimm iyii suyunada bakti doktor teyzemiz eksilme yokmuss hersey cook iyiymiss benim bebegim namaz kiliyodu dizlerini bukmus yuzustu yatiyorduu cnmmm benimm yaaa kiyamam onaaaaaaaaaaaa ................. bacaklari kapaliydi ama son anda doktorr bebeginn pipisini gorduuuu oglumm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr cook mutluyumm esim we kaynanam erkek istiyorduu kiz olsaydida cook sewinecektimm erkek oldugudada cok sewindimm darisi ogrenmeyenlerinn basina insallahhhhh
Gözünaydınnn..
slm canlarımmm=)) bugun kocısı kandırıp hastaneye gıttım tabı oda geldı yanımda=)bebegım 17+3 olmus masaallah bide göbüşü kocamandı yerım onu=)neyse vee beklenen ann oğluşumm oluyorrrrrrrrrr bastan berrı hıslerım dogruymus demekki :90:%90 erkek dedı doktor ama ben de gordum piisini babasıda gordu oda cok sevındı sımdı bızım oglusumuz mu olcak diyip duruo :92::76: heyooo ögrendım sonunda :86::90:
Gözünaydın canımmmm hayırlı olsun oğluşunn..
Uzun bir aradan sonra Merhabalar herkese;
bizde dün doktora gittik oğlumuz olacağını öğrendik.. bir kızımız vardı birde oğlumuz olacak ne güzel bişi..benim derdim kilom ve yemek düzenim ne yapacağım bilmiyorum şimdiden 10 kilo aldım. yemekte yiyemiyorum. soğanlı baharatlı şeyler yiyemiyorum zaten yemem gerekenleri yiyemeyip yemem gereknleri yediğim için böyle oldu. ooff canım çok sıkkın. bana soğansız yemek ve değişik çorba tarifleri verirseniz çok mutlu olurum öpüldünüz..
Gözünaydın ay ne kaa oğlan haberi aldık yahuu