ben de bu pzt diil bi sonrakini bekliyommm
ben de stress yaparım zaten şimdi bana o yasak bu yasakkk
gazozcu hikayesini anlatim :)) benim 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiim var, hepsi harika hatunlardır ve çoook güzel muhabbetlerimiz olur :) ben oranın nuri alçosuyom :))) hatunların gazozlarına folik atıp iyi emellerime alet ediyomgazozlarım da işe yaradı gebe kaldı birçoğu :))) orda hepimizin lakapları var, bana da gazozcu derlerr :))) o yüzden bebelerime de gazozcu bebeler dediler :)) ama hamilelikte gazoz yasak olduundan bi süre izne ayrıldım
ben de bu pzt diil bi sonrakini bekliyommm
canım kaan kocatepe günde 2 tam ceviziçi yani 4 yarım cviziçi yeterli diyo, çok fazlası da kilo yapabilirmiş.. ama üzüm iyidir, bi zararı yok, kuru ve yaş meyveler öneriliyo zaten.. bak benim aklıma gelmemişti ben de yiyim :))
Ben bi disari ciktim geldim sayfa nereye gitmis bole...
Ya herkes istahim kesildi diyor ama benim tam tersi ole bi yiyiyorum ki simdi kalktim temekten tika basa yedim :86: nasi biseydir bu bole ya
ben de stress yaparım zaten şimdi bana o yasak bu yasakkk
gazozcu hikayesini anlatim :)) benim 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiim var, hepsi harika hatunlardır ve çoook güzel muhabbetlerimiz olur :) ben oranın nuri alçosuyom :))) hatunların gazozlarına folik atıp iyi emellerime alet ediyomgazozlarım da işe yaradı gebe kaldı birçoğu :))) orda hepimizin lakapları var, bana da gazozcu derlerr :))) o yüzden bebelerime de gazozcu bebeler dediler :)) ama hamilelikte gazoz yasak olduundan bi süre izne ayrıldım
Anacıgım gulmekten karnım agrıdı vallahı:)sen bızım yeteeeerı de tanıyorsundur muhakkak o da takılıyodu oraya sanırım.senın gıbı Nurı Alcoya can kurban vallahı.
doğru olaılır cunku ben ne zaman soguk bişey yesem hemen karnımın alt tarafı rahım yane işte orası çok sancıyo..bide gaz yapıo bende soguk yıyecekler ,çıkaramıyorumda şişip kalıyorumm :78:oyuzden içicem sutu filan dısarda tutuyorum dolapta bırakmıyorum..
oyle bısı ıste canım bızde anlamaya calısıozz
canım mecburen gidicem eşim daha gelmedi görevden 2haftası varcanım benim üçüz olduğu için 35 haftayı tamamlarsam sevincem, doğum aynı olmayabilir.. hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da hepimizin bebiciklericinsiyet belli olunca hatırlat unutursam, çiçeğin rengini değiştirelim, bebişin çiçeğini :))
reca ederim efenim, hayırlı uğurlu olsun inşallah, daha önce yaptığım arkadaşın bebişinin resimlerine bakıyos şimdi, inşallah seninkine de bakarıss :))
kasvetlı canım hemıs hamıs pazara mı cıkıcan agır kaldırma canım ya dıkkat et kendıne...
aylıncıgım canım İnşallah sağlıklı doğumlar yapalımda veet gerısı hıııc onemlı degıl.unutur muyum hıc bebısın cınsıyetını ogrenır ogrenmez yazarım ınsallah buraya.
ohh ne guzel Allah bagısalsın bebegını analı babalı buyusun İnşallah.ayyy sımdıden heyecanlandım resim deyince sen:81: ( gecen haftada tek çıkmıstım zaten ama bıraz zorlamısım farkında olmadan cok sancım oldu..umarım busefer pek zorlamama kendımı.. pazar arabası var ama evım 2.katta mecbur yukarı çeke çeke sürüyerek tasıcam yukarı.. yarımsar kılo almama ragmen yınede agır oluo bende ona sasıyorum ..kavınla kiraz cıkmıs canım cektı ama cok pahalıydılar -gerci eşim canın ne istiosa al desene ben eşime gore daha ekonomiğim sanırım
oohh oohh maşallah herkes buraya toplandı..hamişler çoğalmışş...
aylint canım 3üzlere hamişmişsin sen..ayyy ne kadar güzel..allahım hepsine sağlık versin..ayrı yumurtalarsa eğer cinsiyetleri de farklı olabilir..ne güzel hem kzın hem oğlun olur..
arkidişler benim bir teorim var..genelde bazı dönemler kız yoğun olur bazı dönbemler erkek bebek..şmdi benim çevremde doğumu yaklaşmış herkes kıza hamile..kız mevsimi yani bu yaz..ve ardından gelen sene erkek olacak...zaten hamişler var gördüm yeni hamişler erkek diyor..bizimde erkek yoğunlukta olur diye düşünüyorum..tabi önce sağlıklısı olsun..
bi arkadasım var banada senın kızın olcsak dedi çin takviminde oyle cıkmıs..bende hayırlııs olsun kız erkek bi beklentım yok dedım..gercektende oyle Allah saglıklı bi bebiş nasip etsin insallah.. ama baska bı komsularına bakmıs oğlan demısler ama kızı olcakmıs bılmıyorum %90da tutyomus oyle dıyorlar .. bilenınız varmı bu cin takvımı nedr neyin nesidir
hiç duymadım canım ilginç... onu bilmiyorum da kızlar çok sıcak banyo yapmayın sakın, ılık duş alın... sıcak düşüğü tetikleyebiliyor..kızlar annem soguk seyler yiyip içme bebek üşütür allah korusun hasta dogar dedı sizcede ölemı yada sıze de oyle dıyen oldumu?gercı mantıklı ama..
canımm sıkma canını, benim annem hiç bilmezmiş hamileliğini, benim de üçüz olmasına rağmen mide bulantım yok şükürtünaydın kızlarr nasılsınız ben aynıyım valla hamile gibi değilim ve bu canımı sıkıyor midem bulansın diye dua ediyorum resmen böyle kendimi kötü hissediyorum iştahımda açılmadı bişeyim yok yani oyy perşembe günü gelmez bana yaaa çok var daha
inşallah canım benim :)aylıncıgım canım İnşallah sağlıklı doğumlar yapalımda veet gerısı hıııc onemlı degıl.unutur muyum hıc bebısın cınsıyetını ogrenır ogrenmez yazarım ınsallah buraya.
ohh ne guzel Allah bagısalsın bebegını analı babalı buyusun İnşallah.ayyy sımdıden heyecanlandım resim deyince sen:81:
ayrı yumurta canım, cinsiyetleri farklı olabilir :)) amin bu aradaoohh oohh maşallah herkes buraya toplandı..hamişler çoğalmışş...
aylint canım 3üzlere hamişmişsin sen..ayyy ne kadar güzel..allahım hepsine sağlık versin..ayrı yumurtalarsa eğer cinsiyetleri de farklı olabilir..ne güzel hem kzın hem oğlun olur..
arkidişler benim bir teorim var..genelde bazı dönemler kız yoğun olur bazı dönbemler erkek bebek..şmdi benim çevremde doğumu yaklaşmış herkes kıza hamile..kız mevsimi yani bu yaz..ve ardından gelen sene erkek olacak...zaten hamişler var gördüm yeni hamişler erkek diyor..bizimde erkek yoğunlukta olur diye düşünüyorum..tabi önce sağlıklısı olsun..
tatlım benim kan değerim de haliyle hep yüksek oldu ama bulantım yok.. kişiye göre hatta hamilelikten hamileliğe değişiyomuş..masal nazcım bende de durum aynı canım bıraz once kızlara da yazdım.ne bır ıstah artısı ne bır aserme.hatta aksıne ıstahım kesıldı.gercı doktoruma soyledıgımde cok mantıklı bır acıklama yaptı.10 tane kadın alalım ele dıyor kan degerlerı cok yuksek segreden kadınlarda beyındekı mekanızma cok etkılendıgı ıcın mıde bulantısı ve kusma cok sık gorulur dıyor.benımde kan degerlerım orta sınırlarda gıdıyor ve bısey hıssetmıyor gıbı oluyorum.ama bu kotu bısey degıl sadece daha rahat bır hamılelık gecırmen ıcın ıyı bır durum dıyor.senınde boyle sanırım.
yok tatlım ya, taaaa öbür pzt ...
Benden 2 gün sonra gidiceksin yani..
Zaman hiç geçmiycekmiş gibi geliyo yaa..
Ay bide senin üçüz olcak dimi..
Allah hepsini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah hiç bi problem çıkmaz bebişlerinde..
ooooooo benım ne ıkısı ne dordü 10 15 vardır gunluk yedıgım cevız ama banada yarıyo kafam bı calısıyo esımle aksam kelıme yarısmasına bakıyoruz gecen hepsını şakır şakır bılıyorum daha yarısmacılar bılmeden esımde hayretle ızlıyo:90:
canım mecburen gidicem eşim daha gelmedi görevden 2haftası var( gecen haftada tek çıkmıstım zaten ama bıraz zorlamısım farkında olmadan cok sancım oldu..umarım busefer pek zorlamama kendımı.. pazar arabası var ama evım 2.katta mecbur yukarı çeke çeke sürüyerek tasıcam yukarı.. yarımsar kılo almama ragmen yınede agır oluo bende ona sasıyorum ..kavınla kiraz cıkmıs canım cektı ama cok pahalıydılar -gerci eşim canın ne istiosa al desene ben eşime gore daha ekonomiğim sanırım
bi arkadasım var banada senın kızın olcsak dedi çin takviminde oyle cıkmıs..bende hayırlııs olsun kız erkek bi beklentım yok dedım..gercektende oyle Allah saglıklı bi bebiş nasip etsin insallah.. ama baska bı komsularına bakmıs oğlan demısler ama kızı olcakmıs bılmıyorum %90da tutyomus oyle dıyorlar .. bilenınız varmı bu cin takvımı nedr neyin nesidir
çin takvimin de benim erkek çıkıyor..googleden bak sende..ne de olsa %50 ihtimal var..ya kız ya erkek..
çin takvimin de benim erkek çıkıyor..googleden bak sende..ne de olsa %50 ihtimal var..ya kız ya erkek..
dur bakayım bi merak ettim :)) cin takvimi yazınca cıkıo demi du hemen bakıyım
kızlar biraz önce bana çok kötü bir sancı girdi ya...çok korktum tam sağ tarafıma..bende söylemesi ayıptır kabızlık ta var..ondan olur mu..sizde varmı..
evet canım..yaşına bakıyorsun sonra hamile kaldığın aya gidiyorsun..
hmm sımdı baktım erkek cıkıo kafam karıstı valla.. arkadasım kesın kız olcak demıstı cunkuben mı yanlıs baktım acaba bırı bana bakabılırmı..:26:
26 yasındayım sat 8 nisan....
Gazdan olabilir canım..
Benimde çok fazla gaz problemim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?