2012 Ocak Anneleri

çok şeker yaa.. ali demek ben sevdm ya ilgili bi dr inşallah böyle gider
eşimde ilk başta erkek dr olmaz dedi ama tek onda yer bulmuştum, kısmet!

yüzük falını bilio musun canım??
hani şu cinsiyeti söyleyen...
şimdiye kadar hep çıktı ama fal tabi bellde olmaz

yüzük falını bilio musun canım??
hani şu cinsiyeti söyleyen...
şimdiye kadar hep çıktı ama fal tabi bellde olmaz

evet gecen sene dersanedekı bı arkadasım yapmıstı 3 cocugm olcakmıs ikisi kız bırı erkek falan filann

haberdar edelim birbirimizi.. bizimkide kesin değil zaten

tmm cnm oyle canım sıkılıyoki hele bıde hormonlar tavan yaptı ya böyle bazen aglamak gelıyo ıcımden sonra esıme patlıyoum benı gezdırmıyon dıye yazık adam naapsın daha ıkı gun once cıkardı dısarı aksam yemegını falan dısarda yedık ama ıste hormonlarr ben napıyımmm dimi

ah şu hormanllaaarrr..
dün normal doğumu izledim internetten.. ay ağla ağla içim çıktı allah seni inandırsın

günaydın canııımmm.. bulantılı ve baş ağrılıyız offf..
sen nasılsın??

off degıl cook şükürr benım halamın kızı 4 yıllık evlı hala cocugu yok gecen telde konustuk mıden bulanıyo falan dedımde amaan tek benımde olsada herseye razıyım dedı yazık ya ona da uzulmuyo degılım ama ıste elden bısı gelmıyo kızlar ınsallah bı an once kavusur bebişine

günaydın canııımmm.. bulantılı ve baş ağrılıyız offf..
sen nasılsın??

bende aynı sizin gibiyim. sabah bulantıyla uyandım tuzlu salatalık yedım. evden işe geliren dolmuşta ha kustum ha kusacam diye korka korka geldim allahtan iş yerıne yetiştim bi posta çıkarttım. şimdi baş ağrısı eşliğinde kreker yıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…