2012 Ocak Anneleri

kız bu ne acele..:dben hiç bişi almadım..

Tabi daha çook zaman var..kimbilir nasıl geçicek..çok merak ediyorum cinsiyeti zaten..hepte erkek görüyodum rüyalarımda..ayyy..:81::81::81:

cnm sadece küçük bir senomoniii hayırlı haberi verdiii doktorummm. O zaman eşime rica ettim kalbim attı dedim sağolsun o çok anlayışlııı. Ilk kalbimin attığı andıı. Aldımm. şimdi tatili bekliyorum cnmmm hem öyle hemen de atlamayacağımmm. Her hafta şöyle fiyat araştırması ve gerekliliğe göreee.artıkk yorumlaşırızzzzz

canım bende ilk hamileliğimde ilk 3 ay folik asit sonra elevit ve marin cap içmiştim.şimdide aynı içiyorum folik plusa devam 3 ay

hayırlısı olsun valla..cinsiyet farketmez artık..sen hamilesin yine o zaman..

mide bulantıları tam olarak ne zaman başlıyor?
bende henüz yok ahh keşke olmasa diye geçiriyorum içimden
ama bi taraftan da bekliyorum her an ne zaman başlayacak diye?

tamam şekerim haberleşirizzz...

hayırlısı olsun valla..cinsiyet farketmez artık..sen hamilesin yine o zaman..

ecetcanım hamileyim sat 12 nisan
bende sizler gibi 2012 ocak annesi olacağım rabbimizin verirse.
19 aylık oğlum var 2009 ekim annesiyim ve şimdi 2012 ocak annesi de olucam inşallah

Son düzenleme:
mide bulantıları tam olarak ne zaman başlıyor?
bende henüz yok ahh keşke olmasa diye geçiriyorum içimden
ama bi taraftan da bekliyorum her an ne zaman başlayacak diye?

Eli kulagindadir gelir yakinda yada belki hic gelmez belli olmaz bende olmustu tavsiye edecegim bisey degil

seremcimmm sen ev hanımımısınn cnm çalışıyomusun kuzumm.. Ben ve parrhisiaa çalışıyoruzzz. Ben özellikle o da öğrtmn çok ayakta. O nun içmesini özellikle istedimm cnmm . Ama sen ev hanımıysan belki ondan söylemiştir doktorunn. Bende folik asit içiyordumm bıraktırdı. Sonuçta dışarda ne yersen yeee ev gibisi ve de yaa 2 dakika uzanayımmm yapamıyosunn yaaa. Inan 2 dakika bile uzanmak çocuk gelişimi için çok önemliii. Takma o kadar kafana

tatlım bende öğretmenim:):)bende hep ayaktayım ve hatta yarın okuma bayramım var daha da ayakta olucam:) bilmiyorum folik asite devam 3. ayda başlıcaz o ilaçlara dedi bakalım doktoruma da çok güveniyorum,alıp başlasam diyorum eşimde istemiyor doktor vermedi niye içeceksin diyor...

Son düzenleme:
Eli kulagindadir gelir yakinda yada belki hic gelmez belli olmaz bende olmustu tavsiye edecegim bisey degil

bende olmaması için dua ediyorum amaaaa

benimki tüp bebek henuz ultrasona girmedim kac haftalık oldugunu kesın bılemıyorum kı
SAT a göre 6 haftalık ama?
belkı daha küçük çıkabilir ultrasonda?ctesi kontrolüm var kese için çağırdılar
inşallah hem keseyi hem kalp atışını görürüz

Arkadaşlarrrrrrrrrrrr!!!!

Selin arkadaşımızdan haber varmııııııııııııı?? Dün söylüyorduu çok heyecanlıydıı sabah doktor randevusu vardıııııııı. Ben onu çok merak ediyorummm..

Bilgisi olan varmıı

Insallah canim hayirlisi olsun doktor söyler ne kadar oldugunu

sen bilirsinn cnmmmm. Ya dedim ya bitanem benim doktorum hamilelikten öncede doktorumduuu. Ben onunla yola çıktımmm..çok emniyetli gidiyoooo. Sen bilirsinnn. Ama folik asiti bırakıyoruz artık dedi doktorummm.hamilelikten önce mutlaka başlıyoruz folik asite dedi ve her görüşmemizde kendi sordu içiyorsun dimi dedii. En son kontrolde kendi bırakıyoruz dediiii. Ya bide cnmm eczacım da çok samimi sevdiğim birii. Oda dedii. Hocam nöbet günleriniz var. Ayakatasınızzz.öyle işteeee.
Bu aradaaaa yarın allah kolaylık versin arkadaşımaaaaa..

hiç bilgisi olan yokmuuuuuuuuuuuu!!!!!

Selinciğimii çok merakk ettimmmm dee

pulpy selam hosgeldın hayırlı ugurlu olsun canım bebısın
benımkı de tup bebek tedavısı canım ve ultrasonda daha kucuk gorunuyor haftam.
tup bebek tedavısınde bu durum normal mı canım?belkı daha kucuk cıkabılır demıssın ya onun ıcın sordum canım.tesekkur ederım

hiç bilgisi olan yokmuuuuuuuuuuuu!!!!!

Selinciğimii çok merakk ettimmmm dee

kayyumcugum selın7 bugun hastaneye gıtmıs ve kan vermıs degerı cok sukur ıyı cıkmıs.ama doktoru ıle gorusememıs.doktoru rahatsızlanmıs.bugun yazdı bu bılgılerı ama sayfalar cok cabuk ılerlıyor dıye atlamıs olabılırsın:)

sağoll cnmm cımmm yok cnm ben çalışıyorumm gündüz girememmm. Teşekkürlerrrrr

nazarboncuğuu teşekkürler duyarlılığın içinn dün telaşlıydıııı

selinnnnnnnnnnnnnnn gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…