2012 Ocak Anneleri

dur dur canım panık yapma ınsallah kotu bısey yoktur.keseyı gec goren bır suru arkadas var.moralımızı yuksek tutmalıyız.benıde endıseye koydular dun bende cumaya kadar bekleyecegım canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun kotu seyler dusunmemeye calıs olur mu...

Canım dıger arkadasları bılmemdee ben stres yaparım onu kendıme ya
Oldu Oldu OLEYYYYYY
Çok mutlu oldum canım ya koaman teşekkürler

Bu arada merak ettım de senınkıler nıye alemın en gazozcusu acaba:)
vallaha bende merak ettım onu =)

hayırlı olsun canım hosgeldın huzurlu neşelı topiğimizee ..sorma su anda benımde mıdem agrıyo

selam canımm sen nasılsın

İyiyim Allaha şükür..
Bir an önce zaman geçsin 28'i olsun istiyorummmm

Benimde bazen sabahları mide yanmam oluyo..
Hafif bulantıda oluyo ama kusma yaşamadım hiç şimdiye kadar..
Normaldir heralde..

Bende iyiyim Allaha şükür..
Nasıl gidiyo hamilelik?

işte mide bulantısı mide agrısı kazınması ekşimesi göğüs sızlaması bel agrısı daha sayimmi:90:neyse melegım saglıkla gelsınde tek razıyım ben o bulantılara agrılara falan yarabbimmm

merhana hanımlar...
bende bıraz önce ağdamı yaptırdım geldim ohh miss tertemiss olduuu birazdanda pazara çıkıcam ama önce biraz guc toplayayım
dünden berı sol gözüm seyrip duruo napsamda gecse acaba :26: acayıp sınırr oldummm

bide ben gunde koca bı kase cevız kuru üzüm yıyorum o bas agrısı yaparmı agır mı gelıyo nedır bebişim zekalı olsun dıye yıyorum ama:90::90:

Son düzenleme:
canım benim üçüz olduğu için 35 haftayı tamamlarsam sevincem, doğum aynı olmayabilir.. hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da hepimizin bebicikleri cinsiyet belli olunca hatırlat unutursam, çiçeğin rengini değiştirelim, bebişin çiçeğini :))
canım geç döllenme olabilir.. dilerim pzt keseyi de bebişi de görün inşallah
Oldu Oldu OLEYYYYYY
Çok mutlu oldum canım ya koaman teşekkürler

Bu arada merak ettım de senınkıler nıye alemın en gazozcusu acaba:)
reca ederim efenim, hayırlı uğurlu olsun inşallah, daha önce yaptığım arkadaşın bebişinin resimlerine bakıyos şimdi, inşallah seninkine de bakarıss :))
hoşgeldin canımm
bende de mide yanması oluyo, bazen boğazıma kadar yemek borusu yanıyo, çok fena.. muz iyi geliyomuş, yatmadan yarım saat önce az şekerli ılık süt iyi geliyomuş bi de katkısız maden suyu günde bi tane öneriyolar...

bende mayis persembe gelsin istiyorummmmmmmmmmm

ama daha gün var

birde aksam e randevu vermis bare sabaholsaydi.

işte mide bulantısı mide agrısı kazınması ekşimesi göğüs sızlaması bel agrısı daha sayimmi:90:neyse melegım saglıkla gelsınde tek razıyım ben o bulantılara agrılara falan yarabbimmm

Ehh sağlıklı olsunda hepimiz razıyız bunlara..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh..

kızlar annem soguk seyler yiyip içme bebek üşütür allah korusun hasta dogar dedı sizcede ölemı yada sıze de oyle dıyen oldumu?gercı mantıklı ama..

tünaydın kızlarr nasılsınız ben aynıyım valla hamile gibi değilim ve bu canımı sıkıyor midem bulansın diye dua ediyorum resmen böyle kendimi kötü hissediyorum iştahımda açılmadı bişeyim yok yani oyy perşembe günü gelmez bana yaaa çok var daha

test falan yaptin mi cnm

benimde persembe dr. kontrlm. var bakaslim kese görülcek mi

cnm bnm 6. haftadan sonra baslamıstı sıkma canını.

kızlar annem soguk seyler yiyip içme bebek üşütür allah korusun hasta dogar dedı sizcede ölemı yada sıze de oyle dıyen oldumu?gercı mantıklı ama..

doğru olaılır cunku ben ne zaman soguk bişey yesem hemen karnımın alt tarafı rahım yane işte orası çok sancıyo..bide gaz yapıo bende soguk yıyecekler ,çıkaramıyorumda şişip kalıyorumm :78: oyuzden içicem sutu filan dısarda tutuyorum dolapta bırakmıyorum..

oohh oohh maşallah herkes buraya toplandı..hamişler çoğalmışş...

aylint canım 3üzlere hamişmişsin sen..ayyy ne kadar güzel..allahım hepsine sağlık versin..ayrı yumurtalarsa eğer cinsiyetleri de farklı olabilir..ne güzel hem kzın hem oğlun olur..

arkidişler benim bir teorim var..genelde bazı dönemler kız yoğun olur bazı dönbemler erkek bebek..şmdi benim çevremde doğumu yaklaşmış herkes kıza hamile..kız mevsimi yani bu yaz..ve ardından gelen sene erkek olacak...zaten hamişler var gördüm yeni hamişler erkek diyor..bizimde erkek yoğunlukta olur diye düşünüyorum..tabi önce sağlıklısı olsun..

Canım dıger arkadasları bılmemdee ben stres yaparım onu kendıme ya

vallaha bende merak ettım onu =)
ben de stress yaparım zaten şimdi bana o yasak bu yasakkk
gazozcu hikayesini anlatim :)) benim 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiim var, hepsi harika hatunlardır ve çoook güzel muhabbetlerimiz olur :) ben oranın nuri alçosuyom :))) hatunların gazozlarına folik atıp iyi emellerime alet ediyom gazozlarım da işe yaradı gebe kaldı birçoğu :))) orda hepimizin lakapları var, bana da gazozcu derlerr :))) o yüzden bebelerime de gazozcu bebeler dediler :)) ama hamilelikte gazoz yasak olduundan bi süre izne ayrıldım

İyiyim Allaha şükür..
Bir an önce zaman geçsin 28'i olsun istiyorummmm
ben de bu pzt diil bi sonrakini bekliyommm

bide ben gunde koca bı kase cevız kuru üzüm yıyorum o bas agrısı yaparmı agır mı gelıyo nedır bebişim zekalı olsun dıye yıyorum ama:90::90:
canım kaan kocatepe günde 2 tam ceviziçi yani 4 yarım cviziçi yeterli diyo, çok fazlası da kilo yapabilirmiş.. ama üzüm iyidir, bi zararı yok, kuru ve yaş meyveler öneriliyo zaten.. bak benim aklıma gelmemişti ben de yiyim :))

Son düzenleme:

Öyle deme canım yaa mide bulantısıda çok feci bişey..
Çekenlerden duyuyorum..
Kuzenimde hamile daha 3 aylık fln ama 10 kilo vermiş hiç bişey yiyemiyomuş..
Şükret o yüzden.. Bebişlerimizin hareketlerini hissettiğimiz zaman tam olarak anne,hamile gibi hissedicez bence kendimizi..
Bende hissedemiyorum bişey..

benim iyi gidiyor daha karin agrisindn baska bir belirtim yokn birde is yapsam hemen yoruluyorum okadar

sende ?

Bende yoruluyorum çok çabuk..
Midemde şişlik var bide kasıklarımda ağrı oluyo bazen..
Biraz öncede feci bi bulantım oldu ilk kez.. Şaşırdım

masal nazcım bende de durum aynı canım bıraz once kızlara da yazdım.ne bır ıstah artısı ne bır aserme.hatta aksıne ıstahım kesıldı.gercı doktoruma soyledıgımde cok mantıklı bır acıklama yaptı.10 tane kadın alalım ele dıyor kan degerlerı cok yuksek segreden kadınlarda beyındekı mekanızma cok etkılendıgı ıcın mıde bulantısı ve kusma cok sık gorulur dıyor.benımde kan degerlerım orta sınırlarda gıdıyor ve bısey hıssetmıyor gıbı oluyorum.ama bu kotu bısey degıl sadece daha rahat bır hamılelık gecırmen ıcın ıyı bır durum dıyor.senınde boyle sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…