2012 Ocak Anneleri

Tam olarak doktora gittiğinde öğreniceksin o zmn cnm..
Benim SAT'a göre bugün 6+6 olmam lazım ama ultrsnda 6 gün geç çıktı o yüzden 6 haftalığım..
Olabilir dedi doktor bende çok kafama takmadım.. Geç döllenme fln olmuştur belki bilemicem..
Sağlıklı olsunda önemli değil geç döllenmesi erken döllenmesi

valla o kadarını bilmiyorum ama gördüğüm hep o giriyor doğumlara gecenin 3 ünde normal doğum yapan da pek olmuyordur olursa da kendi hastasıysa gelir heralde daha bu kadar detaylı bilgi sahibi değilim gidip geldikçe öğrenicez işte.ben 3 senelik evliyim.

Haklısın da işte doğru kişiyi bulmak çok önemli, ben bulamadım,
Bir ara bi abla tavsiye ettiler, bir günde bütün evin işini yapıyor falan ama bir baktım, aynı bezle mutfağın tezgahı sildi, o anda yerde bişey gördü onu da sildi, sonra ocağı e tabi arkasından bütün evi temizledim yeniden bidaha da çağırmadım, neyse şimdilik kocam ve kardeşimle idare edicem

evet cnm bekleyip görmek lazim hayirlisiyla

ama karin agriklarim var sizde de oluyor mu

kese büyüdügü icin ve rahim geriliyormus ondan bu agrilar oluyormus.

benimki de yaptım mı kız gibi iş yapar ben çalışıyorken bizim de iş bölümümüz vardı ama evdeyken ben yapıyorum genellikle bazen misafir falan gelicekse yardım eder ben mutfağa girerim o evi süpürür derler toplar ama hamilelikte yapıcka tabiki...ben de kadın almayı düşünmem açıkçası eşim ben yaparım diyor kadın da istediğin gibi mi yapıcak sanki :)

Doktora gittiğimde şunu sorcm bunu sorcm diye gidiyorum her sefernde sonra hepsi aklımdan uçup gidiyo benimde..
Heycandan hele son gittiğimde keseyi gördüm diye Leyla gibiydim
Bakalım ben gidersem sorıyım unutmazsam sanada söylerim

İşte evet doğru kişiyi bulmak önemli olan..
Bana gelen kişi ablam gibi.. İstediğini şöyle yapalım bak daha güzel durur diyo..
Değiştiriyo gösteriyo beğenmezsem tekrar düzeltiyo..
Eli hızlı temiz ve titiz Allaha şükür.
Kayınpederi iyileşsede gelse diye dört gözle bekliyorum bende.
Cam falan silemiyorum çnkü çıkamıyorum cama..

evet cnm bekleyip görmek lazim hayirlisiyla

ama karin agriklarim var sizde de oluyor mu

kese büyüdügü icin ve rahim geriliyormus ondan bu agrilar oluyormus.

Benim çok fazla gaz problemim var gazdan dolayı kasıklarım çok ağrıyo..
Ama kasıklaırmda batmalar midemde ağrı karnımda adet sancısı gibi ağrılar oluyo.
Normal heralde bunlar içimizde bi canlı gelişiyo

Son düzenleme:

benimde adet sancisi gibi aynen dr. tel.de cok sancin olursa muhakkak dr. git dedi ama simdilik normal arara oluyor 1-2 dk. sürüyor falan bencede normaldir.

neyse kizlarr

muhabbete doyum olmuyor

ben cikim kahvalti hazirlim güzel bir pazar kahvaltisi esimle sadece pazar günleri kahvalti yapabiliyoruz cünkü

öpüldünüzz

bye.......

:92::92::92::92::92::92:

benimde adet sancisi gibi aynen dr. tel.de cok sancin olursa muhakkak dr. git dedi ama simdilik normal arara oluyor 1-2 dk. sürüyor falan bencede normaldir.

Benim adet sancılarım çok şiddetlidir duramam ben yerimde ağlarım ağrıdan o derece olur..
O yüzden şimdiye kadar hiç öyle bi ağrı çekmedim Allaha şükür kasıklarımda batmalar oluyo ve benim adet sancımı kat be kat hafifi derecesinde adet sancısı gibi sancı girdi şimdiye kadar..
İnşallah hiç birimizde sorun yoktur.
Sana kolay gelsinn ve afiyet olsun iyi pazarlar görüşmek üzere..

anladım canım da bide sık sordunya oyuzden dedım bende sonucta gizli saklı yapmadım işlemleri sende gordun hatta yanlısım oldugu zaman duzelttın :):) Allah gonlune gore versın canım.. benım için herseyden önce saglıklı olması baska bişey istemıyorum.. son olarak benımd esım tarafı tektuk mavı gozlü var neysekı beyaz tenlı esmer olsa napardım bılmıyorum benım tarafım sarısın tektuk kahve var aslında kahvede denemz ela desek daha doğru.. yegenlerım kuzenlerım teyze ve neneler hepımız sarısın renklıyız bakalım benım bebısım hangi tarafa benzeyecek
hatta bak aklım ageldi.. dayımın kızının kocası acayıp esmer yaa öyle boyle değil yaa zencı resmen ama bı cocukları oldu 3 cocugu var sarısın mavi gozlu enısteden hiçbişey almamış yani :)) oyuzden senınde ihtimalin var
heheheheh demek kadersıne yaptırcan ayy ne guldum bende eşime yaptırcam bi gelsın gorevden hamiş olalı hiç supurge yapmadım sılmedımde.. sadece hafif işler yapıyorum bulasıgı makınaya tıkmak gibi :)) bugunde ütü yapim dedim ama belim agrıdı yaaa bidaha onuda eşime yuklucem yapmam bananee
ayyyy bende yarınnn gidiyorummmmmm çok heyecanlıyımmm bakalım umarım hersey yolundadır

canım senın sat 17 nısansa nası 6hafatlık oluyosuynkı??

benım sat 8 nısan ve ben 6+2yim yenı.. sen olsan anca 5 yada 5+4 gibi bişeysındır yani..

Arkadaslar ben cikip biraz dolasayim slklldim evde... Havada cok ruzgarli ucurmazsa bari bizi
Size bool sohbetler..
Iyi bakin kendinize

günaydın TÜNAYDINNNNN HEPSİ BİRLİKTEEEEEEEEEEEEEEE!!!

CİCİŞ ANNECİKLERRRR NASILSINIZZZZZZZZZZZZZZZ???????????*

BUGÜN PAZARRRRRRRRRRR VE YARINIII DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUMMMM. ÇALIŞMAKTAN BEBİŞE ODAKLANAMIYORUM YAAAAAA. ONDAN GICIK OLUYORUM ARTIK ÇALIŞMAYAAAAA. ÖZELLİKLE BU TATİL NE GÜZEL GELDİİİİİ. DİMİ ÇALIŞAN ANNECİKLERRRR.

HERKES NASILLLMIŞŞŞŞ

Merhaba cnm hoşgeldin..
Ben iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?

ayy kızlar ders calısmam lazımmm ufff
türk vergi sistemınden böğğğ geldi yaa su dersı vermem için bana dua edınnn nolurrr :18:

kendinize vee orta kattaki kiracı/kiracılarınıza iyi bakın...

valla canım ne tarafta yaramaz bilmiyorum gülüşüm ama ilerleyen zamalarda epey hareketlencez

5. haftayı bugün bitiyorsun yarın 6. haftanın içinde olacaksın tatlım.
5+1 olunca yani .
6. oluncada 6 bitmiş artık 7.nin içine giriyor oluyorsun

ayy kızlar ders calısmam lazımmm ufff
türk vergi sistemınden böğğğ geldi yaa su dersı vermem için bana dua edınnn nolurrr :18:

kendinize vee orta kattaki kiracı/kiracılarınıza iyi bakın...

benimde çalışmam lazım ya işletme son sınıfıma ama aklım bebeğimdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…