2012 Ocak Anneleri

Benimkide bugün kesinleşti.Şimdi klomen kullanmaya başladım.Hamile kalanların topigini görünce yazmak istedim.Duyup moral vermek istedim kendime =) Teşekkürler cvp verdigin için.

benimde normalde pco belirtim yok adetlerim günü gününe hatta saati bile şaşmazdı tüylenme oluyormuş o da yok hormonlarım hep normal aralıktaydı.dr un şüphelenmesinin nedeni yumurta geliştirici olarak gonal f kullandı ve benim kısa zamanda en düşük dozla 12 tane yumurtam oldu 10. gün çatlatma iğnemi olmak zorunda kaldım.dr yumurtaların çok aktif pco olabilir sende dedi çünkü doğal takiple kesinlik kazanır demişti gerek kalmadan ilk takipte hamile kaldım.pco hamile kalmaya engel değil kesinlikle belki süreç uzuyor dr takibiyle bu süreyi kısatılabiliyor tabi önce Allahın izniyle

kimi ararsam bu topikte buluyom yahu

Selamlar topikimizin güzel anneleri

Tam yarım saattır dun geceden berı yazılanları okudum.resmen beynım durdu sanırım.yakalsık 20 sayfa okudum herhalde.Aklımda kalanlar kadarı ile yazmaya baslayım mesajımı.

Mpb oncelıkle coooooook uzuldum senın adına ınan kıSuan kı duygularımı anlatmaya kelımeler yetmez ve senı tesellı etmeye de yetmez bu kelımeler emınım.Ama guclu ol ve yenıden hamıs kalacagını bılerek yola devam et.neyse kı dogal yolla hamıle kalabılme gıbı buyuk bır sansa sahıpsın bunu sakın unutma.kendıne cok ıyı bak opuyoruz senı

Sekerrcık ohh ne guzel canım bebegının pıtpıtlarını gorebılmısssın demek kı dınlemek zararlıymıs haaneler duyacagız daha neler ogrnecegız.bakalım İnşallah bızde pıtpıtları dınlemeye gıttıgımızde sesını duymak degılde gormek ısteyelım madem oyle

Hmmm baska kım vardı ıyı haber alan hıh kasvetlı sanırım keseyı gormustun canım sende en yakın zamanda da pıtpıtları duyarsın umarım.yanlıs hatırlamamısımdır İnşallah.sayfalar beynımde allak bullak oldu.

Selın7 coook sukur canım bosuna stres yapmıssın bak bebısını de stres yaptın bızı de ılk okudugumda yaa ne olmus bole mpb sonra sen dedım once kı sonra baktım kı senınkı neysekı yanlıs alarmmıs

oyy canım benım sızın ıcınde hergun edıyorum ınan bana ınsallah bı an once kavusursun melegıne hıc stres yapma cnm bnm

Tşklr..aminnnn.inş..sende inşş saglıklı bir şekilde kavusursun bebegine..Stres yapmamaya çalışıyorum

Benimde yok.Tüylenmem yok gecikmem yok.hormonlarımda hafif bir bozukluk varmıs sadece. AmA PKO DEDİ..Biliyorum böyle oldugunu ama 15 aydır olmadııgı için açıkcası moralim düşüyor biraz.Bana sadece klomenı kullanmamı 2 gun bekleyp gitmemi söyledi yumurtalarıma bakıcakmıs sonrada igne yurucakmıs falan filan ama ben pek dinlemedim açıkcası çünkü moral 0a düştü pko diyince

Bu sıskınlık ve bel kalınlasması bende de var bacılargoguslerımde cok sısıyor ama bende agrı yok hassasıyet yok sadece cok ara zamanlarda sızlıyor oda cok nadır.bu 3 ayda kılo alırsak gerı kalan zamanlarda aldıgımız kıloyu cok zor verırmısız veyada veremeyebılırmısız aman dıkkat edelım.gercı bende bır ıstah patlaması soz konusu degıl ama kılomda az degıl 63 kıloyum hayırlısı olsun.bebısler ıcın herseye deger

calısıyorum deme canım yapmaaaaainan bana en onemlı etken bu dusunmemeye calıs ozellıkle ılıskıde ve esınede stres yaptırma sakın ha sakın yoksa olacagı varsada olmuyo cnm kendımden bılıyorum bak gecen ay stres yapmadım melegım göbüşümde sımdı hadı bakalım hakkında hayırlısı

klomende benim kullandığımın başka versiyonu yumurta geliştirici sonra ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum
moralini hiç bozma bunda bişey yokki birsürü kişi kendiliğinden bile hamile kalıyor
hem dr neye dayarak dedi acaba hormonlarından lh fsh dan büyükmü

evt canım aynen öylee bu arada mpb ye bende uzuldum yaa canım benıımmm

ohh iyi iyi bende takiliyom öyle yemek yedim mayistim yaaa hazirliklar felan kaldi öyle

gideceksin yani geleceksin değilmi :)))
kızçem karadeniz neresindensin benim eşimde rizeli de onu söylemeyi unuttum sana ben tam bir laz geliniyim karalahananın her çeşitini yaparım :)

kızlar doktorum fitil verdı demıstım ya akıntı ıcın ya ılk uc ay kullanmak sakıncalıymıs naapsam acep bekleyıp 12.haftadan sonra mı kullansam ya doktor yazdına gore bısı olmaz ama ıste onu okuyunca kullanırmıyım hiççne dersınız??

Son düzenleme:
gideceksin yani geleceksin değilmi :)))
kızçem karadeniz neresindensin benim eşimde rizeli de onu söylemeyi unuttum sana ben tam bir laz geliniyim karalahananın her çeşitini yaparım :)

Kizcem deme öyle zati canim istiyo tursunu felan
istanbulda bizimkiler önce orasi sanra esimin memleketi urfaya aman ya icte gidesim yok anneme buraksa beni dönüste alsa birakmaski birakmaski beni öküzcügüm
5 hafta sonra aranizda olacam gene canim yarin giremem diye simdiden bakim dedim
bizimki evhamlidir biraz yok sunu yapalim yok söyle yapalim der gece olur yani carsamba günüde ögleden önce ucuyoz ondan yarin herseyin olmasi lazim ki eksiklerimiz bile var

canım bende seni bekliyordum valla..naptın doktora gttin değilmi..neler öğrendin bakalım..

:) Tamam çiçekle bende kendimi çicege böcege adamayı dusunuyorum kedi almayı da düşünüyorumbu ay olmzsa :) düşünmemek için veya daha az düşünmek için :) amin teşekkür ederim inş benimde öyle olur birdahaki ay bende burda olurum hem fenamı oldu deriz bak bu sayede önceden tanısmık olduk :)

Bilmiyorum soramadım pkoyu duyunca.biliyorsan veya varsa bir bilen yazabilirim bende ögrenmiş olurum neye göre oldugunu?

Lh:7.1
Fsh:6.1

evet büyük bu en kötümü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…