ay evet patlıcan biberim var evde. atarız frıtöze . dolapta durup duruyo zaten bi işe yarasın fritöz.
yanına da makarna yaparız. ohh akşam menusu hazır. gerçi benım kocam kızartmayı hiç sevmez ama olsun artık onun karısı hamile
neyse kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş acıktım valla. midem hala fena. herkeze iyi akşamlar. yarın sabah doğru hastaneye gidecem. öğlen güzel haberlerle gelmeyı umut ediyorum dua edin bana nolur herşey yolunda olsun.
Canım istemiyo zaten hiç bişeyde istesede yapamam kokulara tahamüllüm yok yapsamda yiyemem heralde..
Benim halim nolcek böle
merhabaaa annişleeerrrr
bende az önce doktordan geldımmm vee pıtpıtları duyamadıkkeseyı gorduk ,doktor ıyı tutunmus dedi..
doktorun ultrasonunda 5hafta 5gun olarak kayıtlara gectı..(benım takvımde 6+3) yumurtan gec dollenmıs dedi..
6 haziranda gel pıtpıtları duyalım dedi..iyi hoşta benım 6 hazıranda kocem ukraynaya goreve gidicek ve temmuzun basında gelecek.. ben istiyorumkı bebısımın pıtpıtlarını aşkımda duysun..acaba 3 haziranda gitsek kalp atıslarını duyabılırmıyız..bilgisi olan yardım etsın bana :26:
ne zaman basladı bulantın ben normalde midem çok hassas biriyim olur olmaz herşeyden midem bulanır ama maşallah daha hiçbişeyden tiksinmedim eşim ne yaparsa bir güzel yiyorum şaşırıyor o da ne biçim hamilesin diyor zayıf birisiyim yanaklarım doldu hafiften şişkomu olacam ne.ama çok yakışıyor hamilelere şişko olmak
merhabaaa annişleeerrrr
bende az önce doktordan geldımmm vee pıtpıtları duyamadıkkeseyı gorduk ,doktor ıyı tutunmus dedi..
doktorun ultrasonunda 5hafta 5gun olarak kayıtlara gectı..(benım takvımde 6+3) yumurtan gec dollenmıs dedi..
6 haziranda gel pıtpıtları duyalım dedi..iyi hoşta benım 6 hazıranda kocem ukraynaya goreve gidicek ve temmuzun basında gelecek.. ben istiyorumkı bebısımın pıtpıtlarını aşkımda duysun..acaba 3 haziranda gitsek kalp atıslarını duyabılırmıyız..bilgisi olan yardım etsın bana :26:
hanımlar malesef aranızdan ayrılıyorum.doktor saati gelmedi daha ama netten sonuçlara baktım bhcg nerdeyse sıfırlanmış. zaten kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi rabbim meleklerinizi size bağışlasın...
slmlarr.Ben de varımm.Hatta biz dee.
6+2 deyiz bugün.Rabbim hepimize yavrularımıza hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin.
Kızlar bişey sorucam size. Ben ilk doktora 4+6 dayken gittim.Kesemiz göründü 4mm. Ama doktor hiçbir tahlilimi yapmadı. 10-15 gün sonra tekrar gel, kalp atışlarını duyalım, tahlillerini o zaman yapalım dedi. Sizin de tahlilleriniz kalp atışlarından sonra mı yapıldı, yoksa bu doktorda bir tuhaflık mı var sezemedim. Allah korusun bir enfeksiyonum bişeyim olsa, 10-15 gün daha niye geçsin ki.Çok stres yapmıştım o gün doktordan gelince. Şimdi şimdi kendimi teselli ediyorum, belki de uygulama bu şekildedir diye.Sizlerin ne zaman yapıldı kan ve idrar tahlilleriniz. Cevaplarsanız çok sevinirim.
kızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm
bende maarna salatasına bayılırım. ayy akşam patates kızartması mı yapsam kı üzerine de yoğurt dökerız artık. ya ben önume gelne bütün sebzelere yoğurtla mayonez karıştırıp yerdim
Canım bulantım bi kaç gündür başladı..
Okuyodum hep 6. haftadan sonra başlar diye..
Ohh bi güzelde seviniyodum benim bulantım yok diyede söylüyodum nazarmı ettim kendimi ne anlamadım..
Bende herşeyi yiyodum bulanmadan önce eşimde yeter diyodu hatta tokluk hissetmiyodum inanırmısın..
Ama şimdi herşey ama herşey çok kötü kokuyo..
Sen kaçıncı haftadasın cnm?
canım bende 5+5 im tabi çarşamba kesin belli olur randevum var
6. haftadan sonra değişiklik gösteriyor galiba gnelde öyle duyuyorum
dediğin gibi bende doymak bilmiyorum sadece ilk uyanınca canım istemiyor zaten normaldede öyle olur.
inşallah düzelirsin sende yiyebildiğin şeyleri yemeye çalış mideni bastıracak şeyler ye.meyve falandamı yiyemiyorsun
canım hayırlı olsun.. çok sevındım :))))) darısı bizlere insallahhslm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok
canım bu kadar pimpireklenme o resımdekı kımbılır ne kadar cok buyutuldu haberın varmı.. bebegine yazık yaa bı rahatla bi relax ol lüutfenyolk kesesi 6 mmden büyükse anormal gebelikmiş benimkini ölçmedi ama kesenin yarısı kadar var acemi drdu zaten bakın sizinde byle varmıydıEki Görüntüle 198307
canım benım yaa kıyamammm nasıl uzuldum bilemezsimhanımlar malesef aranızdan ayrılıyorum.doktor saati gelmedi daha ama netten sonuçlara baktım bhcg nerdeyse sıfırlanmış. zaten kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi rabbim meleklerinizi size bağışlasın...
ben Eskişehırlıyım canımmmbizde yarın gidecez. ben 6+2 olacam yarın inşallah görürüm ya. benim mide bulantılarım çok kötü zaten hashas bı mıdeye sahıbım iyice dibine vurduk hamilelikle.
bu arada eskişehirli olan yokmu hiç yaw
moralıni yuksek tut canım yarına dahada yukselır belkıı aaaakızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm
heh bak buna sevındım işteecnm cumA GÜNÜ GİTMİŞTİM GÖRÜLMEMİŞTİ KIZLARRRR YAAA HASTANEYİ ARADIM MAKİNA 1000 E KADAR ÖLÇÜYO DEDİ SENINKİ 1000DEN BÜYÜK DEDİ ALLAHIM ADAESILA ALLAH SENDEN RAZI OLSN NNN BİN KEREREEE
4ü cmtsi-5ide pazara denk gelıo gerci gittiğim yer özel ama ben hiç haftasonu muayene olmadım acaba acıkmıdır diye bı aptalca soru sormak istiorum
Hoşgeldin cnm benimde ultrsona göre 6 gün geride çıktı o yüzden bozma moralini..
4ünde veya 5nde gidin bence o zmnda duyarsınız..
Bildiğim kadarıyla 6-7. haftada duyuluyor çnkü o zaman duyabilirsiniz..
galiba kesın olsun dıye 6 dedi ... eger haftasonu randevu alma durumumuz oluyorsa 4 yada5.de gideriz yok alınmıyorsa 3.de cuma gunu mecburen gideriz.. cunku eşim 1-6 hazıran arası gemi liman yapacak gölcükte olcak,6ından sonra ukrayna sansın bukadarııı .. benım kontrolelrıme hiç denk gelemıyoryaaaolsun canım keseyi görmüşün pıt pıtlarda geç olsun güç olmasın inşallah en yakın zamnada onlarıda duyarsınız.
ama ne zaman duyulur ben hiç bilmiyorum babasıda duysun istiyorsan siz yinde bir şansınızı deneyin dr kesin olsun diye 6 haziran demiştir 3 ündede şansınız var bence
Benimde bulanmıyodu işte bi kaç gündür başladı..
Cumartesi pazar gününden beri böyleyim..
İnşallah sende olmaz cnm..
Meyveyle pek aram yoktur. Karpuz fln severim eşimde seçmeyi hiç beceremez o yüzden güvenip alamıyo..
ben hala iştahsız değilimartık hazır bişeyler alacaksın ozman. yada hazır pandıspanya arasına muhallebı dök pasta yap. kokusuz olur hem. ben sadece margarınlı şeylerin kokusuna dayanamıyorum. kurabıyenın pişerken çıkarttığı koku gibi
4ü cmtsi-5ide pazara denk gelıo gerci gittiğim yer özel ama ben hiç haftasonu muayene olmadım acaba acıkmıdır diye bı aptalca soru sormak istiorum
doktor keseyı gordunmu dedi bende -hıhı dedim ama ne gorcem ufacık zatendoktor gormedıgımı anladı ve buyutu bak işte burda kese dedi insallah canım duyarız pıtpıtlrı
Kızlar ya ben kafamı kaldıramıyorum miğde bulantısı falan değil de 12 de bir yattım 4 e doğru zor açtım gözlerimi :)
Bir de ilaç kullanıyorum düşük tehtidi için 3 aylık olana kadar kullanıcam o da bana uyku yapıyor.
Normalde de akşam hemencik uykum geliyor o ilacı içince yatıyorum sonra gece 2 de bitiyo uykumbir de polen alerjim var bu mevsimde hep tıkanıyorum burnum tıkalı olduğu için o da uyandırıyo beni.sonra hep sabaha kadar uyur uyanık.galiba ben gece yatmaz gündüz kalkmaz olucam bundan sonra
olsun bulansın biz çok bekledik bu bebişi herşeye katlanırım yeterki o iyi olsun hatta bulantı herkeste olmamakla beraber olanlarda sağlıklı bir hamileleik geçirildiğinin göstergesiymiş
canım keşke meyve yiyebilseydin benim görümcem sadece meyve yiyerek 3500 kilo çocuk doğurdu
Yani kızlar bu kadar hamilenin içinde o kızartma muhabbetleri ayıp olmuyo mu?
Sizin yüzünüzden kiloma dikkat edemicem vallabütün bulantım kaçtı muhabbetinizden hemen mutfağa dalıp kızartmaları yapasım geldi, az bekliyeyim de kocamın gelişine sıcak sıcak hazır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?