2012 Ocak Anneleri

bende ilk öğrendiğim zamandan itibaren annem ve yakınlarımda dahil olmak üzre hep kız diye düşündk öyle hissettik bitek eşim erkek hissediyorum dedi ve erkek dedi doktor..:) Allah hayırlısını nasip eder inşallah canımm

çalışıyorum canım. ve izin almam çok zor benı idare edebilecek kimse yok çünkü personel sayımız fazla ama büroda bı ben varım diğerleri hep farklı yerlerde çalışıyor. o yuzden ben kontrollerıme falan hep cumartesileri gidecem. cumartesılerı sakın oluyo izin almam sorun olmaz diye. öyle raporluk bi durumum yok yanı. hatta ben doğumdan sonra 2 ay idare edeceklerinden bıle emin değilim belikde işsiz kalacam en çok da ondan korkuyorum tek maaşla çok zor çünkü geçinmek
benımde canım peynırlı ıstıyo amaa
peynirli dediğin ne canım ? belki benimde canım ister

kıpır kıpır ya elimi koyuyorum karnıma hissediyorum oynayışını hatta gördüm bile bunu yaşayanlar varmı

yok daha yasamadım henuz ama benım su an 6 aylık ikiz kardeslerım var annem onlara hamıleyken karnını acardı böyle derısı atıp dururdu cokk tatlıydı yaa bende olsa naaparım bılemıyorum

kayseride peynırlı denır defırında yapılıyo ya peynırlı pıdee ondaanndun sabah bırden aklıma dustu

eşimin müşterlerinden birinini düğünü varmış bu akşam heyoo.. oraya gitcez herhalde
inşalah düğünü mahvetmem ortalara kusmam

allahım ya kız gulmekten catladım anamminş bişi olmaz ama soleyiş şeklin hosuma gıttı yanlıs anlama

eşimin müşterlerinden birinini düğünü varmış bu akşam heyoo.. oraya gitcez herhalde
inşalah düğünü mahvetmem ortalara kusmam

bende arkadaşımın düğününe giderken allah dökecem kurtlarımı yılın ilk düğününde demiştim. eşim kafasını çevirip imalı imalı bakmiştı . ne demek istediğini düğünde anladım bi dk yerımden kaldırmadı benı tepinirsem bebeğim düşermiş ıyyyyyyyyyyyyyyy hala sinirliyim

ya canım deme öle işsiz kalcam die.. o kadarda insafsız olamazlar.. olurlarsa da şerefleri hakkında kötü şeyler düşüncem ama bide o iki ay senin yasal hakkın

eveet bende o ıstegımı bastırmak ıcın sabah beri peynırlı domateslı sandwç yıyorum ama gecmıyoo

canım kebapçılarda peynirli pide yapılıyo. yanı burda var kaşarlı, peynirli falan. imkanın varsa, yakınlarında falan ordan söyle bişeyler öğle yemeğine. belki bebişin canı çekmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…