2012 Ocak Anneleri

mrb anneler ve anne adayları ben de 16 haftalık hamileyim allah benimde dualarımı kabul etti ve bebek nasip etti inşallah eylülde anne olacağım içimdeki o müthiş varlık kıpır kıpır hareket ediyor hissediyorum ve 2 gece önce karnıma baktım ve hareketini gördüm bir tuhaf oldum çok müthiş bir şey

doğu söylüosuuunnn.. çoooookkkk şüküüürrr, kuşum belli edio kendini:)
daha ism falan yok ya ortada eşim çiko dio bebişee çiko belli edio kendini diyim

halanın kızının allah yardımcısı olsun çookk zoorr.. amcamlarında olmadı bebekleri öyle kedileri var birsürü.. yengem onların annesi oldum napıyım dio.. çok üsülüom çookk

allah bagıslasın canım cok müthiş bişi ben bıle daha bu haftada oynuyo mu ne dıye kendı kendıme heycanlanıyorum senı dusunemıyorum artık umarım bızde o haftalara gelırız bı an once ve saglıcakla..cınsıyetı ne??

ayy canımm yaa off dur kıs aglatcan cadıı

bu arada kaşıntısı olanlar sirkeli su ile taharatlanın cook iyi gelıyo akıntıyı da durduruyo sanki

evet yeniyim :)) 20 haftalık hamileyim ve bikaç haftadır felaket bel ağrım var.. yatamıyorum bile ne yapıcam bilmiyorum.. :2:

ooo senı dusunemıyorum ben artık ya otururken falan belının arkasına yastık koy ii geldgını soyluyolardı senın haftandaki hamişler umarım gecer bı an once

canım izle ya doğum falan etkisinden kurtulamazsın . ben cesaret edemıyorum valla. hem herkezın doğumu farklıdır.

ammaaan öff izleme zaten pişman oldum.. kadın bebişi kucağına alınca başladı ağlamaya tabi ben dururmuyuummm.. vallahi içim çıktı ağlamaktan.. bi yandan kadın ağlıo bi yandan ben ağlıom.. bana nooluyosa

ona bizim kööde hormon dıyolardı emmee

ooo senı dusunemıyorum ben artık ya otururken falan belının arkasına yastık koy ii geldgını soyluyolardı senın haftandaki hamişler umarım gecer bı an once

çok şükür ilk haftalarda hafif bulantılarım dışında bi şikayetim olmadı ama artık belim kopcak gibi oluyo.. tavsiyen için saoll ciciimm :) senin nasıl gidiyo hamişliğin

çok şükür ilk haftalarda hafif bulantılarım dışında bi şikayetim olmadı ama artık belim kopcak gibi oluyo.. tavsiyen için saoll ciciimm :) senin nasıl gidiyo hamişliğin

rica ederım yardımcı olabıldıysem ne mutlunası gıtsın ıste bulantım var ara ara sancım oluyo bıde ıkıncı regl tarıhımde yaklastı ondan sanırım benimki sımdıden pıt pıtları hıssettırıyo bakalım teyzesii

Son düzenleme:
oyy oyy yerım ya yıne yaptı aynısınıı ay tutmayın valla aglıcam sankı benı sevındırmek ıcın yapıo canım bebegimmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…