benim tansiyonum cok cikiyor kizlar ya dr. dedi normal degil bir dr. gidicem.
canım bende öyleyim..sabah kahvaltısıyla duruyorum oda ucundan yemiştim yani..sabah bişim yoktu ama şimdi hiç yemek göresim yok..bebişler bizden beslenir merak etme..bu allahın bir hikmeti zaten..bugün okudum aslında mide bulantısı bebiş için yararlıymış..ona zararlı olan yemekleri yemememize neden oluyormuş..sebzelerde bile toksit maddeler varmış.bebişi koruyormuş bu bulantılar..yoksa herşeyi yerdik dimi bebek var diye..
canım hamişlerin tansiyonu kontrol edilir hep..düşük olması iyi diye biliyorum bana ebe öyle demişti..doktorun ne dedi..normal değil demiş sadece ama başka tahlil falan yada hap falan yok mu..
ay canim yaa
bugün benim kide gözükmedi(
5 hafta 4 günlük
üzülme cnm ya
saglik olsun
senin kac haftalik ki ?
Başınız sağolsun..
İçini karartma netten komik videolar izle müzik dinle oyun oyna bizimle sohbet et..
himm
#
dogrudur bazilarina hemen vitamin falan veriyorlarda onun icin sorim dedim aklimdaki sorularida soramadim yahu
neyse artik 8haziranda gittigimde sorucam tam bir belirginolsunda hayirlisiyla ondan sonra artikin
Kızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki
Selincigim İnşallah sen guzel haberlerle gelırsın canım.Bende dun gece ruyamda bebegımın kalp atıslarını dınlemıstım hemde sabaha karsı bu ruyayı gordugum ıcın kalktım namaz kıldım dua ettım amaNe yazık kı bugun doktorum kesenın ıcınde bebegı yıne goremedı ve kurtaj olman gerekıyo dedı
kızlar benim bulantım oluyor ama sıklıkla mide yanmasından şikayetçiyim sanki yediklerim aynen duruyor midemde hazımsızlık var,cayır cayır yanıyor sanki midem...sizde de oluyor mu bu?
tatlım çokkk üzüldüm yaKızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki
Selincigim İnşallah sen guzel haberlerle gelırsın canım.Bende dun gece ruyamda bebegımın kalp atıslarını dınlemıstım hemde sabaha karsı bu ruyayı gordugum ıcın kalktım namaz kıldım dua ettım amaNe yazık kı bugun doktorum kesenın ıcınde bebegı yıne goremedı ve kurtaj olman gerekıyo dedı
canım ihmal etme ve az tuzlu yemeye dikkat et... inşallah çabucak normale döner..benim tansiyonum cok cikiyor kizlar ya dr. dedi normal degil bir dr. gidicem.
canım ya... ama çok şükür sende sorun yok ve bu çok önemli, yani kadında problem yoksa daha kolay ve bu ay tutmuş sağlıklı olmasa da, inşallah önümüzdeki denemede de olur.. eşinin sperm sayısındaydı di mi problem, yanlış hatırlamadım?sınem benım sata gore bu hafta 8. haftaydı canım ama hep gerıden gelıyordu(((((((((
parhıssıa evet canım hepımızın hakkında hayırlısı ama bızımkı tup bebekle oldugu ıcın ve bu ıkıncı tedavımız oldugu ıcın yıne basa donuyoruz((((yanı dogal yolla olma olasılıgı yuzde sıfır bızde canım.
bende de oluyo bazen canım ya.. kötü bişe gerçekten. muz, patates, ılık şekerli/ballı süt iyi geliyomuş sanırım.. ama sütün fazlası da bende gaz yapıyo çok...kızlar benim bulantım oluyor ama sıklıkla mide yanmasından şikayetçiyim sanki yediklerim aynen duruyor midemde hazımsızlık var,cayır cayır yanıyor sanki midem...sizde de oluyor mu bu?
Aylint hoşgeldin canım..
Nasılsın?
tatlım iyiyim sağol, sen de iyisin inşallah? nazarboncugun haberine üzüldüm çok ya, sizleri soramadım pek...
cnm sımdı kendı kendıen atmasınımı beklıyorsunuz yalnışmı anladım?=
başka bi doktora gittinmi?
bizim bi arkadaşımızada aynısını dedıler sonra başka doktora gitti
geç yumurtlama olmuş dedi sımdı gayet saglıklı bi doktora daha gidip teyit al bence canım
oda oyle dersede ALLAH buyuktur yakın zamanda tekrar nasip etsin inş.
parhıssıa evet canım hepımızın hakkında hayırlısı ama bızımkı tup bebekle oldugu ıcın ve bu ıkıncı tedavımız oldugu ıcın yıne basa donuyoruz((((yanı dogal yolla olma olasılıgı yuzde sıfır bızde canım.
nazarboncug kesin mi yani? belki geç tutunmuştur?
canım ben olumda lierac phytolastil jel kullanmıştım özellikle göbeğimde ve yanlarımda çok hafif var.ırsi sanırım ama acemilik kimse bana şurana burana sür dememişti doktorum sen ne kadar çatlamışsın diyordu bacağımın üst kısmında çok çatlak var yani orayı ihmal etmişim bir göbekle iş biter sanmışım
Ahh ahh bana daha çok var demek
İnşallah artmazlar ne diyim.. (gerçi bunlar bile yetiyo beni mahfetmeye)
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
Önericeğin bi çatlak kremi varmı peki? İlk hamileliğinde kullandığın..
amin canım cümlemize inşallah .evet 2. bebeğimiz özellikle onun için çok istedik tek büyümesin diye.bugün kusacaktım banyoya yanıma geldi göbeğime annem hasta oldu ıııhhh diye uyarı işareti yaptı durducanım çok sağol tavsiyeler için :) maşallah ikinci bebişin demek, Allah bağışlasın
canım inşallah rüyaların doğru çıkar ve bebişin seninledir hayırlısıyla güzel haberlerle dön aramıza yarın.dualarım seninle.günaydın kızlarrrr akşam rüyamda bebeğim gelmiş bana BEN GELDİM dedi bende nasıl sevindim zaten cuma gününe kadar kafayı yicektimiyi ki şimdiden söyledin dedim ona :) bayaa büyük adamla muhabbet eder gibi çok güzeldi:) allahım hayırlısını versin..eğer gelmediyse boş gebelik yüzünden kürtaj olucam çok zor bişey..sizlerdende ayrılmak zorunda kalıcam..belki hakkımda böyle hayırlısı..hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...allahım hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
tatlım senin arkadaşın yemek yemesede sütü için gereken yağı gebelik döneminde rabbim ayarlıyor öyle büyük bir hikmetki doğum yapan kişi zaten 1 hafta ancak çorba,hoşaf,bol su ile besleniyor.ama arkadaşın iyi beslenmezse o cocuğa bu beslenmeyle asla süt veremez.
Cnm ben aralıktan subat ayına kadar gıttım dıyetısyene sonrada gıtmedım ama ozaman gore beslenıyorum cnm :)
Suan rahatım 1 kg vermısım 7 gun ıcınde hemde kusma felanda yok
Bu sekılde devam etmem cok onemlı
ayrıca ıkı canlısın ıkı katı ye gıbı cumleler kadar sacma hıcbır sey yok
eskı yedıgınden %30 fazla mı neymıs bunun bılımsel acıklaması
Ornek olarak soyle dıyım
arkadasım yenı dogum yapdı dun gıttım dıyordum hatta o kızın mıdesı lokma yemek almıyor resmen ama massallah bır sutu varkı sorma
kayınvalıdeler felan sut olsun dıye tıkıstırır ya yemek ve sutun alakası yok
sut= sıvı gıda
Yanı kısacası zaten benım vucudumdan oyle yada boyle beslenıcek bebek :)
budoktorların bıle bılımsel dusuncesı :)
zaten sunuda unutmayalım cok kılo alan annelerın bebıslerı zayıf olur :)
cunku kılo almak hepsını bebege almakda olmuyor
ayyy cokmu uzun yazdım neee:)
canım sen demir hapı alıyormuşsun ondan rengi simsiyah.bırakırsan eski haline döner merak etmebu arada herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah mıdem bıraz fena bırde su doktorun verdıgı ılac folıkasıt b12 calsıyum felan hepsını ıcınde barındıran
benı oldurdu desem yerıdır
afedersınız ama buyuk tuvaletım resmen sımsıyahh
bugun doktora sorucam olmazsa bu ne dıye cok ılgınc ama ya
canım o yastığı yan yattığında göbeğinin altına koy çok rahat edersin.hamile yastıkları çok kullanışlsız.göbeğin kocaman olacak ve o yastıkta kocaman ağırlıktan başka birşey olmayacak.canım bu nasıl bir fayda sağlıyor ki walla anlamadım nasıl kullandın sen bunu :44: :44:
canım arkadaşım geçmişler olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle tekrar aramıza gelirsin.arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
hoşgeldin canımbeni de listeye ekler misiniz?
son adet tarihim 28 mart
muhtemel doğum tarihi 2 ocak
7+2 de kalp atışlarını duyduk çok şükür
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın .en kısa zamanda yine yüzün gülecek allahın izniyle.Kızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki
evet canım çok kötü bende mutfağa giremiyorum girsem ögürmeyle çıkıyorum ,buzdolabı veya bulaşık makinesi açtığımda yine aynı bunaltıyor kokusu beni,ben sabah ve öğleden sonra yatıyorum ancak o şekilde geçiyor,akşamda ekmek arası salatalık tuzluyorum sonra ,poğça yapıyorum peynirli onu yiyorum,yayla çorbası iiy geliyor,karpuz peynir ekmek iyi geliyor ama çoğunlukla haftanın 3 günü akşamları hafif kahvaltı ile geçiriyorummerhaba arkadaşlar bu mide bulantıları beni resmen depresyona soktu mutfağın önünden geçemiyorum sabahtan beri bişey yiyemedim napıcam ben böyle yaa
kızlar benim bulantım oluyor ama sıklıkla mide yanmasından şikayetçiyim sanki yediklerim aynen duruyor midemde hazımsızlık var,cayır cayır yanıyor sanki midem...sizde de oluyor mu bu?
Eki Görüntüle 200086
aylıncıgım gec gordum canım mesajını kusura bakmakafam cok mesgulde sureklı netten arastırma yapıyorum.Vallahı doktor %95 bu gebelık devam etmez dıyor.ama nedense ıcımden bır ses belkı de kendımı cok alıstırdıgım ıcın bana haftamı yanlıs hesaplıyorlarda haftaya gorecekmısım gıbı gelıyır bebegımı.gercı doktora gore pazartesı gununu bekle eger yıne goremezsek kurtaj gununu kararlastıralım dıyor.cok umursamaz zaten doktorlar.yıne goremezsek bebegı bu ısı halletmek lazım dıyor.kullandıgı tabıre bak ya sınır adam.kesemın gecen haftakı resmını yayınlayım sıze bır fıkır ureten olabılır mı bılmıyorum ama bugun ıcındekı beyazlık daha da belırgındı sadece ama bebek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?