16 haftalık
bende arkadaşımın düğününe giderken allah dökecem kurtlarımı yılın ilk düğününde demiştim. eşim kafasını çevirip imalı imalı bakmiştı . ne demek istediğini düğünde anladım bi dk yerımden kaldırmadı benı tepinirsem bebeğim düşermiş ıyyyyyyyyyyyyyyy hala sinirliyim
allahım ya kız gulmekten catladım anamminş bişi olmaz ama soleyiş şeklin hosuma gıttı yanlıs anlama
Bende nerede butun bu Ocak 2012 anneleri diyorum herkes burdaymis
ya canım deme öle işsiz kalcam die.. o kadarda insafsız olamazlar.. olurlarsa da şerefleri hakkında kötü şeyler düşüncem amabide o iki ay senin yasal hakkın
ama düşünsene kimseyide tanımıyorum ortalara kusan tanınmayan bir cisimayyy ne yanlış anlıcam kıs deli
ee pekiöyle değilse benim hissettiğim nekıpırdayanbende 20 haftalık hamişim :)) artık yavaş yavaş hissedersin ama yinede zor.. bende yeni yeni hissediyorum..tabi kişiden kişiye değişir bu doktorlar bebeği en çok 23. hafta ile 32 hafta arasında hissedilir diyolar:)) ama biz anneleri olarak daha erkende hissedebiliriz tabii :)haha
haklısın. aslında babam gibidir patronum. düğünümü bile o yaptı. hamile olduğumu babamdan önce ona söyledim nasıl sarıldı bana. eşine dede oluyorum demiş hattaama sonuçta burası bi ticarethane. bide birden fazla şirket var burda. herşeyı ben yapıyorum 2,5 yıldır. ben gidince karışacak biraz ortalık. geçici birinide alsalar hemen öğrenilecek iş değil . patronumun işi de zor yani. elimden geldiği kadar işleri aksatmamaya çalışıyorum bende.
canım kebapçılarda peynirli pide yapılıyo. yanı burda var kaşarlı, peynirli falan. imkanın varsa, yakınlarında falan ordan söyle bişeyler öğle yemeğine. belki bebişin canı çekmiştir.
kızlar dün akşam doktora gidecek olan selin di demi yanlış mı hatırlıyorum acaba nickleri. hala yok ortada. nasıl geçti acaba
bu aralar aglıyon ya ondan didimdiii ayy bugun cok guluyom ben yaw
hosgeldın şekermi şeker topiğimizee
ee pekiöyle değilse benim hissettiğim nekıpırdayan
Hosbulduk... nekadar neseli burdaki annelerbende bir ocak annesiyim sorun cikmazsa.. SATim 17 nisan veeee tahmini dogum 27 ocak
öyle ocak anneri, hepiciği ya çok neşeli, ya çok ağlıyo:) hayırlı olsun sanada canım, hoşgeldin aramıza
sağol canım görmekde güzel hele akşamları karnımda baskı oluyordedimya canım kişiden kişiye değişirr :) sen yeterki hissettmek iste :))
anlaşılan yenı ıc camasırları alma vaktı geldı baya sıkmış ıç camasırımgöbüş şimdıden böyleyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?