2012 Ocak Anneleri

kzlar bbulantınızın olmaması çok büyük bir nimet. inanın çok zor. hele çalışıyorsanız daha da zor. ben mahvoluyorum hergün. öğür öğür midem acıdı. bebeğime bişey olacak diye korkuyorum

bebişe bi şey olmaz da benim karın kasları sertleşti valla öğürmekten
ben yine eve geldim duramadım iş yerinde allah kolaylık versin arkadaşım
bide sanada her şey kokuyo muu pis pis

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür biraz geçmişe bakayım dedim ama yetişemiyorum ki hızınıza bu arada selin için dua ediyorum ne zaman gelicek acaba.

bu arada birisi ultrason resmini eklemiş bebişinin maşallah ben de heves ettim ekliyim mi görmek istermisiniz :)

kimse soruma cevap vermediğine göre demekki bilginiz yok neyse doktora gidince ona sorayım inşallah bi problem olmaz...........

kimse soruma cevap vermediğine göre demekki bilginiz yok neyse doktora gidince ona sorayım inşallah bi problem olmaz...........

canım çok bir bilgim yok ama doğmamış bebek için problem olmaz sanırım yavrunu kucağına aldığında iğne yapıyolar kan uyuşmazlığı için diye biliyorum ama sen yine de doktoruna sor hatta bizi de bilgilendir.eşinin ve senin kan grubun nedir?

Eklesene bakalım

Bu arada benimkinde sadece siyah bir nokta var, embriyo mu kese mi hiçbişey söylemedi doktor bi tuhaf doktorum :44:

Son düzenleme:

inş canım eşim A(+) beniki de 0(-) bakalım inşallah bişey olmaz.......

Eklesene bakalım

Bu arada benimkinde sadece siyah gir nokta var, embriyo mu kese mi hiçbişey söylemedi doktor bi tuhaf doktorum :44:
foto makinasının şarjı yok muş ya ama benim ki tam bir fasülye şeklinde kafası belli ayakları belli bebişimin maşallah kalbi de belli:)
biz de maşallah diyin kıssss

doğduktan sonra olduğunu biliyorumda acaba düşükten sonra yapmak gerekiyormudur asıl kafamı karıştıran o...ilk bebekte sıkıntı yok ama bu benim ikinci bebeğim oluyor........hayırlısı

foto makinasının şarjı yok muş ya ama benim ki tam bir fasülye şeklinde kafası belli ayakları belli bebişimin maşallah kalbi de belli:)
biz de maşallah diyin kıssss

41 kere maaşallah nazar değmez inşallahh

benim doktor yakınlaştırılmış görüntü vermedi, öyle uzaktan bi nokta var sadece, insan biraz yakınlaştırır dimi, gıcık

Son düzenleme:
doğduktan sonra olduğunu biliyorumda acaba düşükten sonra yapmak gerekiyormudur asıl kafamı karıştıran o...ilk bebekte sıkıntı yok ama bu benim ikinci bebeğim oluyor........hayırlısı

reyyancım düşükten sonrada iğne olmak gerekiyor dr una belirt bunu
benimde kan uyuşmazlığım var drum kayıt yaparken düşüğün varmı diye özellikle belirti

reyyancım düşükten sonrada iğne olmak gerekiyor dr una belirt bunu
benimde kan uyuşmazlığım var drum kayıt yaparken düşüğün varmı diye özellikle belirti

onu belirttim canım düşüğüm olduğunu biliyor benim kan grubumu kartıma ekledi ama eşiminkini hiç sormadı bide düşükte de o doktora gitmiştik çok ilgisiz bazı doktorlar hiç dikkat etmedi yada önemsizdir inşallah da ondan dikkat etmemiştir....offfff ya kuşku düştü şimdi içime zaten doğuda memuruz hastanede sadece 2 tane doktor var özel hastane zaten yok............doktorlar çok ilgisiz Allah yardımcımız olsun.......

bebişe bi şey olmaz da benim karın kasları sertleşti valla öğürmekten
ben yine eve geldim duramadım iş yerinde allah kolaylık versin arkadaşım
bide sanada her şey kokuyo muu pis pis
yok canım koku sorunum yok. iştahım da gayet acık ama ne yesem midem bulanıyor. özellikle öğlene kadar. sabah kustum. ama hala bulantım var ikinciye kussam rahatlıyacam ama kusacak gibi de değilim. ay ne bileyım işte öyle. allah sabır versın hepımıze.
canım inan hiç bir fıkrım yok okadar tecrübesizim kı herşeyı yenı yenı öğrenıyorum.

doktor seçme şansının olamaması çok kötü. doktorlarda ellerı mcbur bana gelecekler diyor demekki. allah bu doktorlara insan sevgisi allah korkusu versın. onlarıda anlıyorum ama söz konusu olan bir can. anladığım kadarıyla sen epey bi doğudasın. ailenın yanına gitmek gibi bi sansın yokmu gebelık süresınce

slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok

sen tekrar belirt kan uyuşmazlığın olduğunu ve daha önce düşük yaptığını
gerçekten Allah yardımcın oldun bende sırf bu yüzden korkuyorum şu an yaşadığımız yerden ggitme ihitmalimiz çok büyük şark için burdaki dr umu çok ararım aynen senin gibi bir arkadaşımda gidecek dr bulamıyor resmen

slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok

ay ne güzel senin adına çok sevindim bir pıt pıt daha atmaya başladı darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…