kayyum sen özel okuldamı çalışıyorsun aannnnaaamm....ben devletteyim orda bile zor oluyor kızzz...
eeeee arkadaşmı ne kadar daha özleyeceğimmm bennnnn!!!
evvet cnnmmmmmmmmmm...az kaldıı ama minnoşumun arkadaşının annişiiii.
Parrhisiaaa cımm. Artık 1 gün yatar bir gün ciciş bakarız fiyatlarıı yazarızzzz .dimiiiiiiiiiii
ayyy inşallah canım benim..ben çok istiyorum bebişime bişiler almayı..cinsiyeti belli olsun hemen alıcam..:d
ayyy inşallah canım benim..ben çok istiyorum bebişime bişiler almayı..cinsiyeti belli olsun hemen alıcam..:d
Haydii hayırlıısssssıı eğer fırsat olurda bilgsayar ortamında isenn sadece durumunu bildiren yazı yaz çık takılma bize sonuçta ailenle vakit geçrmelisinn. Ama beni merakta bırakmaaaa
çok dokunaklıydı ya..ne kadar güzel bende hemen doğurmak istiyorum..http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nesinin-kaymaklisi-dogdu-11.html#post19330038
İYİ GECELER ARKADAŞLAR
OĞLUMUN DOĞUM HİKAYEMİ YAZMIŞTIM DAHA ÖNCE OKUMAK İSTERSENİZ BUYRUN LÜTFEN
çok dokunaklıydı ya..ne kadar güzel bende hemen doğurmak istiyorum..
cnnmm ben ilk hediyemi aldımm bebişimeee önlükk ve cinsiyeti gerektirmeyen badiiiii. Biliyomusunnn. Bak tatil olunca dayanamayacağızzzz..dimmii
tabi daha çook zaman var..kimbilir nasıl geçicek..çok merak ediyorum cinsiyeti zaten..hepte erkek görüyodum rüyalarımda..ayyy..:81::81::81:dur canım bu ne acele daha 8 ay var alacaz çok vaktin olacak
bende bugün gittim kızlar 6+6yım bebeğimi ve kalp atışlarını gördük benimde doktorum dinletmedi gerek yok dedi bebeğim çok sağlıklıymış boyu 8mm daha çok mu küçük acaba daha cmlere geçemedik biz henüz belki de geç döllenmeden öyledir diyorum
sağlıkla doğsun meleğin inşallah canım
seninde doğumhikayeni okuruz inşallah
yok canım en kötü olurmu hiç ben sadece LH ın FSH dan büyük olduğunda pco beliritsi diye biliyorum ama kesin tanı ultrayonla takiple konuyormuş normalde LH FSH dan düşük olur benim düşüktü ama yinede ultrasyon takibinde şüphelendi belli olmaz yani sen içini rahat tut zaten dr takibindesin ezer geçersin pco yu bende 8 ay bekledim beklemenin ne derece zor olduğunu biliyorum ondan bir sene olmadan dr gitmiştim iykide gitmişim kendini dr una bırak gitsin
SAT tarihin kaç canım senin?
bende 6 haftadayım ctesi 6+5 olcam bende merak ediyorum kalp atısını duyar mıyız dıye
kız bu ne acele..ben hiç bişi almadım..
tabi daha çook zaman var..kimbilir nasıl geçicek..çok merak ediyorum cinsiyeti zaten..hepte erkek görüyodum rüyalarımda..ayyy..:81::81::81:
kızlar bugün doktoruma gitmiştim özele gidiyorum doktorum prof. bende multitaps mı ne o vitamini söyledim gerek yok almana folik asit içiyorsun ya dedi ilk 3 ay gerek yok şimdilik 3 aydan sonra başlıcas o tarz ilaçlara dedi...bende içmek istiyordum aslında ama artık ne yapsam bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?