2012 Ocak Anneleri

Ben bi disari ciktim geldim sayfa nereye gitmis bole...
Ya herkes istahim kesildi diyor ama benim tam tersi ole bi yiyiyorum ki simdi kalktim temekten tika basa yedim :86: nasi biseydir bu bole ya

ben de bu pzt diil bi sonrakini bekliyommm

Benden 2 gün sonra gidiceksin yani..
Zaman hiç geçmiycekmiş gibi geliyo yaa..
Ay bide senin üçüz olcak dimi..
Allah hepsini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah hiç bi problem çıkmaz bebişlerinde..

ooooooo benım ne ıkısı ne dordü 10 15 vardır gunluk yedıgım cevız ama banada yarıyo kafam bı calısıyo esımle aksam kelıme yarısmasına bakıyoruz gecen hepsını şakır şakır bılıyorum daha yarısmacılar bılmeden esımde hayretle ızlıyo:90:

Ben bi disari ciktim geldim sayfa nereye gitmis bole...
Ya herkes istahim kesildi diyor ama benim tam tersi ole bi yiyiyorum ki simdi kalktim temekten tika basa yedim :86: nasi biseydir bu bole ya

oyle bısı ıste canım bızde anlamaya calısıozz

evet bnde dolaptan cıkarıyım en ıyısı az once canım süt üstedı sonra annemın dedıgı aklıma geldı bı yudum aldım sonra bebısıme gondermeden agzımda ılıtıp öyle ıctım ıste annelikk

kızlar annem soguk seyler yiyip içme bebek üşütür allah korusun hasta dogar dedı sizcede ölemı yada sıze de oyle dıyen oldumu?gercı mantıklı ama..
hiç duymadım canım ilginç... onu bilmiyorum da kızlar çok sıcak banyo yapmayın sakın, ılık duş alın... sıcak düşüğü tetikleyebiliyor..
canımm sıkma canını, benim annem hiç bilmezmiş hamileliğini, benim de üçüz olmasına rağmen mide bulantım yok şükür aslında şanslıyız, çünkü çok zor hamilelikte bulantı ve kusmalar..
inşallah canım benim :)
ayrı yumurta canım, cinsiyetleri farklı olabilir :)) amin bu arada
tatlım benim kan değerim de haliyle hep yüksek oldu ama bulantım yok.. kişiye göre hatta hamilelikten hamileliğe değişiyomuş..
yok tatlım ya, taaaa öbür pzt ...

kızlar sıkıştımm size laf yetiştircem diye altıma kaçırcammmm kaçtımmmm

kızlar biraz önce bana çok kötü bir sancı girdi ya...çok korktum tam sağ tarafıma..bende söylemesi ayıptır kabızlık ta var..ondan olur mu..sizde varmı..

kızlar biraz önce bana çok kötü bir sancı girdi ya...çok korktum tam sağ tarafıma..bende söylemesi ayıptır kabızlık ta var..ondan olur mu..sizde varmı..

Gazdan olabilir canım..
Benimde çok fazla gaz problemim var..

Aylint canım ayın 30nda gitmicekmisin?
Ben 28inde gidicem..
Yoksa 6 haziranda mı?

ohooo ben cın takvımıne hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun baktım.yas hesaplaması bırazcık karısık ama benım her halukarda erkek cıkıyor.saglıklı olsun elı ayagı yerınde olsun benım ıcın cınsıyet cok luks kacıyor bu kadar cok ıstıyorken bebıs sahıbı olmayı.Allah saglıklısını nasıp etsın.ay yoruldum vallahı bıseyler yıyeyım gıdeyım de sıze doyum olmuyor vallahı ama acta kalmayalım barı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…