cnm oncelıkle gecmıs olsun bende de oluyo ama senın kadar asırı degıl sadece eskısınden bıraz fazla yutkunuyorum o kadar ıns bi an once ıyıleşirsin..bulantılarım ilk hamileliğimde çokdu ölüyordum neredeyse bunda 7 sefer istifram oldu ama bir aydır azımdan salya akıyor elimde pet şişe tü tü tü geçmedi birde üstüne üstlük mide yanmam başladı ölüyorum şu tükürük olayını yaşayanm varmı aranızda
ayy cook tatlılar yaaEki Görüntüle 197533 Eki Görüntüle 197534 Bakin teyzeleri bebislerimin ilk cicileri
hosgeldın cnm valla aynı dert bendede var ama bana tuzlu salatalık iyi gelıyoselam arkadaslar,
yeni katiliyorum size bende 9. haftadayim..Tam gün calisan biriyim, su mide bulantisi ve siskinligi icin bi tavsiyesi olan varmi??? Is yerinde baya zorlansamda yorulmadan ziyade bu mide beni hallediyooooo....
Kızlar günaydın ve iyi pazarlar herkese:)
Bende yıne kurulu saat gıbı 8.00 de uyandım esım uyuyo canım sıkıldı bır bakım dedım topıke ama herkes mısıl mısıl uyuyor sanırım.
Bugün herkes tatildir sanırım hepinize iyi haftasonları
benımde sınavım var canım ve ınan zorla zorlaaaa calısıyorumm... senın bölüm ne canım benım maliye bi arada 2den terk edesim geldi ama sımdı nası olduysa 4e kadar geldimmayy ınsallah su diplomayaı alıyımdaa kurtulimm yaaa :79:
Ay canan yazmışım kadına yanlışlık cnm kusura bakma..
Katılım ücrtyle birliktemi 22lira muayen ücreti?
Hımm benim tahlillerim 117liramı ne tuttu medicinede..
Bide candan hanıma gidiyim ben o zaman 30nda yada biraz daha düşünym..
Cumartesi pazar ordamı?
Sen bu sabah mı gitmiştin?
Randevyla çalışıyo bide gisbir dimi?
Çok sordum kusura bakma..
ayy benımde 4 dersım kaldı bılıyomusun :) ben fınlde vermeyı dusunuyorum hepsınıya bakalım kısmet bütünlemeye kalmam insallah cunku ev tasıma durumumuz var ozaman hiç çalısamam ben.. bende zaten bu 4yıllık okulu eger busene diploma alırsam 8.yılım olcakben büro yönetimi okuyorum canım 4 yıllığı gözüm almadığı için 2 yıllık olsun isemiştim elimde bir diplomam olsun diye benim de 4 dersim kaldı veremediğim onları verirsem bitiricem bu sene ama bakalım nasıl vericem ilk sınavlarım iyiydi ama bu annelik heyecanı beni fena çarptı sadece 2 derse çalışabilicem sanırım.diğer ikisiyle de bütünlemede hesaplaşmayı düşünüyorum artık:)
günaydınn :)Günaydın kızlar,
Ben de önceden hafta sonları 12 den önce uyanmazdım, şimdi 8de uyanığım
Bugün evden çalışıyorum geçen hafta çok tembellik ettim birsürü iş birikti, akşama kadar proje taslağı hazırlicam
son adet tarıhının ustune 14 koyup öyle bakacaksın
aa bu hesaplanılan rus takvımımıymıs valla bılmıyordum..
canım sırf kız cıktı dıye ınanmıyorsun,erkek çıksaydı inanacaktın ama..Allahtan hayırlısını iste önce bu kadar erkek takıntılı olma bak sonradan eger kızın olursa hüsrana ugrama dıye soyluyorum.. insallah Allah gonlunuzden geceni kabul eylesin..benımde duam bütün hamıslere karsı boyle..
benım sat 8 nısan uzerıne 14 ekleyınce yıen nısan ayı oluyor yani erkek.. ama ben erkek cıktı diye göbüşümü oğlum tosunum vs sevmıyorum canım bebeısım dıyorum fıkdıklı lokumum dıye sevıyorum daha çok hem rus takvımındede erkek çıkmasına ragmen belli olmaz belkı kız olacak garantısımı var bu seylerın canım..
canım benımde bebısımın gozlerının renklı olmaslı %70 diyim.. dogacak bebişimin;babannesi mavı gozlu,annanesi yesıl gozlu teyzesi ,teyzesi mavi gözlü, ben,k.pederim ve eşim yesıle donuk ela.. bebısımın hem anne tarafı hem baba tarafı göçmen..
kızım olursa güzellik yarısmasına sokacam
bende senın gibi dusunuyorum 30umdan önce 2 cocuk annişi olmak istiyorumikizlik ihtimalim var gercı yaa bi gidim doktora önce tek mi çiftmi bebısler onu gorelım bi..
canım bende bişey yiyemiyorum hele eti gözüm görmesin ne et ne tavuk..bebeğimi besleyemiyorum diye çok korkuyorum gelişmesse diye ne olucak bilmiyorum,doktoruma sorucam artık
ayy benımde 4 dersım kaldı bılıyomusun :) ben fınlde vermeyı dusunuyorum hepsınıya bakalım kısmet bütünlemeye kalmam insallah cunku ev tasıma durumumuz var ozaman hiç çalısamam ben.. bende zaten bu 4yıllık okulu eger busene diploma alırsam 8.yılım olcaktembelııgn bukadarı hamiş oldugumu oğrenelı 1haftadann berı hiç çalısmadım yaa üfff şimide sınav yaklastı fena sıkıstım anlıcam mecbureeen calısmak zorundayım :18::18:
günaydınn :)
sen yazınca aklıma geldi benımde ilerim ama ama ev işi ütüler birikti baya bı onları yapıcam yoksa tepeden dag doncek utusuz camasırlarım
tatlım takma kafana sen hiçbişey yemesende bebeğin zaten 3 aylık olana kadar senden besleniyo bütün doktorlar bunu söylüyo aç bak internette hafta hafta bebeğin gelişim videoları var uzman tv de falan.takma kafana hamilelik bi otursun bebeğini beslemeye başlarsın.benim miğdem acıktığımda bulanıyo gibi oluyo böyle hemen acıkıyorum kazınıyo miğdem ama fazla yiyemiyorum yine de canım istemiyo sanki bşiler yesem de miğdemi bastırsam gibi yani anladın mı ve belim ağrımaya başladı 2 haftadır yoktu ne güzel:)
kızlar ya bişey sorucam çok lu alıntı nasıl yapıyosunuz herkesin mesajı var altına da cevabınızı yazıyosunuz bikerede bitiyo iş ben beceremiyorum herkese dönüp dönüp baştan yazıyorum Allah rızası içiçn birisi öğretse :)
Alıntı ile cevapla nın yanında küçük kutucuk var ya, işte alıntı yapacağın tüm mesajlar için o kutucukları seçip sonra da konuya yanıt ver diyorsun, o kadar.
sat 9 nisan cnm dün gittim
benim de kocam söylemeyelim bi süre dedi, bi baktım herkese sölüyooo :)))
ya evet ocak annelerinin ilk bakacakları yer ocak anneleri forumu, oraya taşınmazsak yeni gelenler burayı zor bulur...
kızlar bu arada yaş kaç benim 24 haziranda 25 oluyorum
Kızlar günaydın ve iyi pazarlar herkese:)
Bende yıne kurulu saat gıbı 8.00 de uyandım esım uyuyo canım sıkıldı bır bakım dedım topıke ama herkes mısıl mısıl uyuyor sanırım.
Bugün herkes tatildir sanırım hepinize iyi haftasonları
rica ederim canım ne demek soracaksın tabiki biilgilendireceğiz birbirimizi birlikte doğuracağız :)
ben sadece 22 lira ödüyorum gittiğimde bana katılım payı bilmem ne demiyolar herlade 8 lira da eşimin maaşından kesiliyo toplamda 30 lira yani.cumartesileri de yarım gün orda.baalım ben dün gitmiştim şimdi bidaha 10 gün sonra çağırdı.Randevuyla çalışmıyo bu arada gidiyosun zaten orda tüm gün sırayla alıyolar.ama kontrol falansa gitmeden doktor orda mı diye arayabilirsin.haftaiçi de 5 e kadar orda sanırım ama muayne olabilmek için en geç 4 de gitmen lazım.bikaç kişi bekleyen olabiliyor tabi haliyle.
o kutucukda bi iş olduğunu anlamıştım zaten canım :) teşekkürler.
Ev işlerine elimi vurduğum yok zaten, sadece yemek yapıyorum, sofrayı bile eşim topluyor, bir haftadır süpürge açılmadı düşün yani, aman napim bir süre böyle idare edelim, yaza okullar tatil olunca kardeşim gelecek zaten ona yaptırırm
bende de var bulantı ama çıkaramıyorum sadece kokular beni çokk etkiliyoookızlar bulantılar ne durumda bende aşırı halsizlik bulantı ve baş ağrısı oluyo
aynısı bende de var benmde sol tarafım sağ tarafıma göre daha kabarık gözle görülür derecedekızlar ben bugün göbeğimi inceledim ayna karşısında ve göbeğimin tam altında sağ sol olarak inceleyince sağtaraf hafif bir pufluk vardı ellemedim kese orda sankikocişe dedim sence bebek ne tarafta dedim oda sanki şu taraf daha bir belirgin orda mıyoksa dedi evet orda dedim oğlumda soldaydı diye hatırlıyorum ,ikinci gebelikler daha bir farklı oluyor sürekli ilkiyle yaşadıklarımı anımsamaya çalışıyorum ama unutmuşum birçok hisleri yeni yeni yaşamak daha ilginç.bu arada ilk bebek olacağını duyan oğlum kız istemiyordu erkek diyordu ,şimdi kız diyor hayırdır inşallah.
sanırım farklılık istiyor evde 3 erkek çok gelirmi diyor nedir.
ayy canm benm görülür ya merak etme sennnselam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
ben sadce sabhları tok karnına 1 tane içiyorum dr öle dedikizlar
ben folik asit i bir sabah bir aksam icmeye basladim hamile kaldigimi ögrenince
bir zarari olur mu normalde günde kez almam gerekiyordu.
zaten işk 3 ay bebek kendine tutunacak yer arıyoo ilişkiyide biliyosn biraz sarsıntılı oluyoobaanada doktor karından baktı keseyi gördü emriyo yok dedi 4+3 filandı sata göre bende alttan baksanız belki vardır dedim embriyo için daha küçüktür gzükmez 10 gün sonra gel canlılık varsa testler istiycem dedibu arada ilişki yasak dedi neden yasakladı bende anlayamdım riskmi gördü acaba
maşşalahh canm darısı bize olsnnn inşşSelam kızlar maşallah o kadar kalabalığız ki ve muhabbet o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyorum.Ama Allah muhabbetimizi arttırsın yinede tabiki.Öncelikle bir düşük muhabbeti olmuş umarım yoktur öyle birşey tam anlayamadım ama bileniniz varsa söyleyebilirmi.Çok zor Allahım inşallah herkesin bebeği göbüşündedir.
Bana gelince doktordan geldim MİNİK FASÜLYEMİN KALBİ ATIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRR
Gördüm onu kızlar gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde aynı ve ortasında kalbi yanıp yanıp sönüyorr çok hızlı atıyo görsenizBi telaşlı bi telaşlı büyümeye çalışıyo çooook işi var kafasını kaldırıp bize bakmadı Büyümem lazım anne baba diyor. Eşim de yanımdaydı çok heyecanlandık içimde bir can var sonunda inandım :) Allahım her isteyene yaşatsın bu mutluluğu....Bir sonraki kontrolüm 10 gün sorna :)
kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum hep bi terslik var gibi geliyor moralim çok bozuk sanırım perşembeyi bekleyemiycem bi bahane bulup pazartesi gitsemmi acaba kalbini duymasamda bebek varmı görürüz perşembe tekrar giderim hamile değilkenki halimle aynıyım hiçbir belirtim yok hiççççç sadece göğüs ağrısı buda çok bozdu moralimi hep terslik var gibi geliyor offfff napiyim akıl verin bana
kızlar bende çok heycanlıyım yarın dr gidiyorum sabrettim 7. haftamı bekledim ilk gidişim olcak inşşşş herşey yolunda dr ama yinede hertürlüsüne hazırlıklıyımm aklıma kötü şeyler getrmek istemiyorum ama inşşş sorunsz bir gn geçirrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?