2012 Ocak Anneleri

selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum

canım ya üzülme lütfen belki gec döllenmedir...bende salı günü gitcem inş ...kızlar kese kacıncı haftada gözüküyo... inş görürüm korku ve heycan var bende de:18:

selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum

ayy canım benimmmm öyle iyi anlıyorumki senii o doktorlar benide çok korkuttuu hemen hemen 1 buçuk aylıktı o zaman bile gözükmedi hemde vajinadan bakmalarına rağmen.. o sadece bi ihtimall sakın korkma.. dış gebelik çok ama çok nadir görülür doktorumun bilgisine dayanarak söylüyorum.. Allah ın izniyle sende görürsün kısa zamanda inşallahh.. hiç stres yapma bebişini düşün..

yok acımıyoduda şişlik vardı ben adet olucam ondandır dıye dusunuyodum ama bebişten kaynaklanıyomuşsımdıde hala sızlıyoo :89:

Hosgrldin seni diger topikte okuustum ucuz oluncada daha bi ilgi cekiyor benimde tup bebek oldugu icin ikiz olma ihtimali var... henuz bilmiyorum ama cunku henuz doktora gitmedik

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)

aylint
sekerrck
meserret
Ceyda_m
pelin67
nurberra
claramavi
nezo36
anthemiss
selin7
buca1112
ankapoly

hay maşallah kıslar hızınıza yetişemiyoooom :)))

hah benım bıle ıcım rahatladı selincim bak sen ıcını ferah tut canım benımm

selam canım h.g maşallah bebişlerine ya ne güzel bi surpriz olmuştur...bende ikiz olsun cok isterim ama hayırlısı tabiki

canım ya üzülme lütfen belki gec döllenmedir...bende salı günü gitcem inş ...kızlar kese kacıncı haftada gözüküyo... inş görürüm korku ve heycan var bende de:18:

cnm 5+1 de cook minik bi kese gordük karından ultrasonla 9 gun sonrada kalp atıslarını cok sükürr umarım bı sorun cıkmaz canımcım dıger arkadasada soledım ıcınızı ferah tutun

canım benim her hamilelikte fark eder.. benim kesem çok geç gözükmüştü.. doktorum bol bol su içip gelmemi sölemişti öyle yap sende..

:) canım çok sağol.. amin. biraz korkuyorum ama Rabbime sığındım.. bi de bende ohss oldu ilaçlardan dolayı, 4 gün kadar o sebeple hastanede kaldım ama durumum iyiydi şükür.. şimdi de daha iyiyim..

ikiz kardeslerım var canım annem cok yoruluyo onlara bakarken yetısemıyo sende üçüz dıyınce annem o haldeyse dedım yanı ama allah sabrını verıyo ınsallah fazla üzmezler senı akıllı bıdık olurlar

canım hemen olumsuz düşünme, kan değerlerinin yükselişi nasıldı?
cnm ben en son 11 mayısta yaptırdım 232 çıktı yükseliş çok ii die doktorum bidaha istemedi 2 katını hesaplayarak randevu verdi ama kan tahlili yapmadı bidaha
canım cok uzuldum senın normal yolla mı olmustu??doktor ne dedıpekı canım yaa vajınadan baksaydı bıde sıkışık gıttınmı doktora oyle demıstık ama..
normal yolla canım..sıkışıktım ve vajinadanda baktı
inşallah geç döllenmedir yaaa

allah razı olsun canım saol inşallah dediğin gibi olur haftasonu olduu için beta hcg de bakmıolar burda pazartesiyi beklemek zorundayım

:) canım çok sağol.. amin. biraz korkuyorum ama Rabbime sığındım.. bi de bende ohss oldu ilaçlardan dolayı, 4 gün kadar o sebeple hastanede kaldım ama durumum iyiydi şükür.. şimdi de daha iyiyim..

bu arada gecmıs olsun da o ohss de ne??

günaydın kızlar bugün benimde 4+4 haftam haftaya doktora gidinceye kadar 5+5 haftalık olucam kese görünür inşallah dediklerinize göre görülmesi gerekiyor.

vajınadan bakınca sıkışık olmaman gerekıyo ama ondan gorunmemıstır bencee

inşallah görürsün canım içini ferah tut
Hosgrldin seni diger topikte okuustum ucuz oluncada daha bi ilgi cekiyor benimde tup bebek oldugu icin ikiz olma ihtimali var... henuz bilmiyorum ama cunku henuz doktora gitmedik
çok ucuz da olmadı yaf.. dr 1000 TL aldı, ilaç katkı payı olarak da yaklaşık 600 TL verdik.. hayırlısıyla kucaklayalım da önemli diil.. asıl ucuz olanlar sevişerekten olanlar :))) şaka bi yana sevmiyorum bu tabiri hepsi de çok kıymetli tabi :)
selam canım h.g maşallah bebişlerine ya ne güzel bi surpriz olmuştur...bende ikiz olsun cok isterim ama hayırlısı tabiki
hcg yüksek çıkınca ikiz bekliyoduk daha çok ama üç olduğunu öğrendik çok şaşırdık tabi... ilk öğrenişimiz çok hoş olmadı, ohss vardı, yumurtalığın biri yaklaşık 12 cm olmuştu ve karnım şişti, bi de dışarda bişey gördü dr emin olamadı, sonra hastanede vajinal baktılar, çok şükür korktuğumuz gibi görünmedi.. şimdi üçüz fikrine alışmaya çalışıyorum, şikayet edemem, çok şükür ama biraz tedirginim...

yok acımıyoduda şişlik vardı ben adet olucam ondandır dıye dusunuyodum ama bebişten kaynaklanıyomuşsımdıde hala sızlıyoo :89:
benim ilk başlarda cok yumuşamışlardısonrada acımaya başladı ama cok acımıyo cogu kişiler gögüslerinden anlıyomuş bende öyle olmadı ben cok wc ye gidiyodum ordan anladım hamiş oldugumu...
cnm 5+1 de cook minik bi kese gordük karından ultrasonla 9 gun sonrada kalp atıslarını cok sükürr umarım bı sorun cıkmaz canımcım dıger arkadasada soledım ıcınızı ferah tutun
canım ya maşallah bebişine...inş bende ilk once keseyi sonra pıt pıt larını duyarım int hesaplamama göre 5 haftalık diyo... inş bende görürüm bebişimin kesesini
canım benim her hamilelikte fark eder.. benim kesem çok geç gözükmüştü.. doktorum bol bol su içip gelmemi sölemişti öyle yap sende..

tamam canım öyle yaparım... haftaya salı inş güzel haberlerle dönerim...

görürsün canım inşallah dualarım sizinlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…