içimi ferahlattın cnm ama moralim gerçekten çok bozuk yani ilkini kimyasal sonucu kaybetim bunuda kaybedersem toparlanmam çok zaman alıcak alalhıma sığınıorum hep kan verirkende ultrasondada hep dua ediodum cnmtatlım evet doktorun hatası, söylemesi lazımdı... valla benim alttan bakan dr önce tuvalete göndermezlerse hemşirelere çok kızıyodu.. bi kere de yeni tuvalete gittiğim halde, mesanen tam boşalmamış tekrar tuvalete git diye kendi doktorum göndermişti... yanıltıcı oluyomuş... hiç kendini bitirme, bol bol dua et ve Allaha sığın canım.. bende de bi dış gebelik şüphesi olmuştu o yüzden iyi anlıyorum seni.. ne korkmuştuk. ama çok şükür çıkmadı..
haklısın ama elimde değil çok umutlarla gittim odadan çıkarken ağlıodum artık tutamadım kendimiİnşallah canım vallahı doktorlar cok korkutuyor ınsanı basında bana da dedıler dıs gebelık olabılır,kımyasal gebelık olabılır dusuk yapıyor olabılırsın vs. vs. ama hıcbırı olmadı sukur Allah'ıma.sımdı de bebegı goremedık belkı gelısmemıs olabılır dıyorlar.Allah'a sıgınıp dua etmekten baska caremız yok canım.bende 31
inşalalh cnm dediğin gibi olur
Selıncıgım sende kendını ve esını uzmemeye calıs olur mu bende cok yaptım basından berı cok umutsuzdum.eslerımıze destek olmalıyız ama emın ol onlarda en az bızım kadar duygusal ama caktırmıyorlar.dua et canım bol bol dua et olur mu...
bende folbiol kullanıorum günde 1 tane cnm doktorum öyle devam et dedi folic plus kullananlar 3 tane içiormuşbana doktor folbiol için günde 1 demişti, folic plus aldığım için günde 3 içiyorum canım..
sekercık alıntı ıle cevaplanın yanında uzerınde artı olan bır kutucuk var kımlerden alıntı yapmak ıstersen o kutucukların uztunu tıkla ok mı?
ben folik plas kullanıyordum günde 3 kere. ama doktor saatı önemli değil demişti. istersen hepsini bikerede de içebilirsin demişti. kutum bitti şimdi doktor randevumu beklıyorum. o ne verirse onu kullanacam.kizlar
ben folik asit i bir sabah bir aksam icmeye basladim hamile kaldigimi ögrenince
bir zarari olur mu normalde günde kez almam gerekiyordu.
ne ilginç bende onu becerdım ama hanı mesela sende yapıosun farklı kısılerden alıntı yapıosun ya aynı sayfada cıkıyo onu nası yapıoruz canlar??
Son adet tarihim 1 Nisan 2011
Allah'ım mucizemi sen koru Ya Rabbim.Yazarsan sevinirim.Çok teşekkür ederim ilgin için canım ellerin bize de uğurlu gelsin canım.Bende tuple hamış kaldım nasılsa dimi ama
kizlar
ben folik asit i bir sabah bir aksam icmeye basladim hamile kaldigimi ögrenince
bir zarari olur mu normalde günde kez almam gerekiyordu.
en güzelini yapıyosun dua ederek..içimi ferahlattın cnm ama moralim gerçekten çok bozuk yani ilkini kimyasal sonucu kaybetim bunuda kaybedersem toparlanmam çok zaman alıcak alalhıma sığınıorum hep kan verirkende ultrasondada hep dua ediodum cnm
Selam kızlarr nasılsınız?
canım benim, profilim kısmını tıkla, yukarda sağ üstte..
orda biraz aşağıda "çizelge" yazan yerin yanındaki kalem işaretini tıklayınca açılan yere aşağıda verdiğim linki kopyala-yapıştır yap ya da aynen yaz işte.. olduuu
http://lbdf.lilypie.com/VNRNp3.png
bu arada satımız aynıymıııış :) :13:
bebişin başındaki sarı çiçeği cinsiyeti belli olunca pembe ya da mavi yapalım inşallah tamam mı :)
ben çok istedim bu çizelgeyi ama üçüz bebeklere uymadı :))
selam kızlarr nasılsınız?
ayyyy canım benim ne güzel tesadüf İnşallah doğum vaktimizde bir olur:)Gercı benımkı bırazcık gerıden gelıyor ama kısmet tabıkıellerine sağlık umarım olmuştur şimdi bakalım bu mesajın altına belırecek mı?
en güzelini yapıyosun dua ederek..
değerin güzel artmışsa hele hiç endişelenme.. dış gebelikte güzel artış olmuyo, biraz artıyo, biraz düşüyo falan.. inşallah bebişin rahminin içine güzelce kurulmuştur :)
ayyyy canım benim ne güzel tesadüf İnşallah doğum vaktimizde bir olur:)Gercı benımkı bırazcık gerıden gelıyor ama kısmet tabıkıellerine sağlık umarım olmuştur şimdi bakalım bu mesajın altına belırecek mı?
selam canımm sen nasılsın
Selam kızlarr nasılsınız?
selam canimm
ben kendi adima iyiym ya sen nasilsin ?
iyiz cnm sen??.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?