2012 Ocak Anneleri

allahım inşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip eder benimde herşey yarın belli olucak hakkımızda hayırlısı
Merhabalar,,, ben geldimm, nasılsınızz,, bi gecmisi okuyup geliyorum

hoşgeldin deniz abla nasılsın :) erken hamilelik topiğinde beraberdik sen hamile kaldın gittin bende arkandan geldim ama şuan benim biraz problemli belki yarın bebeği göremezsem kürtaj olucam inşalalh sen iyisindir

cnm sımdı kendı kendıen atmasınımı beklıyorsunuz yalnışmı anladım?=
başka bi doktora gittinmi?
bizim bi arkadaşımızada aynısını dedıler sonra başka doktora gitti
geç yumurtlama olmuş dedi sımdı gayet saglıklı bi doktora daha gidip teyit al bence canım
oda oyle dersede ALLAH buyuktur yakın zamanda tekrar nasip etsin inş.

çok geçmiş olsun, allah kısa zamanda sağlıklı şekilde yeniden bebeğine kavuşmayı nasip etsin

canım kalp atışları ne zaman belli oluyo :44:

benim 7+2 de karından duyuldu

aa kımler vamrış burdaş:)
hamişdaşım

ayy canım arkadaşım benim

bende öyle milletin derdine bile ağlarım

benide eklermisin canım listeye
eklerim canım ama bilgilerini verir misin,,,,,

aayy aynı dert bendede var hapşurdukca korkuyorum bebeğime bisey olurmu diye
gerçi uzman tv de izledim hapsurmak zararlı değilmis ama tedirginim yine de
yok mu bu bahar alerjisini önlemenin bir yolu ?
canım bilmiyorum ama bulursan bana da haber ver lutfen,,,

hos geldin canımmm,, bilgilerini verirsen ekleim caım listeye seni de,, doktora gitmedin mi canım sen?

canım ya su icmen sart, azar azar da olsa her zaman elinde olsun bardak,, bende esk,iden hic icmezdimm,, ama iciyom simdiii,,

arkadaşlar bugün doktora gittik eşimle ve meleğimizin kalp atışlarını duydukk çok mutluyum çok güzel bi duygu anlatılamayacak kadar güzell

shınıng canım teşekkür ederim bizi güncellemişsin ama nerde benim bebeğimin nazar boncuğu herkeze var bizde yok
ayyyy kıyamam sana ben,,

merhaba ben de aranıza katılayım ocak annesi olarak
muhtemel doğum tarihi 2 ocak olarak görünüyor.
allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hos geldin canımmmm

yok cnm
gyno ferro denılen ılacdan
ama klozete bakdıgımda ınanamadım !
sana cok erken vermis,,, demir ilacı o aldıgınn,,,
günaydinnnnnnnnnnnn

herkese iyi bir güngecirmesi dilegimle

günaydınlarrrrr

canıım cok uzuldum hayırlısı buymus demekten baska sansımız olmuyor cogu zaman,, insallah en kısa zamnda hamile kalırsın canımm,,
selincim, merhaba canım kalbini ferah tut ne olur,, bak cok guzel bir ruya gormusuun ,, hayırlı bir ruya,, istersen bugun baska bir doktora daha git canımm,, yada kan testi yaptır, sen bir iki gun once yaptırmıstın sanırım,, bi bak degisme olmus mu diye,,

Son düzenleme:
bu arada alıntı yapamamışım çatlaklarla ilgili ben 6. haftadan beri her bnayodan sonra bebe yağı kullanmaya başladım bile. biraz daha ilerlesin çatlak kremi de alıcam doktoruma da sorcam zaten. umarım minimum çatlakla kurtuluruz :)

hoşgeldinnnn denizcim nerelerdeydın hiçbiriniz yoktunuz sanki anlaşmış gibiii iyiki geldin çok özlemiştik seni
merhaba edacım cok yogundum, giremedim internete hic canımmm,,ama ben de cok ozlemisim sizi yeni yeni arkadaslarda katılmıslar aramızaaaa,,, sevindirik oldummmmm

merhaba edacım cok yogundum, giremedim internete hic canımmm,,ama ben de cok ozlemisim sizi yeni yeni arkadaslarda katılmıslar aramızaaaa,,, sevindirik oldummmmm

yaaa varya hergün girdim ama siz yoksunuz konular o kadar dağıldı ki dünkü mutluluğumu yinede paylaşmak istedim bi baktım bugün sen gelmişsin simran gelmiş.buarada sen yokken düşük falan yapmış gibi laflar oldu gerçek mi die bilemedim çok üzüldüm çok şükür iyisin canımm benimmmmmm

beni de listeye ekler misiniz?

son adet tarihim 28 mart
muhtemel doğum tarihi 2 ocak
7+2 de kalp atışlarını duyduk çok şükür

anaaaaaa gercekten miiii,,,, cok sasırdım,, ama tabi 1 hafta fana girememdim hic nete,, konu sahibi olmayınca ortalıkta,,
bi okuyayım gecmisi diyecem ama baya uzunnnnn,,
cok sevindim bu arada tatlımmm kalp atısını duymana ,, ben de her ultrasondayken merhaba bensenin annenim dedim bebegimeeee içimden ,,, çok güzel bir duygu, bak yine gözlerim dolu dolu oldu,,

Kızlar ben cıkyorum uyucam biraz,, kafam agırlastı resmen,, keyifli bir gun gecirmeniz dilegiyleee

herkesee merhabalarr arkadaşlar

jjaponica çok üzüldüm arkadaşım, rabbim neylerse güzel eyler, inşallah en kısa sürede sağlıklı bi hamileilkle geri dönersin aramıza, yazılarını okurken kendim ysşıyormuşum gibi kötü oldum, bende sıkıntılı bir bekleyiş içindeyim, ilk baştan beri kahverengi lekelenmelerim var, kese gözüktü ama kalp atışı için 2 hafta beklemem gerekiyor, ve hala hamileliğime sevinebilmiş değilim, rabbim hayırlısı neyse onu versin deyip beklemekten başka çare yok

Canım çok sevindim aranızın düzelmesine..
Hasret bitiyor desene..

Eh artık eşine zaman ayırırsın seni az görürürz burda..

Ayy canım benim bak içini ferah tut lütfen ve tek doktorla kalma bence.
Eğer kürtaj derse ertesi gün bi doktora daha git oda aynısını söylerse kürtaj ol..
Ama inşallah bunların hiç birisine gerek kalmıycak güzel haberlerle geliceksin..
Cuma günü bizi bilgilendirmeyi sakın unutma aklımız sende kalır..

Hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..

günaydın arkadaşlar,
Ben de salı günü gittim,kalp atışını gördüm çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Amin inşallah..
Gözünaydın buarada..

ayy bizim de bu saksam 5 te randevumuz heyecanliyim valla

ins. gözükür kesesi bugün 5+ 4 günlük olduk.

Gözükür büyük ihtimalle cnm benim 5+4deyken gözükmüştü kese..

Çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın bu acıları..
En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah.
Kendine çok dikkat et..

Geçmiş olsun cnm eşin umarım en yakın zamanda iyileşir..

Yanlış anlamışsın arkadaşım öteki konunun sahibi hamile olmadığı için konusuna girmiyodu..
Ondan bahsediliyodu.. Düşük yapmış olabilir dendi bu konunun sahibinden bahsedilmiyodu..

kızlar bişi sorcam benim bebeğim5+5 kalp atışı duyulurmu acaba

Yok cnm kalp atışı için erken sanırım..

Merhabalarrrrrrrrrrrrr cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba cnm

hos geldin canımmm,, bilgilerini verirsen ekleim caım listeye seni de,, doktora gitmedin mi canım sen?

Hoşbuldum
benim son adet tarihim 5 nisan. muhtemel doğum tarihi de 10 ocak.
doktora gittim, ayın 17sinde, bebeğim 1 cmdi.

Bunların dışında progesteronum çok düşükmüş bi de tsh değerim. ilaç verdi onlar için. 14 gün kadar da gebeliğimi bilmediğim ve korunduğumuz için de tahmin etmediğim için sürekli kullandığım iki ilaçtan dolayı bebek zarar görmüş olabilir dedi doktor, öyleyse düşermiş... ama bu ihtimali pek düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…