geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz.çoğunlukla gebe kadınlarda oluyormuş bu şekilde lekelenme .bu arada gunaydın sevgılı anne adaylarııyıne mıdem bulanıyo basım agrıyo ama olsun=)dun yıne cook hafıf kan gelmiş cok korktum esımde yoktu agladım oturup sonra ona mesaj attım o da mac kutlamaları oldugu ıcın ızın vermezler sımdı fln dıyınce ıyıce sınır oldum adamın ne sucu varsa daha cok agladım bnde sonrada aglamamaya calıstım bebgımde uzulmesın dıye:26:neyse bugun saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırcaz sonrada doogru doktora bakalım kızcakmı bana nıye devam etmedın progestana dıye..bıde ıgne yaparlar sanırm atlatırız ınsallah bebısımle dua edın kızlar bi sorun cıkmasın
normalde yaşaman gereken bir şey canım.işe gidiyorsun ya ondan sabah kalkınca miden direk çalışyo kaldıramıyorsundur inşallah geçer canım.Günaydın güzel anneler
Kendime nazarım değdi, bu sabah feci bir bulantıyla uyandım, hala da çok kötüyüm, umarım bugüne özgü bir şeydir devam etmez.Evde olsam idare edetim bir şekilde de işte ne yapıcam akşama kadar nasıl günü geçiricem bilmiyorum, şimdi biraz kraker yedim ama daha kötü oldum sanki
oh oh yarın gitceksin demek hadi gözün aydın balım.güzel güzel izle bebişini.günaydın kızlar gemişmiş okuyayım dedim ama yemedi228 de bırakmışım sizi cumartesi akşamı siz 275. sayfaya gelmişşiniz ne var ne yok herşey yolunda demi? bütün annişler ve bebeişler iyidir umarım. bu arada bende yarın görecem inşallah bebeğimi
bulantı iyidir tatlım gebeliğinin sağlıklı ve gebelik hormonunu vücudunda güzel yaydığnı gösteriyor.bebeğinin sana tutunduğuna işaret yoksa ilk zamanlarda nasıl anlardık hani 18. haftada kımıldıyor ondan takip ediyoruz ilk başlardada bu tarz izlenimler bize kolaylık sağlıyor.sen işe gidiyorsun aslında çok zor oluyordur gülüm inşallah düzelir.ben gündüz hep uyuyorum :2:kzlar bbulantınızın olmaması çok büyük bir nimet. inanın çok zor. hele çalışıyorsanız daha da zor. ben mahvoluyorum hergün. öğür öğür midem acıdı. bebeğime bişey olacak diye korkuyorum
gözün aydın canım darısı diğer arkadaşlara inşallah .slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok
aferim sana seyyahım aferimmayyy ağlamak istoyorum çok sevindim canım inşallah bende yarın görebilirim. kaçıncı haftandasın sen şimdi. ben yarın 6+2 olacam görürüm inşallah ya.
kızlar dün öğlene kadar yattım sonra biraz evi süpüreyım dedim. bide bi odanın camını sildim. inanın evın yarısını eşim süpürdü canım da sadeceaçılır kanatını ben sildim kalaı eşim sildi ama okadar yorulmuşum kı kasıklarım çok ağrıdı.
bende senin yazıları almışım hep cevaplyorum ne işkızlar ben bugun iç iyi değilim midem sürekli bulanma halinde. yorgunluk uykusuzluk halsizlik hat safhada. masaya kafayı vurmuşum uyuklarken patrona yakalandım allahtan bişey demedi güldü geçti. bide taşınma işi çıktı. büro taşınacak. çarşamba günü de eşim ameliyat olacak aklım hep onda. biranönce atlasak şu telaşı da. ayy yani soldn soldan geliyorlar bana. yarın sabah olsa da miniğimi görsem geçer bütün stresim. hem babaya da iyi gelecek hastaneye yatmadan bebeğimizi görmek . tabi görebilirsek :97:
canım benim korkkulacak birşey yokmuş kızların yorumlarını okudum yarın da güzel haberlerle gel inşallah.kızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm
selam kızlar.
pazar günü lekelenmem yüzünden acile gittim.doktor vajinal ult. a koydu ve hiçbir şey görmediğini söyledi.kan testi istedi.o da 2659 çıktı.normalde gözükmesi lazımdı kesenin ama gözükmedi.
pazartesi günü doktora gittim.tahlil sonucunu gösterdim.ult.a koydu o da bişey göremedi.sonra su içtim,sıkışarak baktı yine bişey göremedi.
dış gebelikten şüpheleniliyor.moralim çok kötü.
8 ay önce kürtaj olmuştum.
dış gebeliğin sonuçlarına baktığımda bebek sahibi olma ihtimalim düşüyor.benim sadece sağ tüpümde yumurta oluşuyor.yumurtalara da zarar veriyormuş.
kızlar lütfen dua edin.haftaya pazartesi tekrar gideceğim.
dua edin kızlar.....
canım ya geçmiş olsun canını sıkma inşallah dış gebelik değildir bebişin doğru yerdedir.....arkadaşım geçirmişti dış gebelik ama farketmemişti çok o geç kalmıştı ama doktor korkulacak bişey yok dedi tekrar gebe kalabilirsin ama 6 ay beklemesi gerekti.......ama seninki daha çok küçük inşallah yanılmıştır.
inş. değildir.ben klomenle hamile kaldım.ilk defa bu ay kullanmıştım.nisan 28 de yumurtalarımdan biri 17.7mm diğeri de 13.5mm olmuştu.doktor bana 3 gün boyunca ilişki önermişti.eğer yumurtalarım ayın 28-29-30 un da çatladıysa ve gebelik oluştuysa şuan da 3 haftalık hamile olmam gerekiyor zannedersem.ama sat a göre de 5 haftalık olmam gerekiyor.
bide 4 günde b-hcg değerim 4 kat artacağı yerde 8 kat artmış.
inş. bebişim geç döllenmiştir ve sat.a göre değilde yumurtamın çatladığı zamana göre gebe kalmışımdır.
dualarınızı eksik etmeyin....
inş. değildir.ben klomenle hamile kaldım.ilk defa bu ay kullanmıştım.nisan 28 de yumurtalarımdan biri 17.7mm diğeri de 13.5mm olmuştu.doktor bana 3 gün boyunca ilişki önermişti.eğer yumurtalarım ayın 28-29-30 un da çatladıysa ve gebelik oluştuysa şuan da 3 haftalık hamile olmam gerekiyor zannedersem.ama sat a göre de 5 haftalık olmam gerekiyor.
bide 4 günde b-hcg değerim 4 kat artacağı yerde 8 kat artmış.
inş. bebişim geç döllenmiştir ve sat.a göre değilde yumurtamın çatladığı zamana göre gebe kalmışımdır.
dualarınızı eksik etmeyin....
selam kızlar.
pazar günü lekelenmem yüzünden acile gittim.doktor vajinal ult. a koydu ve hiçbir şey görmediğini söyledi.kan testi istedi.o da 2659 çıktı.normalde gözükmesi lazımdı kesenin ama gözükmedi.
pazartesi günü doktora gittim.tahlil sonucunu gösterdim.ult.a koydu o da bişey göremedi.sonra su içtim,sıkışarak baktı yine bişey göremedi.
dış gebelikten şüpheleniliyor.moralim çok kötü.
8 ay önce kürtaj olmuştum.
dış gebeliğin sonuçlarına baktığımda bebek sahibi olma ihtimalim düşüyor.benim sadece sağ tüpümde yumurta oluşuyor.yumurtalara da zarar veriyormuş.
kızlar lütfen dua edin.haftaya pazartesi tekrar gideceğim.
dua edin kızlar.....
Selamlar gunaydınlar arkadaşlar bugun aksam doktor kontrolumuz var ama canım cok sıkkın benım sadece belirti olarak kasıklarımda agrı oluo arada bı okadar onun harıcınde mığdem fln bulanmıyo hıcde bulanmadı zaten benımkı saglıklı bır gebelık degılmı kı bebegımın kalp atıslarıını fln gorduk cok sukur ama bakıyorum herkesın mığdesı bulanıyo bende yok varmı benım gıbı olan
canım ya bu hafta tam kaostu once pc bozuldu, kardesim ve esi geldi ankaradan, sonra esimin anneannesi rahatsızlandı, hastanedeydik,, girememdim vallaa,, umarım iyisinizdir,, var mı guzel gelismeler,,,,deniz nerelerdesin? seni çok merak ettim.. iyimisin herşey yolunda mı ?
Merhabalar,,,
kızlar cok yogundum, 1 haftadır, ekliyemedim kimseyii,, yeni gelen arkadaslar hos geldinizzzzz,,,
bilgilerinizi ozel mesaj olarak gondeririseniz,, ekliyeyim listeyeee,,
tabi tatlım ben gecmisi okumak cok zor olacak oyuzden ,, eminim bir cok arkadas merak etmistir.canım merhaba benim henüz özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan yazabilir miyim
canım ya bu hafta tam kaostu once pc bozuldu, kardesim ve esi geldi ankaradan, sonra esimin anneannesi rahatsızlandı, hastanedeydik,, girememdim vallaa,, umarım iyisinizdir,, var mı guzel gelismeler,,,,
Merhabalar,,,
kızlar cok yogundum, 1 haftadır, ekliyemedim kimseyii,, yeni gelen arkadaslar hos geldinizzzzz,,,
bilgilerinizi ozel mesaj olarak gondeririseniz,, ekliyeyim listeyeee,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?