kız bu ne acele..:dben hiç bişi almadım..
Tabi daha çook zaman var..kimbilir nasıl geçicek..çok merak ediyorum cinsiyeti zaten..hepte erkek görüyodum rüyalarımda..ayyy..:81::81::81:
canım SAT 6 nisan benim...duyarsın tabi...bende 6+6 dayım bugün gittim bebeğimi de gördük kalp atışlarınıda...inşallah duyarsın tatlım
kızlar bugün doktoruma gitmiştim özele gidiyorum doktorum prof. bende multitaps mı ne o vitamini söyledim gerek yok almana folik asit içiyorsun ya dedi ilk 3 ay gerek yok şimdilik 3 aydan sonra başlıcas o tarz ilaçlara dedi...bende içmek istiyordum aslında ama artık ne yapsam bilemedim....
o zaman bebeğin erkek olur.
benim de ilk hamileliğimde hep erkek rüyası göördüm ve içime erkek doğuyordu erkek oldu .doruk paşa doğdu bakalımikinci meleğim ne olacak kız geçiyor içimden ama hayırlısı tabi sağlıklı olsun inşallah
cnm sadece küçük bir senomoniii hayırlı haberi verdiii doktorummm. O zaman eşime rica ettim kalbim attı dedim sağolsun o çok anlayışlııı. Ilk kalbimin attığı andıı. Aldımm. şimdi tatili bekliyorum cnmmm hem öyle hemen de atlamayacağımmm. Her hafta şöyle fiyat araştırması ve gerekliliğe göreee.artıkk yorumlaşırızzzzz
hayırlısı olsun valla..cinsiyet farketmez artık..sen hamilesin yine o zaman..
mide bulantıları tam olarak ne zaman başlıyor?
bende henüz yok ahh keşke olmasa diye geçiriyorum içimden
ama bi taraftan da bekliyorum her an ne zaman başlayacak diye?
kızlar bugün doktoruma gitmiştim özele gidiyorum doktorum prof. Bende multitaps mı ne o vitamini söyledim gerek yok almana folik asit içiyorsun ya dedi ilk 3 ay gerek yok şimdilik 3 aydan sonra başlıcas o tarz ilaçlara dedi...bende içmek istiyordum aslında ama artık ne yapsam bilemedim....
seremcimmm sen ev hanımımısınn cnm çalışıyomusun kuzumm.. Ben ve parrhisiaa çalışıyoruzzz. Ben özellikle o da öğrtmn çok ayakta. O nun içmesini özellikle istedimm cnmm . Ama sen ev hanımıysan belki ondan söylemiştir doktorunn. Bende folik asit içiyordumm bıraktırdı. Sonuçta dışarda ne yersen yeee ev gibisi ve de yaa 2 dakika uzanayımmm yapamıyosunn yaaa. Inan 2 dakika bile uzanmak çocuk gelişimi için çok önemliii. Takma o kadar kafana
Eli kulagindadir gelir yakinda yada belki hic gelmez belli olmaz bende olmustu tavsiye edecegim bisey degil
bende olmaması için dua ediyorum amaaaa
benimki tüp bebek henuz ultrasona girmedim kac haftalık oldugunu kesın bılemıyorum kı
SAT a göre 6 haftalık ama?
belkı daha küçük çıkabilir ultrasonda?ctesi kontrolüm var kese için çağırdılar
inşallah hem keseyi hem kalp atışını görürüz
tatlım bende öğretmenim:):)bende hep ayaktayım ve hatta yarın okuma bayramım var daha da ayakta olucam:) bilmiyorum folik asite devam 3. Ayda başlıcaz o ilaçlara dedi bakalım doktoruma da çok güveniyorum,alıp başlasam diyorum eşimde istemiyor doktor vermedi niye içeceksin diyor...
arkadaşlarrrrrrrrrrrr!!!!
Selin arkadaşımızdan haber varmııııııııııııı?? Dün söylüyorduu çok heyecanlıydıı sabah doktor randevusu vardıııııııı. Ben onu çok merak ediyorummm..
Bilgisi olan varmıı
bende olmaması için dua ediyorum amaaaa
benimki tüp bebek henuz ultrasona girmedim kac haftalık oldugunu kesın bılemıyorum kı
SAT a göre 6 haftalık ama?
belkı daha küçük çıkabilir ultrasonda?ctesi kontrolüm var kese için çağırdılar
inşallah hem keseyi hem kalp atışını görürüz
hiç bilgisi olan yokmuuuuuuuuuuuu!!!!!
Selinciğimii çok merakk ettimmmm dee
kayyumcugum selın7 bugun hastaneye gıtmıs ve kan vermıs degerı cok sukur ıyı cıkmıs.ama doktoru ıle gorusememıs.doktoru rahatsızlanmıs.bugun yazdı bu bılgılerı ama sayfalar cok cabuk ılerlıyor dıye atlamıs olabılırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?