2012 Ocak Anneleri

sorma benimde göğüsler şiş.. eşim bi seferde 2 kişyi devirirsin bu göğüslerle dio.. kaya gibi valla çok acıo ve iç çamaşırlarım sıkmaya başaldı bile

naapsak beraber ıc camasırcıya mı gıtsek talan edelım o camasırcıyı

günaydın ocak anneleri nasılsınız...duygular bende de karmakarışık ya hep duygusalım bu aralar

dedimya canım kişiden kişiye değişirr :) sen yeterki hissettmek iste :))

evet benım gıbı 8 haftalıkken hıssedersınız ounla konusursanız hergun bılmem ben ole yapıorum acaba ondan mı pıtlıyo bazen annecıgıne slm verıyo

günaydın ocak anneleri nasılsınız...duygular bende de karmakarışık ya hep duygusalım bu aralar

Günaydın canım
Ay ben de hayatımda olmadığım kadar duygusalım, dokunsan ağlıyorum, üstelik normalde hiç de ağlak bir tip değilimdir, hatta çok çok neşeliydim, ama şimdi sünger bob u izlerken bile gözlerim doluyor, ne iş anlamadım

Arkadaslar bise soracam anladigim kadariyla bi listeniz var.... oraya ekleme nasil yapiliyor kim ilgileniyor acaba ?? Malum bende haykirmak istiyorum hamileligimi :84:

valla sabah iyi degıldım ama topik canlandırdı benı belli olmuo anlıcaan
bende öyle canım bi gülüyorum bi aglıyorum ama olsun bebişim iyi olsun yeterki bu arada benim gögüslerim cok az acıyo hic şişlik falanda olmadı senin başlamışmıydı hemen:26:

ben normalde de duygasalım canım ama şimdi daha bi duygusal oldum bellide olmuyo bazende neşeli oluyorum...bende cok degişiklik olmadı ya ters giden bişeylermi var acaba allah korusun ama bazen unutuyorum bile hamile oldugumu :26::26:

selam hanımlar :)
ben diğer topiğe yazıyodum ama kızlar burdan bahsettiler, buraya da yazayım dedim..
öncelikle hepimize kocaman bi maşallah, Allah bebeklerimizi bağışlasın
benim doğum 6 ocak görünüyo ama üçüzlere gebe olduğumdan sanırım çok daha erken olabilir...
bu arada çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum şubatta ve şimdi aşılamayla üçüzlere hamile kaldım

selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum

Arkadaslar bise soracam anladigim kadariyla bi listeniz var.... oraya ekleme nasil yapiliyor kim ilgileniyor acaba ?? Malum bende haykirmak istiyorum hamileligimi :84:

canım konu sahıbı ılgılenıyo ama senden once gelen arkadaslarımızda oldu maalesef ugramadıgı ıcın onlarda eklenmedı hala

oy anam oyy maşallah senınkılerde hayırlı olsun canım hayırlı sorunsuz saglıklı bi hamıslık olsun ınsallah

selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum

canım cok uzuldum senın normal yolla mı olmustu??doktor ne dedıpekı canım yaa vajınadan baksaydı bıde sıkışık gıttınmı doktora oyle demıstık ama..

oy anam oyy maşallah senınkılerde hayırlı olsun canım hayırlı sorunsuz saglıklı bi hamıslık olsun ınsallah
:) canım çok sağol.. amin. biraz korkuyorum ama Rabbime sığındım.. bi de bende ohss oldu ilaçlardan dolayı, 4 gün kadar o sebeple hastanede kaldım ama durumum iyiydi şükür.. şimdi de daha iyiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…