selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
bende öyle canım bi gülüyorum bi aglıyorum ama olsun bebişim iyi olsun yeterki bu arada benim gögüslerim cok az acıyo hic şişlik falanda olmadı senin başlamışmıydı hemen:26:
ben normalde de duygasalım canım ama şimdi daha bi duygusal oldum bellide olmuyo bazende neşeli oluyorum...bende cok degişiklik olmadı ya ters giden bişeylermi var acaba allah korusun ama bazen unutuyorum bile hamile oldugumu :26::26:
selam hanımlar :)
ben diğer topiğe yazıyodum ama kızlar burdan bahsettiler, buraya da yazayım dedim..
öncelikle hepimize kocaman bi maşallah, Allah bebeklerimizi bağışlasın
benim doğum 6 ocak görünüyo ama üçüzlere gebe olduğumdan sanırım çok daha erken olabilir...
bu arada çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum şubatta ve şimdi aşılamayla üçüzlere hamile kaldım
ayy canım benimmmm öyle iyi anlıyorumki senii o doktorlar benide çok korkuttuu hemen hemen 1 buçuk aylıktı o zaman bile gözükmedi hemde vajinadan bakmalarına rağmen.. o sadece bi ihtimall sakın korkma.. dış gebelik çok ama çok nadir görülür doktorumun bilgisine dayanarak söylüyorum.. Allah ın izniyle sende görürsün kısa zamanda inşallahh.. hiç stres yapma bebişini düşün..
selam hanımlar :)
ben diğer topiğe yazıyodum ama kızlar burdan bahsettiler, buraya da yazayım dedim..
öncelikle hepimize kocaman bi maşallah, Allah bebeklerimizi bağışlasın
benim doğum 6 ocak görünüyo ama üçüzlere gebe olduğumdan sanırım çok daha erken olabilir...
bu arada çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum şubatta ve şimdi aşılamayla üçüzlere hamile kaldım
canım ya üzülme lütfen belki gec döllenmedir...bende salı günü gitcem inş ...kızlar kese kacıncı haftada gözüküyo... inş görürüm korku ve heycan var bende de:18:
canım ya üzülme lütfen belki gec döllenmedir...bende salı günü gitcem inş ...kızlar kese kacıncı haftada gözüküyo... inş görürüm korku ve heycan var bende de:18:
:) canım çok sağol.. amin. biraz korkuyorum ama Rabbime sığındım.. bi de bende ohss oldu ilaçlardan dolayı, 4 gün kadar o sebeple hastanede kaldım ama durumum iyiydi şükür.. şimdi de daha iyiyim..
cnm ben en son 11 mayısta yaptırdım 232 çıktı yükseliş çok ii die doktorum bidaha istemedi 2 katını hesaplayarak randevu verdi ama kan tahlili yapmadı bidahacanım hemen olumsuz düşünme, kan değerlerinin yükselişi nasıldı?
normal yolla canım..sıkışıktım ve vajinadanda baktıcanım cok uzuldum senın normal yolla mı olmustu??doktor ne dedıpekı canım yaa vajınadan baksaydı bıde sıkışık gıttınmı doktora oyle demıstık ama..
inşallah geç döllenmedir yaaacanım ya üzülme lütfen belki gec döllenmedir...bende salı günü gitcem inş ...kızlar kese kacıncı haftada gözüküyo... inş görürüm korku ve heycan var bende de:18:
ayy canım benimmmm öyle iyi anlıyorumki senii o doktorlar benide çok korkuttuu hemen hemen 1 buçuk aylıktı o zaman bile gözükmedi hemde vajinadan bakmalarına rağmen.. o sadece bi ihtimall sakın korkma.. dış gebelik çok ama çok nadir görülür doktorumun bilgisine dayanarak söylüyorum.. Allah ın izniyle sende görürsün kısa zamanda inşallahh.. hiç stres yapma bebişini düşün..
:) canım çok sağol.. amin. biraz korkuyorum ama Rabbime sığındım.. bi de bende ohss oldu ilaçlardan dolayı, 4 gün kadar o sebeple hastanede kaldım ama durumum iyiydi şükür.. şimdi de daha iyiyim..
cnm ben en son 11 mayısta yaptırdım 232 çıktı yükseliş çok ii die doktorum bidaha istemedi 2 katını hesaplayarak randevu verdi ama kan tahlili yapmadı bidaha
normal yolla canım..sıkışıktım ve vajinadanda baktı
inşallah geç döllenmedir yaaa
allah razı olsun canım saol inşallah dediğin gibi olur haftasonu olduu için beta hcg de bakmıolar burda pazartesiyi beklemek zorundayım
günaydın kızlar bugün benimde 4+4 haftam haftaya doktora gidinceye kadar 5+5 haftalık olucam kese görünür inşallah dediklerinize göre görülmesi gerekiyor.
inşallah görürsün canım içini ferah tutcanım ya üzülme lütfen belki gec döllenmedir...bende salı günü gitcem inş ...kızlar kese kacıncı haftada gözüküyo... inş görürüm korku ve heycan var bende de:18:
çok ucuz da olmadı yaf.. dr 1000 TL aldı, ilaç katkı payı olarak da yaklaşık 600 TL verdik.. hayırlısıyla kucaklayalım da önemli diil.. asıl ucuz olanlar sevişerekten olanlar :))) şaka bi yana sevmiyorum bu tabiri hepsi de çok kıymetli tabi :)Hosgrldin seni diger topikte okuustum ucuz oluncada daha bi ilgi cekiyorbenimde tup bebek oldugu icin ikiz olma ihtimali var... henuz bilmiyorum ama cunku henuz doktora gitmedik
hcg yüksek çıkınca ikiz bekliyoduk daha çok ama üç olduğunu öğrendik çok şaşırdık tabi... ilk öğrenişimiz çok hoş olmadı, ohss vardı, yumurtalığın biri yaklaşık 12 cm olmuştu ve karnım şişti, bi de dışarda bişey gördü dr emin olamadı, sonra hastanede vajinal baktılar, çok şükür korktuğumuz gibi görünmedi.. şimdi üçüz fikrine alışmaya çalışıyorum, şikayet edemem, çok şükür ama biraz tedirginim...selam canım h.g maşallah bebişlerine ya ne güzel bi surpriz olmuştur...bende ikiz olsun cok isterim ama hayırlısı tabiki
benim ilk başlarda cok yumuşamışlardıyok acımıyoduda şişlik vardı ben adet olucam ondandır dıye dusunuyodum ama bebişten kaynaklanıyomuşsımdıde hala sızlıyoo :89:
canım ya maşallah bebişine...inş bende ilk once keseyi sonra pıt pıt larını duyarım int hesaplamama göre 5 haftalık diyo... inş bende görürüm bebişimin kesesinicnm 5+1 de cook minik bi kese gordük karından ultrasonla 9 gun sonrada kalp atıslarını cok sükürr umarım bı sorun cıkmaz canımcım dıger arkadasada soledım ıcınızı ferah tutun
canım benim her hamilelikte fark eder.. benim kesem çok geç gözükmüştü.. doktorum bol bol su içip gelmemi sölemişti öyle yap sende..
benim ilk başlarda cok yumuşamışlardısonrada acımaya başladı ama cok acımıyo cogu kişiler gögüslerinden anlıyomuş bende öyle olmadı ben cok wc ye gidiyodum ordan anladım hamiş oldugumu...
canım ya maşallah bebişine...inş bende ilk once keseyi sonra pıt pıt larını duyarım int hesaplamama göre 5 haftalık diyo... inş bende görürüm bebişimin kesesini
tamam canım öyle yaparım... haftaya salı inş güzel haberlerle dönerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?