patiska
canım ben de 81 kiloyum ve boyum 1.70... çok parlak diil durumum yani.. Diyetisyen senin gebelikteki beslenmeni mi kontrol ediyor? ben de bir diyetisyenle görüşmeyi planlıyorum ama henüz bi girişimim olmadı, ama çok korkuyorum çok kilo almaktan
bu arada herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah mıdem bıraz fena bırde su doktorun verdıgı ılac folıkasıt b12 calsıyum felan hepsını ıcınde barındıran
benı oldurdu desem yerıdır
afedersınız ama buyuk tuvaletım resmen sımsıyahh
bugun doktora sorucam olmazsa bu ne dıye cok ılgınc ama ya
elevitmi canım ilaç..
sabah benim tuvaletimde aynıydı..
günaydın kızlarrrr akşam rüyamda bebeğim gelmiş bana BEN GELDİM dedi bende nasıl sevindim zaten cuma gününe kadar kafayı yicektimiyi ki şimdiden söyledin dedim ona :) bayaa büyük adamla muhabbet eder gibi çok güzeldi:) allahım hayırlısını versin..eğer gelmediyse boş gebelik yüzünden kürtaj olucam çok zor bişey..sizlerdende ayrılmak zorunda kalıcam..belki hakkımda böyle hayırlısı..hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...allahım hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
yok cnm
gyno ferro denılen ılacdan
ama klozete bakdıgımda ınanamadım !
bu arada herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah mıdem bıraz fena bırde su doktorun verdıgı ılac folıkasıt b12 calsıyum felan hepsını ıcınde barındıran
benı oldurdu desem yerıdır
afedersınız ama buyuk tuvaletım resmen sımsıyahh
bugun doktora sorucam olmazsa bu ne dıye cok ılgınc ama ya
elevitmi canım ilaç..
sabah benim tuvaletimde aynıydı..
Günaydın öncelikle
İçtiğiniz vitaminlerde kan yapıcı d vitamini, demir taviyesi varsa siyahlaşır korkmayın, uzun süre ferrum fort gibi kan ilaçları kullandım ordan biliyorumgebeliğin ilerleyen aylarında çoğumuza demir hapı vericekler, o zman tam simsiyah olucak
günaydın arkadaşlar,
Ben de salı günü gittim,kalp atışını gördüm çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
amin canim amin ins.
senin kac haftalik cnm ?
günaydın arkadaşlar,
ben de salı günü gittim,kalp atışını gördüm çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
canım kalp atışları ne zaman belli oluyo :44:
komsuma doktoru onermısdı bu aletten :)
Cunku komsum bebek hafıf kımıldamasa doktora kosardı :)
Doktorda bence bunu al cok mantıklı gıbılerınden konusmus :)
Hem daha ucuza gelır ultrasondan :)
slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?