- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok
saol canmay ne güzel senin adına çok sevindim bir pıt pıt daha atmaya başladı darısı başımıza
ayyy ağlamak istoyorum çok sevindim canım inşallah bende yarın görebilirim. kaçıncı haftandasın sen şimdi. ben yarın 6+2 olacam görürüm inşallah ya.
kızlar dün öğlene kadar yattım sonra biraz evi süpüreyım dedim. bide bi odanın camını sildim. inanın evın yarısını eşim süpürdü canım da sadeceaçılır kanatını ben sildim kalaı eşim sildi ama okadar yorulmuşum kı kasıklarım çok ağrıdı.
iyi uykular şekerim...inşallah rüyanda tatlı bebişini görürsün..
Kasvetli
parrhisia
mpb
SEYDAFERHAT
PULPY
nabersiniz güseller
kızlar çokyoruldum bugün çok sancım oldu acile gittik yeni geldim bi sorun yokmuş şükür yolk kesesini görddük emriyo yok dedi dr ama normal dedi yakında gözükür dedi şimdi perşembe gidicektim dra daha geçmi gitsem bu dra sormadım
bu arada gunaydın sevgılı anne adaylarııyıne mıdem bulanıyo basım agrıyo ama olsun=)dun yıne cook hafıf kan gelmiş cok korktum esımde yoktu agladım oturup sonra ona mesaj attım o da mac kutlamaları oldugu ıcın ızın vermezler sımdı fln dıyınce ıyıce sınır oldum adamın ne sucu varsa daha cok agladım bnde sonrada aglamamaya calıstım bebgımde uzulmesın dıye:26:neyse bugun saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırcaz sonrada doogru doktora bakalım kızcakmı bana nıye devam etmedın progestana dıye..bıde ıgne yaparlar sanırm atlatırız ınsallah bebısımle dua edın kızlar bi sorun cıkmasın
geçmiş olsun canım..
seni çok iyi anlıyorum aynısı yaşadım. benim midemde aynen taş gibi oluyordu. acıyordu resmen. hazımsızlıktan uyuyamıyordum. sonra internette hazımsızlık yapan yiyecekleri araştırıp yediklerimi denedim, dinledim kendimi. bana salatalık, portakal, karnıbahar,mercimek çorbası şişkinlik yapıyor. bunları yemiyorum ve artık midemde bi sorun yok. inşallah sen de bulursun nelerin sana dokunduğunu. çok geçmiş olsun..
herkese günaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var saat 9:30 da kan vericem inşallah değerim güzeşdir ve kesemizi görürüz allahım sen hayırlısını ver yarabbim
günaydın annler:81::81::81:
Selincim inşallah güzel haberlerle dönersin..........
Benim bir sorum var size hatunlar.....ben ocağın başında 1 aylıkken düşük yaşamıştım doktor kimyasal gebelik demişti gerçi.........bizde kan uyuşmazlığı var iğne falan olmadım düşükten sonra bu sıkıntı olur mu acaba..........çok korkuyorum inşalah bebişime bişey olmaz........:26::26:
bebişe bi şey olmaz da benim karın kasları sertleşti valla öğürmekten
ben yine eve geldim duramadım iş yerinde allah kolaylık versin arkadaşım
bide sanada her şey kokuyo muu pis pis
slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok
ayyy ağlamak istoyorum çok sevindim canım inşallah bende yarın görebilirim. kaçıncı haftandasın sen şimdi. ben yarın 6+2 olacam görürüm inşallah ya.
kızlar dün öğlene kadar yattım sonra biraz evi süpüreyım dedim. bide bi odanın camını sildim. inanın evın yarısını eşim süpürdü canım da sadeceaçılır kanatını ben sildim kalaı eşim sildi ama okadar yorulmuşum kı kasıklarım çok ağrıdı.
Selam güzel anne adayları nasılsınız bugün bakalım?????
Doktora gidip gelen başka kimse yokmu?
Haberlerini bekliyoruzz gidicek olanlar vardı..
kan verip geldim sonuçlar 3 de inş. değerim yükselmiştir.:18::18::18:
haklısın aslında dikkat etmiştim ama o elektrik süpürgesini taşımak bile yanlış. maşallah eşlerimize valla benımkının karizme yerlerde zaten adama cam sildirdim yacanım boşver temizlik işini bu ara.zaten hemen yorulmuşun bak.bol bol istirahat edelim iyi bakalım kendimize bebeklerimize nasılsa temizlik bişeyler olur.benimde eşim yapıyor herşeyi okadar şaşırıyorumki meğer adam ne kadar becerikliymiş
ayy inşallah görürüm bende. bıde bu doktora tavsoıye üzerine gidiyorum hiç gitmemiştim önceden. bakalım nasıl çıkacakben 6+1 ken gördüm şekerim adetim 3. gün geçtiğinde kan değerim 2281 di bunun da etkisi oluyor ama 6. haftada görünüyor genelde yada 7 döllenmeye göre sanırım :)
inşallah yukselmiştir canımkan verip geldim sonuçlar 3 de inş. değerim yükselmiştir.:18::18::18:
yolk kesesi 6 mmden büyükse anormal gebelikmiş benimkini ölçmedi ama kesenin yarısı kadar var acemi drdu zaten bakın sizinde byle varmıydıEki Görüntüle 198307
yolk kesesi 6 mmden büyükse anormal gebelikmiş benimkini ölçmedi ama kesenin yarısı kadar var acemi drdu zaten bakın sizinde byle varmıydıEki Görüntüle 198307
Eklesene bakalım
Bu arada benimkinde sadece siyah bir nokta var, embriyo mu kese mi hiçbişey söylemedi doktor bi tuhaf doktorum :44:
ne zaman gittin doktora?
bende ctesi günü gidicem keseyle birlikte kalp atısı da görünür mü diye merak icindeyim
bu arada vajinal mi bakıyorlar karından mı?keseyi görmek için
İlk olarak karından bakıyolar gözükmezse ve istersen vajinadan da bakabiliyolar..
tşk ederim cnm
insan herşeyi merak ediyor
ben gittiğimde SAT a göre 6+6 olucam bakalım ne görücez
merhaba arkadaşlar, nasipse bende ocak annesiyim sat 16 nisan, 14 mayısta beta hcg 82 çıktı iki sonrasında 250 lilere çıktı bir gün sonra tekrarladığımızdada 530 larda çıktı, fakat ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor bugün doktor randevum var herşey yolundadır inşallah.
Bişey değil cnm..
Ben ilk gittiğimde SAT'a göre 5+3 dü ne karından ne vajinadan görünmedi 1 hafta sonra gittim yani 6+3 olması gerekirken karından göründü ama ultrsona göre 5+4sün dedi doktor..
İnşallah sende iyi haberlerle gelirsin cnm..
ne zaman gittin doktora?
bende ctesi günü gidicem keseyle birlikte kalp atısı da görünür mü diye merak icindeyim
bu arada vajinal mi bakıyorlar karından mı?keseyi görmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?