iltihaptanda olurmus cnm bende de var o ıltıhap zıkkımından
iltihaptanda olurmus cnm bende de var o ıltıhap zıkkımından
Benim doktorumda yeme içme konusunda bişey söylemedi sadece idrar yollarımda ilthap var diye dikkat et kendine dedi..
İlişki konusunda da bişey söylemedi giremezsiniz demedi..
O öyle söylemeyince bende bi sakınca olmadığını düşündüm çnkü benimde bildiğime göre sadece düşük riski olanlara ilişkiye girmeyi yasaklıyolar..
Sıkma canını güzelim bidahakine başka doktora gidersin bu zamanlarda moral çok önemli üzme kendini boşver..
Doktormu yok..
Kızlar size doktorunuz ilişki konusunda bişey dedimi?
benim doktorum demedi ama ben uzak duruyorum ne olur ne olmaz..biz ara verdik ilk üç ay yapmıycaz açıkcası..ben bişi olur diye korkuyorum..
evt alıntı yaparken yanlıslık oldu bende sadece ısmını bırakmıstımevet ole canım bende sık sık okuyorum cok heycanlıyım en son 6+2 de gıtmıstım kalbını duymaya oy yerım miniğimi ben hıssedıyorum ya hareketlerını bılıyo musun?? bazen cok sıddetlı oluyo pıt pıtlarını hıssedıyorum 2 dk kadar..bazende mesela bugun sadece sankı tekme atıyo gıbı pıt yapıo karnımaa :90:
bnde bazen açıp bakıyorum resmen orda bir çıkıntı var..geçen sağ tafartaydı ve parmağımla hafif dokunduğumda orda bişi atıyor gibiydi:81::81::81:..heyecan yaptım..kimbilir gerçekten hissetmişizdir..bende de oluyor pıt pıtlar ama ben onu gazdır diye düşünüyordum..bebek miydi>?
kizlar günlük ped kullanin gebelikte daha cok dikkat edilmesi gerek bu konuya.
bencede doktorunu değiştir ne öyleee , canım pimpiriklisin tmmda bu doktorların bazılarınada sınır oluyorum yaaa bızı adam yerıne koysunlarda desınler neyımız vra yok gibilerine benım eskı doktoruma benzettım canım..suan yenı birine basladım bundan bi şikayetım yok :)))Kızlar selam,
şimdi geldim doktordan sıcağı sıcağına yazıyorum,
kesemiz göründü, doktor, daha çok minik, düşük riski görünmüyor ama başka bir şey söyleyemem 2 hafta sonra gel dedi, su arada ultrasona göre de 5 hafta görünüyoruz.
Ya ben bu doktora gebelik öncesinde de gitmiştim, çok iyi ilgilenmişti ama bu kez neredeyse hiç ilgilenmedi
Yediklerine dikkat etmene gerek yok, sigarayı bırak dedi, bir de ilk 3 ay ilişki yasak dedi, size de böyle bir şey söylemiş miydi? Yani kafam çok karıştı, internette sadece riskli gebeliklerde cinselliğin yasaklandığı yazıyorken, benim doktorun yeme içme konusunda hiç bir şey söylemeyip sadece ilişkiyi yasaklaması kafamı karıştırdı, of ya ben mi çok pimpirikliyim :26:
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra başkasını bulup olan gidicem, sinir oldum ya
biliyorum o yöntemi de yaptım ama eşiminkiyle aynı seneye denk geliyor.o zaman ne olr..
ya kimilerinde demek 5. hafta da kese görükebiliyor biz gecen hafta pztesi ardik dr. 16 mayista taa bize 26 mayisi verdi aksam 5 de randevu
sinir oldum ya
bnde bazen açıp bakıyorum resmen orda bir çıkıntı var..geçen sağ tafartaydı ve parmağımla hafif dokunduğumda orda bişi atıyor gibiydi:81::81::81:..heyecan yaptım..kimbilir gerçekten hissetmişizdir..bende de oluyor pıt pıtlar ama ben onu gazdır diye düşünüyordum..bebek miydi>?
evt cunku sag tarafımda kese orda oluyo daha once olmazdı o yuzden emınım o menim bebikimmmmmm
ivet tanımam mı :) valla gazozlarıma abonedirler hepsi :)))Anacıgım gulmekten karnım agrıdı vallahı:)sen bızım yeteeeerı de tanıyorsundur muhakkak o da takılıyodu oraya sanırım.senın gıbı Nurı Alcoya can kurban vallahı.
benim gazozların tadı bi başka güzeldir yavrımmtöbe yarabbim gazozu da hıc sevmem nıyeyse
Tek korktugum sey 9 ay sonra esim sen kimsin tanimiyorum derse napacam
canım hamileliğini sölemedin belki ama belim ağrıyo falan de komşulardan yardım iste yukarı çıkarırken bari.. ve hamileliğin konusunda boşver ekonomik olma o kadar, canın çektiyse al biraz :)canım mecburen gidicem eşim daha gelmedi görevden 2haftası var( gecen haftada tek çıkmıstım zaten ama bıraz zorlamısım farkında olmadan cok sancım oldu..umarım busefer pek zorlamama kendımı.. pazar arabası var ama evım 2.katta mecbur yukarı çeke çeke sürüyerek tasıcam yukarı.. yarımsar kılo almama ragmen yınede agır oluo bende ona sasıyorum ..kavınla kiraz cıkmıs canım cektı ama cok pahalıydılar -gerci eşim canın ne istiosa al desene ben eşime gore daha ekonomiğim sanırım
canım gaz sancısı ya da kramp olabilir.. benim de bu sabaha karşı çok fena gaz sancım oldu kıvrandım.. çok olursa doktoruna danışırsın..kızlar biraz önce bana çok kötü bir sancı girdi ya...çok korktum tam sağ tarafıma..bende söylemesi ayıptır kabızlık ta var..ondan olur mu..sizde varmı..
ivet canım 30 unda gitcem ikimiz de güzel haberlerle gelelim inşallah :)
Gazdan olabilir canım..
Benimde çok fazla gaz problemim var..
Aylint canım ayın 30nda gitmicekmisin?
Ben 28inde gidicem..
Yoksa 6 haziranda mı?
evet canım amin, afiyet olsun yarasın sizeeohooo ben cın takvımıne hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun baktım.yas hesaplaması bırazcık karısık ama benım her halukarda erkek cıkıyor.saglıklı olsun elı ayagı yerınde olsun benım ıcın cınsıyet cok luks kacıyor bu kadar cok ıstıyorken bebıs sahıbı olmayı.Allah saglıklısını nasıp etsın.ay yoruldum vallahı bıseyler yıyeyım gıdeyım de sıze doyum olmuyor vallahı ama acta kalmayalım barı:)
sağol canım güle güleeEsim geldi ben kaciyorum... Hee Folik asit almis bana doktora gitmeti bekleyememis... Size tatli sohbetler
benim de şimdilik düşük riski görünmüyo ama yine ohss çıkıyo karşıma, e bi de üçüz olunca şimdilik bize de yasak.. yeme içme konusunu netten araştır kendin belirle canım, doktorun içine sinmiyosa baştan değiştir, sonra değiştirmek daha kötü..Kızlar selam,
şimdi geldim doktordan sıcağı sıcağına yazıyorum,
kesemiz göründü, doktor, daha çok minik, düşük riski görünmüyor ama başka bir şey söyleyemem 2 hafta sonra gel dedi, su arada ultrasona göre de 5 hafta görünüyoruz.
Ya ben bu doktora gebelik öncesinde de gitmiştim, çok iyi ilgilenmişti ama bu kez neredeyse hiç ilgilenmedi
Yediklerine dikkat etmene gerek yok, sigarayı bırak dedi, bir de ilk 3 ay ilişki yasak dedi, size de böyle bir şey söylemiş miydi? Yani kafam çok karıştı, internette sadece riskli gebeliklerde cinselliğin yasaklandığı yazıyorken, benim doktorun yeme içme konusunda hiç bir şey söylemeyip sadece ilişkiyi yasaklaması kafamı karıştırdı, of ya ben mi çok pimpirikliyim :26:
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra başkasını bulup olan gidicem, sinir oldum ya
iltihap için bişe yapmıyolar mı? geçmiş olsun
Evet hiç böyle olmazdım felaket sancılar giriyo bazen korkuyorum sonra aklıma gaz olabilceği geliyo rahatlıyorum..
İlk başlarda çok korkuyodum bide benim idrar yollarımda ilthap olduğu içinde kasıklarımda ağrı olurmuş..
Bana gebelik öncesinde bazı kan tahlilleri yapmıştı ama bu gidişimde hiçbir tahlil istemedi, idrar tahlili falan yapmadı, ben de çok merak ediyorum açıkcası, ilişkiyi yasaklayan başka doktor var mı???
Canım biz de zaten öğrendiğimizden beri yapmıyorduk, eşim korkuyordu, bende de isteksizlik var, kaldı ki 6 yıllık evliyim ben 3 ay yapmamak zorun olmazama endişelendim, bir sorun yok madem, neden yasakladı ki :26:
Benimde aklıma o geldi çnkü normalde bu kadar çok çıkmazdım tuvalete heralde ilthptan..
Pööff kurtulsak bi
evt cunku sag tarafımda kese orda oluyo daha once olmazdı o yuzden emınım o menim bebikimmmmmm
herkesin mi sağda olur acaba..
ivet canım 30 unda gitcem ikimiz de güzel haberlerle gelelim inşallah :)
iltihap için bişe yapmıyolar mı? geçmiş olsun
herkesin mi sağda olur acaba..
bilmemki kese ılk 5 haftalıkken soldaydı sonrakı gıttımızde sag taraftaymıs nası olduysa yerını begenmeyıp degıstırdı herall:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?