belim ve sırtım çooooooook ağrıyooo
ah şu hormanllaaarrr..
dün normal doğumu izledim internetten.. ay ağla ağla içim çıktı allah seni inandırsın
off degıl cook şükürrbenım halamın kızı 4 yıllık evlı hala cocugu yok gecen telde konustuk mıden bulanıyo falan dedımde amaan tek benımde olsada herseye razıyım dedı yazık ya ona da uzulmuyo degılım ama ıste elden bısı gelmıyo kızlar ınsallah bı an once kavusur bebişine
mrb anneler ve anne adayları ben de 16 haftalık hamileyim allah benimde dualarımı kabul etti ve bebek nasip etti inşallah eylülde anne olacağım içimdeki o müthiş varlık kıpır kıpır hareket ediyor hissediyorum ve 2 gece önce karnıma baktım ve hareketini gördüm bir tuhaf oldum çok müthiş bir şey
doğu söylüosuuunnn.. çoooookkkk şüküüürrr, kuşum belli edio kendini:)
daha ism falan yok ya ortada eşim çiko dio bebişeeçiko belli edio kendini diyim
halanın kızının allah yardımcısı olsun çookk zoorr.. amcamlarında olmadı bebekleri öyle kedileri var birsürü.. yengem onların annesi oldum napıyım dio.. çok üsülüom çookk
aa sen yenı misin canım hosgeldın..aynen valla benımde agrıyo
evet yeniyim :)) 20 haftalık hamileyim ve bikaç haftadır felaket bel ağrım var.. yatamıyorum bile ne yapıcam bilmiyorum.. :2:
canım izle ya doğum falan etkisinden kurtulamazsın . ben cesaret edemıyorum valla. hem herkezın doğumu farklıdır.
ammaaan öff izleme zaten pişman oldum.. kadın bebişi kucağına alınca başladı ağlamaya tabi ben dururmuyuummm.. vallahi içim çıktı ağlamaktan.. bi yandan kadın ağlıo bi yandan ben ağlıom.. bana nooluyosa
ooo senı dusunemıyorum ben artık ya otururken falan belının arkasına yastık koy ii geldgını soyluyolardı senın haftandaki hamişler umarım gecer bı an once
çok şükür ilk haftalarda hafif bulantılarım dışında bi şikayetim olmadı ama artık belim kopcak gibi oluyo.. tavsiyen için saoll ciciimm :) senin nasıl gidiyo hamişliğin
ona bizim kööde hormon dıyolardı emmee
Günaydınnnnnnnnnnn
Canlarım bugün doktora gidiyorum, ilk kontrolüme, benim için dua edin olur mu
Günaydınnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?