allahım inşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip eder benimde herşey yarın belli olucak hakkımızda hayırlısıarkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
Merhabalar,,, ben geldimm, nasılsınızz,, bi gecmisi okuyup geliyorum
arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
merhabalar,,, ben geldimm, nasılsınızz,, bi gecmisi okuyup geliyorum
slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine
canım kalp atışları ne zaman belli oluyo :44:
aa kımler vamrış burdaş:)
hamişdaşım
eklerim canım ama bilgilerini verir misin,,,,,bende öyle milletin derdine bile ağlarım
benide eklermisin canım listeye
canım bilmiyorum ama bulursan bana da haber ver lutfen,,,aayy aynı dert bendede var hapşurdukca korkuyorum bebeğime bisey olurmu diye
gerçi uzman tv de izledim hapsurmak zararlı değilmis ama tedirginim yine de
yok mu bu bahar alerjisini önlemenin bir yolu ?
hos geldin canımmm,, bilgilerini verirsen ekleim caım listeye seni de,, doktora gitmedin mi canım sen?Merhaba cici anne adayları... :)
ben hiç ummadığım bi anda korunmamıza rağmen hamile kaldım (ama iyi ki kalmışım diyorum düşündükçe) şu an 7. haftadayım yanılmıyorsam. Son adet tarihim 5 Nisandı.
ama malesef biraz kilolu kaldım, aslında tam da diyet yapıyordum ama miniğim aceleci çıktı
bundan sonra miniğimle bizi de aranıza alırsanız çok mutlu oluruz
canım ya su icmen sart, azar azar da olsa her zaman elinde olsun bardak,, bende esk,iden hic icmezdimm,, ama iciyom simdiii,,Oooo oohh ben günde 2 litre su iççem..
İmkansız gibi bişey epi topu içtiğim 3 bardakdır onunda 1 tanesi ilaçla zaten
Benimde bulanıyo ama kusma olmadı daha.
Senin gibi değilim rahat yiyip rahat yemek yapamıyorum herşey kokuyo herşey kötü sanki.
arkadaşlar bugün doktora gittik eşimle ve meleğimizin kalp atışlarını duydukk çok mutluyum çok güzel bi duygu anlatılamayacak kadar güzell
Aaaaaaaaaa bebişlerimiz adaş olucakkkkk inanamıyorum
Bizim de erkek olursa Özgür Deniz, kız olursa Deniz olacak
Eşimin de benim de çocukluk hayalimizmiş bir çocuğumuz olsun adı deniz olsun, zaten öyle çok tesadüfümüz var mi, masal gibiyiz
ayyyy kıyamam sana ben,,shınıng canım teşekkür ederim bizi güncellemişsin ama nerde benim bebeğimin nazar boncuğuherkeze var bizde yok
hos geldin canımmmmmerhaba ben de aranıza katılayım ocak annesi olarak
muhtemel doğum tarihi 2 ocak olarak görünüyor.
allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
sana cok erken vermis,,, demir ilacı o aldıgınn,,,yok cnm
gyno ferro denılen ılacdan
ama klozete bakdıgımda ınanamadım !
günaydinnnnnnnnnnnn
herkese iyi bir güngecirmesi dilegimle
slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine
selincim, merhaba canım kalbini ferah tut ne olur,, bak cok guzel bir ruya gormusuun ,, hayırlı bir ruya,, istersen bugun baska bir doktora daha git canımm,, yada kan testi yaptır, sen bir iki gun once yaptırmıstın sanırım,, bi bak degisme olmus mu diye,,allahım inşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip eder benimde herşey yarın belli olucak hakkımızda hayırlısı
hoşgeldin deniz abla nasılsın :) erken hamilelik topiğinde beraberdik sen hamile kaldın gittin bende arkandan geldim ama şuan benim biraz problemli belki yarın bebeği göremezsem kürtaj olucam inşalalh sen iyisindir
merhaba edacım cok yogundum, giremedim internete hic canımmm,,ama ben de cok ozlemisim sizi yeni yeni arkadaslarda katılmıslar aramızaaaa,,, sevindirik oldummmmmhoşgeldinnnn denizcim nerelerdeydın hiçbiriniz yoktunuz sanki anlaşmış gibiii iyiki geldin çok özlemiştik seni
merhaba edacım cok yogundum, giremedim internete hic canımmm,,ama ben de cok ozlemisim sizi yeni yeni arkadaslarda katılmıslar aramızaaaa,,, sevindirik oldummmmm
anaaaaaa gercekten miiii,,,, cok sasırdım,, ama tabi 1 hafta fana girememdim hic nete,, konu sahibi olmayınca ortalıkta,,yaaa varya hergün girdim ama siz yoksunuz konular o kadar dağıldı ki dünkü mutluluğumu yinede paylaşmak istedim bi baktım bugün sen gelmişsin simran gelmiş.buarada sen yokken düşük falan yapmış gibi laflar oldu gerçek mi die bilemedim çok üzüldüm çok şükür iyisin canımm benimmmmmm
kızlar bişi sorcam benim bebeğim5+5 kalp atışı duyulurmu acaba
arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
öncelıkle eşimle konustum aradı benı 10dakka sonra
kırgınlıgımın sebebını soyledım bidaha bana boyle şakalar yapmamasını soyledim.. özür dile benden dedımeşimde ben sadece fındıklı lokumumdan dılerım özrü dedi ayy benı sınır edecek illa delii neyse durup durup eve bısey lazım mı dıo bende yoo haftaosnu zaten yokum akrabama gidicektım ziyarete hemde esım yok gibilerine kalayım dıyodum bi kaçgun suan ben nerdeyım bil dedi bende nerdesınkıo yaptım sana yarım saat uzaktayım ama ancak yarın sabah eve gelebılırım dedi ben şookkk hem şaşkınlık hem sevıncc zaten ağlak olmustum bunada bi ağladım sımdı gece nası uyuyım beeen :):) insallah yarın erkenden gelir aşkım benı pencerenın onunde agac etmez umarım
bide su vardı k.validemın verdıgı incir recelı eksımıs bende esım gücenmesın dıye ıncır recelını rondodan gerırıp içtim dedim..iyki haber verdı cunku cope dokmustum ama asagı çope ındırmemıstımyarın 7de kalkıp ilk işim incir recelını dokmek olacak yakalanmadan
evet canım yaa hemde nasıl... esının kıymetını bıl bak her daim yanıbasında
kaptan değil ama askeri personel denizci ..çok sevınclıyım gelecekmıs erkenden..genelde soylemezdı ama gemıdekı abileri olsa gerek soylettırmıslerdır ben dusuk yapmamayım dıye kocemı karsımda gorup şok gecırecegıme yada evde bi yabancı var hırsız sanıp ödüm kopmasın dıyedır kesın cunku daha onceden habersız geldıgınde hırsız sanmıstım ve ödüm mokuma karısmıstı
bendede basladı sankı yaa gobekte hafif ayva tuy derlerya oyle bişi işte..
benım gecen sene hamıle olan arkadasımdada vardı dogumdan sonra dokuluyor dedi almayın sakın dedi aklınızda bulunsun
bende yatayım artık iyi gecelerrrr tatlı ruyalar...
günaydın kızlarrrr akşam rüyamda bebeğim gelmiş bana BEN GELDİM dedi bende nasıl sevindim zaten cuma gününe kadar kafayı yicektimiyi ki şimdiden söyledin dedim ona :) bayaa büyük adamla muhabbet eder gibi çok güzeldi:) allahım hayırlısını versin..eğer gelmediyse boş gebelik yüzünden kürtaj olucam çok zor bişey..sizlerdende ayrılmak zorunda kalıcam..belki hakkımda böyle hayırlısı..hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...allahım hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERRRRRRRRRR
NASILSINIZ BAKALIM BENDE MİDE KARIŞIK
30 MAYISTA DOKTORA GİDİCEZ. BU ARADA KESE GÖZÜKTÜ LİSTE AÇISINDAN SÖYLÜYORUM.
HEPİMİZ HAYIRLISIYLA OCAKTA BEBİŞLERİMİZİ ALALIM KUCAĞIMIZA İNŞALLAHHHHHHHHHH
günaydın arkadaşlar,
Ben de salı günü gittim,kalp atışını gördüm çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
ayy bizim de bu saksam 5 te randevumuz heyecanliyim valla
ins. gözükür kesesi bugün 5+ 4 günlük olduk.
merhaba kızlar herkez iyi mi? ben 2 gündür eşime koşturuyorum ameliyat oldu çok şükür ama iki gün daha hastanede olacak. gelemedım oyuzden .
sizler nasılsınız. geçmişi okuyamadım ama sankı bi kayıp mı var öyle bişey gördüm inşallah yanlış görmüşümdür.
yaaa varya hergün girdim ama siz yoksunuz konular o kadar dağıldı ki dünkü mutluluğumu yinede paylaşmak istedim bi baktım bugün sen gelmişsin simran gelmiş.buarada sen yokken düşük falan yapmış gibi laflar oldu gerçek mi die bilemedim çok üzüldüm çok şükür iyisin canımm benimmmmmm
kızlar bişi sorcam benim bebeğim5+5 kalp atışı duyulurmu acaba
Merhabalarrrrrrrrrrrrr cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
hos geldin canımmm,, bilgilerini verirsen ekleim caım listeye seni de,, doktora gitmedin mi canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?