- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.021
ohh ne güzelcnm segırmenın bıraz daha sıddetlısı ıste=)bn karnıma baktgmda bıle anlıyorum hıssettıgım zaman belli oluyo kıpırdadıgı..bazende elektrk carpar gıbı oluyo
hayırlısıyla bende bi hissetsem içim rahat edecek .canım benımde ilk bebeğim ama hissediyorum böyle karnımda seyirme gibi bazen pıt pıt bişi atıyor sanki daha önce hiç böyle birşey hissetmemiştim elimi koyuyorum kasığıma hissediyorum ama sessiz ve sırt üstü yatınca özellikle hissediyorum canım
sagolasın şekercik bebişlerimize et olsun
ben ne kendime nede başkasına yapamam iğneden nefret ederim ama o kadar çok iğne oldum ki sayısını unuttum çok başına kalkacağım bir büyüsünbende kulanıyorum iğneden çok korkardım artık kendim oluyorum kolumdan eşim vurmak istiyo hep hemşire edasıyla
:)
kan sulandırıcı iğne canım genetik bir problemden dolayı kanda pıhtılaşma oluyor bu da bebeğe zara veriyor onu önlemek içinbu ne ıgnesı kullandıgınız merak ettım sımdı:44:
vah yazık kuzum sana=)valla ben kocacıma sarılamıyorum dogru durust anacm sonra kacamıyorm kurtulusum olmuoama fazla degısıklık yok ya haftada 2-3 kere oluo bizim..doktor bısı demedı ztn agrı fln da hıssetmedgm ıcın sorun olmuo :90:
slm canım bende clexan kullanıyorum sabah akşam 0.4 lük.
ben günde 1 defa 0,4 lül kullanıyorum
kendin yapmayı dendinmi hiç canım , ben ilk günden beri kendim yapıyorum artık gözüm kapalı yaparım valla yakın olsaydık sanda ben yapardım. :))
çok iyi olurdu vallahi kollarıma dokundukca bile acıyor :84:
maşşallah başka ne aldın çok erken değil mi ben sadece bir tek badi aldım onuda satıcı kız çok erken azıcık daha bekle dedi her yerde haliyle yazlıklar varben az önce bı peluş oyuncak aldım bıtane indirimde ilk sayfada krem var ondan aldım desitin kuzenım kullanıyordu çok iyidi bitane su dökmek için maşrafa aldım küvet aldım, chicconun 2li eldiveni ve beresinden aldım bıde günlük aldım bebeğim için bıde kızlar çok güzel mickey mousenin hastane çıkışları var bayıldım pembe ve mavi ama cinsiyetimiz belli olmadı belli olsun mağazasına gidip onlardanda alıcam 10 lu parça kutularda çooook güzeller sizde bakın
kızlar bende de kansızlık var, en başından beri kan sulandırı olarak coraspirin içiyorum :44: demekki çok vahim durumda olmadığım için bana iğne vermedi ama kansızlığım 9,5 e kadar düşmüştü şimdi toparlanmıştır kan hapını gece yatmadan önce mutlaka içiyorum
ben ne kendime nede başkasına yapamam iğneden nefret ederim ama o kadar çok iğne oldum ki sayısını unuttum çok başına kalkacağım bir büyüsünbu arada iğneye rapor çıkarttırırsan hiç ücret ödemiyorsun ben hiç ödemedim
kan sulandırıcı iğne canım genetik bir problemden dolayı kanda pıhtılaşma oluyor bu da bebeğe zara veriyor onu önlemek için
bu arada sizin ki doğru olan cinsellik açısından doğuruncaya kadar dr aksini söylemedikçe eşime bende sarılamıyorumuyurken bile neden masumca sarılamazlar ki
slm canım bende clexan kullanıyorum sabah akşam 0.4 lük.
ben günde 1 defa 0,4 lül kullanıyorum
kendin yapmayı dendinmi hiç canım , ben ilk günden beri kendim yapıyorum artık gözüm kapalı yaparım valla yakın olsaydık sanda ben yapardım. :))
çok iyi olurdu vallahi kollarıma dokundukca bile acıyor :84:
maşşallah başka ne aldın çok erken değil mi ben sadece bir tek badi aldım onuda satıcı kız çok erken azıcık daha bekle dedi her yerde haliyle yazlıklar var
valla canım daha ılk aldıklarım bunlar bırkaç hediye harici çok heves ediyordum napıyım Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah kötü düşünmüyorum rabbim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma verir inşallah
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm annişlerimmmmmmmmmmmmmmmmm.
Geçmişi okumadan geldim yanınızaaaaa inşallah herkes iyidirrrrrrrrr. Nasılsınızzzz canlarrr.
şimdi dr umu aradımmmmmmmmmmmmmm 2 li tesstteen çok korkmuştum yaaaaaaa. Yok istediğim değer o değil dedi istediği değerim iyiymiş şükür yarabbimm 1haftadır hiç tadım yok kimseye söylemedim eşime bile iyikide dememişim şükür yarabbim iyi dedi dr ummm.
Sizlerden ne haberrr???????????
canım hoşgeldin sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına bende senın gıbıydım çok korkuyordum şükür bizimde sonuclarımız iyi çıktı cumarteside inşallah cinsiyetini öğrenicez
ben ne kendime nede başkasına yapamam iğneden nefret ederim ama o kadar çok iğne oldum ki sayısını unuttum çok başına kalkacağım bir büyüsünbu arada iğneye rapor çıkarttırırsan hiç ücret ödemiyorsun ben hiç ödemedim
kan sulandırıcı iğne canım genetik bir problemden dolayı kanda pıhtılaşma oluyor bu da bebeğe zara veriyor onu önlemek için
bu arada sizin ki doğru olan cinsellik açısından doğuruncaya kadar dr aksini söylemedikçe eşime bende sarılamıyorumuyurken bile neden masumca sarılamazlar ki
valla canım daha ılk aldıklarım bunlar bırkaç hediye harici çok heves ediyordum napıyım Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah kötü düşünmüyorum rabbim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma verir inşallah
canım hoşgeldin sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına bende senın gıbıydım çok korkuyordum şükür bizimde sonuclarımız iyi çıktı cumarteside inşallah cinsiyetini öğrenicez
AYYYYYYYYYYY SEHA CIMMMMMM SENİNDE GÖZÜNAYDIN CNMMM İNAN BOĞAZIM 1HAFTADIR YUMRU SANKİ ÇOK SOĞUK BİŞEYLER İÇMİŞİMDE AĞRIYO GİBİYDİİİ. SANA ŞUNU SÖYLEYEYİMM DR UM ÇOK YOĞUN OLMAZSA CİNSİYET İÇİN CUMARTESİ GEL DEDİ BİRLİKTE ÖĞRENECEĞİZZZZZZZZZZ
aa bencede git iyi bir fırsat olmus buslm kızlar karadeniz turundan döndüm :)))))))) heryer çok güzeldi ama hava çok sıcaktı ve aşırı nem vardı yapış yapış olduk ama yinede güzeldi valla bende hamilelik falan geri kalmadım yaylalara bi,le çıktım dağ yollarından :))) neyseki çok şükür bi sorun yok bizde herşey yolunda ama hala daha hissedemiyorum arada bişeyler oluyo gibi ama çözemiyorum neyse hayırlısı bakalım ilk gebelikte 18-22 haftalarda başlarmış anne hissetmeye :))))
buarada kızlar tatile çıkmadan önce dr gitmiştim hastanede eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık onunda bebği yeni daha neyse sonradan eşimle konuşmuşlar oda benim gittiğim dr gidiyomuş ilk zaman ama memnun kalmamış sorun yaşamışlar başka dr önermiş eşime ama eşim erkek erkekğe fazla detayını soramamış ne oldu diye şimdi bu hafta gidelim onlara diyorum çok tanımıyorum ama olsun öğrenmem lazım ne olmuş ona göre dr değişm dimi sonuçta herkesin istekleri farklı şuana kadar bi sorun yaşamadım offf ya çok sıkıntı bişey bu durum .....
kacırdımmı yoksabildiklerimmiydi zaten:)ben de oğluşumun ilk cicilerini ekledim size
AYYYYYYYYYYY SEHA CIMMMMMM SENİNDE GÖZÜNAYDIN CNMMM İNAN BOĞAZIM 1HAFTADIR YUMRU SANKİ ÇOK SOĞUK BİŞEYLER İÇMİŞİMDE AĞRIYO GİBİYDİİİ. SANA ŞUNU SÖYLEYEYİMM DR UM ÇOK YOĞUN OLMAZSA CİNSİYET İÇİN CUMARTESİ GEL DEDİ BİRLİKTE ÖĞRENECEĞİZZZZZZZZZZ
SAGOLASIN CANIIIIIIIMMMMM ŞÜKÜR İLK TESTLERİ ATLATTIK CUMARTESİNİ İPLE ÇEKİYORUM İLK DEFA YUMOŞUMDAN BUKADAR AYRI KALDIM DRUM 3 HAFTADIR TATİLDEYDİ CUMARTESİ 2.5DA RANDEVUM VARDR DAN CIKINCA HEMEN YAZICAM TELDEN SENIN İÇİNE NE DOĞUYOR CANIM BENIM ERKEK DOĞUYOR
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm annişlerimmmmmmmmmmmmmmmmm.
Geçmişi okumadan geldim yanınızaaaaa inşallah herkes iyidirrrrrrrrr. Nasılsınızzzz canlarrr.
şimdi dr umu aradımmmmmmmmmmmmmm 2 li tesstteen çok korkmuştum yaaaaaaa. Yok istediğim değer o değil dedi istediği değerim iyiymiş şükür yarabbimm 1haftadır hiç tadım yok kimseye söylemedim eşime bile iyikide dememişim şükür yarabbim iyi dedi dr ummm.
Sizlerden ne haberrr???????????
SAGOLASIN CANIIIIIIIMMMMM ŞÜKÜR İLK TESTLERİ ATLATTIK CUMARTESİNİ İPLE ÇEKİYORUM İLK DEFA YUMOŞUMDAN BUKADAR AYRI KALDIM DRUM 3 HAFTADIR TATİLDEYDİ CUMARTESİ 2.5DA RANDEVUM VARDR DAN CIKINCA HEMEN YAZICAM TELDEN SENIN İÇİNE NE DOĞUYOR CANIM BENIM ERKEK DOĞUYOR
SSHEHACIMMM BENİM BEBİŞ İLK BİR DE BİRAZ ZOR OLDU CNMM İLK ZAMAN LEKELENMEM 2 L,İ, TEST MAHVETTİ BENİ DERKENNN GEÇTİİİ. BENİM VE BEBEĞİM İÇİN HANGİ CİNSİYET HAYIRLISI İSE DİYORUMM.
CNM BENİ HER GÖRENN YÜRÜME ŞEKLİMDENMİŞŞ ERKEK DİYORLAR ARTIK BİLMEMM. CUMARTESİ GELLLLLLLLLLLLLLLL DİMİİ BEN ÖĞLEDEN SONRA GİDECEĞİMMM HABERİN OLAAA SENN??????
SSHEHACIMMM BENİM BEBİŞ İLK BİR DE BİRAZ ZOR OLDU CNMM İLK ZAMAN LEKELENMEM 2 L,İ, TEST MAHVETTİ BENİ DERKENNN GEÇTİİİ. BENİM VE BEBEĞİM İÇİN HANGİ CİNSİYET HAYIRLISI İSE DİYORUMM.
CNM BENİ HER GÖRENN YÜRÜME ŞEKLİMDENMİŞŞ ERKEK DİYORLAR ARTIK BİLMEMM. CUMARTESİ GELLLLLLLLLLLLLLLL DİMİİ BEN ÖĞLEDEN SONRA GİDECEĞİMMM HABERİN OLAAA SENN??????
CANIM BENIMDE İLK BEBEĞİM BİLİYORUM HAYATIM SENIN YAŞADIKLARINI BENIMDE KANALARIM OLDU İĞNELER VURULDUM GÜNDE 10 TANE İLAÇ İÇİYORDUM OYÜZDEN BENDE ÇOK KORKUYORDUM BANA PEK KIMSE BİŞİ DEMEDİ AMA BENIM HAMILE OLDUGUMDA İÇİME DOĞMUŞTU DAH BEBEGIM 2 HAFTALIKKEN FALAN SIMDIDE UZUN ZAMANDIR İÇİME ERKEK DOĞUYOR RÜYAMDADA GÖRDÜM ÇOK GÜZEL BİR ERKEK BEBEKTİ TABIKI BENIM İÇİNDE KIZDA OLSA ERKEKDE OLSA ALLAHIM bize hayırlı evlatlar nasip etsin canım
CANIM BENIMDE İLK BEBEĞİM BİLİYORUM HAYATIM SENIN YAŞADIKLARINI BENIMDE KANALARIM OLDU İĞNELER VURULDUM GÜNDE 10 TANE İLAÇ İÇİYORDUM OYÜZDEN BENDE ÇOK KORKUYORDUM BANA PEK KIMSE BİŞİ DEMEDİ AMA BENIM HAMILE OLDUGUMDA İÇİME DOĞMUŞTU DAH BEBEGIM 2 HAFTALIKKEN FALAN SIMDIDE UZUN ZAMANDIR İÇİME ERKEK DOĞUYOR RÜYAMDADA GÖRDÜM ÇOK GÜZEL BİR ERKEK BEBEKTİ TABIKI BENIM İÇİNDE KIZDA OLSA ERKEKDE OLSA ALLAHIM bize hayırlı evlatlar nasip etsin canım
AYYYYYYYY CNMM BEN GÖRMEDİMMMM. NE GÜZEL UYANMAK İSTEMEMİŞSİNDİR DİMİİ?????????DR ÖĞLEDEN SONRA ARAŞIRIZ DEDİ...BENİMDE 2 DEN SONRA GALİBA HAYDİ HAYIRLI HABERLER OLAAA 2 MİZE DEEE.
AYYYYYYYY CNMM BEN GÖRMEDİMMMM. NE GÜZEL UYANMAK İSTEMEMİŞSİNDİR DİMİİ?????????DR ÖĞLEDEN SONRA ARAŞIRIZ DEDİ...BENİMDE 2 DEN SONRA GALİBA HAYDİ HAYIRLI HABERLER OLAAA 2 MİZE DEEE.
ahh canım ewet keşke hiç uyanmasaydım enteresan bir rüyaydı ama çok güzeldi erkekti ama saçları kıvır kıvır omuzlarında yüzü çok güzeldi hayatım boyunca unutamam sanırımamin canım hayırlı haberlerle gelelım ınsallah
gözün aydın canım ....
allah böyle iyi haberler aldırsın..ben iyiyim.genelde bebeklerin hareketlenmesinden konuşuldu bugün.
bebikler oynamaya başladı artık
seninkide başladımı?
Kizlar istanbulda deprem olmusss ufak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?