2012 Ocak Anneleri

cnm oncelıkle gecmıs olsun bende de oluyo ama senın kadar asırı degıl sadece eskısınden bıraz fazla yutkunuyorum o kadar ıns bi an once ıyıleşirsin..
ayy cook tatlılar yaa inş bizde o gunlerı goruruz cnm ya
selam arkadaslar,
yeni katiliyorum size bende 9. haftadayim..Tam gün calisan biriyim, su mide bulantisi ve siskinligi icin bi tavsiyesi olan varmi??? Is yerinde baya zorlansamda yorulmadan ziyade bu mide beni hallediyooooo....
hosgeldın cnm valla aynı dert bendede var ama bana tuzlu salatalık iyi gelıyo

gunaydın canım ayynen benım kociş de uyuyo bende kalktım gecmısı okuyana kadar canım cıktı :76:

ben büro yönetimi okuyorum canım 4 yıllığı gözüm almadığı için 2 yıllık olsun isemiştim elimde bir diplomam olsun diye benim de 4 dersim kaldı veremediğim onları verirsem bitiricem bu sene ama bakalım nasıl vericem ilk sınavlarım iyiydi ama bu annelik heyecanı beni fena çarptı sadece 2 derse çalışabilicem sanırım.diğer ikisiyle de bütünlemede hesaplaşmayı düşünüyorum artık:)

Günaydın kızlar,

Ben de önceden hafta sonları 12 den önce uyanmazdım, şimdi 8de uyanığım
Bugün evden çalışıyorum geçen hafta çok tembellik ettim birsürü iş birikti, akşama kadar proje taslağı hazırlicam

rica ederim canım ne demek soracaksın tabiki biilgilendireceğiz birbirimizi birlikte doğuracağız :)
ben sadece 22 lira ödüyorum gittiğimde bana katılım payı bilmem ne demiyolar herlade 8 lira da eşimin maaşından kesiliyo toplamda 30 lira yani.cumartesileri de yarım gün orda.baalım ben dün gitmiştim şimdi bidaha 10 gün sonra çağırdı.Randevuyla çalışmıyo bu arada gidiyosun zaten orda tüm gün sırayla alıyolar.ama kontrol falansa gitmeden doktor orda mı diye arayabilirsin.haftaiçi de 5 e kadar orda sanırım ama muayne olabilmek için en geç 4 de gitmen lazım.bikaç kişi bekleyen olabiliyor tabi haliyle.

ayy benımde 4 dersım kaldı bılıyomusun :) ben fınlde vermeyı dusunuyorum hepsınıya bakalım kısmet bütünlemeye kalmam insallah cunku ev tasıma durumumuz var ozaman hiç çalısamam ben.. bende zaten bu 4yıllık okulu eger busene diploma alırsam 8.yılım olcak tembelııgn bukadarı hamiş oldugumu oğrenelı 1haftadann berı hiç çalısmadım yaa üfff şimide sınav yaklastı fena sıkıstım anlıcam mecbureeen calısmak zorundayım :18::18:
günaydınn :)
sen yazınca aklıma geldi benımde ilerim ama ama ev işi ütüler birikti baya bı onları yapıcam yoksa tepeden dag doncek utusuz camasırlarım

tatlım ben erkek takıntılı falan değilim aksine kızımın olmasını çok istiyorum ben sadece bu rus takvimimidir nedir işin mantığını kavramaya çalıştım sen kız deyince inanasım gelmedi herkes erkek diyor bana nedense içlerine öyle doğuyormuş.yani senin kız demen beni sevindirdi ve sanırım şaşkınlıktan öyle bidaha bidaha sordum kusura bakma:)ama yine söylüyorum hiç farketmiyo sağlıklı olsun yeter kızı da bir erkeği de Allah hayırlı evlat versin öncelikle...

bizim ailede annem renki gözlü annemin babası renkli gözlü bir de teyzemin ilk oğlu.dayımın ikinci oğlu:)ve ben :) üçümüz de yeşil gözlüyüz.annemler 3 kız 1 erkek kardeş ve sadece annem renkli gözlü ve ben.geri kalan kuzenlerim de sanırım dedemden almış.eşimin sülale tam bir esmer kara kaş kara göz:) hiç renkli gözlü yok bir tek ela var görümcemin çocuklarından birinde.bence benim olma ihtimali zayıf ama annesi renki gözlü yine de yabana atılmaz dimi

canım bende bişey yiyemiyorum hele eti gözüm görmesin ne et ne tavuk..bebeğimi besleyemiyorum diye çok korkuyorum gelişmesse diye ne olucak bilmiyorum,doktoruma sorucam artık

tatlım takma kafana sen hiçbişey yemesende bebeğin zaten 3 aylık olana kadar senden besleniyo bütün doktorlar bunu söylüyo aç bak internette hafta hafta bebeğin gelişim videoları var uzman tv de falan.takma kafana hamilelik bi otursun bebeğini beslemeye başlarsın.benim miğdem acıktığımda bulanıyo gibi oluyo böyle hemen acıkıyorum kazınıyo miğdem ama fazla yiyemiyorum yine de canım istemiyo sanki bşiler yesem de miğdemi bastırsam gibi yani anladın mı ve belim ağrımaya başladı 2 haftadır yoktu ne güzel:)

Ev işlerine elimi vurduğum yok zaten, sadece yemek yapıyorum, sofrayı bile eşim topluyor, bir haftadır süpürge açılmadı düşün yani, aman napim bir süre böyle idare edelim, yaza okullar tatil olunca kardeşim gelecek zaten ona yaptırırm

Son düzenleme:
kızlar ya bişey sorucam çok lu alıntı nasıl yapıyosunuz herkesin mesajı var altına da cevabınızı yazıyosunuz bikerede bitiyo iş ben beceremiyorum herkese dönüp dönüp baştan yazıyorum Allah rızası içiçn birisi öğretse :)

Benim de canım hiç bir şey istemiyor, zaten dün doktor da ilk 3 ay beslenmene dikkat etmene gerek yok dedi, sen hiç yemesen de bebek beslenir dedi, aman ne bileyim, bende 3 bebeğe yetecek rezerv var zaten

Son düzenleme:

Alıntı ile cevapla nın yanında küçük kutucuk var ya, işte alıntı yapacağın tüm mesajlar için o kutucukları seçip sonra da konuya yanıt ver diyorsun, o kadar.

Alıntı ile cevapla nın yanında küçük kutucuk var ya, işte alıntı yapacağın tüm mesajlar için o kutucukları seçip sonra da konuya yanıt ver diyorsun, o kadar.

o kutucukda bi iş olduğunu anlamıştım zaten canım :) teşekkürler.

sat 9 nisan cnm dün gittim

Canım alttan ultrasonla baktımı?
Benimde SAT 4 nisan aslında 12 mayısta gittiğimde gözükmedi ne alttan ne üstten kan değerim o zmn 998.29 du.
Kan değeriyle alakalı bişey gözüküp gözükmemesi kafana takma..
Biraz daha sabret.. Ve içini ferah tut..

benim de kocam söylemeyelim bi süre dedi, bi baktım herkese sölüyooo :)))

ya evet ocak annelerinin ilk bakacakları yer ocak anneleri forumu, oraya taşınmazsak yeni gelenler burayı zor bulur...

Ah bu erkekler..

Bencede ocak annelerinin ilk bakıcağı yer orasıdır keşke bu konu orda açılsaydı..
Bölünme oluyor böyle konu sahibi gelse keşke netleşse..
İnşallah sağlığı iyidir girmiyomş bi kaç gündür heralde..
Burdakilerde oraya gitmeye yanaşmıyolar anladığım kadarıyla..
Konuyuda konu sahibinin haberi olmadan taşıtmak olurmu bilemiyorum..
Öyle ikilemde bi durum anlıcyan..

kızlar bu arada yaş kaç benim 24 haziranda 25 oluyorum

22 yaşındayımmm

Günaydın cnm iyi pazarlar sanada..

Teşekkür ederim cnm cevapladığın için sen çıktıktan sonra biraz araştırdım aradım öğrendim..
İnternetten randevu alıpta gelebilirsiniz randevusuzda gelebilirsiniz dedi telefona çıkan bayan..
Ben şimdi sana başka bişey sorcam çok kalabalık oluyomu orası yani böyle 6-7 bekleyenin olduğu oluyomu?
Bide sadece Candan hanım mı var kadın doğumcu? Ve ne zamandır Candan hanıma gidiyorsun?

ay benim de canım hiç iş yapmak istemiyor canım ya süpürgeyi zaten eşim yapıyor da o da pazarlıkla 15 günde bir süpürürmüş diyorum bitleniriz :)
az önce dışarı çıktı dedim akşam için evi süpürmeyi teklif ediyorum düşün taşın kararını bildir
formula 1 var saat 3 de. 5 de biter sonra da süpürür.bilerek erkenden söyledim ki psikolojisini hazırlasın
yoksa plan yapıyor ben iş isteyince de nerden çıktı şimdi diyor.erkeklere kalsa ayda bir bile süpürseniz yeter :)
şuan ütüler var yapmak istemiyorum.yemek bile yapmak zor geliyor.napıcazz hizmetçi mi tutsak doğurana kadar
ay o zaman da tembellikten pas tutarız valla hareketsizlikten doğumlarda zor olur. biz yine de fazla ağır iş yapmadan her işimizi kendimiz görelim hareket edelim yürüyüş yapalım ara sıra rahim kasları hareketlensin dim,:)

kızlar bulantılar ne durumda bende aşırı halsizlik bulantı ve baş ağrısı oluyo
bende de var bulantı ama çıkaramıyorum sadece kokular beni çokk etkiliyooo

aynısı bende de var benmde sol tarafım sağ tarafıma göre daha kabarık gözle görülür derecede
bilmiyorum ne tatrafta yaramz

selam kızlar çok üzgünüm kesem gözükmedi pazartesi tekrar kan testi yapılcak dış gebelikten korkuorum
ayy canm benm görülür ya merak etme sennn

kizlar

ben folik asit i bir sabah bir aksam icmeye basladim hamile kaldigimi ögrenince

bir zarari olur mu normalde günde kez almam gerekiyordu.
ben sadce sabhları tok karnına 1 tane içiyorum dr öle dedi

zaten işk 3 ay bebek kendine tutunacak yer arıyoo ilişkiyide biliyosn biraz sarsıntılı oluyoo o yüzden yasaklamştır
kesen gözüktyse inşş devamıda gelirr

maşşalahh canm darısı bize olsnnn inşş

bence erkn daha bulantılar için ben 7. haftadayım yeni yeni oldu bulantıı bence acele etmeyinn

kızlar bende çok heycanlıyım yarın dr gidiyorum sabrettim 7. haftamı bekledim ilk gidişim olcak inşşşş herşey yolunda dr ama yinede hertürlüsüne hazırlıklıyımm aklıma kötü şeyler getrmek istemiyorum ama inşşş sorunsz bir gn geçirrm

İçini ferah tut canım iyi sabretmişsin ben sabredemezdim heralde o kadar
İyi haberlerini bekliyoruz yarın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…