2012 Ocak Anneleri

bende 20 haftalık hamişim :)) artık yavaş yavaş hissedersin ama yinede zor.. bende yeni yeni hissediyorum..tabi kişiden kişiye değişir bu doktorlar bebeği en çok 23. hafta ile 32 hafta arasında hissedilir diyolar:)) ama biz anneleri olarak daha erkende hissedebiliriz tabii :) haha

ben de dun kanepede bacaklarımı karnıma cekıp oturmustum gelmiş yanıma askım sen nası oturuyon uzansana ya o kadarda bılıyoruz bebişimize bişi olcak dıyo sonra uzattım bende hah aferın dıyo

ya canım deme öle işsiz kalcam die.. o kadarda insafsız olamazlar.. olurlarsa da şerefleri hakkında kötü şeyler düşüncem ama bide o iki ay senin yasal hakkın

haklısın. aslında babam gibidir patronum. düğünümü bile o yaptı. hamile olduğumu babamdan önce ona söyledim nasıl sarıldı bana. eşine dede oluyorum demiş hatta ama sonuçta burası bi ticarethane. bide birden fazla şirket var burda. herşeyı ben yapıyorum 2,5 yıldır. ben gidince karışacak biraz ortalık. geçici birinide alsalar hemen öğrenilecek iş değil . patronumun işi de zor yani. elimden geldiği kadar işleri aksatmamaya çalışıyorum bende.

ee pekiöyle değilse benim hissettiğim nekıpırdayan

hımm tamam o zaman

canım kebapçılarda peynirli pide yapılıyo. yanı burda var kaşarlı, peynirli falan. imkanın varsa, yakınlarında falan ordan söyle bişeyler öğle yemeğine. belki bebişin canı çekmiştir.

yok ya eşim izinli olugunda yaptırır artık pazartesı ya da doktora gıdıcez zaten hastaneye yakın pıdecı var orda yerız

kızlar dün akşam doktora gidecek olan selin di demi yanlış mı hatırlıyorum acaba nickleri. hala yok ortada. nasıl geçti acaba

anlaşılan yenı ıc camasırları alma vaktı geldı baya sıkmış ıç camasırımgöbüş şimdıden böyleyseee

anlaşılan yenı ıc camasırları alma vaktı geldı baya sıkmış ıç camasırımgöbüş şimdıden böyleyseee

sorma benimde göğüsler şiş.. eşim bi seferde 2 kişyi devirirsin bu göğüslerle dio.. kaya gibi valla çok acıo ve iç çamaşırlarım sıkmaya başaldı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…