2012 Ocak Anneleri

beryalcıgım hıkayenı okudum ve gozyaslarımı tutamadım Allah bızlere de dogum hıkayelerımızı yazmayıo nasıp etsın İNŞALLAH...

geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz.çoğunlukla gebe kadınlarda oluyormuş bu şekilde lekelenme .

normalde yaşaman gereken bir şey canım.işe gidiyorsun ya ondan sabah kalkınca miden direk çalışyo kaldıramıyorsundur inşallah geçer canım.
oh oh yarın gitceksin demek hadi gözün aydın balım.güzel güzel izle bebişini.

bulantı iyidir tatlım gebeliğinin sağlıklı ve gebelik hormonunu vücudunda güzel yaydığnı gösteriyor.bebeğinin sana tutunduğuna işaret yoksa ilk zamanlarda nasıl anlardık hani 18. haftada kımıldıyor ondan takip ediyoruz ilk başlardada bu tarz izlenimler bize kolaylık sağlıyor.sen işe gidiyorsun aslında çok zor oluyordur gülüm inşallah düzelir.ben gündüz hep uyuyorum :2:

slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok
gözün aydın canım darısı diğer arkadaşlara inşallah .

aferim sana seyyahım aferimm napiyon sen öyle cam falan siliyon hııııı ... bırak evin pis olsun ya bebeğe birşey olursa yorma kendini 10. haftanı bekle sonra yavaş yavaş silersin camları hem yağmur geliyo bak

bende senin yazıları almışım hep cevaplyorum ne iş ancak sen şikayet ediyon cünkü şaka tabi de seni özlüyom bacım napim .hayırdır gülüm ya eşin ne ameliyatı olacak inşallah kolaylıkla atlatırsınız.artık iyice yorgunluk ,halsizlik ve başagrıların olabilir,benim haftalarıma gelince midende yanma ve hazımsızlıkta başlıcak .ama korkma bulantıdan kötü değil.yatınca geçiyor gibi

kızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm
canım benim korkkulacak birşey yokmuş kızların yorumlarını okudum yarın da güzel haberlerle gel inşallah.

bende dün camlarimi sildim evi temizledim biraz dus aldim aksam ay kizlarr anlatamam dün aksam ki yorgunlugumu tel caliyor inanin ki acamadim kolumu kipirdatamadim yaa

birde sol gögsüm cok agirdi dün aksam sistitiler benim belirtiler basliyor sanirsam

selam kızlar.
pazar günü lekelenmem yüzünden acile gittim.doktor vajinal ult. a koydu ve hiçbir şey görmediğini söyledi.kan testi istedi.o da 2659 çıktı.normalde gözükmesi lazımdı kesenin ama gözükmedi.
pazartesi günü doktora gittim.tahlil sonucunu gösterdim.ult.a koydu o da bişey göremedi.sonra su içtim,sıkışarak baktı yine bişey göremedi.
dış gebelikten şüpheleniliyor.moralim çok kötü.
8 ay önce kürtaj olmuştum.
dış gebeliğin sonuçlarına baktığımda bebek sahibi olma ihtimalim düşüyor.benim sadece sağ tüpümde yumurta oluşuyor.yumurtalara da zarar veriyormuş.
kızlar lütfen dua edin.haftaya pazartesi tekrar gideceğim.
dua edin kızlar.....

canım ya geçmiş olsun canını sıkma inşallah dış gebelik değildir bebişin doğru yerdedir.....arkadaşım geçirmişti dış gebelik ama farketmemişti çok o geç kalmıştı ama doktor korkulacak bişey yok dedi tekrar gebe kalabilirsin ama 6 ay beklemesi gerekti.......ama seninki daha çok küçük inşallah yanılmıştır.

inş. değildir.ben klomenle hamile kaldım.ilk defa bu ay kullanmıştım.nisan 28 de yumurtalarımdan biri 17.7mm diğeri de 13.5mm olmuştu.doktor bana 3 gün boyunca ilişki önermişti.eğer yumurtalarım ayın 28-29-30 un da çatladıysa ve gebelik oluştuysa şuan da 3 haftalık hamile olmam gerekiyor zannedersem.ama sat a göre de 5 haftalık olmam gerekiyor.
bide 4 günde b-hcg değerim 4 kat artacağı yerde 8 kat artmış.
inş. bebişim geç döllenmiştir ve sat.a göre değilde yumurtamın çatladığı zamana göre gebe kalmışımdır.
dualarınızı eksik etmeyin....

Son düzenleme:

İnşallah canım ya Allah bebişinizi korusun sana ve eşine bağışlasın.......Allah yüzünü güldürsün:87::87:

Selamlar gunaydınlar arkadaşlar bugun aksam doktor kontrolumuz var ama canım cok sıkkın benım sadece belirti olarak kasıklarımda agrı oluo arada bı okadar onun harıcınde mığdem fln bulanmıyo hıcde bulanmadı zaten benımkı saglıklı bır gebelık degılmı kı bebegımın kalp atıslarıını fln gorduk cok sukur ama bakıyorum herkesın mığdesı bulanıyo bende yok varmı benım gıbı olan

canım herşey gönlünce olur inşallah, moralini yüksek tutmaya çalış. güzel haberlerini bekliyoruz..

canım dua edicem senin için hemde bol booolll.. ama canını sıkıp bebişide üzme olur mu? geç döllenme olabilirmiş arkadaşım keseyi 7. haftanın içinde görebildiler o yüzden moralini bozma he dua et meleğin için

simge yapma gözünü seveyim, sen de benim gibi nazar değirecen kendi kendine.. hiç bulanmıyorum yemek yaparken falan soğan kokusundan vs.den hiç rahatsız olmuyorum diye diye bulantıları çağırdım.dünden beri devam ediyor bulantım ve öğürme yada kusma vs yok. sadece aralıksız bir bulantı.akşam 7,5 da yattım mutfağa giremedim, hiç bişi yapamadım.. çok huzursuzum. hep boyle geçmez inşallah. eski dinamik hayatımı özlüyorum.
benim de idrar yolu enfeksiyonu için içtiğim antibiyotik bitti. yarın yeniden idrar vericem geçmiş mi diye bakılacak. geçmemişse iğne olacakmışım.:44:

Merhabalar,,,
kızlar cok yogundum, 1 haftadır, ekliyemedim kimseyii,, yeni gelen arkadaslar hos geldinizzzzz,,,
bilgilerinizi ozel mesaj olarak gondeririseniz,, ekliyeyim listeyeee,,

deniz nerelerdesin? seni çok merak ettim.. iyimisin herşey yolunda mı ?

deniz nerelerdesin? seni çok merak ettim.. iyimisin herşey yolunda mı ?
canım ya bu hafta tam kaostu once pc bozuldu, kardesim ve esi geldi ankaradan, sonra esimin anneannesi rahatsızlandı, hastanedeydik,, girememdim vallaa,, umarım iyisinizdir,, var mı guzel gelismeler,,,,

canım ya bu hafta tam kaostu once pc bozuldu, kardesim ve esi geldi ankaradan, sonra esimin anneannesi rahatsızlandı, hastanedeydik,, girememdim vallaa,, umarım iyisinizdir,, var mı guzel gelismeler,,,,

hoşgeldin canım.. kötü bişi olmamasına sevindim. geçmiş olsun ananeye de..

Merhabalar,,,
kızlar cok yogundum, 1 haftadır, ekliyemedim kimseyii,, yeni gelen arkadaslar hos geldinizzzzz,,,
bilgilerinizi ozel mesaj olarak gondeririseniz,, ekliyeyim listeyeee,,

Cnm nerdesin ya, hepimiz seni merak ettik,

Bu arada yeni arkadaşlar ilk geldiklerinde ocak anneleri bölümüne bakıyorlarmış, o yüzden bu topiği bulmakta zorlanıyorlar, biz de bu başlığı Gebelikten alıp Ocak annelerine taşıtırsan iyi olacağını düşündük ne dersin? Zaten artık olmamız gereken bölüm de orası gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…