2012 Ocak Anneleri

canım duruma göre değişiyor ama genel olarak pek kalabalık bir hastane değil öyle saatlerce beklemiyosun gittiğinde numara veriyolar işte önünde max. 2-3 kişi oluyor ama bazen doktor doğumda oluyor o zaman da eğer aramışsan gelmeden önce falan hastaneyi kızlar blgilendiriyor şu saate kadar doğumda vs.. diye. ben candan hanıma 3 aydır falan gidiyorum.son 1 ay hamilelik için işte. ondan önce de tedavi gördüm 2 ay
şubatta hsg filmi çektirdim yani rahim filmi 1 senedir istiyoduk olmuyodu sonrasında doğuştan tek tüplü ve tek yumurtalıklı olduğumu öğrendim.tıp dilince unicornius uterus deniyor.yani yarım rahim.çok üzüldük çöküntüye uğradık resmen. sonra bir cumartesi eşim kalk başka bir doktora daha gidelim dedi ve gisbir de var mı doktor diye aradık varmış işte tesadüfen gittik.filmimi inceledi.bana moral verdi sol tüpün açık çok güzel dedi.tek tüple de hamile kalırsın dedi.yumurtlama takibine aldı beni.ve ikinci ayda tek bir yumurtam oldu.ve o tek yumurtayla ben hamile kaldım.doktorumu çok seviyorum çok iyi ve narin bir dktor.çok güzel açıklamalar yapıyor her sorunu cevaplıyor.biraz çok konuşmayan cinsten ama lak lak yapmıyor yoksa sorduğun her soruyo cevap veriyor.ciddi bir hanım yani :)
aslında çok şey yaşadım şubattan beri ama candan hanıma inandım ve güvendim ve beni 2 ayda bebeğime kavuşturdu
doğuma kadar da bırakmayı düşünmüyorum onu...

ayrıca bu rahim durumundan dolayı düşük yada erken doğum riskim var bana onun içinde ayrı ilaçlar veriyor benim durumumda olanlara uyguladığı gibi o yüzden korkuyorum canım 3. ayda bakılıcak alttan gerekiyosa dikiş atılıcak erken doğum olmasın diye.ama yine de Rabbime şükür ediyorum bana yardımcı olacağına inanıyorum..

neyse kızlar ben kaçarr pikniğe gidicez yarın öğleden sonra gelşirim sabah gitcm dr a çok öptm herkesi allaha emanet olun nolurr dua edinnnn :13:

Ayy yazdıklarını okuynca tüylerim diken diken olduu..
2 ayda bebeğine kavuşmuşsun çok sevindim senin adına cnm..
Bakalım eşimde bi gidelim dedi bilmiyorum heralde bundan sonra muayneme Candan hanıma gidicem gibi gözüküyor..
Benim için en önemli olan şeylerden biri güler yüzlü olması.. Asık suratlı,mesafeli,ters olursa hemen soğuyorum doktordan ve bidaha gitmiyorm
Sonuçta gittiğimiz doktor diş doktoru veya kulak burun boğazcı değil..
En hassas olduğumuz dönemler bu dönemler bizi anlamalı, ona göre davranmalı..
Bir tek Candan hanım var dimi gisbirde?
Sen Tuzladamı oturuyosun cnm?
Kaç yaşındasın?

bende cok heyecanliyim kizlar bende 6. haftanin icindeyim ben türk sayfalarindan hesapliyorum 5.hafta gösteriyor bugün itibari ile ama alman sayfalarindan kontrl ediyorum 6. hafta gösteriyor

Sat : 17 Nisan

ama bence 6. haftadayim dogru.

selin7

canım üzme kendini pazartesi hemen doktora git dedikleri gibi belki geç döllenme olmuştur benim adetim 2 gün geçtiğinde kan değerim 2281 di düşün yani 3000 e yakın anca gördük keseyi.
Allah yardımcın olsun umarım bebeğin seninledir..

öle tabi ama erkn gidip sadece keseyi görecektim bu seferde kalp atışı olck mı diye kafaya takıp duracaktım bölesi ii oldu inşş görrrm

İnşallah pıtpıtları duyarsın cnmmm

Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah güzelim..
Doktorun güven vermesi çok önemli..
Eğer doktoruna güveniyorsan sorun yok demektir..
İnşallah herşey gönlünce olur..

neyse kızlar ben kaçarr pikniğe gidicez yarın öğleden sonra gelşirim sabah gitcm dr a çok öptm herkesi allaha emanet olun nolurr dua edinnnn :13:

Ohh iyi eğlenceler size..
Yarın iyi haberlerini bekliyoruz..

SAT 17 Nisansa 5 haftalık oluyor canım..

Son düzenleme:

26 yaşındayım tuzla da oturuyorum eğer gidersen candan hanıma deme sakın beni size yarım rahimli olan hastanız gönderdi diye utanırım
sadece candan hanım var daimi.o yokken cumartesi öğlenden sonraları ve haftaiçi akşam da nöbetçi bir kadın doğumcu geliyormuş.canım çok kibar bir doktor.biz ilk gittiğimizde zaten içim acıyor moralsizim hep alttan baktı rahimin boyutlarını anlayabilmek için böyle o kadar narin muayne ediyor ki biraz fazla bastırsa özür dilerim biraz acıtıyorum ama diyor görebilmek için diyor çok acırsa söyle diyor insana düşünmesi yetiyor başka doktorlar gibi langır lungur değil.sen darıcada mı oturuyodun neresindesin canım ve senin yaşın kaç?kaç senelik evlisin?

Tekrar gunaydin........ oku oku zor yetistim size:) Sabah sutumuzu ictik guzel bi dus aldik biraz oturup sayfaya bakayim anneler ne yapiyor diye:)

Canim benimde SAT nisan 17 bencede 5 kusur olur Tahmini dogum 27 ocak oluyor benim:)

Dr. 26 mayista 6. haftan dedi onun icin 26 mayisi verdi bana

Utanma cnm niye utanıcaksın..
Sağlklı bi şekilde bebeğine hamile kalmışsın işte Allahın izniyle..
Dee demem zaten merak etme
Peki mesela acil doğum oldu kendisimi geliyor yoksa nöbetçi olan bayanmı giriyor doğuma?
Yok canım ben Pendikte oturuyorum..
22 yaşındayım 29 Mayısta 1 senelik evli olcaz Allahın izniyle..
Sen kaç senelik evlisin?
Bu arada eşimin ailesi tuzlada oturuyolar çok sık gidip geliyoruz tuzlaya..

Son düzenleme:

Bizim zaten 6 yıllık işbölümümz vardı, o süpürür ben silerim, toz alma ve banyo temizliği ona ait, çamaşır ve mutfak bana, o yüzden alışık aslında, ama tabi şimdi tüm işler ona kaldı, bi de benimki ben yap demeden yapmaz tipik erkek işte ama yap dediğimi de yapmamazlık etmez, şimdi hakkını yemiyim, zaten baba olacak ya pek bir hevesli
Ben de gündelikçi mi ayarlasam haftada bir gelse diye düşündüm ama ben evimin işini bir yabancıya yaptırmayı sevmiyorum, öyle eşyalarıma özelime ellenmesini pek sevmem, emir de vermemem ben, işler kalır öyle içime sinmez :26: o yüzden vazgeçtim

Tekrar gunaydin........ oku oku zor yetistim size:) Sabah sutumuzu ictik guzel bi dus aldik biraz oturup sayfaya bakayim anneler ne yapiyor diye:)

Hoşgeldi cnm günaydın..

Dr. 26 mayista 6. haftan dedi onun icin 26 mayisi verdi bana

26sında 5+4 oluyo SAT'a göre hesaplandığında cnm..
Ama doktorun öyle söylediyse bişey diyemicem..
Ultrsndan bakıpmı dedi sana bunu?
Belki bi kaç gün ileriden gidiyosunuzdur olabilir..

Bu alışmayla alakalı.. Kişiye alışmayla yani..
Evinize gelen kişiye alıştıysanız onun rahatlığı bi başka oluyo..
Benim anneme giden bi bayan vardı tee göztepeden geliyodu pendiğe benim için..
Şuan kayınpederi rahatsız diye gelemiyo o gelemeyince bende kimseye güvenip alamıyorum..
Burda komşu edindiğim insanlarda yok o yüzden sorup araştıramıyorumda..
Etrafınızda akrabalarınıza giden birileri varsa güvenilir onları çağırıp deneyebilirsiniz..
Bende emir veremem ama şöyle diyorum mesela .... Abla kapıları sildinmi silmediysen sana zahmet ya diye.

ben daha dr. gitmedim cnm ilk kontrl olucak 26 mayista sadece dr, kafasindan öylehesapladi ve söyledi. bakalim görücez evet bazen bebek ilk haftalarda cabuk gelisebiliyormus 5 haftalik bebek bazen 6-7 haftalik gibi gözüküyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…