62sinem Almanyadami yasiyorsun sen eger oyleyse ilk scan kac haftalikken oluyor?
ben daha dr. gitmedim cnm ilk kontrl olucak 26 mayista sadece dr, kafasindan öylehesapladi ve söyledi. bakalim görücez evet bazen bebek ilk haftalarda cabuk gelisebiliyormus 5 haftalik bebek bazen 6-7 haftalik gibi gözüküyormus.
Utanma cnm niye utanıcaksın..
Sağlklı bi şekilde bebeğine hamile kalmışsın işte Allahın izniyle..
Dee demem zaten merak etme
Peki mesela acil doğum oldu kendisimi geliyor yoksa nöbetçi olan bayanmı giriyor doğuma?
Yok canım ben Pendikte oturuyorum..
22 yaşındayım 29 Mayısta 1 senelik evli olcaz Allahın izniyle..
Sen kaç senelik evlisin?
Bu arada eşimin ailesi tuzlada oturuyolar çok sık gidip geliyoruz tuzlaya..
Bu alışmayla alakalı.. Kişiye alışmayla yani..
Evinize gelen kişiye alıştıysanız onun rahatlığı bi başka oluyo..
Benim anneme giden bi bayan vardı tee göztepeden geliyodu pendiğe benim için..
Şuan kayınpederi rahatsız diye gelemiyo o gelemeyince bende kimseye güvenip alamıyorum..
Burda komşu edindiğim insanlarda yok o yüzden sorup araştıramıyorumda..
Etrafınızda akrabalarınıza giden birileri varsa güvenilir onları çağırıp deneyebilirsiniz..
Bende emir veremem ama şöyle diyorum mesela .... Abla kapıları sildinmi silmediysen sana zahmet ya diye.
Tam olarak doktora gittiğinde öğreniceksin o zmn cnm..
Benim SAT'a göre bugün 6+6 olmam lazım ama ultrsnda 6 gün geç çıktı o yüzden 6 haftalığım..
Olabilir dedi doktor bende çok kafama takmadım.. Geç döllenme fln olmuştur belki bilemicem..
Sağlıklı olsunda önemli değil geç döllenmesi erken döllenmesi
Bizim zaten 6 yıllık işbölümümz vardı, o süpürür ben silerim, toz alma ve banyo temizliği ona ait, çamaşır ve mutfak bana, o yüzden alışık aslında, ama tabi şimdi tüm işler ona kaldı, bi de benimki ben yap demeden yapmaz tipik erkek işteama yap dediğimi de yapmamazlık etmez, şimdi hakkını yemiyim, zaten baba olacak ya pek bir hevesli
Ben de gündelikçi mi ayarlasam haftada bir gelse diye düşündüm ama ben evimin işini bir yabancıya yaptırmayı sevmiyorum, öyle eşyalarıma özelime ellenmesini pek sevmem, emir de vermemem ben, işler kalır öyle içime sinmez :26: o yüzden vazgeçtim
evet cnm almanyada yasiyorum
scan ne anlamadim cnm ?
valla o kadarını bilmiyorum ama gördüğüm hep o giriyor doğumlara gecenin 3 ünde normal doğum yapan da pek olmuyordur olursa da kendi hastasıysa gelir heralde daha bu kadar detaylı bilgi sahibi değilim gidip geldikçe öğrenicez işte.ben 3 senelik evliyim.
Haklısın da işte doğru kişiyi bulmak çok önemli, ben bulamadım,
Bir ara bi abla tavsiye ettiler, bir günde bütün evin işini yapıyor falan ama bir baktım, aynı bezle mutfağın tezgahı sildi, o anda yerde bişey gördü onu da sildi, sonra ocağıe tabi arkasından bütün evi temizledim yeniden bidaha da çağırmadım, neyse şimdilik kocam ve kardeşimle idare edicem
evet cnm bekleyip görmek lazim hayirlisiyla
ama karin agriklarim var sizde de oluyor mu
kese büyüdügü icin ve rahim geriliyormus ondan bu agrilar oluyormus.
Scan derken ilk ultrasyon demek istedim...
Doktora gittiğimde şunu sorcm bunu sorcm diye gidiyorum her sefernde sonra hepsi aklımdan uçup gidiyo benimde..
Heycandan hele son gittiğimde keseyi gördüm diye Leyla gibiydim
Bakalım ben gidersem sorıyım unutmazsam sanada söylerim
İşte evet doğru kişiyi bulmak önemli olan..
Bana gelen kişi ablam gibi.. İstediğini şöyle yapalım bak daha güzel durur diyo..
Değiştiriyo gösteriyo beğenmezsem tekrar düzeltiyo..
Eli hızlı temiz ve titiz Allaha şükür.
Kayınpederi iyileşsede gelse diye dört gözle bekliyorum bende.
Cam falan silemiyorum çnkü çıkamıyorum cama..
Benim çok fazla gaz problemim var gazdan dolayı kasıklarım çok ağrıyo..
Ama kasıklaırmda batmalar midemde ağrı karnımda adet sancısı gibi ağrılar oluyo.
Normal heralde bunlar içimizde bi canlı gelişiyo
benimde adet sancisi gibi aynen dr. tel.de cok sancin olursa muhakkak dr. git dedi ama simdilik normal arara oluyor 1-2 dk. sürüyor falan bencede normaldir.
neyse kizlarr
muhabbete doyum olmuyor
ben cikim kahvalti hazirlim güzel bir pazar kahvaltisi esimle sadece pazar günleri kahvalti yapabiliyoruz cünkü
öpüldünüzz
bye.......
:92::92::92::92::92::92:
anladım canım da bide sık sordunya oyuzden dedım bendetatlım ben erkek takıntılı falan değilim aksine kızımın olmasını çok istiyorum ben sadece bu rus takvimimidir nedir işin mantığını kavramaya çalıştım sen kız deyince inanasım gelmedi herkes erkek diyor bana nedense içlerine öyle doğuyormuş.yani senin kız demen beni sevindirdi ve sanırım şaşkınlıktan öyle bidaha bidaha sordum kusura bakma:)ama yine söylüyorum hiç farketmiyo sağlıklı olsun yeter kızı da bir erkeği de Allah hayırlı evlat versin öncelikle...
bizim ailede annem renki gözlü annemin babası renkli gözlü bir de teyzemin ilk oğlu.dayımın ikinci oğlu:)ve ben :) üçümüz de yeşil gözlüyüz.annemler 3 kız 1 erkek kardeş ve sadece annem renkli gözlü ve ben.geri kalan kuzenlerim de sanırım dedemden almış.eşimin sülale tam bir esmer kara kaş kara göz:) hiç renkli gözlü yok bir tek ela var görümcemin çocuklarından birinde.bence benim olma ihtimali zayıf ama annesi renki gözlü yine de yabana atılmaz dimi
heheheheh demek kadersıne yaptırcan ayy ne guldum bende eşime yaptırcamEv işlerine elimi vurduğum yok zaten, sadece yemek yapıyorum, sofrayı bile eşim topluyor, bir haftadır süpürge açılmadı düşün yani, aman napim bir süre böyle idare edelim, yaza okullar tatil olunca kardeşim gelecek zaten ona yaptırırm
ayyyy bende yarınnn gidiyorummmmmm çok heyecanlıyımmmkızlar bende çok heycanlıyım yarın dr gidiyorum sabrettim 7. haftamı bekledim ilk gidişim olcak inşşşş herşey yolunda dr ama yinede hertürlüsüne hazırlıklıyımm aklıma kötü şeyler getrmek istemiyorum ama inşşş sorunsz bir gn geçirrm
bende cok heyecanliyim kizlar bende 6. haftanin icindeyim ben türk sayfalarindan hesapliyorum 5.hafta gösteriyor bugün itibari ile ama alman sayfalarindan kontrl ediyorum 6. hafta gösteriyor
Sat : 17 Nisan
ama bence 6. haftadayim dogru.
günaydın TÜNAYDINNNNN HEPSİ BİRLİKTEEEEEEEEEEEEEEE!!!
CİCİŞ ANNECİKLERRRR NASILSINIZZZZZZZZZZZZZZZ???????????*
BUGÜN PAZARRRRRRRRRRR VE YARINIII DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUMMMM. ÇALIŞMAKTAN BEBİŞE ODAKLANAMIYORUM YAAAAAA. ONDAN GICIK OLUYORUM ARTIK ÇALIŞMAYAAAAA. ÖZELLİKLE BU TATİL NE GÜZEL GELDİİİİİ. DİMİ ÇALIŞAN ANNECİKLERRRR.
HERKES NASILLLMIŞŞŞŞ
valla canım ne tarafta yaramaz bilmiyorum gülüşüm ama ilerleyen zamalarda epey hareketlencezbende de var bulantı ama çıkaramıyorum sadece kokular beni çokk etkiliyooo
aynısı bende de var benmde sol tarafım sağ tarafıma göre daha kabarık gözle görülür derecede
bilmiyorum ne tatrafta yaramz
ayy canm benm görülür ya merak etme sennn
ben sadce sabhları tok karnına 1 tane içiyorum dr öle dedi
zaten işk 3 ay bebek kendine tutunacak yer arıyoo ilişkiyide biliyosn biraz sarsıntılı oluyooo yüzden yasaklamştır
kesen gözüktyse inşş devamıda gelirr
maşşalahh canm darısı bize olsnnn inşş
bence erkn daha bulantılar için ben 7. haftadayım yeni yeni oldu bulantıı bence acele etmeyinn
5. haftayı bugün bitiyorsun yarın 6. haftanın içinde olacaksın tatlım.bende cok heyecanliyim kizlar bende 6. haftanin icindeyim ben türk sayfalarindan hesapliyorum 5.hafta gösteriyor bugün itibari ile ama alman sayfalarindan kontrl ediyorum 6. hafta gösteriyor
Sat : 17 Nisan
ama bence 6. haftadayim dogru.
ayy kızlar ders calısmam lazımmm ufff
türk vergi sistemınden böğğğ geldi yaa su dersı vermem için bana dua edınnn nolurrr:18:
kendinize vee orta kattaki kiracı/kiracılarınıza iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?