2012 Ocak Anneleri

Afiyet olsun size cnm..
Kızartma,makarna ve hamur işlerinden elinden geldiğince uzak dur..
Gerçi kilo problemin yoksa uzak durmanada gerek yok

neyse kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş acıktım valla. midem hala fena. herkeze iyi akşamlar. yarın sabah doğru hastaneye gidecem. öğlen güzel haberlerle gelmeyı umut ediyorum dua edin bana nolur herşey yolunda olsun.

merhabaaa annişleeerrrr

bende az önce doktordan geldımmm vee pıtpıtları duyamadık keseyı gorduk ,doktor ıyı tutunmus dedi..

doktorun ultrasonunda 5hafta 5gun olarak kayıtlara gectı..(benım takvımde 6+3) yumurtan gec dollenmıs dedi..

6 haziranda gel pıtpıtları duyalım dedi..iyi hoşta benım 6 hazıranda kocem ukraynaya goreve gidicek ve temmuzun basında gelecek.. ben istiyorumkı bebısımın pıtpıtlarını aşkımda duysun.. acaba 3 haziranda gitsek kalp atıslarını duyabılırmıyız..bilgisi olan yardım etsın bana :26:

Görüşürs cnm iyi bak kendine..
Yarın iyi haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle..
Dualarımız seninle..

Canım istemiyo zaten hiç bişeyde istesede yapamam kokulara tahamüllüm yok yapsamda yiyemem heralde..
Benim halim nolcek böle

ne zaman basladı bulantın ben normalde midem çok hassas biriyim olur olmaz herşeyden midem bulanır ama maşallah daha hiçbişeyden tiksinmedim eşim ne yaparsa bir güzel yiyorum şaşırıyor o da ne biçim hamilesin diyor zayıf birisiyim yanaklarım doldu hafiften şişkomu olacam ne.ama çok yakışıyor hamilelere şişko olmak

Son düzenleme:

Hoşgeldin cnm benimde ultrsona göre 6 gün geride çıktı o yüzden bozma moralini..
4ünde veya 5nde gidin bence o zmnda duyarsınız..
Bildiğim kadarıyla 6-7. haftada duyuluyor çnkü o zaman duyabilirsiniz..

Canım bulantım bi kaç gündür başladı..
Okuyodum hep 6. haftadan sonra başlar diye..
Ohh bi güzelde seviniyodum benim bulantım yok diyede söylüyodum nazarmı ettim kendimi ne anlamadım..
Bende herşeyi yiyodum bulanmadan önce eşimde yeter diyodu hatta tokluk hissetmiyodum inanırmısın..
Ama şimdi herşey ama herşey çok kötü kokuyo..
Sen kaçıncı haftadasın cnm?

Son düzenleme:

olsun canım keseyi görmüşün pıt pıtlarda geç olsun güç olmasın inşallah en yakın zamnada onlarıda duyarsınız.
ama ne zaman duyulur ben hiç bilmiyorum babasıda duysun istiyorsan siz yinde bir şansınızı deneyin dr kesin olsun diye 6 haziran demiştir 3 ündede şansınız var bence

canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum nasip değilmiş demekki zaten kalitesiz embriyo olunca sağlıksız bir bebek olmasından sa böyle olması daha iyi vücut atıyomuş o zaman embriyoyu.Allahım sana tez zamanda yine nasip etsin inşallah..

canım ben de adetim 3 gün geçmişti gittiğimde o gün yapmadı 1 hafta sonra çağırdı o zaman ilk kan ve idrar testimi verdim ama normalde bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra yapılması da normal hem annenin değerleri de biraz oturmuş oluyor o yüzden tasalanma :)

kızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm

selincim inan seni merak ettiğim için girdim yazışmaları okudum hep bak değerin 1000den yüksekmiş hadi gözün aydın yarın hemen doktorunla görüş idrara sıkışıp git ultrasonda daha rahat görür o zaman inşallah bebeğini görürsün canım.zaten 1000> hiç de yabana atılmicak bi değer :)

bende maarna salatasına bayılırım. ayy akşam patates kızartması mı yapsam kı üzerine de yoğurt dökerız artık. ya ben önume gelne bütün sebzelere yoğurtla mayonez karıştırıp yerdim

kızlar naptınız siz ya aşermelerimi başlattınız yani sağolun canım acayip kızartma istiyor zaten ama üstüne domatesli ve sarımsaklı sos olanından ohhh.sarımsaklı yoğurdu ben de çok severim sarımsak faydalı bişey diye ben yemeklerime soğan doğrarken 1 baş da sarımsak kıyıyorum lezzet veriyor.akşam semizotu ve domatesli makarna var menüde semiz otunda acayip folik asit varmış.yarın da ilk işim kızartma yapmak yanında köfte de olcak.patlıcan.kabak.patates.ohhh.P

canım bende 5+5 im tabi çarşamba kesin belli olur randevum var
6. haftadan sonra değişiklik gösteriyor galiba gnelde öyle duyuyorum
dediğin gibi bende doymak bilmiyorum sadece ilk uyanınca canım istemiyor zaten normaldede öyle olur.
inşallah düzelirsin sende yiyebildiğin şeyleri yemeye çalış mideni bastıracak şeyler ye.meyve falandamı yiyemiyorsun

Benimde bulanmıyodu işte bi kaç gündür başladı..
Cumartesi pazar gününden beri böyleyim..
İnşallah sende olmaz cnm..
Meyveyle pek aram yoktur. Karpuz fln severim eşimde seçmeyi hiç beceremez o yüzden güvenip alamıyo..

slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok
canım hayırlı olsun.. çok sevındım :))))) darısı bizlere insallahh
yolk kesesi 6 mmden büyükse anormal gebelikmiş benimkini ölçmedi ama kesenin yarısı kadar var acemi drdu zaten bakın sizinde byle varmıydıEki Görüntüle 198307
canım bu kadar pimpireklenme o resımdekı kımbılır ne kadar cok buyutuldu haberın varmı.. bebegine yazık yaa bı rahatla bi relax ol lüutfen
canım benım yaa kıyamammm nasıl uzuldum bilemezsim (( Rabbim en kısa zamanda tekrar burada gormek umduyla diyorum
ben Eskişehırlıyım canımmm annemle babamın butun sülalesi orda bende sık gıdıyorum zaten memleketımsız naparım bılmem :26:
kızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm
moralıni yuksek tut canım yarına dahada yukselır belkıı aaaa
cnm cumA GÜNÜ GİTMİŞTİM GÖRÜLMEMİŞTİ KIZLARRRR YAAA HASTANEYİ ARADIM MAKİNA 1000 E KADAR ÖLÇÜYO DEDİ SENINKİ 1000DEN BÜYÜK DEDİ ALLAHIM ADAESILA ALLAH SENDEN RAZI OLSN NNN BİN KEREREEE
heh bak buna sevındım iştee

Hoşgeldin cnm benimde ultrsona göre 6 gün geride çıktı o yüzden bozma moralini..
4ünde veya 5nde gidin bence o zmnda duyarsınız..
Bildiğim kadarıyla 6-7. haftada duyuluyor çnkü o zaman duyabilirsiniz..
4ü cmtsi-5ide pazara denk gelıo gerci gittiğim yer özel ama ben hiç haftasonu muayene olmadım acaba acıkmıdır diye bı aptalca soru sormak istiorum
doktor keseyı gordunmu dedi bende -hıhı dedim ama ne gorcem ufacık zaten doktor gormedıgımı anladı ve buyutu bak işte burda kese dedi insallah canım duyarız pıtpıtlrı
galiba kesın olsun dıye 6 dedi ... eger haftasonu randevu alma durumumuz oluyorsa 4 yada5.de gideriz yok alınmıyorsa 3.de cuma gunu mecburen gideriz.. cunku eşim 1-6 hazıran arası gemi liman yapacak gölcükte olcak,6ından sonra ukrayna sansın bukadarııı .. benım kontrolelrıme hiç denk gelemıyoryaaa kıyıdan koseden erken gidersek filan ancak denk gelıyor ozamanda insallah duyarız kalp atısını

Kızlar ya ben kafamı kaldıramıyorum miğde bulantısı falan değil de 12 de bir yattım 4 e doğru zor açtım gözlerimi :)
Bir de ilaç kullanıyorum düşük tehtidi için 3 aylık olana kadar kullanıcam o da bana uyku yapıyor.
Normalde de akşam hemencik uykum geliyor o ilacı içince yatıyorum sonra gece 2 de bitiyo uykum bir de polen alerjim var bu mevsimde hep tıkanıyorum burnum tıkalı olduğu için o da uyandırıyo beni.sonra hep sabaha kadar uyur uyanık.galiba ben gece yatmaz gündüz kalkmaz olucam bundan sonra

olsun bulansın biz çok bekledik bu bebişi herşeye katlanırım yeterki o iyi olsun hatta bulantı herkeste olmamakla beraber olanlarda sağlıklı bir hamileleik geçirildiğinin göstergesiymiş
canım keşke meyve yiyebilseydin benim görümcem sadece meyve yiyerek 3500 kilo çocuk doğurdu

Milföy hamuru ve peynir aldım şimdi eve gelirken, onu yapıcam pratik pratik, tatlı çok olmuş zaten Marifetlerimi bebişime saklicam, iş arkadaşlarım için yoramam kendimi

Canım cumartesi doktorun orda olabilir bi telefon açıp öğren istersen tarihi söyleyip sor ama 4 haziran cumartesi günü .... doktor ordamı diye..
Eğer deyilse 3ünde gidin şansınızı deneyin belki duyarsın eğer duyamazsınız 6snda gider sen duyarsın..
Sağlıklı olsunda daha çok pıtpıtları görürsünüz Allahın izniyle cnm..

Yani kızlar bu kadar hamilenin içinde o kızartma muhabbetleri ayıp olmuyo mu?
Sizin yüzünüzden kiloma dikkat edemicem valla bütün bulantım kaçtı muhabbetinizden hemen mutfağa dalıp kızartmaları yapasım geldi, az bekliyeyim de kocamın gelişine sıcak sıcak hazır olsun

progestanmı kullanıyorsun bende kullanoyorum ve aynen dediğin gibiyim tüm gün uyuyup gecenin bir yarısı uyanıyorum uyku falan yok.bu ara tek derdim uyku ve açlık .yesem yatsam birinden biri eksik oldumu bebeğim uykusuz diye endişeleniyorum

Zaten sağlıklı olsunlarda herşeye katlanıcaz artık..
Meyve işte dediğim gibi çok aram yoktur hele ekşi meyveleri böyle sanki bana işkence yapıyolarda yiyomuşum gibi bi yüz halim oluyo yediğimde
Napalım artık elimden geldiğince bişiler yemeye çalışcam eşim gelsinde bi bakalım bu akşam napcaz :26:

Ayyy cnm valla kusura bakma ama bak bulantın geçti canın bişiyler istedi sayemizde..
Ye afiyetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…