hmm sımdı baktım erkek cıkıo kafam karıstı valla.. arkadasım kesın kız olcak demıstı cunkuben mı yanlıs baktım acaba bırı bana bakabılırmı..:26:
26 yasındayım sat 8 nisan....
canım ben baktım erkek çıkıyor..arkadaşın niye kız dedi..çin takvimine mi baktı..zaten kesin değil bu..
bende senın gbi dusunuyorum bu cınsıyet olayı lüks gibiohooo ben cın takvımıne hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun baktım.yas hesaplaması bırazcık karısık ama benım her halukarda erkek cıkıyor.saglıklı olsun elı ayagı yerınde olsun benım ıcın cınsıyet cok luks kacıyor bu kadar cok ıstıyorken bebıs sahıbı olmayı.Allah saglıklısını nasıp etsın.ay yoruldum vallahı bıseyler yıyeyım gıdeyım de sıze doyum olmuyor vallahı ama acta kalmayalım barı:)
korkuttu beni ya..cok acıdı..şimdi iyi gibi geçti biraz bakalım..gaz da fena yapıyor dediğin gibi..
cnm senınle aynı haftadayız galıba..en son ne zaman gıttın doktora??ben pazartesı gıtcemde heycanlıyım mınıgım baya buyumustur dimi
benden alıntı yaptın sanırım şekerim..
evet aynı haftadayız ben bugün 8.haftayı bitirdim..yarında sen inşallah..ben 6 haftalıkken gittim ama doktor 6+4 dedi faln..bebiş 6 mm idi..çok tatlıydı.şimdi netten okuyorum 2.5 cn olmuştur belki de daha fazla...şanslıysanız kontrolde hareketlerini bile görebilirsiniz..şimdi onun elleri ayakları ve ağzı var..büyüdü tabi artık..mercimekten bademliğe geçtik..
Evet hiç böyle olmazdım felaket sancılar giriyo bazen korkuyorum sonra aklıma gaz olabilceği geliyo rahatlıyorum..
İlk başlarda çok korkuyodum bide benim idrar yollarımda ilthap olduğu içinde kasıklarımda ağrı olurmuş..
Kızlar selam,
şimdi geldim doktordan sıcağı sıcağına yazıyorum,
kesemiz göründü, doktor, daha çok minik, düşük riski görünmüyor ama başka bir şey söyleyemem 2 hafta sonra gel dedi, su arada ultrasona göre de 5 hafta görünüyoruz.
Ya ben bu doktora gebelik öncesinde de gitmiştim, çok iyi ilgilenmişti ama bu kez neredeyse hiç ilgilenmedi
Yediklerine dikkat etmene gerek yok, sigarayı bırak dedi, bir de ilk 3 ay ilişki yasak dedi, size de böyle bir şey söylemiş miydi? Yani kafam çok karıştı, internette sadece riskli gebeliklerde cinselliğin yasaklandığı yazıyorken, benim doktorun yeme içme konusunda hiç bir şey söylemeyip sadece ilişkiyi yasaklaması kafamı karıştırdı, of ya ben mi çok pimpirikliyim :26:
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra başkasını bulup olan gidicem, sinir oldum ya
Kızlar selam,
şimdi geldim doktordan sıcağı sıcağına yazıyorum,
kesemiz göründü, doktor, daha çok minik, düşük riski görünmüyor ama başka bir şey söyleyemem 2 hafta sonra gel dedi, su arada ultrasona göre de 5 hafta görünüyoruz.
Ya ben bu doktora gebelik öncesinde de gitmiştim, çok iyi ilgilenmişti ama bu kez neredeyse hiç ilgilenmedi
Yediklerine dikkat etmene gerek yok, sigarayı bırak dedi, bir de ilk 3 ay ilişki yasak dedi, size de böyle bir şey söylemiş miydi? Yani kafam çok karıştı, internette sadece riskli gebeliklerde cinselliğin yasaklandığı yazıyorken, benim doktorun yeme içme konusunda hiç bir şey söylemeyip sadece ilişkiyi yasaklaması kafamı karıştırdı, of ya ben mi çok pimpirikliyim :26:
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra başkasını bulup olan gidicem, sinir oldum ya
Ben geldimmmmmmmmmmm annişlerrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz?????????????
13 oxak tahımı doğum evet tatlım yaa bu arada hep unutuyorum cizelgenı ıyı gunlerde kullan canımmkasvetlı dogum ayın ocak veya subat ayı degıl dımı?
canım ben baktım erkek çıkıyor..arkadaşın niye kız dedi..çin takvimine mi baktı..zaten kesin değil bu..
bende de öyle 6.cı hafta adet sancısı vardı resmen..o geçti arada batmalar falan oluyor şimdi..deminki felaketti hala azar azar sancım var benimde..canım iltihap için doktor ilaç verdimi..benim sarı akıntım var ama iltihap çıkmadı..
benden alıntı yaptın sanırım şekerim..
evet aynı haftadayız ben bugün 8.haftayı bitirdim..yarında sen inşallah..ben 6 haftalıkken gittim ama doktor 6+4 dedi faln..bebiş 6 mm idi..çok tatlıydı.şimdi netten okuyorum 2.5 cn olmuştur belki de daha fazla...şanslıysanız kontrolde hareketlerini bile görebilirsiniz..şimdi onun elleri ayakları ve ağzı var..büyüdü tabi artık..mercimekten bademliğe geçtik..
evt alıntı yaparken yanlıslık oldu bende sadece ısmını bırakmıstımevet ole canım bende sık sık okuyorum cok heycanlıyım en son 6+2 de gıtmıstım kalbını duymaya oy yerım miniğimi ben hıssedıyorum ya hareketlerını bılıyo musun?? bazen cok sıddetlı oluyo pıt pıtlarını hıssedıyorum 2 dk kadar..bazende mesela bugun sadece sankı tekme atıyo gıbı pıt yapıo karnımaa :90:
biliyorum o yöntemi de yaptım ama eşiminkiyle aynı seneye denk geliyor.o zaman ne olr..13 oxak tahımı doğum evet tatlım yaa bu arada hep unutuyorum cizelgenı ıyı gunlerde kullan canımm
hmm doğru bakmısım demekki yok özelıkle vurguladı cin takvımımıymıs kendısınınkıde tutmus (oğlu oldu) hata tlfda bana insallah kızın olur ben kızının olmasını çok istiyorum dedibende hayırlısı Allah nasip ederse neden olmasın dedim
birde şu var eşime bı arkadası demıs..bu bılımselmıs yani.. kadınların 3yılda bir hucresı yenılenırmıs erkeklerınde 4yılda bir..
mesela benım eşim 82li ; 82+4=86+4=90.... gibi
bu yondenden herkesınkı doğruymus yanı yanılma payı yok.. eşim bakmıs bıze erkek çıkmıs sımdıde tutturuyor erke erkek dedım Allahın gucune gider öyle seyler deme bi belli olsun sonra oğlum dıye seversın dedım..
hoşgeldinnnnnnnn şekerimmm...
Suya katılıp içilen ilaçtan verdi onuda içtim zaten..
Nasıl yani iltihapın çıkması gerek böyle bişey bilmiyorum ben..
Çoook fazla idrara çıkıyorum normal zamanlardan fazla tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorum oda ilthptanmı bilmiyorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?