haklısın canım ya.. senin de ikiz olma ihtimali mi var demiştin?ayyyyyyy anacım sen doktorunu dınleme Allah'ın verdiği cana kıymayı dusunmesi bile tuylerımı urpertıyorrızkını verır Allah'ım.ya dımı ama bunca mucadele verıyoruz senın kısmetın 3 mus canım:)
canım benim 9 mayısta adet olmam gerekirdi ve olmadım 3 gün sonra test yaptım 64 çıktı sonra ikiye katlandımı die ayın 11nde tekrar yaptırdım 232 çıktı doktorum çok güzel katlanmış sağlıklı gebeliğe benzior dedi bidaha yapmana gerek yok dedi ve normal kendi hesap makinasında hesapladı 2 ye katlayarak cuma gününe gün verdi bende gittim ama kese gözükmedi şuanda kan değerime bakılamadı haftasonu olunca pazartesi tekrar vericem çok korkuorum
haklısın canım ya.. senin de ikiz olma ihtimali mi var demiştin?
canım sıkışıkken alttan bakıldıysa o sebeple görünmemiş olabilir gerçekten kızların dediği gibi.. alttan bakarken hemen öncesinde tuvalete gönderiyolar.. sıkma canını değer güzel katladı madem, normal gebeliktir inşallah endişelenme.. sana da bebişine de stres yaşatma
canımm inşallah kalp atışını da duyarsınız ve sağlıkla kucağına da alırsınızaylınvıgım yok canım benım tek embrıyo transferı oldu.o yuzden ıkız olma sansı yok canım:)Yüce Allah'ım mucizemi korusun inşallah.benımde sıkıntım son adet tarıhımle bebegın haftası uyumlu degıl.inşallah bende haftaya müjdeli haberler alırım.doktor kalp atışını görmeden hersey ıcın cok erken dıyor.heyecanlı surec 9 ay hıc bıtmeyecek heralde:44:
çok yorma artık kendini bakemkızlar benım huyumda bole ıste yeterkı bi evı toparlamaya baslıyım toparlamadan cıkar temızlıge baslarım güya yarım saatten gelecektım neyse basa gelen cekılır daha ıkı gun once yapmıstm temızlıgımı ama:97::97:
tatlım evet doktorun hatası, söylemesi lazımdı... valla benim alttan bakan dr önce tuvalete göndermezlerse hemşirelere çok kızıyodu.. bi kere de yeni tuvalete gittiğim halde, mesanen tam boşalmamış tekrar tuvalete git diye kendi doktorum göndermişti... yanıltıcı oluyomuş... hiç kendini bitirme, bol bol dua et ve Allaha sığın canım.. bende de bi dış gebelik şüphesi olmuştu o yüzden iyi anlıyorum seni.. ne korkmuştuk. ama çok şükür çıkmadı..madem böyle bişey var neden bana karından göremeyince alttan bakalım dedi sonrada diebilirdi sen sıkışıksın git yap öle bakalım die dün okadar ağladımki eşimide ağlattım ona çok üzüldüm allahım inşallah dediğiniz gibidir kızlar yaa ne umutlarla gittim o odadan nasıl çıktım anlatamam
kızlar benım huyumda bole ıste yeterkı bi evı toparlamaya baslıyım toparlamadan cıkar temızlıge baslarım güya yarım saatten gelecektım neyse basa gelen cekılır daha ıkı gun once yapmıstm temızlıgımı ama:97::97:
bende konuşuyorum miniğimle. herşeyı anlatıyorum ona. sohbet ediyoruz. heryere bırlıkte gidiyoruz. hadi bebeğim gel su içelim diyorum alıyorum bebeğimi su iöçiyoruz bırlıkte mutfakta. anneanneye gidiyoruz babaya çok maç izlediği için kızıyoruz. baba da anneye kızıyo çocuğu şimdiden bana karşı doldurma diyeevet benım gıbı 8 haftalıkken hıssedersınız ounla konusursanız hergun bılmem ben ole yapıorum acaba ondan mı pıtlıyo bazen annecıgıne slm verıyo
canım daha çok küçük ondan. haftalar bile birbirini tutmuyor. 5. haftaya geldiğinde ne çok belirtin olacak. sen bile şaşıracaksın.ben normalde de duygasalım canım ama şimdi daha bi duygusal oldum bellide olmuyo bazende neşeli oluyorum...bende cok degişiklik olmadı ya ters giden bişeylermi var acaba allah korusun ama bazen unutuyorum bile hamile oldugumu :26::26:
canım sabahtan beri aklım sendeydı. üzülme nolur dış gebelik çok küçük bi ihtımal. eminim pzt görülür. biraz sabretmek lazım. bebeiş doğru zamanı beklıyordur kendını göstermek için.selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
allah kolaylığını da bereketini de verir canım. üçü aynı anda çıkacak işteçok ucuz da olmadı yaf.. dr 1000 TL aldı, ilaç katkı payı olarak da yaklaşık 600 TL verdik.. hayırlısıyla kucaklayalım da önemli diil.. asıl ucuz olanlar sevişerekten olanlar :))) şaka bi yana sevmiyorum bu tabiri hepsi de çok kıymetli tabi :)
hcg yüksek çıkınca ikiz bekliyoduk daha çok ama üç olduğunu öğrendik çok şaşırdık tabi... ilk öğrenişimiz çok hoş olmadı, ohss vardı, yumurtalığın biri yaklaşık 12 cm olmuştu ve karnım şişti, bi de dışarda bişey gördü dr emin olamadı, sonra hastanede vajinal baktılar, çok şükür korktuğumuz gibi görünmedi.. şimdi üçüz fikrine alışmaya çalışıyorum, şikayet edemem, çok şükür ama biraz tedirginim...
canım mutlaka doktorun bi bildiği vardır. sen sakın ol dua et allaha güven. eminim pzt göreceksın keseni. bak arkadaşlar da yazmış geç döllenme olabilir diye. dualarımız senınle canım.madem böyle bişey var neden bana karından göremeyince alttan bakalım dedi sonrada diebilirdi sen sıkışıksın git yap öle bakalım die dün okadar ağladımki eşimide ağlattım ona çok üzüldüm allahım inşallah dediğiniz gibidir kızlar yaa ne umutlarla gittim o odadan nasıl çıktım anlatamam
aynı benim gibi hehehe :) bi toplıyım diyorum hadeee kendimi kaybediyorumm :):):92:
canımm inşallah kalp atışını da duyarsınız ve sağlıkla kucağına da alırsınızkaç yaşındasın? ben 32.
çok yorma artık kendini bakem
ya kızlar öğle yemeğimi yedim ama doymadım acaba bidaha mı söylesem. yuh ama seyyah ya bin kilomu olacan! ama doymadım sanki
:)) sağol canım.. üçü aynı olmicak ama hepsi ayrı yumurta.. :)) valla isim konusunda haklısın, herkes bir bebeğe isim bulamazken 3 isim :))) ama bi cinsiyetler belli olsun da inşallahallah kolaylığını da bereketini de verir canım. üçü aynı anda çıkacak işteayy ne tatlı olurlar onlar evde dolaşan birbirinin aynısı üç afacan. senşimdiden isim ara bence
canım biraz haftasının gerisindedir belki, çok var göremeyip göremeyip sonra görenler... inşallah hiçbir sorun çıkmıcak tatlımİnşallah canım vallahı doktorlar cok korkutuyor ınsanı basında bana da dedıler dıs gebelık olabılır,kımyasal gebelık olabılır dusuk yapıyor olabılırsın vs. vs. ama hıcbırı olmadı sukur Allah'ıma.sımdı de bebegı goremedık belkı gelısmemıs olabılır dıyorlar.Allah'a sıgınıp dua etmekten baska caremız yok canım.bende 31
ne güzel canım ya :)bende katılıyorum Allah ne verirse hayırlısı odur unutma bizlerde daha yolun basındayız sağlıklı olması için dua etmekten baska çare yok. 8 haftalık duyulmaz hissedilmez diyolar ama ben şaka maka hissediyorum
ben de başlarda acayip saldırıyodum :)) sonra ohss nedeniyle tuz yasaklanınca ighhh oldum yemeklereeya kızlar öğle yemeğimi yedim ama doymadım acaba bidaha mı söylesem. yuh ama seyyah ya bin kilomu olacan! ama doymadım sanki
valla ck kızcaksınız belim agrıdı iki egılıp kalktım karnımda agrıdı neyse fazla abartmadan sadece TOPARLAYIP gelıyorum
bunyeden bunyeye cok degısıyoruz ya kızlar.seyyahcım masallah canım ye ye bol bol ye bebıse yarasın ınsallah fazlalıklar verılır nasılsa.ama benımde ne ıstah arıtışı ne mide bulantısı ne aşermesi hiçbisey yok vallahı.doktor keseyı gostermese gercekten hamılemıyım dıyecegım nerdeyse o kadar umarım ıyı bıseydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?