2012 Ocak Anneleri

henüz kilo artışım yok 56yım hala ama böyle gidersem top diye merdivenlerden yuvarlarlar beni
bende de senin aksıne tüm belirtiler var canım ya hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum artık başa gelen çekiliyor napalım nasip annem e midem bulunayı değince gülüyoo ee anne olmak kolay değil kızım diyo

birlikte buluruz yeğenlerimize ya ne olacak ki
canım ben zaten fazla tuz aramam annem de tuzsuz yaprdı yemekelri ordan alışığım. ama sıfır tuz tabiki kötü olur. cevizli acıka yakar kavurur canım yaa

kızlar bıde bısey sorucam bu mesajlarınızın altında dogum haftanız yazan bır cızelge var nasıl yapıyorsunuz onu ben yenı uyeyım dıye onu yapma hakkım yok sanırım

bende pek tuz aramam

kizlar bol su icmeyi ihmal etmeyin bebeklerimiz susuz kalmasin

kızlar bıde bısey sorucam bu mesajlarınızın altında dogum haftanız yazan bır cızelge var nasıl yapıyorsunuz onu ben yenı uyeyım dıye onu yapma hakkım yok sanırım

yok canım yeni üyülikle ilgili değildir. sende yapabilirsin. ben 63. sayfadaki linkten baka baka yaptım. başka bi google sayfası açıp orda yazan siyete gir. çizelgeni oluşturunca tırnak içinde yazan kısmı kk daki sayfana kopyala. kontrol panali- profil düzenle-çizelge yazan yere kopyalayacaksın

birlikte buluruz yeğenlerimize ya ne olacak ki
canım ben zaten fazla tuz aramam annem de tuzsuz yaprdı yemekelri ordan alışığım. ama sıfır tuz tabiki kötü olur. cevizli acıka yakar kavurur canım yaa
evett :) valla yardımcı olursanız süper olur.. sevdiğim isimler var ama bakalım cinsiyetler ne çıkacak :)
tatlım evet sıfır tuz katlanılır gibi diil, o yüzden accık accık atıyorum napim.. acıka kavurdu valla ama nasıl iştahla yedimm
canım sen de yapabiliyosundur.. bak bizim 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiimiz var, orda çooook sevdiğim bi arkadaşım tüple hamile kaldı, onun çizelgesini ben yapmıştım, ben hamileliğimi öğrendiğim gün prensesini kucağına aldı çok şükür istersen aynından sana da yapim, sen koy ?
bende biraz is yapinca karnim agriyor dün gece baya bir kasiklarim da agri vardi
demekki iş yapılmicak en azından ilk 3 ay dolana kadar
bende pek tuz aramam

kizlar bol su icmeyi ihmal etmeyin bebeklerimiz susuz kalmasin
aaah ah gebelikten başka yine ohss yüzünden bolca su içmek durumundayımm

işte en zorlandığım şey o susamadan su içemiyorum durup dururken. aklım gelmiyo yani. bişey yapmam lazım hatırlamak için ama ne

sınem hosgeldın canım:)

seyyahcıgım bak bol su ıcmek ıcın ben oturdugum kotugun yanına 1 ltrelık surahı doldurup koyuyorum ve gozumun onunde oldugu ıcınde sureklı ıcıyorum.gunde 3 kez dolduruyorum surahıyı.acaba dıyorum ondan mı kolay kolay acıkmıyorum acaba su dolduruyor mıdemı cunku.ama cok onemlı dedı doktor bana en onemlı sey su ıcmen hemde 3 lıtre deyınce cok dıkkat edıyorum.sende dene.

dedıgını uygulamaya calısım bakım canım cok sagol.

hosbulduk canimmm

kizlar

ben folik asit i bir sabah bir aksam icmeye basladim hamile kaldigimi ögrenince

bir zarari olur mu normalde günde kez almam gerekiyordu.

ne ilginç bende onu becerdım ama hanı mesela sende yapıosun farklı kısılerden alıntı yapıosun ya aynı sayfada cıkıyo onu nası yapıoruz canlar??

evet canım son adet tarihini ver ve üstüne ne yazmamı istersin? başlık gibi?

Son adet tarihim 1 Nisan 2011
Allah'ım mucizemi sen koru Ya Rabbim.Yazarsan sevinirim.Çok teşekkür ederim ilgin için canım ellerin bize de uğurlu gelsin canım.Bende tuple hamış kaldım nasılsa dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…