2012 Ocak Anneleri

sekercık alıntı ıle cevaplanın yanında uzerınde artı olan bır kutucuk var kımlerden alıntı yapmak ıstersen o kutucukların uztunu tıkla ok mı?

içimi ferahlattın cnm ama moralim gerçekten çok bozuk yani ilkini kimyasal sonucu kaybetim bunuda kaybedersem toparlanmam çok zaman alıcak alalhıma sığınıorum hep kan verirkende ultrasondada hep dua ediodum cnm
haklısın ama elimde değil çok umutlarla gittim odadan çıkarken ağlıodum artık tutamadım kendimi
bana doktor folbiol için günde 1 demişti, folic plus aldığım için günde 3 içiyorum canım..
bende folbiol kullanıorum günde 1 tane cnm doktorum öyle devam et dedi folic plus kullananlar 3 tane içiormuş

sekercık alıntı ıle cevaplanın yanında uzerınde artı olan bır kutucuk var kımlerden alıntı yapmak ıstersen o kutucukların uztunu tıkla ok mı?

ne garip ya o hıc ılgımı cekmemıstı görsem cıkarırdım ne olduunu ama ısteetsk canımmm

kizlar

ben folik asit i bir sabah bir aksam icmeye basladim hamile kaldigimi ögrenince

bir zarari olur mu normalde günde kez almam gerekiyordu.
ben folik plas kullanıyordum günde 3 kere. ama doktor saatı önemli değil demişti. istersen hepsini bikerede de içebilirsin demişti. kutum bitti şimdi doktor randevumu beklıyorum. o ne verirse onu kullanacam.
ne ilginç bende onu becerdım ama hanı mesela sende yapıosun farklı kısılerden alıntı yapıosun ya aynı sayfada cıkıyo onu nası yapıoruz canlar??

hani altta alıntıyla cevapla yazıyor ya canım onun yanında minik bi kutucuk var. bi simge. ona tıkla. tık işareti gelecek üstüne. hepsini okuyunca cevapla de en aşağıda. cevap kutucuğunda hepsnı göreceksın.

Son adet tarihim 1 Nisan 2011
Allah'ım mucizemi sen koru Ya Rabbim.Yazarsan sevinirim.Çok teşekkür ederim ilgin için canım ellerin bize de uğurlu gelsin canım.Bende tuple hamış kaldım nasılsa dimi ama

canım benim, profilim kısmını tıkla, yukarda sağ üstte..
orda biraz aşağıda "çizelge" yazan yerin yanındaki kalem işaretini tıklayınca açılan yere aşağıda verdiğim linki kopyala-yapıştır yap ya da aynen yaz işte.. olduuu

http://lbdf.lilypie.com/VNRNp3.png

bu arada satımız aynıymıııış :) :13:
bebişin başındaki sarı çiçeği cinsiyeti belli olunca pembe ya da mavi yapalım inşallah tamam mı :)
ben çok istedim bu çizelgeyi ama üçüz bebeklere uymadı :))

Son düzenleme:
kizlar

ben folik asit i bir sabah bir aksam icmeye basladim hamile kaldigimi ögrenince

bir zarari olur mu normalde günde kez almam gerekiyordu.

Canım ben bıldıgım kadarı ıle sana bılgı vermeye calısayım.Oncelıkle bende yaklasık 6 ay kadar ılk tedavımde folbıol kullanıyordum ve tedavım olumsuz sonuclanınca doktorum hemen kes folbıolu cunku vucuduna fazla mıktarda folık asıt yuklenmıs bunun yararı degıl sana zararı olur dedı.bende kestım ıcmeyı.bu tedavımde de doktor 1 ay oncesınde elevıt kullan ıcınde folık asıt var ve yeterlı dedı.baska bır doktorda yıne takvıye olarak gunde bır adet folıdoce ıcmemı onerdı.elevıttekı yeterlı gelmez dedı.ama gunde bır taneden fazla ıcme sakın dedı.

kızlar diyorum kı acaba günlük yediklerimizi paylaşsak mı? hadi öyle herşeyi değil de mesela bizim için en önemli öğün kahvaltı demi. kahvaltıda yumurtamı sütümü peynirimi yedim şeklınde rapor verelim. akşam 1 porsıyon tavugumu yedim. bugun 3 bardak sütümü içtim 1 kase yoğurdumu yedim gibi. bu şekilde takip edebiliriz birbirimizi. örneğin ben her gün 1 hurma yıyorum. hurma doğumu da kolaylaştırmış.
sadece yedıklerımız de değil. hamilelikte okunacak bir sürü dualar sureler var. onları da paylaşabiliriz.

içimi ferahlattın cnm ama moralim gerçekten çok bozuk yani ilkini kimyasal sonucu kaybetim bunuda kaybedersem toparlanmam çok zaman alıcak alalhıma sığınıorum hep kan verirkende ultrasondada hep dua ediodum cnm
en güzelini yapıyosun dua ederek..
değerin güzel artmışsa hele hiç endişelenme.. dış gebelikte güzel artış olmuyo, biraz artıyo, biraz düşüyo falan.. inşallah bebişin rahminin içine güzelce kurulmuştur :)

ayyyy canım benim ne güzel tesadüf İnşallah doğum vaktimizde bir olur:)Gercı benımkı bırazcık gerıden gelıyor ama kısmet tabıkı ellerine sağlık umarım olmuştur şimdi bakalım bu mesajın altına belırecek mı?

ayy canım çok güzel olmuş çizelgen

aylincim inşalalh ama işte doktor şüphelendi görmemiz lazımdı dedi..ama elimde en son kan testi var 13 mayıstan 232 onun üzerine istemedi..dünde gözükmeyince üzüldük hepimiz ..beni neler beklio hiç bilmiorum allahım hayırlısını versin ..pazartesiye kadar zaman nasıl geçicek hiç bilmiorum

COK GUZEL OLMUS CNM HAYIRLI OLSUN YAPAN ARKADASA DA TSK

Oldu Oldu OLEYYYYYY
Çok mutlu oldum canım ya koaman teşekkürler

Bu arada merak ettım de senınkıler nıye alemın en gazozcusu acaba:)

slm ben burayi yeni gordum benimde allahin izniyle 7 ocak dendi dogumuma.ama su an cok kotu gidiyor hamileligim surekli mide bulantisi var ama kusamiyorum bide bu yetmezmis gibi 2 gundur mide agrisi basladi resmen midem delinicek..birde 3 yasini gecmis kizim var onunlada ilgilenmik zorundayim cok kotuyum yani..benim gibi mide agrisi cekenler varmi bu bulantidanda berbat birsey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…