2012 Ocak Anneleri

kayyum kızzz nerdesin?
Bizz bugün aldık dediğin vitamini ama içsem mi bilemedim..sen nasıl içiyorsun..bir tane falan mı..

cnmmm arkadaşımmm yeni geldimmm dedim ya ben yoğun çalışıyorumm o yoğun sohbetlerrr tatilden ötürüü şimdi geldiimm oooooo çok sohbet olmuuuşşş..

çok sevindim cnmmm aldığına mercimeğimin arkadaşı da sağlıklı olacakkk annesinniii Tam bir anne gibbiiiiii sinnn !!! Ben sabah kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorumm cnmmmm.

cnm cok sevındımbn 7+1 ım su anda bebişim 10.1 mm canım senınkı de normal yanı

Son düzenleme:

haydi bakalımmm .... Iyi olmana sevindimmm.

kayyumcum sende bir çizelge yap ama ben senin haftanı bilmek istiyorum..şimdi ben bunu içsem zararı olmaz heralde..bi de sen folicte içiyor musun beraberinde..bi de aldığımilacın içinden prosedür çıkmadı yaa çok şaşırıdım...

anladım canım..iltihap için bol bol su içek gerekiyormuş heralde..bende iltihap yok olsa sızlama olurdu zaten..testtede çıkmadı..heralde normal anacım benimki..

evt cnm ıcmeye calısıyorum hatta su anda bıle yanımda surahı bıde bardak doldur doldur içiyi cnm ıste ne guzel bnm onceden berı var ıltıhap maalesef:44:

ohh afiyet olsun hos olsun mercimegine iyiyiz cok sükür sen nasilsin??

Annecim hazirlamis bile herseyi dörtgözlen bizi bekliyolar

sağol cnmm cımmm .iyiyim cnmm cım sadece çok yorgunnnn. Meleğime üzülüyorummm. Günah çıkarıyorummm. Meleim sabret tatill yoldaaaa hep dinleneceğimmm sana ciciler alacağımm diyeeeee..

Sen anlat cnnmmm

öyle mi canım çok sağol.... bende baktım acaba küçük mü dedim 7 hafta da bebiş 9-11cm arası oluyormuş benimki az kısa mı olacak ne?:):) Neyse sağlıklı olsunda başka şey istemiyorum...

öyle mi canım çok sağol.... bende baktım acaba küçük mü dedim 7 hafta da bebiş 9-11cm arası oluyormuş benimki az kısa mı olacak ne?:):) Neyse sağlıklı olsunda başka şey istemiyorum...

yok yok normal cnm kucuk ayrıntılara gırme

sağol cnmm cımmm .iyiyim cnmm cım sadece çok yorgunnnn. Meleğime üzülüyorummm. Günah çıkarıyorummm. Meleim sabret tatill yoldaaaa hep dinleneceğimmm sana ciciler alacağımm diyeeeee..

Sen anlat cnnmmm

Canim ya normal tabi artik iki canlisin daha cok yorulursun neyseki dedigin gibi
okullar kapanacak yakinda sabret ben evdeyim yemek yediydim mayistim kaldim hicte bisey yapmadim bavullar ortada toparlamdiim hic esim yapsin gelince halim yok benim

kayyum sen özel okuldamı çalışıyorsun aannnnaaamm....ben devletteyim orda bile zor oluyor kızzz...

kuzumm inan sonuna kadar güvenebilirsinn bebişin annesiiii. çok rahat ollll..canımmm doktorumun aynen cümlesiii. Folik asit ne kadar kaldııı 1 2 3 tane felan hocam tamam onları da bitir geri alma canımmm multi tabs a başlıyoruzzz. Günde 1 tane hatta istersen burdan unutmadan çıkışta alll.
Aynen diyalog buuu. Inan cnnmm ben doktorumu seviyorumm. Ama yanında doç yaniii boru değilll kadının bir sürü demeçleri felan varrr.

canim ya normal tabi artik iki canlisin daha cok yorulursun neyseki dedigin gibi
okullar kapanacak yakinda sabret ben evdeyim yemek yediydim mayistim kaldim hicte bisey yapmadim bavullar ortada toparlamdiim hic esim yapsin gelince halim yok benim
eeeee arkadaşmı ne kadar daha özleyeceğimmm bennnnn!!!

anladım kuzucummm...aldık artık yarın içmeye başlıcam..ama vitamin sonuçta ne zararı olcak..zaten bişi yemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…