2012 Ocak Anneleri

herkese günaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var saat 9:30 da kan vericem inşallah değerim güzeşdir ve kesemizi görürüz allahım sen hayırlısını ver yarabbim

herkese günaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var saat 9:30 da kan vericem inşallah değerim güzeşdir ve kesemizi görürüz allahım sen hayırlısını ver yarabbim

İnşallah canım, dualarımız seninle

günaydınnnnnnnn güzel hamişler nasılsınızzz

Günaydınnnnnnn
Bugün benim bulantılı ilk günüm, of ne zormuş ya, umarım geçicidir :26:

Ne yapıyosunuz arkadaşlarrrrrrrrrrr!!!
Sesiniz hiç çıkmıyoooo. Herkes lavabodamıııııııııııııııııı

Emsan facebook sayfasında çok kolay bir yarışma ile harika hediyeler veriyor. Takip edin derim facebook.com/emsan.mutfak.gerecleri

günaydın kızlar gemişmiş okuyayım dedim ama yemedi 228 de bırakmışım sizi cumartesi akşamı siz 275. sayfaya gelmişşiniz ne var ne yok herşey yolunda demi? bütün annişler ve bebeişler iyidir umarım. bu arada bende yarın görecem inşallah bebeğimi

Ne yapıyosunuz arkadaşlarrrrrrrrrrr!!!
Sesiniz hiç çıkmıyoooo. Herkes lavabodamıııııııııııııııııı
ben şimdi çıktım valla lavobodan. ilk postayı atlattık ikinciyı beklıyorum
allah yardımcın olsun canım. eminim bugun göreceksın bebeğini.
kraker beni de mahvattı ya
geçmiş olsun canım bol bol dinlen benımde açık sarı akıntılarım oldu dün

günaydın annler:81::81::81:

Selincim inşallah güzel haberlerle dönersin..........

Benim bir sorum var size hatunlar.....ben ocağın başında 1 aylıkken düşük yaşamıştım doktor kimyasal gebelik demişti gerçi.........bizde kan uyuşmazlığı var iğne falan olmadım düşükten sonra bu sıkıntı olur mu acaba..........çok korkuyorum inşalah bebişime bişey olmaz........:26::26:

kızlar günaydıııınnnnnnn nasılsınız ..... ya arada bir diğer topiğe de bakın orda kimse yok zaten herkese küsüp küsüp duruyorum size de küserim yaaaa

ben sanırım bi ohh diyemiycem yolk kesessi büyüksanırım resim ekliycem şimdi

canım lütfen bu kadar telaslanma cunku normalde yolk kesesi zaten bebekten buyuk olur..
Embriyoya sıkı sıkıya bağlı olan yolk kesesi bu dönemde bebeğe ait kan hücresi üretiminden sorumludur

zaten 5.haftada yolk kesesi bebekten buyuık gozukuyor.. oyuzden meak etme..

goodle gorsellerden bak istersen 5.hafta yolk kesesi diye orda gosterır

burda gosterıyor bak Malatya Haber / Malatya Gncel Haber / Malatya Guncel Video / Malatya Gncel Tv / Malatya Gncel Oyun - Gebelikte Ultrasonografi

allah kolaylık versinnn

ayy kızlar kahvaltımı yapmadan hmen buraya damladım..ayılıp bayılmadan bı yapem kahvaltımı..
öptüm hepiniziiii...
ayy bu arada artık benım fındıklı lokumum -nohut-kadar olmusss oyy yerımmm ben balımı yaaa

canim ben dr. gitmedim

dr,telde söyledi bunu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…