günaydın canım bende haftaya gitcem doktora inş görürüz kesecikleri...günaydın kızlar bugün benimde 4+4 haftam haftaya doktora gidinceye kadar 5+5 haftalık olucam kese görünür inşallah dediklerinize göre görülmesi gerekiyor.
inşallah görürsün canım içini ferah tut
çok ucuz da olmadı yaf.. dr 1000 TL aldı, ilaç katkı payı olarak da yaklaşık 600 TL verdik.. hayırlısıyla kucaklayalım da önemli diil.. asıl ucuz olanlar sevişerekten olanlar :))) şaka bi yana sevmiyorum bu tabiri hepsi de çok kıymetli tabi :)
hcg yüksek çıkınca ikiz bekliyoduk daha çok ama üç olduğunu öğrendik çok şaşırdık tabi... ilk öğrenişimiz çok hoş olmadı, ohss vardı, yumurtalığın biri yaklaşık 12 cm olmuştu ve karnım şişti, bi de dışarda bişey gördü dr emin olamadı, sonra hastanede vajinal baktılar, çok şükür korktuğumuz gibi görünmedi.. şimdi üçüz fikrine alışmaya çalışıyorum, şikayet edemem, çok şükür ama biraz tedirginim...
selam hanımlar :)
ben diğer topiğe yazıyodum ama kızlar burdan bahsettiler, buraya da yazayım dedim..
öncelikle hepimize kocaman bi maşallah, Allah bebeklerimizi bağışlasın
benim doğum 6 ocak görünüyo ama üçüzlere gebe olduğumdan sanırım çok daha erken olabilir...
bu arada çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum şubatta ve şimdi aşılamayla üçüzlere hamile kaldım
selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
inşallah canım.. babalarına çekerlerse yerinde duramayan afacanlar olurlar, ben de peşlerindeikiz kardeslerım var canım annem cok yoruluyo onlara bakarken yetısemıyo sende üçüz dıyınce annem o haldeyse dedım yanı ama allah sabrını verıyo ınsallah fazla üzmezler senı akıllı bıdık olurlar
iki gün sonra tekrarlasaymış daha fazla veri olurmuş ama bi bildiği vardır inşallah.. ama değeri beğendiyse muhtemelen pzt keseyi görüp rahatlarsınız inşallah canım :)cnm ben en son 11 mayısta yaptırdım 232 çıktı yükseliş çok ii die doktorum bidaha istemedi 2 katını hesaplayarak randevu verdi ama kan tahlili yapmadı bidaha
overyan hiperstimülasyon sendromu, yani yumurta geliştirmek için kullanılan ilaçlara yumurtalık fazla tepki verdiğinde çok yumurta geliştiğinde ve üstüne çatlatma iğnesi ve gebelik de olunca yumurtalıkların normalden fazla büyümesi, kistler olması ve bu kistlerden ve kılcal damarlardan vücut boşluklarına proteinden zengin sıvı kaçışı olması... hafif,orta ya da ağır seyredebilir, Allah korusun ağır vakalarda hayati tehlikesi var... özellikle iğne ile yumurta geliştirmede, aşılama ve tüp bebekte olabilen bişey..bu arada gecmıs olsun da o ohss de ne??
ben de ilk 5+5 te gitmiştim, karından görünmüştü canım.. ama tabi döllenme gününe göre değişiyo.. görünür inşallahgünaydın kızlar bugün benimde 4+4 haftam haftaya doktora gidinceye kadar 5+5 haftalık olucam kese görünür inşallah dediklerinize göre görülmesi gerekiyor.
benim ilk başlarda cok yumuşamışlardısonrada acımaya başladı ama cok acımıyo cogu kişiler gögüslerinden anlıyomuş bende öyle olmadı ben cok wc ye gidiyodum ordan anladım hamiş oldugumu...
canım ya maşallah bebişine...inş bende ilk once keseyi sonra pıt pıt larını duyarım int hesaplamama göre 5 haftalık diyo... inş bende görürüm bebişimin kesesini
tamam canım öyle yaparım... haftaya salı inş güzel haberlerle dönerim...
canım ya maşallah inş bende görürüm...ben kac haftalık oldugunu bilmiyorum tahmini yazdım ilk defa gitcem doktora...pelincim ben 5+0 da gittiğimde çok küçük bi kese görünmüştü
amin canım cok sagol benim dualarımda sizlerlegörürsün canım inşallah dualarım sizinlee
evi toparlama zamanıııcok tembel oldum yaw daha yatagm duruyo biri gelse söver bana neyse yarım saat ıcınde donerım kızlar muckk
aaa bunu bilmiodum şekercik yaa saol inşallahvajınadan bakınca sıkışık olmaman gerekıyo ama ondan gorunmemıstır bencee
canım alttan muayene yaptımı.belki de olabilir kalbini ferah tut
Hosgrldin seni diger topikte okuustum ucuz oluncada daha bi ilgi cekiyorbenimde tup bebek oldugu icin ikiz olma ihtimali var... henuz bilmiyorum ama cunku henuz doktora gitmedik
amin, hepimiz inşallah pelincim, inşallah sen de görürsün de kesecikler derken?? :)günaydın canım bende haftaya gitcem doktora inş görürüz kesecikleri...
canım gecmiş olsun ama şimdi iyisin allaha şükür...inş her şey yolunda gider ve bebişlerini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın
tatlım çatlatma iğnesinden önce baktığında epey yumurtam vardı ama yumurtalık 3 cm.di.. çikolata kisti ameliyatı olduğum için ve kist alınmayıp sadece boşaltıldığı için ve yumurtalık rezervimi ameliyat sırasında çok iyi görmediği için riski göze aldı sanırım, bir an önce hamile kalman lazım diyodu.. yumurtalık epeyce büyüdü ama sıvı kaçışı çok olmadığından çok kötü bi tablo oluşmadı şükür ama işte üçüz oldu.. aslında ilaç dozu da çok yüksek diildi... dr.lar şaşırıyo hep.. Rabbim böyle istemiş işte.. aslında ertelenebilirmiş ama diyorum kısmette varmış :)Merhabalar genç annişler:)
Bır suru yazmıssınız yıne okuması cok zor oluyorama olsun topıkımız bereketlı neysekı varsın okuması zor olsun.
oncelıkle aylınt hosgeldın canım.hey Maşallahhhhhhh 3 yane bebiş Allah'ım esirgesin
benımkı de tedavı ıle oldugu ıcın senın heyecanını cok ıyı anlıyorum.ılk asılamanda mı tuttu ve ohss olmusken nasıl asılama yaptılar sasırdım vallahı.tup bebekte ohss oldumu transferı ertelıyorlar da onun ıcın sordum canım..
selın7 yaa sıkma canını canım kanı en son ne zaman verdın ve degerın neydı bana soyle de sana yardımcı olmaya calısayım.
claramavi sende hosgeldın canım.sen nerde tedavı gordun hangı sehırde dıye merak ettım?
şişliğim epeyce gitti canım çok şükür.. çok az var ama. evet daha erken büyücek karnım.. doktor hiç sorun yapmıyo 3 tane olmasını, zafer kazanmış edasıyla, ona canını sıkma, 12.haftada birini öldürebiliriz diyo! bi zararı yoksa nasıl kıyarım Allahın verdiği cana! üstelik o kadar zaman bebek istemişken ve Rabbim vermişken...aylıncıgım hepsı kısmetlerıyle dogar ınsallah tekrar gozun aydın.sadece karnın suan sıs durumdadır sanırım bıraz ve zaman gectıkce tek gebelıkten bıraz daha buyuk olacaktek sıkıntın da o olsun baska sıkıntın olmasın İnşşalah.
canım sen ne tedavisi ile hamile kaldın? sorun neydi
şişliğim epeyce gitti canım çok şükür.. çok az var ama. evet daha erken büyücek karnım.. doktor hiç sorun yapmıyo 3 tane olmasını, zafer kazanmış edasıyla, ona canını sıkma, 12.haftada birini öldürebiliriz diyo! bi zararı yoksa nasıl kıyarım Allahın verdiği cana! üstelik o kadar zaman bebek istemişken ve Rabbim vermişken...
canım benim 9 mayısta adet olmam gerekirdi ve olmadım 3 gün sonra test yaptım 64 çıktı sonra ikiye katlandımı die ayın 11nde tekrar yaptırdım 232 çıktı doktorum çok güzel katlanmış sağlıklı gebeliğe benzior dedi bidaha yapmana gerek yok dedi ve normal kendi hesap makinasında hesapladı 2 ye katlayarak cuma gününe gün verdi bende gittim ama kese gözükmedi şuanda kan değerime bakılamadı haftasonu olunca pazartesi tekrar vericem çok korkuorumMerhabalar genç annişler:)
Bır suru yazmıssınız yıne okuması cok zor oluyorama olsun topıkımız bereketlı neysekı varsın okuması zor olsun.
oncelıkle aylınt hosgeldın canım.hey Maşallahhhhhhh 3 yane bebiş Allah'ım esirgesin
benımkı de tedavı ıle oldugu ıcın senın heyecanını cok ıyı anlıyorum.ılk asılamanda mı tuttu ve ohss olmusken nasıl asılama yaptılar sasırdım vallahı.tup bebekte ohss oldumu transferı ertelıyorlar da onun ıcın sordum canım..
selın7 yaa sıkma canını canım kanı en son ne zaman verdın ve degerın neydı bana soyle de sana yardımcı olmaya calısayım.
aylıncıgım hepsı kısmetlerıyle dogar ınsallah tekrar gozun aydın.sadece karnın suan sıs durumdadır sanırım bıraz ve zaman gectıkce tek gebelıkten bıraz daha buyuk olacaktek sıkıntın da o olsun baska sıkıntın olmasın İnşşalah.
günaydın canım bende haftaya gitcem doktora inş görürüz kesecikleri...
ben de ilk 5+5 te gitmiştim, karından görünmüştü canım.. ama tabi döllenme gününe göre değişiyo.. görünür inşallah
amin...canım ya aynen.. senin de sağlıkla tamamına ersin, kucaklayın inşallahbenımkı tup bebek tedavısı canım ıkıncı denememızdı bu ılkı hıc tutmamıstı.2 yıllık evlıyız ve hıc korunmadıgımız halde normal yolla gebelık olusmadı.erkek ınfertılıtesı sperm sayı,harekette sorun vardı.asılamaya bıle yetmıyordu sayımız ve ılerı hareketlı olmadıgı ıcın ıcsı yapılmadı mıkroenjeksıyon yapıldı.senın asılama oldugu ıcın yıne uygun fıyata mal olmus bıde bızım odedıgımız ucretlerı duysan dudagın ucuklar.Allah hepımızın yardımcısı olsun.Normal yolla gebe kalmak gercekten coooooook buyuk şans.Bizler cok zorlu yollar katedıyoruz cunku.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın İNŞALLAH...
canım benim 9 mayısta adet olmam gerekirdi ve olmadım 3 gün sonra test yaptım 64 çıktı sonra ikiye katlandımı die ayın 11nde tekrar yaptırdım 232 çıktı doktorum çok güzel katlanmış sağlıklı gebeliğe benzior dedi bidaha yapmana gerek yok dedi ve normal kendi hesap makinasında hesapladı 2 ye katlayarak cuma gününe gün verdi bende gittim ama kese gözükmedi şuanda kan değerime bakılamadı haftasonu olunca pazartesi tekrar vericem çok korkuorum
canım dün doktora gittim demişsin sonuç nedir iyi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?