2012 Ocak Anneleri

Bana gebelik öncesinde bazı kan tahlilleri yapmıştı ama bu gidişimde hiçbir tahlil istemedi, idrar tahlili falan yapmadı, ben de çok merak ediyorum açıkcası, ilişkiyi yasaklayan başka doktor var mı???

benim doktorum demedi ama ben uzak duruyorum ne olur ne olmaz..biz ara verdik ilk üç ay yapmıycaz açıkcası..ben bişi olur diye korkuyorum..

Canım biz de zaten öğrendiğimizden beri yapmıyorduk, eşim korkuyordu, bende de isteksizlik var, kaldı ki 6 yıllık evliyim ben 3 ay yapmamak zorun olmaz ama endişelendim, bir sorun yok madem, neden yasakladı ki :26:

kizlar günlük ped kullanin gebelikte daha cok dikkat edilmesi gerek bu konuya.

Şimdiye kadar hangi kadın doğumcuya gittiysem günlük pedi önermedi..
Çok fazla çamaşır değiştiriyorum zaten.. Ve günlük pedlerde bana sağlıklı gelmiyo ve kaşıntı yapıyo sanki bende pişik gibi kızarıklıklarda oluyo..
Bu doktorumda günlük ped kullan diye önermedi..

baanada doktor karından baktı keseyi gördü emriyo yok dedi 4+3 filandı sata göre bende alttan baksanız belki vardır dedim embriyo için daha küçüktür gzükmez 10 gün sonra gel canlılık varsa testler istiycem dedi bu arada ilişki yasak dedi neden yasakladı bende anlayamdım riskmi gördü acaba

bencede doktorunu değiştir ne öyleee , canım pimpiriklisin tmmda bu doktorların bazılarınada sınır oluyorum yaaa bızı adam yerıne koysunlarda desınler neyımız vra yok gibilerine benım eskı doktoruma benzettım canım..suan yenı birine basladım bundan bi şikayetım yok :)))
biliyorum o yöntemi de yaptım ama eşiminkiyle aynı seneye denk geliyor.o zaman ne olr..

canım ozaman aylara bakılıyor hangınız önce yenılendıyse o sene cinsiyeti o belirliyor..
mesela ben aralık dogumluyum eşim ekim biz eger aynı yıla denk gelseydık en son benımkısı yenılenmıs olacvagı için cinsiyetı kız olurdu.. ama en son eşim yenılengiği için erkekmiş..bakalım kısmet..Allah yazdıysa olur..yazmadıysa olmaz.

ya kimilerinde demek 5. hafta da kese görükebiliyor biz gecen hafta pztesi ardik dr. 16 mayista taa bize 26 mayisi verdi aksam 5 de randevu

sinir oldum ya

Boşver erken gitme, sadece kese görünüp başka bir şey söylenmeyince endişe yaratıyor, bende yarattı mesela :26:

Anacıgım gulmekten karnım agrıdı vallahı:)sen bızım yeteeeerı de tanıyorsundur muhakkak o da takılıyodu oraya sanırım.senın gıbı Nurı Alcoya can kurban vallahı.
ivet tanımam mı :) valla gazozlarıma abonedirler hepsi :))) çokk severim ben de hepsini :)
töbe yarabbim gazozu da hıc sevmem nıyeyse
benim gazozların tadı bi başka güzeldir yavrımm ama şimdi yasak sana hamilelere vermiyom, sen süt iç :))
Tek korktugum sey 9 ay sonra esim sen kimsin tanimiyorum derse napacam
ya hamile kalmadan önce hamile göbüşünü severim diye düşünüyorum şimdi karnım büyicek kocam beğenmezse diye korkuyommm :))) biz insanoğlu ne garibiz yaf

düşük tehlikesi belli olmazki..ilk üç ay zaten düşük tehliksi vardır..doktorun demese de nette yazıyor bu..ilk üç ay tehlikeli diye..ne olur ne olmaz korunmak lazım..ben ilkini düşürdüm..korkuyorum o yüzden doktor serbest desede yapmam yani..

bu arada bnmde sancım var kızlar 2.reglm gececek sanırım bu agrılar o yuzden adet sancısı yanii

Biz ilk gittiğimizde kese görünmedi tahlil falanda istemedi bu son gittiğimizde istedi tahlilleri..
Bende sorucaktım ilişki olayını ama bişey söylemeyince sormadım..
Çünkü ultrasonda da tahlillerimde de çok şükür bi sıkıntı çıkmadı çıksaydı yasaklardı zaten diye düşünüyorum..
O yüzden sorma gereği duymadım..

kız aylin allahım nası bıseysın sen ya tam benım kafa=)gül gül catlıcam sımdı benım gazozun tadı guzel sen süt iç he?

ivet canım 30 unda gitcem ikimiz de güzel haberlerle gelelim inşallah :)

iltihap için bişe yapmıyolar mı? geçmiş olsun

İnşallahhhhhhhhhhhhh..
İltihap için suya katılıp içilen bi ilaç verdi 1 doz onu içtim sadece dikkat et ayaklarına falan dedi..
Üşütme dedi.. Antibytik ağrı kesici falan veremiyorum hamilesin diye dedi..
Başkada bişey demedi.. Bu ilacı bile sordum bi zararı olmaz dimi diye yok yok merak etme olmaz dedi..

ben pazara gidiyorum kızlar canınız bişey isterse soyleyın gelırken getıreyım
anca giderim ben sallana sallana ben gelene kadar aksam olur

muhabbetınız bol olsun..saglıcakla kalın..

Kasvetli cnm peki bu doğum tarihine göre cinsiyet olayını doğucağı tarihe göremi bakıyoruz hamile kaldığımız tarihe göremi?
Ben 89luyum en son 2010'da oluyo benimki eşimde 84'lü onunkide 2012de oluyo..
Eğer doğucağı tarihe göreyse erkek hamile kaldığımız tarihe göreyse kız oluyo o zmn.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…