2012 Ocak Anneleri

Benimde bütün takvimlerde kız çıkıyo..
Rüyamda bugün erkek gördüm..
Ama içimden bişe geçmiyo bi türlü.
Sağlıklı olsunda önemli değil ama çok bekletmeden göstersin.

Teşekkür ederiz..
Ee sen nasılsın bebiş nasıl?
Kontrle gittinizmi?

- mesela ilginç hediyeler sunan site var malum sitede işe yarar bişiler bulabilirsin belki
- eğer sporla ilgileniyorsa tuttuğu takımın bir ürününü alabilirsin
- yine malum bir site var kıyafetlerin üstüne baskı yapıyor orda kıyafetleri de çok kaliteli özel bir baskı yapabilirsin ki çiftler için çok güzel şeyler var
- müzik dinlemeyi seviyorsa mp3 çalar alabilirsin
- güzel orta halli bi saat alabilirsin

aklıma gelenler bunlar geldikçe yine yazarım

Valla bizde napcaz bilmiyorum bu yazın ondan sonraki yaz fln..
Ama şanslıyz bebişler kış bebişi yaza kadar biraz biraz büyümüş oluyolar..

evet canim yazin ortasina kadar6 aylik oluyorlar iyi bir zaman yürümeyede baslamiyorlar tam

yürümeye basladiklarinda daha zor cünkü.

Öyle baskılı fln kıyafetler giymez beyimiz..
Evet koyu bir Galatasaraylıdır takımıyla ilgili forma,çakmak vb şeyler aldım zamanında..
Müziği bütün gün araba kullandığı için dinliyo zaten
Saatte aldım..
Ben bütün seçenekleri tükettim sanırım

kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam

ben de 26 yım canım tam 26 da hamiş kaldım 10 gün önce doğum günümdü ovulasyondan:)
sizler hep çiçeği burnunda taze evlilersiniz.ben 3 senelik evliyim ilk 2 sene hiç düşünmedik son 1 yıldır istiyorduk biraz bekletti bizi ama sonunda oldu.ben yeni evli bir çiftin en az 2 sene çocuk yapmaması taraftarıyım evliliğin oturması ve birbinizi daha iyi tanımanız gerekiyor.sizler acele etmişsiniz bence :) ama bu benim fikrim tabiki herkese göre değişir.ama belli ki hepsi aşk çocuğu rabbim hepimizi mesut etsin.

tabiki önce sağlıkkk.. eli kolu düzgün aklı sağlam doğsunda gerisi boşş

Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:

Ben gerçekten almamıştım, evlendiğimiz yıl balayını kısa tuttuğumuz için evlilik yıldönümüzde tatil organizasyonu yapmıştım, bi de sembolik maket araba almıştım, koleksiyonu var da
O yüzden yardımcı olamicam :26:

bende öyle düşünüyordum ama düşündüğümüz gibi olmuyor işte :):89:

Bende 2 sene olmaması taraftarıydım..
Mantıkende öyle ama bazen duygulara söz geçmiyo..
Çocukları deli gibi seviyorum hele şu beko reklamı yokmu ordaki bebeğe bitiyorum resmen..
Bizim bu ayın 29nda 1 senemiz dolucak ve 4 senedir birlikteyiz..
Evlilik çok farklı bişey ne kadar birlikte olursan ol evlenmeden önce yeterince tanıdım diyemiyorsun..
Ama evliliğin oturması konusuna gelince bence bu 2 sene veya 5 sene diye bişey değil..
Belli olmuyo bunu hiç bi zaman bilemeyiz..
Evliliğimiz oturdumu oturmadı.. En azından ben kendi adıma öyle düşünüyorum..
Evet aşk çocukları bunlar aşk

bizim tam 2. senemizi doldurtan 2 hafta sonra dogucak ins,

bizde erken rezervasyonla önceden belirlemiştik ama hiçbişeyin tadını çıkaramayacağım bu sene seneye de çocuk var ((

Malesef bizim erken rezervsyon gibi bi şansımız yoktu eşimin işi yüzünden..
Bakalım bu sene tatili nasıl yapcaz..
Zaten yazlığımız var İstanbulada yakın ve bütün ailem orda sürekli gidiyoruz yazın hemen hemen her hafta sonu ama beş yıldızlı bi otele gitmek çok farklı tabi..

tabiki önce sağlıkkk.. eli kolu düzgün aklı sağlam doğsunda gerisi boşş

Aynen..

Son düzenleme:

bizde evlenmeden 5 sene birlikteydik..
eşim evlenmeden öncede aynıydı şimdide aynı..
evlilik oturmasına gelince hiç belli olmaz orası 1,3,5 diye bi kıstas yok bence
bazen 20 senelik evlilikler bile bitiyor.. Allah korusun

kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam

29 um bebiş doğduğunda 30 olucam, 6 yıllık da evliyim, ama ne yalan söyliyim, hala kendimi hazır hissetmiyorum, bana kalsa bikaç yıl daha ertelerdim de kocamın babalık hormonları tavan yapınca durduramadık 30 olucam da çocuk ruhluyum hala, ruhsal yaşım 18

BENDE nisanda 2 yılım bitti canm evlılıkte bana kalsa daha iistemıyordum eşim hiç istemyıordu :) kısmet ama ınsan sımdı cok benımsıyor ALLAH nasip etti olduk
yaşım gecıyor diye ıyı oldu aslında
esmyyy sende mi hamişsin canım?
evet canım?? niden ki:=)

Rica ederim canımm ,, ben iyiyim,, sadece cok yorgunum surekli ve alerjilerim arttı, doktor ikisinin de normal oldugunu soyledi,, bende mide bulantısı olmadıgı icin kilo aldım, 5 kilo hemde 4 haziranda kontrollerimiz var,, sanırım diyetisyene yonlendirecek,

beko reklamındaki çocuğa biten tek kişi sen değilsin
bende bayılıyorum o çocuğaaaa

ben hala hazır hissetmiyorum :)
hazır olmayı beklersiniz hiç bi zaman olmazsınız diyor tecrübeli anneler..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…