2012 Ocak Anneleri

En doğru bilgiyi doktorun verir canım ona sorsaydın ya şimdi hangsini baz alıcaz diye..

Yolunda gitmeyen bişeyler olsaydı doktorun söylerdi canım..
Ultrason görüntüsünü yakınlaştırıp çektiyse de sana öyle gelmş olabilir..
Ve herkesin gebeliği bebeğinin boyutu kesesinin büyüklüğü bir değildir sakın başkalarınınkine göre baz alıp bozma moralini..

Son düzenleme:

sağol canım ne biliyim belkı foto buyuktur normalde pek bişey takmıyorum hamilelik konusunda rahatım sadece bu dikkatimi çekti

benzer şeyi bende yaşadım,
et yemeyen biriyim geçenlerde kuşbaşı kebap yedim
ya vücud istiyo ya bebiş bilemedim

ben de nescafe delisiydim ama hamilelikten önce azaltmayı başarmıştım. doktor bana hiç içme dedi geçen canım çekti yarım fincandan da az içtim. herhalde bişey olmaz o kadarcık nescafeden

o tedirginlikler hep oluyor ben keseyi görene dek dış gebelikten filan korkuyordum. keseyi gördük bu defa dedim acaba boş gebelik mi kalp atışlarını duyunca rahatladım tabii. ama yine de insan okuduğu herşeyden etkileniyor

evet canim var

almanyada clearblue dijital test belki türkiyede de vardir

selamm

kizlar gittik dr. sadece keseyi gördük dr. cok bakti ama göremedi :) kese iyi gelismis dedi kan tahlili falan yaptilar 3 tüp sorular sordu 2 hafta sonraya gün verdi bakalim zaten dedi daha cok yeni gözükmez mercimek tanesi kadar dedi

oooff muhabbet edelim ya..çok sıkılıyorum bugün..kötükötü rüyalar gördüm zaten..ondan sonra kocamla kavga ettim..sonra kayınpederin kardeşi ölmüş onu duyduk onları yolcu ettik falan..bardak kırdım..bütün kara bulutlar bizleydi bugün..hiç sevmedim bugünü..

Ultrasonda kaç haftalık çıktı cnm?
5 haftalıksa gözükmeyebilir benimde gözükmemişti bebek içinde o yüzden de tam içim rahat değil..
Hadi gözün aydın keseyi görmüşsün. Banada bi dünya soru sormuştu doktor ilk gebelikmi,düşük yaptnmı daha önce,kürtaj oldunmu,ne kadarlık evlisiniz,akrabalık varmı,bildiğiniz genetik hastalık varmı,sigara kullanıyomusun gibi bir sürü soru..

Başınız sağolsun..
İçini karartma netten komik videolar izle müzik dinle oyun oyna bizimle sohbet et..

evet canim aynen

valla 5 haftalik dedi ulrasyon kagidini vermedi

buradaki dr.lardan nefret ediyorum ya

bana vitamin vermedi sana verdi mi

Kızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki
Selincigim İnşallah sen guzel haberlerle gelırsın canım.Bende dun gece ruyamda bebegımın kalp atıslarını dınlemıstım hemde sabaha karsı bu ruyayı gordugum ıcın kalktım namaz kıldım dua ettım amaNe yazık kı bugun doktorum kesenın ıcınde bebegı yıne goremedı ve kurtaj olman gerekıyo dedı

ay canim yaa

bugün benim kide gözükmedi (

5 hafta 4 günlük

üzülme cnm ya

saglik olsun

senin kac haftalik ki ?

merhaba arkadaşlar bu mide bulantıları beni resmen depresyona soktu mutfağın önünden geçemiyorum sabahtan beri bişey yiyemedim napıcam ben böyle yaa

Başınız sağolsun..
İçini karartma netten komik videolar izle müzik dinle oyun oyna bizimle sohbet et..
[/QUOTE]

saol canım..eşimin amcasını eşim bile daha hiç görmemiş..o babasına üzülüyor bende eşime işte..bende kafa dağıtmaya çalışıyorum artık..

İlk zamanlar pek bişey vermemeye özen gösteriyolar anladığım kadarıyla 12. haftadan sonra fln belki..
bu arada ben bugün aile hekmine sordum..vitamin hapını alımmı diye..hiç gerek yok bunlara dedi..az da olsa bişiler yiyorsundur dedii..bir ay sonra bulantın gçer zaten vitamin hapına gerek kalmaz dedi..bende sadece folic kullanıcam..

canım üzülme herşeyin hayırlısı olsun..belki en hayırlısı böyle olmasıydı..bende ilkini kaybettim..6 haftalıktı..hiç görmedim sn gibi..hayırlısı dedim..ilk gebeliklerde böyle şeylerin olması olağan zaten bozma moralini..hamile kalmışsın ona şükret hiç hamile kalmayanlar da var..allah ikinci gebeliğini hayırlısıyla tez zamanda yaşatsın ben gibi..

merhaba arkadaşlar bu mide bulantıları beni resmen depresyona soktu mutfağın önünden geçemiyorum sabahtan beri bişey yiyemedim napıcam ben böyle yaa

canım bende öyleyim..sabah kahvaltısıyla duruyorum oda ucundan yemiştim yani..sabah bişim yoktu ama şimdi hiç yemek göresim yok..bebişler bizden beslenir merak etme..bu allahın bir hikmeti zaten..bugün okudum aslında mide bulantısı bebiş için yararlıymış..ona zararlı olan yemekleri yemememize neden oluyormuş..sebzelerde bile toksit maddeler varmış.bebişi koruyormuş bu bulantılar..yoksa herşeyi yerdik dimi bebek var diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…