ay kıyamam alabilme durumun varsa al ye valal içimde kalır. benımde canım ekşili pul biber patates salatası çektiakşam yapacam
Alıcam canım sen dert etme sende eve gidince yap hemen :))
ayy allah bağışlasın inşallah. bende sankı erkek olacak gibi hissedıyorum ya
ay kıyamam alabilme durumun varsa al ye valal içimde kalır. benımde canım ekşili pul biber patates salatası çektiakşam yapacam
ayyy canıımmm onuda ben mi getirdim aklına.. valla benimde içim kalr ama
allaaahh
başta fayda etmişti ama fazla mı yedım acaba bilmem kısabaharı zaten zar zor kahvaltı yapıyorum oda durmuo midede
çalışıyorum canım. ve izin almam çok zor benı idare edebilecek kimse yok çünkü personel sayımız fazla ama büroda bı ben varım diğerleri hep farklı yerlerde çalışıyor. o yuzden ben kontrollerıme falan hep cumartesileri gidecem. cumartesılerı sakın oluyo izin almam sorun olmaz diye. öyle raporluk bi durumum yok yanı. hatta ben doğumdan sonra 2 ay idare edeceklerinden bıle emin değilim belikde işsiz kalacam en çok da ondan korkuyorum tek maaşla çok zor çünkü geçinmekcanım çalışıyosun sen dimi??
benrapor aldım 2 gün yine alıcam valla.. müdürüme söyledim hamileyim die alllaaaah yandık dedi önce sonra hayırlıolsun dedi
iş yerinde olsam bile yok gibiyim rapor alcam haberiniz olsun dedim.. o yüzden allaah yandık dedim dedi
peynirli dediğin ne canım ? belki benimde canım isterbenımde canım peynırlı ıstıyo amaa
kıpır kıpır ya elimi koyuyorum karnıma hissediyorum oynayışını hatta gördüm bile bunu yaşayanlar varmı
kıpır kıpır ya elimi koyuyorum karnıma hissediyorum oynayışını hatta gördüm bile bunu yaşayanlar varmı
çalışıyorum canım. ve izin almam çok zor benı idare edebilecek kimse yok çünkü personel sayımız fazla ama büroda bı ben varım diğerleri hep farklı yerlerde çalışıyor. o yuzden ben kontrollerıme falan hep cumartesileri gidecem. cumartesılerı sakın oluyo izin almam sorun olmaz diye. öyle raporluk bi durumum yok yanı. hatta ben doğumdan sonra 2 ay idare edeceklerinden bıle emin değilim belikde işsiz kalacam en çok da ondan korkuyorum tek maaşla çok zor çünkü geçinmek
peynirli dediğin ne canım ? belki benimde canım ister
ayyy canıımmm onuda ben mi getirdim aklına.. valla benimde içim kalr ama
kalmasın tatlım evde bi çuval patates var akşam yapar patlayana kadar yerimama böyle soğuk olmayacak ılık olacak patatesler ağızda dağılacak oyyyyyyyyy
iyi iyii kıızz ankapoly hava acılıyoo heyoo
hoşgeldinnnmerhabaaa hamişlerrrrrrrr
kayseride peynırlı denır defırında yapılıyo ya peynırlı pıdee ondaann dun sabah bırden aklıma dustu
16 haftalıkkaç haftalık canım gebeliğin.. ?
eşimin müşterlerinden birinini düğünü varmış bu akşam heyoo.. oraya gitcez herhalde
inşalah düğünü mahvetmem ortalara kusmam
hoşgeldinnn
hımm kıymalı pidenın peynirli yapılışı yanı demi?
eşimin müşterlerinden birinini düğünü varmış bu akşam heyoo.. oraya gitcez herhalde
inşalah düğünü mahvetmem ortalara kusmam
çalışıyorum canım. ve izin almam çok zor benı idare edebilecek kimse yok çünkü personel sayımız fazla ama büroda bı ben varım diğerleri hep farklı yerlerde çalışıyor. o yuzden ben kontrollerıme falan hep cumartesileri gidecem. cumartesılerı sakın oluyo izin almam sorun olmaz diye. öyle raporluk bi durumum yok yanı. hatta ben doğumdan sonra 2 ay idare edeceklerinden bıle emin değilim belikde işsiz kalacam en çok da ondan korkuyorum tek maaşla çok zor çünkü geçinmek
eveet bende o ıstegımı bastırmak ıcın sabah beri peynırlı domateslı sandwç yıyorum ama gecmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?