kasvetli cnm peki bu doğum tarihine göre cinsiyet olayını doğucağı tarihe göremi bakıyoruz hamile kaldığımız tarihe göremi?
Ben 89luyum en son 2010'da oluyo benimki eşimde 84'lü onunkide 2012de oluyo..
Eğer doğucağı tarihe göreyse erkek hamile kaldığımız tarihe göreyse kız oluyo o zmn.. :26:
Boşver erken gitme, sadece kese görünüp başka bir şey söylenmeyince endişe yaratıyor, bende yarattı mesela :26:
canım fazladsı da zarar ama cevizin. sen 2-3 cevizden fazlasını yeme tatlım.bide ben gunde koca bı kase cevız kuru üzüm yıyorum o bas agrısı yaparmı agır mı gelıyo nedır bebişim zekalı olsun dıye yıyorum ama:90::90:
canım ebe bana içme dedi ama. sodalı içeceklerden uzak dur dedi.hoşgeldin canımm
bende de mide yanması oluyo, bazen boğazıma kadar yemek borusu yanıyo, çok fena.. muz iyi geliyomuş, yatmadan yarım saat önce az şekerli ılık süt iyi geliyomuş bi de katkısız maden suyu günde bi tane öneriyolar...
ay çok güldüm gazoz hikayesineben de stress yaparım zaten şimdi bana o yasak bu yasakkk
gazozcu hikayesini anlatim :)) benim 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiim var, hepsi harika hatunlardır ve çoook güzel muhabbetlerimiz olur :) ben oranın nuri alçosuyom :))) hatunların gazozlarına folik atıp iyi emellerime alet ediyomgazozlarım da işe yaradı gebe kaldı birçoğu :))) orda hepimizin lakapları var, bana da gazozcu derlerr :))) o yüzden bebelerime de gazozcu bebeler dediler :)) ama hamilelikte gazoz yasak olduundan bi süre izne ayrıldım
canım kaan kocatepe günde 2 tam ceviziçi yani 4 yarım cviziçi yeterli diyo, çok fazlası da kilo yapabilirmiş.. ama üzüm iyidir, bi zararı yok, kuru ve yaş meyveler öneriliyo zaten.. bak benim aklıma gelmemişti ben de yiyim :))
bende obur anneler sınıfındayım canım yanlız değilsinBen bi disari ciktim geldim sayfa nereye gitmis bole...
Ya herkes istahim kesildi diyor ama benim tam tersi ole bi yiyiyorum ki simdi kalktim temekten tika basa yedim :86: nasi biseydir bu bole ya
Tek korktugum sey 9 ay sonra esim sen kimsin tanimiyorum derse napacam
haydaaaaaa ay ne cahilmişim. ya ben üsürüm ama sıcak sıcak yaparım banyoyu tühh inşalah bişey olmaz bebeğime. ılıtacaz artık suyu bundan sonrahiç duymadım canım ilginç... onu bilmiyorum da kızlar çok sıcak banyo yapmayın sakın, ılık duş alın... sıcak düşüğü tetikleyebiliyor..
kabızlık kötü canım bende de oluyo. dikkat etmek lazım. sancı gazdandır okadar süt içiyoruz sonuçta.kızlar biraz önce bana çok kötü bir sancı girdi ya...çok korktum tam sağ tarafıma..bende söylemesi ayıptır kabızlık ta var..ondan olur mu..sizde varmı..
allah allah ne ilginç doktormuş. bakalım benım doktor nasıl çıkacak. sigarayı anladım da. yediklerine dikkat etmene gerek yok ne demek? cinselliğe özellikle vurgu yapması da ilginç. bide başka doktor dene canım hangisini seversen artık ona devam edersin. sankı bilmıyorlar mı bizim psikolojımızı biraz daha tane tane anlatsalar ya şunları.Kızlar selam,
şimdi geldim doktordan sıcağı sıcağına yazıyorum,
kesemiz göründü, doktor, daha çok minik, düşük riski görünmüyor ama başka bir şey söyleyemem 2 hafta sonra gel dedi, su arada ultrasona göre de 5 hafta görünüyoruz.
Ya ben bu doktora gebelik öncesinde de gitmiştim, çok iyi ilgilenmişti ama bu kez neredeyse hiç ilgilenmedi
Yediklerine dikkat etmene gerek yok, sigarayı bırak dedi, bir de ilk 3 ay ilişki yasak dedi, size de böyle bir şey söylemiş miydi? Yani kafam çok karıştı, internette sadece riskli gebeliklerde cinselliğin yasaklandığı yazıyorken, benim doktorun yeme içme konusunda hiç bir şey söylemeyip sadece ilişkiyi yasaklaması kafamı karıştırdı, of ya ben mi çok pimpirikliyim :26:
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra başkasını bulup olan gidicem, sinir oldum ya
hoşgeldin tatlım biz iyiyiz bulantı kusma idare ediyoruz işte sen nasılsınBen geldimmmmmmmmmmm annişlerrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz?????????????
kizlar günlük ped kullanin gebelikte daha cok dikkat edilmesi gerek bu konuya.
sohbetten geri kalmışımm bennnnnnnnnnnnnnnn cici annişlerrr bu cinsiyet olayıı nedirrrrrrrrrrrrrr bana daaaaaaa anlatırmısınızzzzzzzzzzzzzz......
canım fazladsı da zarar ama cevizin. sen 2-3 cevizden fazlasını yeme tatlım.
canım ebe bana içme dedi ama. sodalı içeceklerden uzak dur dedi.
ay çok güldüm gazoz hikayesine
ceviz konusunda bende böyle biliyorum
bende obur anneler sınıfındayım canım yanlız değilsin
haydaaaaaa ay ne cahilmişim. ya ben üsürüm ama sıcak sıcak yaparım banyoyu tühh inşalah bişey olmaz bebeğime. ılıtacaz artık suyu bundan sonra
kabızlık kötü canım bende de oluyo. dikkat etmek lazım. sancı gazdandır okadar süt içiyoruz sonuçta.
allah allah ne ilginç doktormuş. bakalım benım doktor nasıl çıkacak. sigarayı anladım da. yediklerine dikkat etmene gerek yok ne demek? cinselliğe özellikle vurgu yapması da ilginç. bide başka doktor dene canım hangisini seversen artık ona devam edersin. sankı bilmıyorlar mı bizim psikolojımızı biraz daha tane tane anlatsalar ya şunları.
hoşgeldin tatlım biz iyiyiz bulantı kusma idare ediyoruz işte sen nasılsın
canım benım bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı önerilmıyor. sık sık çamaşır değiştirmemiz gerekıyor.
selam canım ben de bugün katıldım buraya :)teşekkkürler cnmmmmm, yeni girebildim dün akşamdan sonra oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ne kadar ilerlemişsinizzzz..
Herşey yolundamıııııııııııııı???????????
günlük ped pek önerilmiyo canım ya, mantar falan yapabiliyo.. en iyisi sık çamaşır değiştirmekkizlar günlük ped kullanin gebelikte daha cok dikkat edilmesi gerek bu konuya.
tedbir olarak yasaklayabiliyolar canım risk olmasa bile, rahat olBana gebelik öncesinde bazı kan tahlilleri yapmıştı ama bu gidişimde hiçbir tahlil istemedi, idrar tahlili falan yapmadı, ben de çok merak ediyorum açıkcası, ilişkiyi yasaklayan başka doktor var mı???
Canım biz de zaten öğrendiğimizden beri yapmıyorduk, eşim korkuyordu, bende de isteksizlik var, kaldı ki 6 yıllık evliyim ben 3 ay yapmamak zorun olmazama endişelendim, bir sorun yok madem, neden yasakladı ki :26:
şimdiden hissedilir mi kıslar ya acep, gaz olmasın ooo :))bnde bazen açıp bakıyorum resmen orda bir çıkıntı var..geçen sağ tafartaydı ve parmağımla hafif dokunduğumda orda bişi atıyor gibiydi:81::81::81:..heyecan yaptım..kimbilir gerçekten hissetmişizdir..bende de oluyor pıt pıtlar ama ben onu gazdır diye düşünüyordum..bebek miydi>?
ivet
Şimdiye kadar hangi kadın doğumcuya gittiysem günlük pedi önermedi..
Çok fazla çamaşır değiştiriyorum zaten.. Ve günlük pedlerde bana sağlıklı gelmiyo ve kaşıntı yapıyo sanki bende pişik gibi kızarıklıklarda oluyo..
Bu doktorumda günlük ped kullan diye önermedi..
baanada doktor karından baktı keseyi gördü emriyo yok dedi 4+3 filandı sata göre bende alttan baksanız belki vardır dedim embriyo için daha küçüktür gzükmez 10 gün sonra gel canlılık varsa testler istiycem dedibu arada ilişki yasak dedi neden yasakladı bende anlayamdım riskmi gördü acaba
aa evet öyle olabiliyomuş..bu arada bnmde sancım var kızlar 2.reglm gececek sanırım bu agrılar o yuzden adet sancısı yanii
valla yalvarsan gazoz vermem sana yasakkkkkız aylin allahım nası bıseysın sen ya tam benım kafa=)gül gül catlıcam sımdı benım gazozun tadı guzel sen süt iç he?
yavrım dikkat et kendine heeben pazara gidiyorum kızlar canınız bişey isterse soyleyın gelırken getıreyım
anca giderim ben sallana sallanaben gelene kadar aksam olur
muhabbetınız bol olsun..saglıcakla kalın..
düşük tehlikesi belli olmazki..ilk üç ay zaten düşük tehliksi vardır..doktorun demese de nette yazıyor bu..ilk üç ay tehlikeli diye..ne olur ne olmaz korunmak lazım..ben ilkini düşürdüm..korkuyorum o yüzden doktor serbest desede yapmam yani..
Erkeklerin hücreleri 4 yılda bir bayanlarınkide 3 yılda bir yenileniyomuş doğum tarihine göre bunu hesaplıyosun..
Ben 89luyum benimki en son 2010da yenilenmiş ve 2013de yenilenicek..
Eşim 84lü onunkide 2012de yenilenicek..
Ama benimde anlayamadığım hamile kaldığımız yıla göremi doğucağı yıla göremi?
Eğer hamile kaldığımız yıla göreyse en son benimki yenilendiği için kız doğucağı tarihe göreyse erkek oluyo o zmn..
Benimde kafam karıştı..
canım fazladsı da zarar ama cevizin. Sen 2-3 cevizden fazlasını yeme tatlım.
Canım ebe bana içme dedi ama. Sodalı içeceklerden uzak dur dedi.
Ay çok güldüm gazoz hikayesine
Ceviz konusunda bende böyle biliyorum
bende obur anneler sınıfındayım canım yanlız değilsin
Haydaaaaaa ay ne cahilmişim. Ya ben üsürüm ama sıcak sıcak yaparım banyoyu tühh inşalah bişey olmaz bebeğime. ılıtacaz artık suyu bundan sonra
kabızlık kötü canım bende de oluyo. Dikkat etmek lazım. Sancı gazdandır okadar süt içiyoruz sonuçta.
Allah allah ne ilginç doktormuş. Bakalım benım doktor nasıl çıkacak. Sigarayı anladım da. Yediklerine dikkat etmene gerek yok ne demek? Cinselliğe özellikle vurgu yapması da ilginç. Bide başka doktor dene canım hangisini seversen artık ona devam edersin. Sankı bilmıyorlar mı bizim psikolojımızı biraz daha tane tane anlatsalar ya şunları.
Hoşgeldin tatlım biz iyiyiz bulantı kusma idare ediyoruz işte sen nasılsın
canım benım bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı önerilmıyor. Sık sık çamaşır değiştirmemiz gerekıyor.
kuzum bende sadece halsizlikk var hep bir yerlere uzanmak istiyorummm . Bulantı yookkk. Allah kolaylık versin cnmmm
canım mide yanmam olunca araştırdım, içinde mineraller varya, katkısız olanlardan mesela kızılay ve önce ağzını açıp gazını kaçırarak biraz, içmek faydalı diye okudum..canım ebe bana içme dedi ama. sodalı içeceklerden uzak dur dedi.
ay çok güldüm gazoz hikayesine
ceviz konusunda bende böyle biliyorum
haydaaaaaa ay ne cahilmişim. ya ben üsürüm ama sıcak sıcak yaparım banyoyu tühh inşalah bişey olmaz bebeğime. ılıtacaz artık suyu bundan sonra
:)) benim canım istiyo yaf, geçen rüyamda gördümmevet ya ilk üç ay düşük tehlıkesı hep vardır . benım de canım hiç istemıyor ya eşime üzülüyorum valla
canım mide yanmam olunca araştırdım, içinde mineraller varya, katkısız olanlardan mesela kızılay ve önce ağzını açıp gazını kaçırarak biraz, içmek faydalı diye okudum..
yok tatlım sıcak banyo konusunda olsa olurdu, bundan sonra dikkat edersin. ama kendini üşütecek kadar da ılıtma, çok sıcak olmasın sadece.
:)) benim canım istiyo yaf, geçen rüyamda gördümm
Erkeklerin hücreleri 4 yılda bir bayanlarınkide 3 yılda bir yenileniyomuş doğum tarihine göre bunu hesaplıyosun..
Ben 89luyum benimki en son 2010da yenilenmiş ve 2013de yenilenicek..
Eşim 84lü onunkide 2012de yenilenicek..
Ama benimde anlayamadığım hamile kaldığımız yıla göremi doğucağı yıla göremi?
Eğer hamile kaldığımız yıla göreyse en son benimki yenilendiği için kız doğucağı tarihe göreyse erkek oluyo o zmn..
Benimde kafam karıştı..
afiyet olsuuunneyse kizlar ben cikiyorum
karnim acikti kendinize iyi bakin bye.....
evet ılık süt de iyi geliyomuş, bi de muz, patates falan sayıyodubende mide yanması için ballı ılık süt duymuştum bal midedeki asitleri düzenliyormuş.
banyoya dikkat ederim canım sağol
ayy bende hiç duramazdım ama şimdi tık yok bende. ne güzel istemesi. göbişler büyüyünce hiç yapamıcan zaten yaptığın kardır
afiyet olsuuun
evet ılık süt de iyi geliyomuş, bi de muz, patates falan sayıyodu
şu mevzu da ikinci 3 aylık dönemde çok güzel oluyomuş diye duydumdu
selam tatlım....bence endişelenme hepsi bende de oldu 8.haftaya girince hafifliyor ağrılar..bulantı değil amarahim büyüyor artık batmalar ondan olsa gerek..bende hala batmalar arada oluyor..sıkma canını orada bir fabrika var herşey normal..bol bol dinlen..inşallah yarın bebişinin kalp atışını duyarsın ben de aynı haftada gittim duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?