canım benım yaa cok uzuldumm inan:2:Kızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki
Selincigim İnşallah sen guzel haberlerle gelırsın canım.Bende dun gece ruyamda bebegımın kalp atıslarını dınlemıstım hemde sabaha karsı bu ruyayı gordugum ıcın kalktım namaz kıldım dua ettım amaNe yazık kı bugun doktorum kesenın ıcınde bebegı yıne goremedı ve kurtaj olman gerekıyo dedı
benımkıde hep dusuk demekkı ıyıcanım hamişlerin tansiyonu kontrol edilir hep..düşük olması iyi diye biliyorum bana ebe öyle demişti..doktorun ne dedi..normal değil demiş sadece ama başka tahlil falan yada hap falan yok mu..
gunaydınnnnngunaydınnnn anne adaylarııı :)
cok erken uyandım herzamankı gıbı
dun berbattı yedıklerım dokundu hepsını cıkardım bööö
Bugunde kuranımız hazırlık ıcın uyandım ıste
guzel bırgun olucak ınsallah
hepınıze muhtesem bebısler karında gunu dılıyorum :)
bu yayınladıgım resım gectıgımız hafta cuma gunu verıldı bana.ve 5 haftalık gebelıkle uyumlu.ama aradan bır hafta gectı sadece ve doktorum hala bebek ve kalp atısı yok dıyor.6 haftalıkken belkıde bebek gorunmez daha gec gorunur olamaz mı acaba?demek kı baska krıterlerde var belkı?
Kızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki
Selincigim İnşallah sen guzel haberlerle gelırsın canım.Bende dun gece ruyamda bebegımın kalp atıslarını dınlemıstım hemde sabaha karsı bu ruyayı gordugum ıcın kalktım namaz kıldım dua ettım amaNe yazık kı bugun doktorum kesenın ıcınde bebegı yıne goremedı ve kurtaj olman gerekıyo dedı
kızlar uyku konusunu gelın bana sorunnn :)
sabahları erkenden uyanıyorum aksamlarıda yada gunduzlerı buldugum boslukta sekerleme yapıyorum
hatta benımkı sekerlemeden cıkıyor 3 4 saatı buluyor
ay nasıl dyanıyorsunzu gitmedengünaydın arkadaşlar
bende pazartesi günü ilk dr kontrolüm için gün aldım
inşallah keseyi ve kalp atışlarını görürüz
ben 1 hafta geç gitmek istedim hem keseyi hem kalp atışını görim dedim
ikinci meleğimde inşallah sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine
allah kabul etsın sımdıdengunaydınnnn anne adaylarııı :)
cok erken uyandım herzamankı gıbı
dun berbattı yedıklerım dokundu hepsını cıkardım bööö
Bugunde kuranımız hazırlık ıcın uyandım ıste
guzel bırgun olucak ınsallah
hepınıze muhtesem bebısler karında gunu dılıyorum :)
evet bende böyle şeyler cok duyuyuorum ya olabillircanım başka bi doktora daha gitsene.. yani bilmiyorum ne diyeceğimi bilemedim , ama hemen kürtaj olma başka bi doktora gitsen. benim arkadaşımda seninle benzer durumdaydı, sat a göre bebek 7-8 haftalık oldu ama kese var içinde bebek yok, betahcgsi yüksek, napacaklarını bilemediler. beklediler. dün konuştum, görünmüş bebek nihayet ama çok geç döllenme olmuş .aslında bebek 7-8 haftalık değil 5 haftalıkmıymış neymiş. regline 2-3 gün kala bida yumurtlamış arkadaş ve o ara hamile kalmış meğerse. allahın hikmeti işte, regle 2-3 gün kala yumurtlanırmı normalde. yani hemen karar verme derim ben boncukcum. hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
ay hadı ıns tez zamanda gelsin yenisihayır canım bebek düştü şimdi kalan parçaları kendi kendine atmasını bekliyoruz ve bugün dr.a gittim şükür sorun yokmuş 1 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi
Eki Görüntüle 200086
aylıncıgım gec gordum canım mesajını kusura bakmakafam cok mesgulde sureklı netten arastırma yapıyorum.Vallahı doktor %95 bu gebelık devam etmez dıyor.ama nedense ıcımden bır ses belkı de kendımı cok alıstırdıgım ıcın bana haftamı yanlıs hesaplıyorlarda haftaya gorecekmısım gıbı gelıyır bebegımı.gercı doktora gore pazartesı gununu bekle eger yıne goremezsek kurtaj gununu kararlastıralım dıyor.cok umursamaz zaten doktorlar.yıne goremezsek bebegı bu ısı halletmek lazım dıyor.kullandıgı tabıre bak ya sınır adam.kesemın gecen haftakı resmını yayınlayım sıze bır fıkır ureten olabılır mı bılmıyorum ama bugun ıcındekı beyazlık daha da belırgındı sadece ama bebek yoktu
kesınlıkle başka bi doktora daha git canım hiçbelliolmazbu yayınladıgım resım gectıgımız hafta cuma gunu verıldı bana.ve 5 haftalık gebelıkle uyumlu.ama aradan bır hafta gectı sadece ve doktorum hala bebek ve kalp atısı yok dıyor.6 haftalıkken belkıde bebek gorunmez daha gec gorunur olamaz mı acaba?demek kı baska krıterlerde var belkı?
bana hem folık asit hem dusuk onleyıcı verdihimm
#
dogrudur bazilarina hemen vitamin falan veriyorlarda onun icin sorim dedim aklimdaki sorularida soramadim yahu
ay evet cnm ınsan korkuyorselam kızlarrr
hep okuyorum ama çok fazla yazmıyorum
pat diye muhabbetin ortasına da dalmak istemiyorum
bayağı güzel sohbetler yapılmış bugun,
çatlamamak için önlem alma konusunda bende merak içindeyim,
ayrıca benim bulantılarımda başlamadı? acaba tüp bebek olduğu için SAT a göre hesapladığımdan
küçük mü hatfa olarak bebişim?sanırım ctesi ultrasona gittiğimde öğrenicem bunu
ayrıca hemşiremiz ilk muayenenin alttan oalcağını söyledi :44:
bu hafta keseyi görecekmişiz haftaya da kalp atışı için çağıracaklarmış
biraz tedirginim okuduklarımdan boş gebelik ,kese göründü bebek yok falan
insan korkuyor Allahım esirgesin
Rica ederim canımm ,, ben iyiyim,, sadece cok yorgunum surekli ve alerjilerim arttı, doktor ikisinin de normal oldugunu soyledi,, bende mide bulantısı olmadıgı icin kilo aldım, 5 kilo hemde 4 haziranda kontrollerimiz var,, sanırım diyetisyene yonlendirecek,
bugun baya zordu
sabah uc tup kan verdım
sımdı bakdım sonuclarıma hersey cok ıyı cıkmıs gozukuyor sukur
ama glukoz,(sekerım) yıne yuksek
74/118 aralıkları
benımkı 98 cıkmıs
gecen aylarda 96 cıkmısdı gebe degılken doktorlar normal demısdı sadece suankı doktorum dısında o yuksek bır rakam demısdı
98 ı gorunce eyvahlar olsun:)
sanırım yukleme ıstenıcek benden :)
Bugun arkadasımın daha 40 ı cıkmamıs bebısını hastaneye goturduk ayyy cok guzeldı onunla ılgılenmek :)
gunumdekı en guzel sey o :)
evlendiğimde 53 kiloydum 6 kilo aldımher yeni evlide olduğu gibi.. kilo verip hamile kalırım diyodum veremeden kaldım bide üstüne hamilelik kilosu eklenecek
eyvahkii ne eyvahh
benben ben :))) canım ben süperr bişi hazırladımmm netten sadece fıkır olarak kopya cektım gerısını herbıseyını el emegı goz nuru kendım yaptım mukemmel oldusımdıde salonda duvara astım duruo
googleden evlilik takvimi yaz cıkar.. ben laptopun paintinden kendım cızıp sekıllendırıp uzerındekı cumlelerin bi kısmını değitirip usb aldım ordan dogru fotocuya gıdıp 20*30cmlık buyutup kagıda bastırıp cercevelettırdım...
eşimin suprızıde izmitin en lüks resteronunda yemek yemekti keman eşliğinde
son olarak kuyumcudan cok tatlı bi aşkımızı sımgeleyen bi kolye altı beyaz altından ve krat taslardan..
kasvetli izmittemisin arkadaşım? hangi doktora gidiyorsun?
canım yolk kesesi var ama geçen gittiğinde de varmıydı yolk kesesi oluşunca bebek mutlaka oluşur diyor doktorlar inşallah geç döllenmedir
canım başka bi doktora daha gitsene.. yani bilmiyorum ne diyeceğimi bilemedim , ama hemen kürtaj olma başka bi doktora gitsen. benim arkadaşımda seninle benzer durumdaydı, sat a göre bebek 7-8 haftalık oldu ama kese var içinde bebek yok, betahcgsi yüksek, napacaklarını bilemediler. beklediler. dün konuştum, görünmüş bebek nihayet ama çok geç döllenme olmuş .aslında bebek 7-8 haftalık değil 5 haftalıkmıymış neymiş. regline 2-3 gün kala bida yumurtlamış arkadaş ve o ara hamile kalmış meğerse. allahın hikmeti işte, regle 2-3 gün kala yumurtlanırmı normalde. yani hemen karar verme derim ben boncukcum. hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
Kızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki
benim tansiyonum cok cikiyor kizlar ya dr. dedi normal degil bir dr. gidicem.
kızlar benim bulantım oluyor ama sıklıkla mide yanmasından şikayetçiyim sanki yediklerim aynen duruyor midemde hazımsızlık var,cayır cayır yanıyor sanki midem...sizde de oluyor mu bu?
bu yayınladıgım resım gectıgımız hafta cuma gunu verıldı bana.ve 5 haftalık gebelıkle uyumlu.ama aradan bır hafta gectı sadece ve doktorum hala bebek ve kalp atısı yok dıyor.6 haftalıkken belkıde bebek gorunmez daha gec gorunur olamaz mı acaba?demek kı baska krıterlerde var belkı?
hoşgeldin canım
kızlar uyku konusunu gelın bana sorunnn :)
sabahları erkenden uyanıyorum aksamlarıda yada gunduzlerı buldugum boslukta sekerleme yapıyorum
hatta benımkı sekerlemeden cıkıyor 3 4 saatı buluyor
sabah bulantım çoktu hiç birşey yiyemedim..
biraz şekerleme yaprtım rüyamda kısır gördüm..
şimdi bol ekşili bi kısır yapıcam..
sabah bulantım çoktu hiç birşey yiyemedim..
biraz şekerleme yaprtım rüyamda kısır gördüm..
şimdi bol ekşili bi kısır yapıcam..
Benimki de şekerleme değil artık yani, akşam 6 de yattım, sabah 7 de kalktım, buna ne isim verilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?