aminnn canım inşallah..
ben şokumu yeni yeni atlatıyorum..
şimdi kızmı erkekmi diye meraktan çatlıyorum
tüm takvimlerde erkek çıkıyo ablamda böyle aradan kaçanlar hep erkek olur diyoo
ama kızdır yaaa kızzz
ben de balık burcuyummm,, hic memnun degilim ammmmaaa,, cok duygusalım
guncelledim listeyi arkadaslaer,, eger guncellemedigim gözümden kacan bilgiler varsa oncelikle lutfen kusura bakmayınnn arkadaslar,, haber edinnnnn (ozel mesaj atınn ltfen ),, guncellerimmmmm
Ya aslında hediye almıycam büyük ihtimalle..
Zaten çıkıp bişe bakcak takatim bile yok..
Ama belki değişik fikirler çıkar diye sordum..
Biliyorum onu en çok ne sevindirir ama onu alamam ayrıcada almam.. (playstation)
Hmm say bi kaç fikir öyle milyarlık bişey alamam diyim..
Zaten şimdiye kadar alınabilicek hemen hemen herşeyi aldım artık hediye seçme konusunda gerçekten sıkıntı çekiyorm..
Valla bizde napcaz bilmiyorum bu yazın ondan sonraki yaz fln..
Ama şanslıyz bebişler kış bebişi yaza kadar biraz biraz büyümüş oluyolar..
- mesela ilginç hediyeler sunan site var malum sitede işe yarar bişiler bulabilirsin belki
- eğer sporla ilgileniyorsa tuttuğu takımın bir ürününü alabilirsin
- yine malum bir site var kıyafetlerin üstüne baskı yapıyor orda kıyafetleri de çok kaliteli özel bir baskı yapabilirsin ki çiftler için çok güzel şeyler var
- müzik dinlemeyi seviyorsa mp3 çalar alabilirsin
- güzel orta halli bi saat alabilirsin
aklıma gelenler bunlar geldikçe yine yazarım
kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam
evet canim yazin ortasina kadar6 aylik oluyorlar iyi bir zaman yürümeyede baslamiyorlar tam
yürümeye basladiklarinda daha zor cünkü.
Valla bizde napcaz bilmiyorum bu yazın ondan sonraki yaz fln..
Ama şanslıyz bebişler kış bebişi yaza kadar biraz biraz büyümüş oluyolar..
Benimde bütün takvimlerde kız çıkıyo..
Rüyamda bugün erkek gördüm..
Ama içimden bişe geçmiyo bi türlü.
Sağlıklı olsunda önemli değil ama çok bekletmeden göstersin.
Teşekkür ederiz..
Ee sen nasılsın bebiş nasıl?
Kontrle gittinizmi?
Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:
ben de 26 yım canım tam 26 da hamiş kaldım 10 gün önce doğum günümdü ovulasyondan:)
sizler hep çiçeği burnunda taze evlilersiniz.ben 3 senelik evliyim ilk 2 sene hiç düşünmedik son 1 yıldır istiyorduk biraz bekletti bizi ama sonunda oldu.ben yeni evli bir çiftin en az 2 sene çocuk yapmaması taraftarıyım evliliğin oturması ve birbinizi daha iyi tanımanız gerekiyor.sizler acele etmişsiniz bence :) ama bu benim fikrim tabiki herkese göre değişir.ama belli ki hepsi aşk çocuğu rabbim hepimizi mesut etsin.
ben de 26 yım canım tam 26 da hamiş kaldım 10 gün önce doğum günümdü ovulasyondan:)
sizler hep çiçeği burnunda taze evlilersiniz.ben 3 senelik evliyim ilk 2 sene hiç düşünmedik son 1 yıldır istiyorduk biraz bekletti bizi ama sonunda oldu.ben yeni evli bir çiftin en az 2 sene çocuk yapmaması taraftarıyım evliliğin oturması ve birbinizi daha iyi tanımanız gerekiyor.sizler acele etmişsiniz bence :) ama bu benim fikrim tabiki herkese göre değişir.ama belli ki hepsi aşk çocuğu rabbim hepimizi mesut etsin.
Bende 2 sene olmaması taraftarıydım..
Mantıkende öyle ama bazen duygulara söz geçmiyo..
Çocukları deli gibi seviyorum hele şu beko reklamı yokmu ordaki bebeğe bitiyorum resmen..
Bizim bu ayın 29nda 1 senemiz dolucak ve 4 senedir birlikteyiz..
Evlilik çok farklı bişey ne kadar birlikte olursan ol evlenmeden önce yeterince tanıdım diyemiyorsun..
Ama evliliğin oturması konusuna gelince bence bu 2 sene veya 5 sene diye bişey değil..
Belli olmuyo bunu hiç bi zaman bilemeyiz..
Evliliğimiz oturdumu oturmadı.. En azından ben kendi adıma öyle düşünüyorum..
Evet aşk çocukları bunlar aşk
bizde erken rezervasyonla önceden belirlemiştik ama hiçbişeyin tadını çıkaramayacağım bu sene seneye de çocuk var((
tabiki önce sağlıkkk.. eli kolu düzgün aklı sağlam doğsunda gerisi boşş
Çocukları deli gibi seviyorum hele şu beko reklamı yokmu ordaki bebeğe bitiyorum resmen..
Evlilik çok farklı bişey ne kadar birlikte olursan ol evlenmeden önce yeterince tanıdım diyemiyorsun..
Ama evliliğin oturması konusuna gelince bence bu 2 sene veya 5 sene diye bişey değil..
kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam
BENDE nisanda 2 yılım bitti canm evlılıkte bana kalsa daha iistemıyordum eşim hiç istemyıordu :) kısmet ama ınsan sımdı cok benımsıyor ALLAH nasip etti oldukben de 26 yım canım tam 26 da hamiş kaldım 10 gün önce doğum günümdü ovulasyondan:)
evet canım?? niden ki:=)esmyyy sende mi hamişsin canım?
Rica ederim canımm ,, ben iyiyim,, sadece cok yorgunum surekli ve alerjilerim arttı, doktor ikisinin de normal oldugunu soyledi,, bende mide bulantısı olmadıgı icin kilo aldım, 5 kilo hemde 4 haziranda kontrollerimiz var,, sanırım diyetisyene yonlendirecek,Benimde bütün takvimlerde kız çıkıyo..
Rüyamda bugün erkek gördüm..
Ama içimden bişe geçmiyo bi türlü.
Sağlıklı olsunda önemli değil ama çok bekletmeden göstersin.
Teşekkür ederiz..
Ee sen nasılsın bebiş nasıl?
Kontrle gittinizmi?
29 um bebiş doğduğunda 30 olucam, 6 yıllık da evliyim, ama ne yalan söyliyim, hala kendimi hazır hissetmiyorum, bana kalsa bikaç yıl daha ertelerdim de kocamın babalık hormonları tavan yapınca durduramadık30 olucam da çocuk ruhluyum hala, ruhsal yaşım 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?