2012 Ocak Anneleri

benim tansiyonum cok cikiyor kizlar ya dr. dedi normal degil bir dr. gidicem.

canım hamişlerin tansiyonu kontrol edilir hep..düşük olması iyi diye biliyorum bana ebe öyle demişti..doktorun ne dedi..normal değil demiş sadece ama başka tahlil falan yada hap falan yok mu..

doğru söylüyosun canım bende mesela dün gayet güzel yedim bir sürü şey bugün yiyemiyorum dünküler yetti heralde ama bulantı olup çıkaramamakta kötü çıkarsam rahatlıyorum

canım hamişlerin tansiyonu kontrol edilir hep..düşük olması iyi diye biliyorum bana ebe öyle demişti..doktorun ne dedi..normal değil demiş sadece ama başka tahlil falan yada hap falan yok mu..

valla bilmiyorum ki iste niye bu kadar yüksek diye sordu falan heyecanlimisin dedim yok dedi normal degil 140 cikti yüksek dedib ir dr. görün hap konusunda bir fikrm yok cnm dr. gitmem gerek.

ay canim yaa

bugün benim kide gözükmedi (

5 hafta 4 günlük

üzülme cnm ya

saglik olsun

senin kac haftalik ki ?

Başınız sağolsun..
İçini karartma netten komik videolar izle müzik dinle oyun oyna bizimle sohbet et..

saol canım..eşimin amcasını eşim bile daha hiç görmemiş..o babasına üzülüyor bende eşime işte..bende kafa dağıtmaya çalışıyorum artık..

bu arada ben bugün aile hekmine sordum..vitamin hapını alımmı diye..hiç gerek yok bunlara dedi..az da olsa bişiler yiyorsundur dedii..bir ay sonra bulantın gçer zaten vitamin hapına gerek kalmaz dedi..bende sadece folic kullanıcam..

canım üzülme herşeyin hayırlısı olsun..belki en hayırlısı böyle olmasıydı..bende ilkini kaybettim..6 haftalıktı..hiç görmedim sn gibi..hayırlısı dedim..ilk gebeliklerde böyle şeylerin olması olağan zaten bozma moralini..hamile kalmışsın ona şükret hiç hamile kalmayanlar da var..allah ikinci gebeliğini hayırlısıyla tez zamanda yaşatsın ben gibi..[/QUOTE]

sınem benım sata gore bu hafta 8. haftaydı canım ama hep gerıden gelıyordu(((((((((

parhıssıa evet canım hepımızın hakkında hayırlısı ama bızımkı tup bebekle oldugu ıcın ve bu ıkıncı tedavımız oldugu ıcın yıne basa donuyoruz((((yanı dogal yolla olma olasılıgı yuzde sıfır bızde canım.

yaa canim hayirlisi olsun belki birden büyürsen merak etme

bazilarininda 3-4- gün önden gidiyormus

benim ki tam internetin hesapladigi gibi

dr. dedi 2,5 hafta önce tutunmus rahime

himm
#
dogrudur bazilarina hemen vitamin falan veriyorlarda onun icin sorim dedim aklimdaki sorularida soramadim yahu

neyse artik 8haziranda gittigimde sorucam tam bir belirginolsunda hayirlisiyla ondan sonra artikin

Neden soramadınki cnm?
Neyse fazla yokmuş gidiceğin güne o zmn aklındaki bütün soruları sorarsın..

Canım ya çok üzüldüm
İnşallah en yakın zamanda yeni bir bebiş haberi alırsın güzelim..
Kendine çok dikkat et elinden geldiğince bozmamaya çalış moralini..

kızlar benim bulantım oluyor ama sıklıkla mide yanmasından şikayetçiyim sanki yediklerim aynen duruyor midemde hazımsızlık var,cayır cayır yanıyor sanki midem...sizde de oluyor mu bu?

kızlar benim bulantım oluyor ama sıklıkla mide yanmasından şikayetçiyim sanki yediklerim aynen duruyor midemde hazımsızlık var,cayır cayır yanıyor sanki midem...sizde de oluyor mu bu?

Aynen bende de öyle oluyo..
Yediklerim midemde olduğu gibi duruyo sanki..
Ve midemde çok fena yanma oluyo..
Eh olcak artık bu kadarda..

selam kızlar
tatlım çokkk üzüldüm ya ( ben çok umutluydum ya... acaba geriden geldiği için geç görüncek olamaz mı? emin mi dr boş olduğundan?? of ya.. ben çok sevdimm seni, haftalarımız da aynıydı hayırlısı be güzelim, inşallah bir sonraki denemenizde çok sağlıklı bir bebiş tutunur sıkıca sana...
benim tansiyonum cok cikiyor kizlar ya dr. dedi normal degil bir dr. gidicem.
canım ihmal etme ve az tuzlu yemeye dikkat et... inşallah çabucak normale döner..
canım ya... ama çok şükür sende sorun yok ve bu çok önemli, yani kadında problem yoksa daha kolay ve bu ay tutmuş sağlıklı olmasa da, inşallah önümüzdeki denemede de olur.. eşinin sperm sayısındaydı di mi problem, yanlış hatırlamadım?
bende de oluyo bazen canım ya.. kötü bişe gerçekten. muz, patates, ılık şekerli/ballı süt iyi geliyomuş sanırım.. ama sütün fazlası da bende gaz yapıyo çok...

tatlım iyiyim sağol, sen de iyisin inşallah? nazarboncugun haberine üzüldüm çok ya, sizleri soramadım pek...

Ben iyiyim Allaha şükür canım..
Sorma yaa benimde çok moralim bozuldu zaten kesenin içinde bebiş gözükmemişti şimdi bana cumartesi hiç olmaz..

hayır canım bebek düştü şimdi kalan parçaları kendi kendine atmasını bekliyoruz ve bugün dr.a gittim şükür sorun yokmuş 1 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi

[/QUOTE]

ahh canım ya kıyamam ben sana..çok üzüldüm şimdi..ama allahın işi bu belli mi olur güzelim..benim bir tanıdığımda öyle oldu sonra kendiliğinden hamiş kaldı..inşallahh canım senin bebişin sonradan kendini gösterir kesenin içinde..dua et bebeğim ya..bende dua edicem inşallah yarın gözükür..bekle hemen kürtaj olma..

nazarboncug kesin mi yani? belki geç tutunmuştur?

aylıncıgım gec gordum canım mesajını kusura bakmakafam cok mesgulde sureklı netten arastırma yapıyorum.Vallahı doktor %95 bu gebelık devam etmez dıyor.ama nedense ıcımden bır ses belkı de kendımı cok alıstırdıgım ıcın bana haftamı yanlıs hesaplıyorlarda haftaya gorecekmısım gıbı gelıyır bebegımı.gercı doktora gore pazartesı gununu bekle eger yıne goremezsek kurtaj gununu kararlastıralım dıyor.cok umursamaz zaten doktorlar.yıne goremezsek bebegı bu ısı halletmek lazım dıyor.kullandıgı tabıre bak ya sınır adam.kesemın gecen haftakı resmını yayınlayım sıze bır fıkır ureten olabılır mı bılmıyorum ama bugun ıcındekı beyazlık daha da belırgındı sadece ama bebek yoktu

bu yayınladıgım resım gectıgımız hafta cuma gunu verıldı bana.ve 5 haftalık gebelıkle uyumlu.ama aradan bır hafta gectı sadece ve doktorum hala bebek ve kalp atısı yok dıyor.6 haftalıkken belkıde bebek gorunmez daha gec gorunur olamaz mı acaba?demek kı baska krıterlerde var belkı?

canım ben olumda lierac phytolastil jel kullanmıştım özellikle göbeğimde ve yanlarımda çok hafif var.ırsi sanırım ama acemilik kimse bana şurana burana sür dememişti doktorum sen ne kadar çatlamışsın diyordu bacağımın üst kısmında çok çatlak var yani orayı ihmal etmişim bir göbekle iş biter sanmışım ama ablamda susam yağı,kakao yağı,badem yağı hepsinden sürdü ektradan ondada oldu yani vücut ile alakalı ama en aza indirmek lazım.bir kere denedim kokusunda ne ben yatabildim ne eşim sanki çikolata içinde uyuyormuşum gibi o eziyete değmez kakao yağı hiç denemeyin .cumartesi dr gitcem bebek yağı ve çatlak kremi sorucam alacağım beterin beteri var dahada çatlamak istemiyorum.

canım çok sağol tavsiyeler için :) maşallah ikinci bebişin demek, Allah bağışlasın
amin canım cümlemize inşallah .evet 2. bebeğimiz özellikle onun için çok istedik tek büyümesin diye.bugün kusacaktım banyoya yanıma geldi göbeğime annem hasta oldu ıııhhh diye uyarı işareti yaptı durdu üzülerek seyretti bugün
canım inşallah rüyaların doğru çıkar ve bebişin seninledir hayırlısıyla güzel haberlerle dön aramıza yarın.dualarım seninle.

tatlım senin arkadaşın yemek yemesede sütü için gereken yağı gebelik döneminde rabbim ayarlıyor öyle büyük bir hikmetki doğum yapan kişi zaten 1 hafta ancak çorba,hoşaf,bol su ile besleniyor.ama arkadaşın iyi beslenmezse o cocuğa bu beslenmeyle asla süt veremez.
ben doğumdan sonra 1 hafta hoşaf vs ile beslendim.annem pemekli susamlı cevizli nişasta yapardı günde 2 sefer yerdim bu direk süt yapardı hem yedim hem güzel sütüm oldu.zayıflama derdinde olan arkadaşlarım sütüm iyi iyi diyolardı 2 ayda bebekleri sütsüz kaldı .özellikle protein,kalsiyum ile beslenmek lazım yok hamur yiyip tatlı yerse tabiki bebeğe gitmez direk et olur o kişiye.
3. aydan sonra ne yerseniz yiyin hepsi bebek için tabiki aşırı kilo almak kimse istemez ama kilo alacağım diye yememek olmaz

canım sen demir hapı alıyormuşsun ondan rengi simsiyah.bırakırsan eski haline döner merak etme

canım bu nasıl bir fayda sağlıyor ki walla anlamadım nasıl kullandın sen bunu :44: :44:
canım o yastığı yan yattığında göbeğinin altına koy çok rahat edersin.hamile yastıkları çok kullanışlsız.göbeğin kocaman olacak ve o yastıkta kocaman ağırlıktan başka birşey olmayacak.
canım arkadaşım geçmişler olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle tekrar aramıza gelirsin.

beni de listeye ekler misiniz?

son adet tarihim 28 mart
muhtemel doğum tarihi 2 ocak
7+2 de kalp atışlarını duyduk çok şükür
hoşgeldin canım

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın .en kısa zamanda yine yüzün gülecek allahın izniyle.
merhaba arkadaşlar bu mide bulantıları beni resmen depresyona soktu mutfağın önünden geçemiyorum sabahtan beri bişey yiyemedim napıcam ben böyle yaa
evet canım çok kötü bende mutfağa giremiyorum girsem ögürmeyle çıkıyorum ,buzdolabı veya bulaşık makinesi açtığımda yine aynı bunaltıyor kokusu beni,ben sabah ve öğleden sonra yatıyorum ancak o şekilde geçiyor,akşamda ekmek arası salatalık tuzluyorum sonra ,poğça yapıyorum peynirli onu yiyorum,yayla çorbası iiy geliyor,karpuz peynir ekmek iyi geliyor ama çoğunlukla haftanın 3 günü akşamları hafif kahvaltı ile geçiriyorum

canım benimde bogazımda duruyor sanki ,aynı hazımsızlık bendede oluyor

canım yolk kesesi var ama geçen gittiğinde de varmıydı yolk kesesi oluşunca bebek mutlaka oluşur diyor doktorlar inşallah geç döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…