2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm segırmenın bıraz daha sıddetlısı ıste=)bn karnıma baktgmda bıle anlıyorum hıssettıgım zaman belli oluyo kıpırdadıgı..bazende elektrk carpar gıbı oluyo
ohh ne güzel

hayırlısıyla bende bi hissetsem içim rahat edecek .

kızlar ben ymek yapıcam acıktık oğluşla hepinize iyi akşamlar

bende kulanıyorum iğneden çok korkardım artık kendim oluyorum kolumdan eşim vurmak istiyo hep hemşire edasıyla
:)
ben ne kendime nede başkasına yapamam iğneden nefret ederim ama o kadar çok iğne oldum ki sayısını unuttum çok başına kalkacağım bir büyüsün bu arada iğneye rapor çıkarttırırsan hiç ücret ödemiyorsun ben hiç ödemedim

kan sulandırıcı iğne canım genetik bir problemden dolayı kanda pıhtılaşma oluyor bu da bebeğe zara veriyor onu önlemek için
bu arada sizin ki doğru olan cinsellik açısından doğuruncaya kadar dr aksini söylemedikçe eşime bende sarılamıyorumuyurken bile neden masumca sarılamazlar ki

Son düzenleme:

kızlar bende de kansızlık var, en başından beri kan sulandırı olarak coraspirin içiyorum :44: demekki çok vahim durumda olmadığım için bana iğne vermedi ama kansızlığım 9,5 e kadar düşmüştü şimdi toparlanmıştır kan hapını gece yatmadan önce mutlaka içiyorum

bizimkisi kansızlık değil canım kanın pıhtılaşması

aa bencede git iyi bir fırsat olmus bu
iyice bikonusun
ben de oğluşumun ilk cicilerini ekledim size
kacırdımmı yoksabildiklerimmiydi zaten:)
[

gözün aydın canım ....
allah böyle iyi haberler aldırsın..ben iyiyim.genelde bebeklerin hareketlenmesinden konuşuldu bugün.
bebikler oynamaya başladı artık
seninkide başladımı?

güzeller selam
herkes tatilde galiba, sayı çok azaldı...
çok sık giremiyorum ben de bu günlerde, inşallah herkes iyidir
bizim de yarın kontrolümüz var, akşam. inşallah cinsiyetlerini öğrencez biz de.. herşey yolundadır inşallah...
belki cinsiyete hastanede bakar, öyle olursa çarşambaya kalır.
bugün epilasyon işimi halledeyim dedim, ben göbekten bi yerimi görememeye başlamışım bilee
neyseki ayna diye bişe var

gözün aydın canım ....
allah böyle iyi haberler aldırsın..ben iyiyim.genelde bebeklerin hareketlenmesinden konuşuldu bugün.
bebikler oynamaya başladı artık
seninkide başladımı?

cnm bişeyler hissediyorum ama benim yaptığım hareketlerdenmii açıkcası ??? diyorum bende internette okudum dikkat ediyorum izliyorum açıkcası.

ii akşamlar kızlar herkezler tatilde galiba bizde eşim ve 17+6 haftalık olan minik kızımızla bugün tatilden döndük istanbul çok sıcak nefes alınmıyor ya kızlar sizin 20. haftada yapılacak olan ultrasondan haberiniz varmı çok mrk ediyorum acaba kızım nası bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…