2012 Ocak Anneleri

kızlar ben bugün aşerdim turşu suyu içtim yani nasıl bir şeydir anlamadım.oğlumda hiç böyle ilginçlikler yapmamıştım.demekki her gebelik farklı oluyor
midemden rahatsızlanıcamı bile bile içtim
bu arada kızlar popom acıyo benim ya :86: sizde acıyan var mı? kalkarken falan kalçam agrıma oluyo azıcık sanki .

günaydın arkadaşlar
bende pazartesi günü ilk dr kontrolüm için gün aldım
inşallah keseyi ve kalp atışlarını görürüz
ben 1 hafta geç gitmek istedim hem keseyi hem kalp atışını görim dedim
ikinci meleğimde inşallah sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine

gunaydınnnn anne adaylarııı :)
cok erken uyandım herzamankı gıbı
dun berbattı yedıklerım dokundu hepsını cıkardım bööö
Bugunde kuranımız hazırlık ıcın uyandım ıste
guzel bırgun olucak ınsallah
hepınıze muhtesem bebısler karında gunu dılıyorum :)

günaydınnn..

ben neden erken uyanıyorum yawww..

kurulmuş saat gibi 7 de kalkıyorum her gün..

hamilelik uyku yapar bende tam tersi etki yarattı..

Günaydınnnnnnnn

Dün eve gider gitmez uyudum, sabah uyandım, ne olacak bu halim bilmiyorum, boğazımdan lokma geçmiyor, her şey midemi bulandırıyor, elimde olsa bütün gün uyurum hiç bir şey yapmam.

canım benım yaa cok uzuldumm inan:2:herseyın hayırlısı sıkma canını ınsallah tekrar hamıs kalırsın
canım hamişlerin tansiyonu kontrol edilir hep..düşük olması iyi diye biliyorum bana ebe öyle demişti..doktorun ne dedi..normal değil demiş sadece ama başka tahlil falan yada hap falan yok mu..
benımkıde hep dusuk demekkı ıyı
gunaydınnnnn

canım başka bi doktora daha gitsene.. yani bilmiyorum ne diyeceğimi bilemedim , ama hemen kürtaj olma başka bi doktora gitsen. benim arkadaşımda seninle benzer durumdaydı, sat a göre bebek 7-8 haftalık oldu ama kese var içinde bebek yok, betahcgsi yüksek, napacaklarını bilemediler. beklediler. dün konuştum, görünmüş bebek nihayet ama çok geç döllenme olmuş .aslında bebek 7-8 haftalık değil 5 haftalıkmıymış neymiş. regline 2-3 gün kala bida yumurtlamış arkadaş ve o ara hamile kalmış meğerse. allahın hikmeti işte, regle 2-3 gün kala yumurtlanırmı normalde. yani hemen karar verme derim ben boncukcum. hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.

kızlar uyku konusunu gelın bana sorunnn :)
sabahları erkenden uyanıyorum aksamlarıda yada gunduzlerı buldugum boslukta sekerleme yapıyorum
hatta benımkı sekerlemeden cıkıyor 3 4 saatı buluyor

Canım sonuçta doktor değilim, o yüzden buradan umut vermek istemem ama bence de biraz daha bekle, hatta başka bir doktora daha git, eğer yine aynı sonuç çıkarsa da üzme kendini, mücadeleye aynen devam, şimdi olmasa da en hayırlı vakitte bebeğini kucağına alacak ve çok iyi bir anne olacaksın, bundan eminim.

sabahları erkenden uyanıyorum aksamlarıda yada gunduzlerı buldugum boslukta sekerleme yapıyorum

Benimki de şekerleme değil artık yani, akşam 6 de yattım, sabah 7 de kalktım, buna ne isim verilir bilmiyorum

ay nasıl dyanıyorsunzu gitmeden
7 haftlaıkmısın cnm
benıdeyarın cıcın cagırdı doktor acaba nıye cagırdı bılmıyorum gecen pazar keseyı gorduk
allah kabul etsın sımdıden
kolay gelsın
evet bende böyle şeyler cok duyuyuorum ya olabillir
hayır canım bebek düştü şimdi kalan parçaları kendi kendine atmasını bekliyoruz ve bugün dr.a gittim şükür sorun yokmuş 1 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi
ay hadı ıns tez zamanda gelsin yenisi

kesınlıkle başka bi doktora daha git canım hiçbelliolmaz
himm
#
dogrudur bazilarina hemen vitamin falan veriyorlarda onun icin sorim dedim aklimdaki sorularida soramadim yahu
bana hem folık asit hem dusuk onleyıcı verdi
ay evet cnm ınsan korkuyor
keseyı yenımı goruceksınız kac haftalıksın

canım ne gibi bir alerjin var benim alerjik rinitim var hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum gebelik düşündüğüm için bıraktım şimdi de beni mahvediyor dün kbb doktoruna gittim sadece nasonex verdi sanırım temmuz ortasına kadar gider bende bu.geceleri burnum tıkanıyor hiç uyuyamıyorum gündüz de hep hapşuruk atakları gözlerde kulaklarda ve boğazda kaşıntı.hamilelikte salgılar artıyomuş burnumda şeffaf bir burun akıntısı :)
gebelerin %30unda görülürmüş alerjik rinit kimisinde gebeliğin son 2 ayında olurmuş kimisinde ilk 3 ayında kimisinde de gebelik boyunca devam edermiş umarım benimki öyle olmaz ve yaz tamamen gelince geçer...

canım merak etme en azından sınırın altında şekerin zaten doktorlar gebeliğin 6. ayından sonra şeker yüklemesi yapıyorlar eğer çıkarsa insülin veriyorlar .benim bi arkadalımda çıktı son 3 ayda insülin vuruldu hep ama hamileliğimin en rahat dönemiydi diyor :)

evlendiğimde 53 kiloydum 6 kilo aldım her yeni evlide olduğu gibi.. kilo verip hamile kalırım diyodum veremeden kaldım bide üstüne hamilelik kilosu eklenecek
eyvahkii ne eyvahh

evlendiğimde 52 kiloydum 56 kilo ile hamiş kaldım ilk doktor kontrolümde 58 kg çıktım insan 1 haftada böyle şişer mi :) adet olmadığım içinde olabilir ama şuan durum bu bakalım bir sonraki gittiğimde kaç kilo çıkacağım:)

canım evlilik takvimi demişsin canım çekti nasıl hazırladın nerden hazırladın bana link gönderirmisin?

canım yolk kesesi var ama geçen gittiğinde de varmıydı yolk kesesi oluşunca bebek mutlaka oluşur diyor doktorlar inşallah geç döllenmedir

masal nazcım bu goruntu zaten gecen gaftanın dun gıttıgımdede yolk kesesı vardı ve bıraz daha buyuk gorunuyordu.bende ınanmak ıstıyorum netten de bakıyorum yolk kesesı varsa bos gebelık olma ıhtımalı ortadan kalkar yazıyor.ama ıste ne bılım doktorum cok kesın konustu pazartesıyı bekleyelım yıen bakalım ama sakın umutlanma dıyor(((((

sımrancıgım ahh ahh keske benımkı de oyle bır mucıze olsa keskeee.ama canım benımkı tup bebek taedavısı ıle oldu.yanı dollendıgı gunu bılıyorlar.14 nısan da dollendırdıler ve 20 nısanda rahme transfer ettıler.son adet tarıhımıe gore hesaplanınca 8 haftalık hamıle oluyorum.ama bebek yok ıcınde dıyor doktor.%95 te gelısmez dıyor.pekı neden olur dıyorum bu durum hamılelıklerın %15 cıvarında bu durum gerceklesebılır dıyor.yanı dogal yolla da hamıle kalmıs olsaydın boyle bır durum soz konusu olmus olabılırdı dıyor.bebek ya gelısmıs durmus yada hıc gelısmemıs dıyor.ama ben anlamıyorum gelısmıs durmussa ultrasonda bunu goremıyormu yaa(((

baska bır profla gorustum bır hafta daha bekleyelım bır zararı olmaz sana dedı.gercı muayene etmedı benı ama telde konustuk dun bekleyelım 1 hafta daha dıyor.ben bekleyecegım tup bebek merkezındekı doktorumu dınlemeyecegım.Allah'ım İnşallah ömür verir ve belki de bir mucize gerçekleşir ne olur dua edin sizde bana hepinizi öpüyorum kızlar.

esmy baska doktora gıtmedım ama aradım canım sagolun hepınız bana bırazcık umut ısıgı olmaya calıstıgınız ıcın.

messeret canım benım cok tesekkur edeım ılgın ıcın.keske bır mucıze gerceklesse Allah'ım bebegımı bana bagıslasa cok zor geldı bu gebelık cunku 2 yıldır ne tadvıler neler nelerrrrr.dogal yolla gebe kalabılsem belkı de bu kadar cok uzulmek yersız olur ama ıste ne yapayım

canım çok üzüldüm yaa, umarım ptesi bebeği görebilirsiniz. o kadar çok olay var ki bunun gibi örnekler. inş. güzel haberlerle gelirsin

benim tansiyonum cok cikiyor kizlar ya dr. dedi normal degil bir dr. gidicem.

benim de çok düşük hep

kızlar benim bulantım oluyor ama sıklıkla mide yanmasından şikayetçiyim sanki yediklerim aynen duruyor midemde hazımsızlık var,cayır cayır yanıyor sanki midem...sizde de oluyor mu bu?

benim hiç bulantım olmadı ama hazımsızlık bende de var, çok rahatsız edici bişey

benim 7+2 de kalp atışı dinlendi ve bebek görüldü. öncesinde görülürmüydü bilmiyorum, doktor o tarihe randevu vermişti

hoşgeldin canım

hoşbulduk canım

ben de aynen böyleyim akşam erkenden uykum geliyor gündüzse sürekli uyku halindeyim ama sabah erken uyanıyorum :)

sabah bulantım çoktu hiç birşey yiyemedim..

biraz şekerleme yaprtım rüyamda kısır gördüm..

şimdi bol ekşili bi kısır yapıcam..

kızlarrrr catlamakdan konu acılmıs sanırım
hemen bılgılerımı aktarayım annem ve ben cılt bakım uzmanıyız :)
analı kızlı anlıcagınız :)
neyse bız kozmetık degıl ozel labaratuarda hazırlanan ucucu ve pozel yyaglarla yapılan karısımlarla yapıyoruz cılt bakımlarımızı
3. aydan ıtıbaren dogum oncesı catlak kremıme baslıyorum
ve dogumdan sonrada dogum sonrası catlaklar
kesınlıkle kullanıcam ve ıkı arkadasım hamıslık boyunca kullandı tek bır catlagı yok
3, arkadasım tam kasıklarına surememıs hanı cok dıkkat etmemıs gobegı muthıss sekılde catlakSIZ
ama kasıklarında hafıf var :)
cunku oralara surememıs :)
12,haftamın dolmasını sabırsızlıkla beklıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…