şu selçuklu belediyesinin üstünde var ya orada senin
cinsiyetını ogrenmeye gıttıgınde eger kızsa ayse dıyomus erkekse ali gelıyo dıyomusust komsum kontrole gıttıgınde doktor ne dedı bebek nasıl demıstım o da ali beyın rahatı yerınde falan dedı demıstı gülerek ah keske erkek olmasa o doktor iştee
kızlar benım bebiş sanki kıpırdıyo yaa ne bılıyım belkı de kalp atısıdır dun sabah 2 dk kadar falan pıt pıt ları hıssettım ama az once de sadece bı kere oluyo anlamadım ayy cok heycanlı yaa
ay caııımmmm süper yaaaa!! darısı bize inşallaaaahhh
evet benım bebiş baya zıpır olcak anlasılan senın bebişide yoldan cıkrmasın:90:
ayy yerim ben onlarııııı
valla iyi ikili olcaktık ama sen gıdıcekmişin üzüldüm yaa hazıranda tayın ıslerı falan..gercı belkı bızde gıderıs ama bellı bısı yok su anda..
yüzük falını bilio musun canım??
hani şu cinsiyeti söyleyen...
şimdiye kadar hep çıktı ama fal tabi bellde olmaz
günaydın anneler nasılsınızzz
haberdar edelim birbirimizi.. bizimkide kesin değil zaten
evet gecen sene dersanedekı bı arkadasım yapmıstı 3 cocugm olcakmıs ikisi kız bırı erkek falan filann
tmm cnm oyle canım sıkılıyoki hele bıde hormonlar tavan yaptı ya böyle bazen aglamak gelıyo ıcımden sonra esıme patlıyoum benı gezdırmıyon dıye yazık adam naapsın daha ıkı gun once cıkardı dısarı aksam yemegını falan dısarda yedık ama ıste hormonlarr ben napıyımmm dimi
günaydın canııımmm.. bulantılı ve baş ağrılıyız offf..
sen nasılsın??
ah şu hormanllaaarrr..
dün normal doğumu izledim internetten.. ay ağla ağla içim çıktı allah seni inandırsın
ah şu hormanllaaarrr..
dün normal doğumu izledim internetten.. ay ağla ağla içim çıktı allah seni inandırsın
günaydın canııımmm.. bulantılı ve baş ağrılıyız offf..
sen nasılsın??
günaydın anneler nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?