2012 Ocak Anneleri

sohbetten geri kalmışımm bennnnnnnnnnnnnnnn cici annişlerrr bu cinsiyet olayıı nedirrrrrrrrrrrrrr bana daaaaaaa anlatırmısınızzzzzzzzzzzzzz......

Boşver erken gitme, sadece kese görünüp başka bir şey söylenmeyince endişe yaratıyor, bende yarattı mesela :26:

bakalim iste bir gidim de ne diyecek neler isteyecek kesin bana da tekrardan termin verir. tahliller icin simdi sadece kese ye bakcak ve kalp atislari sanirsam

bide ben gunde koca bı kase cevız kuru üzüm yıyorum o bas agrısı yaparmı agır mı gelıyo nedır bebişim zekalı olsun dıye yıyorum ama:90::90:
canım fazladsı da zarar ama cevizin. sen 2-3 cevizden fazlasını yeme tatlım.
canım ebe bana içme dedi ama. sodalı içeceklerden uzak dur dedi.
ay çok güldüm gazoz hikayesine
ceviz konusunda bende böyle biliyorum
Ben bi disari ciktim geldim sayfa nereye gitmis bole...
Ya herkes istahim kesildi diyor ama benim tam tersi ole bi yiyiyorum ki simdi kalktim temekten tika basa yedim :86: nasi biseydir bu bole ya
bende obur anneler sınıfındayım canım yanlız değilsin
Tek korktugum sey 9 ay sonra esim sen kimsin tanimiyorum derse napacam

hiç duymadım canım ilginç... onu bilmiyorum da kızlar çok sıcak banyo yapmayın sakın, ılık duş alın... sıcak düşüğü tetikleyebiliyor..
haydaaaaaa ay ne cahilmişim. ya ben üsürüm ama sıcak sıcak yaparım banyoyu tühh inşalah bişey olmaz bebeğime. ılıtacaz artık suyu bundan sonra
kızlar biraz önce bana çok kötü bir sancı girdi ya...çok korktum tam sağ tarafıma..bende söylemesi ayıptır kabızlık ta var..ondan olur mu..sizde varmı..
kabızlık kötü canım bende de oluyo. dikkat etmek lazım. sancı gazdandır okadar süt içiyoruz sonuçta.
allah allah ne ilginç doktormuş. bakalım benım doktor nasıl çıkacak. sigarayı anladım da. yediklerine dikkat etmene gerek yok ne demek? cinselliğe özellikle vurgu yapması da ilginç. bide başka doktor dene canım hangisini seversen artık ona devam edersin. sankı bilmıyorlar mı bizim psikolojımızı biraz daha tane tane anlatsalar ya şunları.
Ben geldimmmmmmmmmmm annişlerrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz?????????????
hoşgeldin tatlım biz iyiyiz bulantı kusma idare ediyoruz işte sen nasılsın
kizlar günlük ped kullanin gebelikte daha cok dikkat edilmesi gerek bu konuya.

canım benım bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı önerilmıyor. sık sık çamaşır değiştirmemiz gerekıyor.

sohbetten geri kalmışımm bennnnnnnnnnnnnnnn cici annişlerrr bu cinsiyet olayıı nedirrrrrrrrrrrrrr bana daaaaaaa anlatırmısınızzzzzzzzzzzzzz......

Erkeklerin hücreleri 4 yılda bir bayanlarınkide 3 yılda bir yenileniyomuş doğum tarihine göre bunu hesaplıyosun..
Ben 89luyum benimki en son 2010da yenilenmiş ve 2013de yenilenicek..
Eşim 84lü onunkide 2012de yenilenicek..
Ama benimde anlayamadığım hamile kaldığımız yıla göremi doğucağı yıla göremi?
Eğer hamile kaldığımız yıla göreyse en son benimki yenilendiği için kız doğucağı tarihe göreyse erkek oluyo o zmn..
Benimde kafam karıştı..

ben 4 - 5 senedir kullaniyorumm herhangi bir sikayetim yok benimde akintim normalde olurdu cünkü ped degistiriyorum hep ben

teşekkkürler cnmmmmm, yeni girebildim dün akşamdan sonra oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ne kadar ilerlemişsinizzzz..

Herşey yolundamıııııııııııııı???????????
selam canım ben de bugün katıldım buraya :)
kizlar günlük ped kullanin gebelikte daha cok dikkat edilmesi gerek bu konuya.
günlük ped pek önerilmiyo canım ya, mantar falan yapabiliyo.. en iyisi sık çamaşır değiştirmek
tedbir olarak yasaklayabiliyolar canım risk olmasa bile, rahat ol

evet ya ilk üç ay düşük tehlıkesı hep vardır . benım de canım hiç istemıyor ya eşime üzülüyorum valla

benımkı herhalukarda erkek cıktıgı ıcın kafa karısmadı ztn bende erkek hıssedıyorum ayy bı ogrenseydık cok heycanlııııııı

kuzum bende sadece halsizlikk var hep bir yerlere uzanmak istiyorummm . Bulantı yookkk. Allah kolaylık versin cnmmm

kuzum bende sadece halsizlikk var hep bir yerlere uzanmak istiyorummm . Bulantı yookkk. Allah kolaylık versin cnmmm

ben her sabah iki posta çıkartmazsam kendıme gelemiyorum şekerim o uyku hali bende de var bi ara masaya kafamı dayayıp uyuyakalmışım allahtan kımse yoktu. sarhoş gibiyim kafam bi dünya habire dönüyo

canım mide yanmam olunca araştırdım, içinde mineraller varya, katkısız olanlardan mesela kızılay ve önce ağzını açıp gazını kaçırarak biraz, içmek faydalı diye okudum..
yok tatlım sıcak banyo konusunda olsa olurdu, bundan sonra dikkat edersin. ama kendini üşütecek kadar da ılıtma, çok sıcak olmasın sadece.
evet ya ilk üç ay düşük tehlıkesı hep vardır . benım de canım hiç istemıyor ya eşime üzülüyorum valla
:)) benim canım istiyo yaf, geçen rüyamda gördümm

bende mide yanması için ballı ılık süt duymuştum bal midedeki asitleri düzenliyormuş.

banyoya dikkat ederim canım sağol

ayy bende hiç duramazdım ama şimdi tık yok bende. ne güzel istemesi. göbişler büyüyünce hiç yapamıcan zaten yaptığın kardır

canım bu arada bu senın hesapladıgın rus takvımı oluyo oraya gır uc kutucuk var ılkıne esının dgm t. allttakıne senın d.t en sonuncuyada son adet tarıhını yazacaksın sonra pe ıle baslayan yere tıkla sonucta m ıle baslarsa erkek dıgerı kız oluyo onu unuttumda harfı=)

=)bende utanıyodum herkes ıstegım azaldı dıyınce bende aynen kaldı hıc degısmedım

neyse kizlar ben cikiyorum

karnim acikti kendinize iyi bakin bye.....
afiyet olsuuun
evet ılık süt de iyi geliyomuş, bi de muz, patates falan sayıyodu
şu mevzu da ikinci 3 aylık dönemde çok güzel oluyomuş diye duydumdu

selamlarr teşekkürler cevabın için doktordan geliyorum sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını daha doğrusu gördüm ultrasonda gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde duruyordu ortasında da yanıp sönüyodu kalbi çok hızlı atıyor olsa gerek çok yoruluyor bebişim çok çalışması lazım daha kemikleri oluşucak organları oluşucak benim de enerjim düşüyor bazen bol bol yemek yiyorum besliyorum bebişimi:)tiroid problemim çıktı malesef ilaca başladık ama çok yüksek değil sınırda gibi birşey kısa zamanda normale döner dedi doktorum.bundan sonra da her ay düzenli olarak bakılıcak tiroidlere.tek sorun bu olsun napalım olucak böyle şeyler. miğde bulantılarım yok umarım olmaz sadece aç kalamıyorum baygınlık geliyor içime miğdem kazınıyo gibi oluyo azcık bulanıyo aslında ama yemek yeyince geçiyo.umarım daha fazlası olmaz.10 gün sonra birdahaki kontrolüm.hayırlısı bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…