aylincim inşalalh ama işte doktor şüphelendi görmemiz lazımdı dedi..ama elimde en son kan testi var 13 mayıstan 232 onun üzerine istemedi..dünde gözükmeyince üzüldük hepimiz ..beni neler beklio hiç bilmiorum allahım hayırlısını versin ..pazartesiye kadar zaman nasıl geçicek hiç bilmiorum
Canım dıger arkadasları bılmemdee ben stres yaparım onu kendıme yakızlar diyorum kı acaba günlük yediklerimizi paylaşsak mı? hadi öyle herşeyi değil de mesela bizim için en önemli öğün kahvaltı demi. kahvaltıda yumurtamı sütümü peynirimi yedim şeklınde rapor verelim. akşam 1 porsıyon tavugumu yedim. bugun 3 bardak sütümü içtim 1 kase yoğurdumu yedim gibi. bu şekilde takip edebiliriz birbirimizi. örneğin ben her gün 1 hurma yıyorum. hurma doğumu da kolaylaştırmış.
sadece yedıklerımız de değil. hamilelikte okunacak bir sürü dualar sureler var. onları da paylaşabiliriz.
vallaha bende merak ettım onu =)Oldu Oldu OLEYYYYYY
Çok mutlu oldum canım ya koaman teşekkürler
Bu arada merak ettım de senınkıler nıye alemın en gazozcusu acaba:)
slm ben burayi yeni gordum benimde allahin izniyle 7 ocak dendi dogumuma.ama su an cok kotu gidiyor hamileligim surekli mide bulantisi var ama kusamiyorum bide bu yetmezmis gibi 2 gundur mide agrisi basladi resmen midem delinicek..birde 3 yasini gecmis kizim var onunlada ilgilenmik zorundayim cok kotuyum yani..benim gibi mide agrisi cekenler varmi bu bulantidanda berbat birsey yaa
selam canımm sen nasılsın
slm ben burayi yeni gordum benimde allahin izniyle 7 ocak dendi dogumuma.ama su an cok kotu gidiyor hamileligim surekli mide bulantisi var ama kusamiyorum bide bu yetmezmis gibi 2 gundur mide agrisi basladi resmen midem delinicek..birde 3 yasini gecmis kizim var onunlada ilgilenmik zorundayim cok kotuyum yani..benim gibi mide agrisi cekenler varmi bu bulantidanda berbat birsey yaa
Bende iyiyim Allaha şükür..
Nasıl gidiyo hamilelik?
canım benim üçüz olduğu için 35 haftayı tamamlarsam sevincem, doğum aynı olmayabilir.. hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da hepimizin bebicikleriayyyy canım benim ne güzel tesadüf İnşallah doğum vaktimizde bir olur:)Gercı benımkı bırazcık gerıden gelıyor ama kısmet tabıkıellerine sağlık umarım olmuştur şimdi bakalım bu mesajın altına belırecek mı?
canım geç döllenme olabilir.. dilerim pzt keseyi de bebişi de görün inşallahaylincim inşalalh ama işte doktor şüphelendi görmemiz lazımdı dedi..ama elimde en son kan testi var 13 mayıstan 232 onun üzerine istemedi..dünde gözükmeyince üzüldük hepimiz ..beni neler beklio hiç bilmiorum allahım hayırlısını versin ..pazartesiye kadar zaman nasıl geçicek hiç bilmiorum
reca ederim efenim, hayırlı uğurlu olsun inşallah, daha önce yaptığım arkadaşın bebişinin resimlerine bakıyos şimdi, inşallah seninkine de bakarıss :))Oldu Oldu OLEYYYYYY
Çok mutlu oldum canım ya koaman teşekkürler
Bu arada merak ettım de senınkıler nıye alemın en gazozcusu acaba:)
hoşgeldin canımmslm ben burayi yeni gordum benimde allahin izniyle 7 ocak dendi dogumuma.ama su an cok kotu gidiyor hamileligim surekli mide bulantisi var ama kusamiyorum bide bu yetmezmis gibi 2 gundur mide agrisi basladi resmen midem delinicek..birde 3 yasini gecmis kizim var onunlada ilgilenmik zorundayim cok kotuyum yani..benim gibi mide agrisi cekenler varmi bu bulantidanda berbat birsey yaa
işte mide bulantısı mide agrısı kazınması ekşimesi göğüs sızlaması bel agrısı daha sayimmi:90:neyse melegım saglıkla gelsınde tek razıyım ben o bulantılara agrılara falan yarabbimmm
Bende iyiyim Allaha şükür..
Nasıl gidiyo hamilelik?
tünaydın kızlarr nasılsınız ben aynıyım valla hamile gibi değilim ve bu canımı sıkıyor midem bulansın diye dua ediyorum resmen böyle kendimi kötü hissediyorum iştahımda açılmadı bişeyim yok yani oyy perşembe günü gelmez bana yaaa çok var daha
tünaydın kızlarr nasılsınız ben aynıyım valla hamile gibi değilim ve bu canımı sıkıyor midem bulansın diye dua ediyorum resmen böyle kendimi kötü hissediyorum iştahımda açılmadı bişeyim yok yani oyy perşembe günü gelmez bana yaaa çok var daha
kızlar annem soguk seyler yiyip içme bebek üşütür allah korusun hasta dogar dedı sizcede ölemı yada sıze de oyle dıyen oldumu?gercı mantıklı ama..
merhana hanımlar...
bende bıraz önce ağdamı yaptırdım geldim ohh miss tertemiss olduuubirazdanda pazara çıkıcam ama önce biraz guc toplayayım
dünden berı sol gözüm seyrip duruo napsamda gecse acaba :26: acayıp sınırr oldummm
canım benim üçüz olduğu için 35 haftayı tamamlarsam sevincem, doğum aynı olmayabilir.. hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da hepimizin bebiciklericinsiyet belli olunca hatırlat unutursam, çiçeğin rengini değiştirelim, bebişin çiçeğini :))
reca ederim efenim, hayırlı uğurlu olsun inşallah, daha önce yaptığım arkadaşın bebişinin resimlerine bakıyos şimdi, inşallah seninkine de bakarıss :))
kasvetlı canım hemıs hamıs pazara mı cıkıcan agır kaldırma canım ya dıkkat et kendıne...
aylıncıgım canım İnşallah sağlıklı doğumlar yapalımda veet gerısı hıııc onemlı degıl.unutur muyum hıc bebısın cınsıyetını ogrenır ogrenmez yazarım ınsallah buraya.
ohh ne guzel Allah bagısalsın bebegını analı babalı buyusun İnşallah.ayyy sımdıden heyecanlandım resim deyince sen:81:
ben de stress yaparım zaten şimdi bana o yasak bu yasakkkCanım dıger arkadasları bılmemdee ben stres yaparım onu kendıme ya
vallaha bende merak ettım onu =)
ben de bu pzt diil bi sonrakini bekliyommm
İyiyim Allaha şükür..
Bir an önce zaman geçsin 28'i olsun istiyorummmm
canım kaan kocatepe günde 2 tam ceviziçi yani 4 yarım cviziçi yeterli diyo, çok fazlası da kilo yapabilirmiş.. ama üzüm iyidir, bi zararı yok, kuru ve yaş meyveler öneriliyo zaten.. bak benim aklıma gelmemişti ben de yiyim :))bide ben gunde koca bı kase cevız kuru üzüm yıyorum o bas agrısı yaparmı agır mı gelıyo nedır bebişim zekalı olsun dıye yıyorum ama:90::90:
benim iyi gidiyor daha karin agrisindn baska bir belirtim yokn birde is yapsam hemen yoruluyorum okadar
sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?