2012 Ocak Anneleri

evi toparlama zamanıııcok tembel oldum yaw daha yatagm duruyo biri gelse söver bananeyse yarım saat ıcınde donerım kızlar muckk

günaydın kızlar bugün benimde 4+4 haftam haftaya doktora gidinceye kadar 5+5 haftalık olucam kese görünür inşallah dediklerinize göre görülmesi gerekiyor.
günaydın canım bende haftaya gitcem doktora inş görürüz kesecikleri...

canım gecmiş olsun ama şimdi iyisin allaha şükür...inş her şey yolunda gider ve bebişlerini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın

selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum

Merhabalar genç annişler:)
Bır suru yazmıssınız yıne okuması cok zor oluyor ama olsun topıkımız bereketlı neysekı varsın okuması zor olsun.

oncelıkle aylınt hosgeldın canım.hey Maşallahhhhhhh 3 yane bebiş Allah'ım esirgesin
benımkı de tedavı ıle oldugu ıcın senın heyecanını cok ıyı anlıyorum.ılk asılamanda mı tuttu ve ohss olmusken nasıl asılama yaptılar sasırdım vallahı.tup bebekte ohss oldumu transferı ertelıyorlar da onun ıcın sordum canım..

selın7 yaa sıkma canını canım kanı en son ne zaman verdın ve degerın neydı bana soyle de sana yardımcı olmaya calısayım.

inşallah canım.. babalarına çekerlerse yerinde duramayan afacanlar olurlar, ben de peşlerinde
cnm ben en son 11 mayısta yaptırdım 232 çıktı yükseliş çok ii die doktorum bidaha istemedi 2 katını hesaplayarak randevu verdi ama kan tahlili yapmadı bidaha
iki gün sonra tekrarlasaymış daha fazla veri olurmuş ama bi bildiği vardır inşallah.. ama değeri beğendiyse muhtemelen pzt keseyi görüp rahatlarsınız inşallah canım :)
bu arada gecmıs olsun da o ohss de ne??
overyan hiperstimülasyon sendromu, yani yumurta geliştirmek için kullanılan ilaçlara yumurtalık fazla tepki verdiğinde çok yumurta geliştiğinde ve üstüne çatlatma iğnesi ve gebelik de olunca yumurtalıkların normalden fazla büyümesi, kistler olması ve bu kistlerden ve kılcal damarlardan vücut boşluklarına proteinden zengin sıvı kaçışı olması... hafif,orta ya da ağır seyredebilir, Allah korusun ağır vakalarda hayati tehlikesi var... özellikle iğne ile yumurta geliştirmede, aşılama ve tüp bebekte olabilen bişey..
günaydın kızlar bugün benimde 4+4 haftam haftaya doktora gidinceye kadar 5+5 haftalık olucam kese görünür inşallah dediklerinize göre görülmesi gerekiyor.
ben de ilk 5+5 te gitmiştim, karından görünmüştü canım.. ama tabi döllenme gününe göre değişiyo.. görünür inşallah

inşallah canım benimm..

pelincim ben 5+0 da gittiğimde çok küçük bi kese görünmüştü
canım ya maşallah inş bende görürüm...ben kac haftalık oldugunu bilmiyorum tahmini yazdım ilk defa gitcem doktora...
görürsün canım inşallah dualarım sizinlee
amin canım cok sagol benim dualarımda sizlerle
evi toparlama zamanıııcok tembel oldum yaw daha yatagm duruyo biri gelse söver bananeyse yarım saat ıcınde donerım kızlar muckk

güle güle canım kolay gelsin...kızlar bende cıkıyorum biraz evimi toparlayım sonra görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

amin, hepimiz inşallah pelincim, inşallah sen de görürsün de kesecikler derken?? :)
tatlım çatlatma iğnesinden önce baktığında epey yumurtam vardı ama yumurtalık 3 cm.di.. çikolata kisti ameliyatı olduğum için ve kist alınmayıp sadece boşaltıldığı için ve yumurtalık rezervimi ameliyat sırasında çok iyi görmediği için riski göze aldı sanırım, bir an önce hamile kalman lazım diyodu.. yumurtalık epeyce büyüdü ama sıvı kaçışı çok olmadığından çok kötü bi tablo oluşmadı şükür ama işte üçüz oldu.. aslında ilaç dozu da çok yüksek diildi... dr.lar şaşırıyo hep.. Rabbim böyle istemiş işte.. aslında ertelenebilirmiş ama diyorum kısmette varmış :)

selin sekercık dogru soylemıs bende dun gıttım kontrole kesınlıkle hıc ıdrar kalmayacak ıdrarını sonuna kadar yap oyle gel dedıler.vagınadan baktılar.gectıgımız seferde karından bakmıslardı onda ıdrara sıkısık olmak gerekıyor karından gorunmesı cok zor oluyor cunku ılk haftalarda...

aylıncıgım hepsı kısmetlerıyle dogar ınsallah tekrar gozun aydın.sadece karnın suan sıs durumdadır sanırım bıraz ve zaman gectıkce tek gebelıkten bıraz daha buyuk olacak tek sıkıntın da o olsun baska sıkıntın olmasın İnşşalah.

şişliğim epeyce gitti canım çok şükür.. çok az var ama. evet daha erken büyücek karnım.. doktor hiç sorun yapmıyo 3 tane olmasını, zafer kazanmış edasıyla, ona canını sıkma, 12.haftada birini öldürebiliriz diyo! bi zararı yoksa nasıl kıyarım Allahın verdiği cana! üstelik o kadar zaman bebek istemişken ve Rabbim vermişken...

canım sen ne tedavisi ile hamile kaldın? sorun neydi

benımkı tup bebek tedavısı canım ıkıncı denememızdı bu ılkı hıc tutmamıstı.2 yıllık evlıyız ve hıc korunmadıgımız halde normal yolla gebelık olusmadı.erkek ınfertılıtesı sperm sayı,harekette sorun vardı.asılamaya bıle yetmıyordu sayımız ve ılerı hareketlı olmadıgı ıcın ıcsı yapılmadı mıkroenjeksıyon yapıldı.senın asılama oldugu ıcın yıne uygun fıyata mal olmus bıde bızım odedıgımız ucretlerı duysan dudagın ucuklar.Allah hepımızın yardımcısı olsun.Normal yolla gebe kalmak gercekten coooooook buyuk şans.Bizler cok zorlu yollar katedıyoruz cunku.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın İNŞALLAH...

ayyyyyyy anacım sen doktorunu dınleme Allah'ın verdiği cana kıymayı dusunmesi bile tuylerımı urpertıyorrızkını verır Allah'ım.ya dımı ama bunca mucadele verıyoruz senın kısmetın 3 mus canım:)

canım benim 9 mayısta adet olmam gerekirdi ve olmadım 3 gün sonra test yaptım 64 çıktı sonra ikiye katlandımı die ayın 11nde tekrar yaptırdım 232 çıktı doktorum çok güzel katlanmış sağlıklı gebeliğe benzior dedi bidaha yapmana gerek yok dedi ve normal kendi hesap makinasında hesapladı 2 ye katlayarak cuma gününe gün verdi bende gittim ama kese gözükmedi şuanda kan değerime bakılamadı haftasonu olunca pazartesi tekrar vericem çok korkuorum

canım dün doktora gittim demişsin sonuç nedir iyi inşallah

inşallah kızlar belli olur ya :))çok merak ediyorum o keseciği

amin...canım ya aynen.. senin de sağlıkla tamamına ersin, kucaklayın inşallah
ben de senin gibi iki senedir uğraşıyorum, daha önce de tek tük deneme olmuştu ama ciddi olarak istememiz 2 yıl..

canım dün doktora gittim demişsin sonuç nedir iyi inşallah

selıncım gercekten degerın cok guzel yukselmıs canım.onemlı olan degerın ıkı gunde bır kendısı kadar artması.buda demek oluyor kı senınkı 128 cıksa bıle normaldıkı senın 232 cıkmıs gercekten guzel katlanmıs.bak benım bıldıgım kadarı ıle kandakı deger 1000ı gecmedıgı surece kese gorunmuyor.1000ı gectıgınde bıle bazen gorunmeyebılıyor gec dollenmeye baglı olarak sen canını sıkmamaya calıs.pazartesı gunu kan degerın cok fıkır verecektır.dıs gebelıkte bıldıgım kadarı ıle degerler cok yuksek oldugu halde kese gorunmuyor.ama Allah korusun canım İnşallah oyle bırsey soz konusu degıldır.umarım yardımcı olabılmısımdır bırazcıkta olsa.

buca canım ben pazartesı gunu keseyı gormustum ama dun kendı merkezımde ılk gebelık kontrolu ıcın cagırdı ve kese net gorunuyor dedı yolk kesesını de goru ama bebegı goremedıhaftaya tekrar cagırdılar bakalım.ultrasondakı goruntuye gore 5 haftalık gorunuyor dedıler.ama benım satla uyumlu degıl belkı de tedavıden kaynaklanıyordur dıye dusunuyorum.dogal yolla gebelık farklı olabılıyormus sanırım.benımde korkularım var ama Allah'ım yardım etsin İnşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…