ayyy ne güzel ya bende gitmek istiyorum artık daha 3 gün var .. hadi duy pıtpıtları da gel
rica ederım yardımcı olabıldıysem ne mutlunası gıtsın ıste bulantım var ara ara sancım oluyo bıde ıkıncı regl tarıhımde yaklastı ondan sanırım benimki sımdıden pıt pıtları hıssettırıyo bakalım teyzesii
ben dün bu saatlerde erık yemiştim çok ekşi olmayanlardan. midem çook az bulandı acaba ondanmıydı kı :97:
oyy oyy yerım ya yıne yaptı aynısınıı ay tutmayın valla aglıcam sankı benı sevındırmek ıcın yapıo canım bebegimmmmmmmmmmmmm
erkek dedi doktorumallah bagıslasın canım cok müthiş bişi ben bıle daha bu haftada oynuyo mu ne dıye kendı kendıme heycanlanıyorum senı dusunemıyorum artık umarım bızde o haftalara gelırız bı an once ve saglıcakla..cınsıyetı ne??
daha çok erken zor hissetmen biraz daha büyüsün bak daha neler yapacak yaramazz :)) benim oğluşum olucak yaklaşık 18. haftadan snra net olarak hissettimm
ağlama bende ağlarım biliosuunnn.. ayy ne güzel heyecan yaaa,, allahım bizede nsib etsin işallah
erkek dedi doktorum
günaydın canımmm
dualarımız seninle
haberdar et bizleri ok
ayyy ne güzel ya bende gitmek istiyorum artık daha 3 gün var .. hadi duy pıtpıtları da gel
allahım lutfen meserretcıgımın bebısı annesıne merhaba desın hıc bı sorun cıkmasın ınsallahhhAMİİN
kızlar ben çok fenayım ikinci posta çıkarttımşikayet etmıyorum asla bebeğim için değer herşeye. bide sonrasında bi üşüme titreme geliyor bana. hava da soğuk
ayy bakalım o gunlere gelınce naparım bıde nası olcam o göbüşle cook merak edıyom kendımı
ay kıyamam alabilme durumun varsa al ye valal içimde kalır. benımde canım ekşili pul biber patates salatası çekticanım erik çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
erkek dedi doktorum
valla çok güzel oluyo minik minik oynuyo :) özellikle hareketsiz kaldığın zaman oynuyo hareketli oluncada uyuyo :) göbüşte büyüyo tabii..
Günaydınnnnnnnnnnn
Canlarım bugün doktora gidiyorum, ilk kontrolüme, benim için dua edin olur mu
kızlar ben çok fenayım ikinci posta çıkarttımşikayet etmıyorum asla bebeğim için değer herşeye. bide sonrasında bi üşüme titreme geliyor bana. hava da soğuk
canım tuzlu seyler bastırır bıraz ama fayda etmıyomu ben kusmaya kadar gıtmıyorum allaha şükür ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?