sorma benimde göğüsler şiş.. eşim bi seferde 2 kişyi devirirsin bu göğüslerle dio.. kaya gibi vallaçok acıo ve iç çamaşırlarım sıkmaya başaldı bile
dedimya canım kişiden kişiye değişirr :) sen yeterki hissettmek iste :))
günaydın ocak anneleri nasılsınız...duygular bende de karmakarışık ya hep duygusalım bu aralar
günaydın ocak anneleri nasılsınız...duygular bende de karmakarışık ya hep duygusalım bu aralar
sağol canım görmekde güzel hele akşamları karnımda baskı oluyor
kıslar m,idem ağzımda yine
kaçar ben öptüüümmm
aynen canım..:) geceleri hareketli oluyolar.. cinsiyeti belli oldumu peki
bende öyle canım bi gülüyorum bi aglıyorum ama olsun bebişim iyi olsun yeterki bu arada benim gögüslerim cok az acıyo hic şişlik falanda olmadı senin başlamışmıydı hemen:26:valla sabah iyi degıldım ama topik canlandırdı benıbelli olmuo anlıcaan
Günaydın canım
Ay ben de hayatımda olmadığım kadar duygusalım, dokunsan ağlıyorum, üstelik normalde hiç de ağlak bir tip değilimdir, hatta çok çok neşeliydim, ama şimdi sünger bob u izlerken bile gözlerim doluyor, ne iş anlamadım
Arkadaslar bise soracam anladigim kadariyla bi listeniz var.... oraya ekleme nasil yapiliyor kim ilgileniyor acaba ?? Malum bende haykirmak istiyorum hamileligimi:84:
Arkadaslar bise soracam anladigim kadariyla bi listeniz var.... oraya ekleme nasil yapiliyor kim ilgileniyor acaba ?? Malum bende haykirmak istiyorum hamileligimi:84:
selam hanımlar :)
ben diğer topiğe yazıyodum ama kızlar burdan bahsettiler, buraya da yazayım dedim..
öncelikle hepimize kocaman bi maşallah, Allah bebeklerimizi bağışlasın
benim doğum 6 ocak görünüyo ama üçüzlere gebe olduğumdan sanırım çok daha erken olabilir...
bu arada çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum şubatta ve şimdi aşılamayla üçüzlere hamile kaldım
şimdi bile hareketli erkek canım
selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
:) canım çok sağol.. amin. biraz korkuyorum ama Rabbime sığındım.. bi de bende ohss oldu ilaçlardan dolayı, 4 gün kadar o sebeple hastanede kaldım ama durumum iyiydi şükür.. şimdi de daha iyiyim..oy anam oyy maşallahsenınkılerde hayırlı olsun canım hayırlı sorunsuz saglıklı bi hamıslık olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?