2012 Ocak Anneleri

haklısın canım ya.. senin de ikiz olma ihtimali mi var demiştin?

canım sıkışıkken alttan bakıldıysa o sebeple görünmemiş olabilir gerçekten kızların dediği gibi.. alttan bakarken hemen öncesinde tuvalete gönderiyolar.. sıkma canını değer güzel katladı madem, normal gebeliktir inşallah endişelenme.. sana da bebişine de stres yaşatma

aylınvıgım yok canım benım tek embrıyo transferı oldu.o yuzden ıkız olma sansı yok canım:)Yüce Allah'ım mucizemi korusun inşallah.benımde sıkıntım son adet tarıhımle bebegın haftası uyumlu degıl.inşallah bende haftaya müjdeli haberler alırım.doktor kalp atışını görmeden hersey ıcın cok erken dıyor.heyecanlı surec 9 ay hıc bıtmeyecek heralde:44:

kızlar benım huyumda bole ıste yeterkı bi evı toparlamaya baslıyım toparlamadan cıkar temızlıge baslarım güya yarım saatten gelecektım neyse basa gelen cekılır daha ıkı gun once yapmıstm temızlıgımı ama:97::97:

Son düzenleme:

madem böyle bişey var neden bana karından göremeyince alttan bakalım dedi sonrada diebilirdi sen sıkışıksın git yap öle bakalım die dün okadar ağladımki eşimide ağlattım ona çok üzüldüm allahım inşallah dediğiniz gibidir kızlar yaa ne umutlarla gittim o odadan nasıl çıktım anlatamam

canımm inşallah kalp atışını da duyarsınız ve sağlıkla kucağına da alırsınız kaç yaşındasın? ben 32.
çok yorma artık kendini bakem

tatlım evet doktorun hatası, söylemesi lazımdı... valla benim alttan bakan dr önce tuvalete göndermezlerse hemşirelere çok kızıyodu.. bi kere de yeni tuvalete gittiğim halde, mesanen tam boşalmamış tekrar tuvalete git diye kendi doktorum göndermişti... yanıltıcı oluyomuş... hiç kendini bitirme, bol bol dua et ve Allaha sığın canım.. bende de bi dış gebelik şüphesi olmuştu o yüzden iyi anlıyorum seni.. ne korkmuştuk. ama çok şükür çıkmadı..

aynı benim gibi hehehe :) bi toplıyım diyorum hadeee kendimi kaybediyorumm :):):92:

evet benım gıbı 8 haftalıkken hıssedersınız ounla konusursanız hergun bılmem ben ole yapıorum acaba ondan mı pıtlıyo bazen annecıgıne slm verıyo
bende konuşuyorum miniğimle. herşeyı anlatıyorum ona. sohbet ediyoruz. heryere bırlıkte gidiyoruz. hadi bebeğim gel su içelim diyorum alıyorum bebeğimi su iöçiyoruz bırlıkte mutfakta. anneanneye gidiyoruz babaya çok maç izlediği için kızıyoruz. baba da anneye kızıyo çocuğu şimdiden bana karşı doldurma diye o içime düştü ya kadın olduğum için şükrediyorum allaha.
canım daha çok küçük ondan. haftalar bile birbirini tutmuyor. 5. haftaya geldiğinde ne çok belirtin olacak. sen bile şaşıracaksın.
selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
canım sabahtan beri aklım sendeydı. üzülme nolur dış gebelik çok küçük bi ihtımal. eminim pzt görülür. biraz sabretmek lazım. bebeiş doğru zamanı beklıyordur kendını göstermek için.
allah kolaylığını da bereketini de verir canım. üçü aynı anda çıkacak işte ayy ne tatlı olurlar onlar evde dolaşan birbirinin aynısı üç afacan. senşimdiden isim ara bence
canım mutlaka doktorun bi bildiği vardır. sen sakın ol dua et allaha güven. eminim pzt göreceksın keseni. bak arkadaşlar da yazmış geç döllenme olabilir diye. dualarımız senınle canım.

selamlarr kızlar nasılsınızz bebeişlerimiz nasıllar Rabbim hepsine sağlık sıhat versin hayırlısıyla yaa arkadaşlar bende hiç miğde bulantısı olmuyor sabahları fln gun ıcınde 1dk fln bazen oluo sadece bırde gece 3 kere fln gıdıyorum wc ye ve bırde yanlıs hareketlerımde kasıma kramp gırıo bazen

aynı benim gibi hehehe :) bi toplıyım diyorum hadeee kendimi kaybediyorumm :):):92:

öyle yapmayalım kızlar. diikat edelim kendımıze. bırakalım dağınık kalsın. bebbeklerimizden önemlı değil ya. ben artık oda oda temizliyorum. bı gün yatak odası bi gun mutfak şeklinde. yoksa zaten yorgun olan bedenım iyice harap oluyor. bazı günler 2-3 kap yemek yapıp buzluğa atıp başka hiç iş yapmıyorum. yemekler bitene kadar da rahat rahat temizlik yapıyorum

canımm inşallah kalp atışını da duyarsınız ve sağlıkla kucağına da alırsınız kaç yaşındasın? ben 32.

çok yorma artık kendini bakem

İnşallah canım vallahı doktorlar cok korkutuyor ınsanı basında bana da dedıler dıs gebelık olabılır,kımyasal gebelık olabılır dusuk yapıyor olabılırsın vs. vs. ama hıcbırı olmadı sukur Allah'ıma.sımdı de bebegı goremedık belkı gelısmemıs olabılır dıyorlar.Allah'a sıgınıp dua etmekten baska caremız yok canım.bende 31

Selıncıgım sende kendını ve esını uzmemeye calıs olur mu bende cok yaptım basından berı cok umutsuzdum.eslerımıze destek olmalıyız ama emın ol onlarda en az bızım kadar duygusal ama caktırmıyorlar.dua et canım bol bol dua et olur mu...

canım mutlaka doktorun bi bildiği vardır. sen sakın ol dua et allaha güven. eminim pzt göreceksın keseni. bak arkadaşlar da yazmış geç döllenme olabilir diye. dualarımız senınle canım.[/QUOTE]
bende katılıyorum Allah ne verirse hayırlısı odur unutma bizlerde daha yolun basındayız sağlıklı olması için dua etmekten baska çare yok. 8 haftalık duyulmaz hissedilmez diyolar ama ben şaka maka hissediyorum

ya kızlar öğle yemeğimi yedim ama doymadım acaba bidaha mı söylesem. yuh ama seyyah ya bin kilomu olacan! ama doymadım sanki

valla ck kızcaksınız belim agrıdı iki egılıp kalktım karnımda agrıdı neyse fazla abartmadan sadece TOPARLAYIP gelıyorum

bunyeden bunyeye cok degısıyoruz ya kızlar.seyyahcım masallah canım ye ye bol bol ye bebıse yarasın ınsallah fazlalıklar verılır nasılsa.ama benımde ne ıstah arıtışı ne mide bulantısı ne aşermesi hiçbisey yok vallahı.doktor keseyı gostermese gercekten hamılemıyım dıyecegım nerdeyse o kadar umarım ıyı bıseydır.

sekercık doktorunuz uyarmadımı agır ıs yapmayın dıye gunluk bulasık yemek vs. dısında bısey yapmamaya calısın ne olur yaa.Allah korusun...

allah kolaylığını da bereketini de verir canım. üçü aynı anda çıkacak işte ayy ne tatlı olurlar onlar evde dolaşan birbirinin aynısı üç afacan. senşimdiden isim ara bence
:)) sağol canım.. üçü aynı olmicak ama hepsi ayrı yumurta.. :)) valla isim konusunda haklısın, herkes bir bebeğe isim bulamazken 3 isim :))) ama bi cinsiyetler belli olsun da inşallah
canım biraz haftasının gerisindedir belki, çok var göremeyip göremeyip sonra görenler... inşallah hiçbir sorun çıkmıcak tatlım
ne güzel canım ya :)
ya kızlar öğle yemeğimi yedim ama doymadım acaba bidaha mı söylesem. yuh ama seyyah ya bin kilomu olacan! ama doymadım sanki
ben de başlarda acayip saldırıyodum :)) sonra ohss nedeniyle tuz yasaklanınca ighhh oldum yemekleree tuzsuz yemek o kadar zorkiii.. gözümün önünden tuzlu şeyler geçiyo... dün çokk canım çekti bişeyi dayanamadım yedimm ne biliyo musunuz cevizli acıkaa :))) ama mide yanmam var çok daha beter olduu
valla ck kızcaksınız belim agrıdı iki egılıp kalktım karnımda agrıdı neyse fazla abartmadan sadece TOPARLAYIP gelıyorum
ivet kızarız tabe, bırak daanık kalsın canım yaaa

Son düzenleme:

canım benim de çok şükür yok bulantım, annemin de olmazmış.. genelde anneye benziyo :) herkeste olmuyo meraklanma.. aslında aşermem de yoktu ama tuzsuz yemek durumunda olunca canım tuzlu şeyler çekti haliyle.. ama bu aralar çok iştahsızım, o da canımın çektiklerini yiyememekten sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…