2012 Ocak Anneleri

Hatta şuanda calvenin ketçapı var elimde onun arkasında da..
Iz miktarda yumurta,süt ve türevleri,hardal,kereviz içerebilir yazıyo.. :26:

ewet cnm anladığına eminim yaşamışssın ...ben sadece nasıl ya direk 1000 olur mu dedim e güzel işte hamilesin dedi bana ay allahım yaa

bizde tat vardı sanırım eşim bakmıştı..ama tabiki yine de çok tüketmemk lazım..canım çekti bak..rus salatası olsa da yisemmm..

Onu bilemicem işte canım..
Ayy tmm böyle kızartmada falan bayılırım mayoneze onu kısıtladık diyelim ama bende havuç salatasına bayılırım bol mayonezli yoğurtlu sarımsaklı off offffffffff

aa hiç düşünmemiştim bende yedım valla ama ilk günlerdi bişey olmamıştır inşallah.
bence hazır mayonezin zararı yok.çünkü içindekiler kısmında yumurta değil yumurta tozu yazıyor genelde.
olsun canım booşver oda zararlıdır
bu arada kızlar 10..haftaya gelmeden elevit veya başka bir vitamin hapı kullanan var mı aranızda..
ben gebelıkten 3 ay evel 1 kutu folık plus bıtırdım başka almadım. şimdi bu doktorum ne verırse onu kullanacam. ekstra vıtamın kullanmıyorum.

Sen öyle söyleyince kalktım baktım calveninkinde yumurta sarısı yazıyor..
Yumurta tozu değil..
Yumurta tozu yazılanda yenirmi yenmezmi bilemicem doktora sormak lazım..
Ama ben yemiyorum..

bendeki de calve. amaannn mayonez sonuçta yemesek ne olacak ki. yemıyorum bundan sonra bende. ketcap bile yememek lazım. aile hekımım bana özellikle katkı maddesı barındıran yıyeceklerden uzak dur dedi. hazır çorba ve hazır bulyonlar kullanma dedi.

Ayy tmm böyle kızartmada falan bayılırım mayoneze onu kısıtladık diyelim ama bende havuç salatasına bayılırım bol mayonezli yoğurtlu sarımsaklı off offffffffff
al bende de o kadar..havuç salatası falan oohhh..ama tutalım gırtlağımızı lütfen..

bende maarna salatasına bayılırım. ayy akşam patates kızartması mı yapsam kı üzerine de yoğurt dökerız artık. ya ben önume gelne bütün sebzelere yoğurtla mayonez karıştırıp yerdim

ne için kullanıyorsun bu ilacı..

düşük tehlikem var arkadaşım, kahverengi lekelenmelerim oluyor, bugün yine doktor randevum var

Valla bilmiyorum ama 8 ay ketçapsız ve mayonezsiz nasıl geçicek düşünemiyorum
Bulyonadamı hayır yavv.. Ben çok severim bulyonlu pilavı :95:

bacım naptın sen bukadar gebenin içinde :)))) of be sarımsaklı yoğurda hayır demem :)

Valla bilmiyorum ama 8 ay ketçapsız ve mayonezsiz nasıl geçicek düşünemiyorum
Bulyonadamı hayır yavv.. Ben çok severim bulyonlu pilavı :95:

aman canım o direkt katkı maddesi. bulyon örneğını özellikle verdı kadın. alternatif olarak haşladığın tavuğun suyunu buz poşetlerine koyabılırsın.

al bende de o kadar..havuç salatası falan oohhh..ama tutalım gırtlağımızı lütfen..

Evet tutmamız lazım..
Hem mayonez sağlıklı bişeyde değilki..

bende maarna salatasına bayılırım. ayy akşam patates kızartması mı yapsam kı üzerine de yoğurt dökerız artık. ya ben önume gelne bütün sebzelere yoğurtla mayonez karıştırıp yerdim

Ay bak şeyde yapabilirsin yanına kabak ve patlıcan kızartmasıda hepsini sırayla üst üste koyup üzerine domatesli sarımsaklı sos..
Tabi sosu pişirysn önce..
Oda çok güzel oluyo..
Ama midem hiç bişey almıyo benim kokular felaket..

bacım naptın sen bukadar gebenin içinde :)))) of be sarımsaklı yoğurda hayır demem :)

Ayy valla kusura bakmayın hanımlar rus salatası deyince arkadaş elimden kaçı verdi

aman canım o direkt katkı maddesi. bulyon örneğını özellikle verdı kadın. alternatif olarak haşladığın tavuğun suyunu buz poşetlerine koyabılırsın.

Tavuk suyuylada fazla ağır oluyo gibi geliyo bana..
Amaan sanki kalkıp bişey yapabildiğim ve yiyebildiğim varmış gibi konuşuyorm..

şimdi sana sorucaktım bende..akşam bahsetmiştik ya..burda da birisine doktor 10.haftadan sonra demiş..valla bende aldım 9.haftadayım zaten..içsem mi içmesem mi bilemedim inan..bi sakıcası olur mu bebişe..

folik asit yada elevit gebelikten öncede kullanılıyor zaten hatta doğumdan sonrada.sonuçta vitamin olduğu için zarar vermez.bizde burda kocakarılar gibi olmayalım şunu içtim bana iyi geldi diye tansiyon ilacını ağrı kesici diye içirler ya birbirlerine :)))

ay ne kusuru canım yeterki canımız istesin yapar yeriz
bu arada elimden kaçıverdiye bayıldım :))

allah seni güldürdün valla beni..inan kocakrı gibi olduk..bende başlıycam bugün bakalım..kayyum gelse de bi sorsam şu ilacı..onunda bugün uğramıca tutmuşş..

ay evet patlıcan biberim var evde. atarız frıtöze . dolapta durup duruyo zaten bi işe yarasın fritöz.
yanına da makarna yaparız. ohh akşam menusu hazır. gerçi benım kocam kızartmayı hiç sevmez ama olsun artık onun karısı hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…