2012 Ocak Anneleri

günaydın şekerler nasılsınız offf ya ben yine yatamadım doğru dürüst birde midem çok fena bugün bulantıya bir de ekşime eklendi (

canım geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın bende çok tedirginim..senın kanaman mı vardı benimde doktorum boş gebelik diyorda o yüzden yaranı tazelemk istemem ama

Cnm benım Allah yardımcın olsun tez zamanda bebısını kucagına alırsın ınsallah bızden uzaklasmak zorunda degılsın bence en kısa zamanda tekrar aramızda olacaksın

dün eşime söyledim ya makine bozulursa bizde gerçek sanıp krize girersek diye panik yaptı offf Allah'ım offf :95: :95: :95:

Biri benim eşimimi anlattı
Bende ıstıyorum doktoruma sorucam bu hafta ama

Kılzar mide asidine kızarmış ekmek ve leblebi iyi geliyormuş.Leblebi yedim şimdi ekmek kızartıcam ilk kez bakalım işe yarayacak mı

Son düzenleme:
canım üzme kendini Allah hayırlısını versin en kısa zamanda bekliyoruz seni
çok teşekkür ederim evet hayırlısı

canım geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın bende çok tedirginim..senın kanaman mı vardı benimde doktorum boş gebelik diyorda o yüzden yaranı tazelemk istemem ama
benim hep ağrılarım vardı zaten cmartesi gece kanama başladı acil gittim pazar gecede düştü tatlım allah göstermesin inşallah boş değildir kız bebek gözükmüyormuş diyorlar

Ben de internetten gebelik bulantılarına zencefilin iyi geldiğini okudum, hemen zencefilli şeker aldım, geçici ama kurtarıcı bir çözüm, bulantı arttıkça atıyorum bi tane
Siz de deneyin isterseniz.

canım kendini toparlamaya çalış ,en uygun zamanda bebeğin senle olur inşallah

Canım çok üzüldüm, dediğin gibi başka zamana kısmetmiş, bundan sonrası için hayırlısı olur inşallah.

merhaba kızlar herkez iyi mi? ben 2 gündür eşime koşturuyorum ameliyat oldu çok şükür ama iki gün daha hastanede olacak. gelemedım oyuzden .

sizler nasılsınız. geçmişi okuyamadım ama sankı bi kayıp mı var öyle bişey gördüm inşallah yanlış görmüşümdür.

Günaydın güzel anne adayları
uayndım işe geldim ama hala ayakta uyuyorum, sabahta biraz midem bulandı ama cabuk geçti çok şükür
bebişlerinize ve size çoook mutlu bir gün diliyoruz

ayrı keselerdeler canım :)
Amaaan üçüz mü olacak :) Canım sağlıkla alırsın inşallah miniklerini kucağına. benim eşim de ikiz olsun isterdi hep..
hanımlar bende sanki tüylenme de arttı biraz, göbeğimde falan.. araştırdım, hamilelikte olurmuş, doğumdan sonra normale dönermiş.. sizde de oldu mu? çok bariz diil ama farkediyorum..
ben de bu sabah giyinirken aynı şeyi düşündüm, demek ki normal bi durummus. çok açık tenliyim ben, yoktu hiç (

teşekkürler canım tecrübelerini bize aktardığın için. bi de çatlak sorunsalımız var di mi :18:

Selin herşeyin hayırlısı canım ama olmayacaktır öyle bişe Allahın izniyle, sen içini ferah tut.
hem ne güzel ne mutlu bi rüya görmüşsün, olumlu düşün olur mu?

şimdidn başladılar her yerde bana "ye sen iki canlısın" die. "doğumdan sonra verirsin nasılsa şimdi sen bebişini düşün" deyip deyip zorluyorlar. ama kararlıyım, sadece bana ve bebişe yararlı şeyler tüketicem...
teşekkür ederim sana

canım çok üzüldüm ama hayırlısı. İnşallah en kısa zamanda Allahım sana çok sağlıklı bir bebiş nasip edecektir.

hoşgeldin Seyyah, eşine de çok geçmiş olsun...
japonica bebeğini kaybetmiş malesef ((

Canım geçmiş olsun
Evet maalesef bir kaybımız oldu.

günaydın arkadaşlar,
Ben de salı günü gittim,kalp atışını gördüm çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
ay hadı gozun aydın kac haftalıkken duyuluyor?
ayy bizim de bu saksam 5 te randevumuz heyecanliyim valla

ins. gözükür kesesi bugün 5+ 4 günlük olduk.
gozukur cnm ıns
ya doktor onerıyor dımı mutlaka almak lazım ya
[
merhaba ben de aranıza katılayım ocak annesi olarak
muhtemel doğum tarihi 2 ocak olarak görünüyor.
allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
aa kımler vamrış burdaş:)
hamişdaşım

arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)

canım hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır bunu unutma. allah sabır versin. inşallah en uygun zamanda yeniden gebe kalırsın canım

canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bir gebelik ,doğum hayırlı bi evlat nasip etsin bidahakine inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…