benim dediğim yastık buydu alıntı yapmıştım ama niye almamış bu
slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine
slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine
dün eşime söyledim ya makine bozulursa bizde gerçek sanıp krize girersek diye panik yaptı offf Allah'ım offf :95: :95: :95:
çok teşekkür ederim evet hayırlısıcanım üzme kendini Allah hayırlısını versin en kısa zamanda bekliyoruz seni
benim hep ağrılarım vardı zaten cmartesi gece kanama başladı acil gittim pazar gecede düştü tatlım allah göstermesin inşallah boş değildir kız bebek gözükmüyormuş diyorlarcanım geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın bende çok tedirginim..senın kanaman mı vardı benimde doktorum boş gebelik diyorda o yüzden yaranı tazelemk istemem ama
Cnm benım Allah yardımcın olsun tez zamanda bebısını kucagına alırsın ınsallah bızden uzaklasmak zorunda degılsın bence en kısa zamanda tekrar aramızda olacaksın
eveet en kısa zamanda dönücem azimliyim inşallah
Biri benim eşimimi anlattı
Bende ıstıyorum doktoruma sorucam bu hafta ama
Amaaan üçüz mü olacak :)ayrı keselerdeler canım :)
ben de bu sabah giyinirken aynı şeyi düşündüm, demek ki normal bi durummus. çok açık tenliyim ben, yoktu hiçhanımlar bende sanki tüylenme de arttı biraz, göbeğimde falan.. araştırdım, hamilelikte olurmuş, doğumdan sonra normale dönermiş.. sizde de oldu mu? çok bariz diil ama farkediyorum..
BU ARADA ilk gebelik yaşayan anneler.
3 .ayınıza girince hemen gidin bir çatlak önleyici krem alın göbişinize,bacaklarına ve yanlarınıza hatta bikini bölgenizin tam üst kısmına sürün hergün yapın bunu .çokkk çatlamamak için ne kadar nem o kadar esnek vücut.gögüslerinizi asla unutmayın dipnop şuan kilo alınca çatlaklar görülmez doğumdan sonra harita görürsünüz demedi demeyin.deneyimli biri olarak dinleyin .
bende doktoruma sordum gelince ben sana önericem dedi ,bebek yağıda alın dönüşümlü sürün dostlar.
günaydın kızlarrrr akşam rüyamda bebeğim gelmiş bana BEN GELDİM dedi bende nasıl sevindim zaten cuma gününe kadar kafayı yicektimiyi ki şimdiden söyledin dedim ona :) bayaa büyük adamla muhabbet eder gibi çok güzeldi:) allahım hayırlısını versin..eğer gelmediyse boş gebelik yüzünden kürtaj olucam çok zor bişey..sizlerdende ayrılmak zorunda kalıcam..belki hakkımda böyle hayırlısı..hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...allahım hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Cnm ben aralıktan subat ayına kadar gıttım dıyetısyene sonrada gıtmedım ama ozaman gore beslenıyorum cnm :)
Suan rahatım 1 kg vermısım 7 gun ıcınde hemde kusma felanda yok
Bu sekılde devam etmem cok onemlı
ayrıca ıkı canlısın ıkı katı ye gıbı cumleler kadar sacma hıcbır sey yok
eskı yedıgınden %30 fazla mı neymıs bunun bılımsel acıklaması
Ornek olarak soyle dıyım
arkadasım yenı dogum yapdı dun gıttım dıyordum hatta o kızın mıdesı lokma yemek almıyor resmen ama massallah bır sutu varkı sorma
kayınvalıdeler felan sut olsun dıye tıkıstırır ya yemek ve sutun alakası yok
sut= sıvı gıda
Yanı kısacası zaten benım vucudumdan oyle yada boyle beslenıcek bebek :)
budoktorların bıle bılımsel dusuncesı :)
zaten sunuda unutmayalım cok kılo alan annelerın bebıslerı zayıf olur :)
cunku kılo almak hepsını bebege almakda olmuyor
ayyy cokmu uzun yazdım neee:)
canım çok üzüldüm ama hayırlısı. İnşallah en kısa zamanda Allahım sana çok sağlıklı bir bebiş nasip edecektir.slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine
merhaba kızlar herkez iyi mi? ben 2 gündür eşime koşturuyorum ameliyat oldu çok şükür ama iki gün daha hastanede olacak. gelemedım oyuzden .
sizler nasılsınız. geçmişi okuyamadım ama sankı bi kayıp mı var öyle bişey gördüm inşallah yanlış görmüşümdür.
merhaba kızlar herkez iyi mi? ben 2 gündür eşime koşturuyorum ameliyat oldu çok şükür ama iki gün daha hastanede olacak. gelemedım oyuzden .
sizler nasılsınız. geçmişi okuyamadım ama sankı bi kayıp mı var öyle bişey gördüm inşallah yanlış görmüşümdür.
ay hadı gozun aydın kac haftalıkken duyuluyor?günaydın arkadaşlar,
Ben de salı günü gittim,kalp atışını gördüm çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
gozukur cnm ınsayy bizim de bu saksam 5 te randevumuz heyecanliyim valla
ins. gözükür kesesi bugün 5+ 4 günlük olduk.
ya doktor onerıyor dımı mutlaka almak lazım yacanım bu kadar sorun etme lütfen aldığın kilo bebeğine süt olucak annesi.yağ depolamamız şart.ben 54 ile hamile kalıp 70 ile doğuma girdim.doğumdan çıktım sonraki gün 64 düm.tam 2 ay sonra 59 kilo idim.sonra yaza 51 kiloya kadar indim ama maşallah sütüm çok güzeldi bebeğimde yaşıtlarından çok daha güzel gelişti kilosu vs.yani kiloya endekslenip takıntı haline getirmeyin taktıkça daha çok kilo alırsınız.
canım benim ilk hamileliğimde 16. 17. hafta diyince tık musluk kapatmış gibi bulantılarım yok olmuştu.o haftalarda vardır belki azalan ama bebek hareketlenince derler .18. haftada tam olarak kayboluyor.
BU ARADA ilk gebelik yaşayan anneler.
3 .ayınıza girince hemen gidin bir çatlak önleyici krem alın göbişinize,bacaklarına ve yanlarınıza hatta bikini bölgenizin tam üst kısmına sürün hergün yapın bunu .çokkk çatlamamak için ne kadar nem o kadar esnek vücut.gögüslerinizi asla unutmayın dipnop şuan kilo alınca çatlaklar görülmez doğumdan sonra harita görürsünüz demedi demeyin.deneyimli biri olarak dinleyin .
bende doktoruma sordum gelince ben sana önericem dedi ,bebek yağıda alın dönüşümlü sürün dostlar.
aa kımler vamrış burdaş:)merhaba ben de aranıza katılayım ocak annesi olarak
muhtemel doğum tarihi 2 ocak olarak görünüyor.
allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
Biri benim eşimimi anlattı
Bende ıstıyorum doktoruma sorucam bu hafta ama
arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?