2012 Ocak Anneleri

ayyy ne güzel ya bende gitmek istiyorum artık daha 3 gün var .. hadi duy pıtpıtları da gel

banada 2 güün ayy cok heycanlı yaa belki hareketlerını bıle gorebılımısız nette ole yazıodu ama bılemıcemhadii gell pazartesii okuldaykende dua ederdım pazartesı olmasın dıye

ben dün bu saatlerde erık yemiştim çok ekşi olmayanlardan. midem çook az bulandı acaba ondanmıydı kı :97:

daha çok erken zor hissetmen biraz daha büyüsün bak daha neler yapacak yaramazz :)) benim oğluşum olucak yaklaşık 18. haftadan snra net olarak hissettimm

daha çok erken zor hissetmen biraz daha büyüsün bak daha neler yapacak yaramazz :)) benim oğluşum olucak yaklaşık 18. haftadan snra net olarak hissettimm

ayy bakalım o gunlere gelınce naparım bıde nası olcam o göbüşle cook merak edıyom kendımı

kızlar ben çok fenayım ikinci posta çıkarttım şikayet etmıyorum asla bebeğim için değer herşeye. bide sonrasında bi üşüme titreme geliyor bana. hava da soğuk

günaydın canımmm
dualarımız seninle
haberdar et bizleri ok

Çok sağol canım gelir gelmez yazarım tabi

ayyy ne güzel ya bende gitmek istiyorum artık daha 3 gün var .. hadi duy pıtpıtları da gel

Henüz pıtpıtlar için erken sanırım, ancak keseyi görürüz heralde, olsun ben ona da razıyım

allahım lutfen meserretcıgımın bebısı annesıne merhaba desın hıc bı sorun cıkmasın ınsallahhh AMİİN

İnşallah canım, daha önce sorunlu bir gebelik geçirip bebeğimi kaybetmiştim, sonra uzun süre cesaret edemedim yeniden denemeye, şimdi dua ediyorum Allahım bu kez bebeğimi bana bağışlasın diye

kızlar ben çok fenayım ikinci posta çıkarttım şikayet etmıyorum asla bebeğim için değer herşeye. bide sonrasında bi üşüme titreme geliyor bana. hava da soğuk

canım tuzlu seyler bastırır bıraz ama fayda etmıyomu ben kusmaya kadar gıtmıyorum allaha şükür ama:44:

Günaydınnnnnnnnnnn
Canlarım bugün doktora gidiyorum, ilk kontrolüme, benim için dua edin olur mu

canım güzel haberlerini merakla bekliyoruzzz.dün giden bi arkadaş vardı okuyorum ama hala haber yok.sen bize hemen haber ver olurmu inşallah çok çok güzel geçer canımmm

canım çalışıyosun sen dimi??
benrapor aldım 2 gün yine alıcam valla.. müdürüme söyledim hamileyim die alllaaaah yandık dedi önce sonra hayırlıolsun dedi
iş yerinde olsam bile yok gibiyim rapor alcam haberiniz olsun dedim.. o yüzden allaah yandık dedim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…