2012 Ocak Anneleri

ben 2 kilo vermişim.. zaten zayıftım

Allah Allah bu 2li test ense kalınlığı değilmi zaten yaa..
Ense kalınlığının yanında bide senden kan alıp bazı testler yaptırıyolar ekstradan diye biliyorum o kadar..
Peki ikili testi ne zmn yapcakmış doktorun..
Zaten 10-12. haftalarda yapılmıyomuki?

hm anladım cnm sabah canı ıstemıyodur benımkıde ole fazla yemıyo zaten ama ıkı bardak cay ıcıyo bugun sabah 7 de mesela patates kızarttım onu yedı tabı mıdem bulana bulana

Oyy sen ne diyosun sabahın 7sinde patates kızartmasımı..
Kız onu yapsam mahfolurum ben bütün gün..
Ki eşim çook sever patates kızartmasını ama onu yapsamda yemez..
O işe giderken bişiler alır atıştırır yada şirkette eder kahvaltısını..
Benim günüm vardı güne giderken hazırladım önceden dır dır ediodu kalkıp hazırladınmı bana 1 gün kahvaltı diye bende hazırladım sussun diye
Noldu sofra olduğu gibi kaldı kendim hazırladım kendim yedim 1 lokma bile yemedi..
Yani beyfendi numaradan söylüyomuş 1 gün hazırladınmı diye

normalde hareket etsen hemen kilo almazsın inan bana. ben bütün gün iş yerinde koşuşturmaca içindeyim. bide sakındığın göz çöp batar diye düşünüyorum. sadece çok ani hareketler yapmıyodum. inanırmısın doğuma gitmeden 1 gün önce evde köşe bucak temizlik yaptım. halıları kaldırdım camları sildim vesaire. ertesi günde doğuma gittim.

Yükseleni Aslan olan İkizlerim, ama daha çok Aslan özelliklerim var, gurur yapıp kendimi ezdirmeme çabam, kimseye boyun eğmemem, o yüzden de üstlerim tarafından pek sevilmemem. Elimde değil, aç da kalsam ezdirmicem kendimi, ters lafa ters cevap, bu da marifet değil ama huyum böyle napim.

benim annem bakamaz, kayınvalideme de ben baktırmam, açıkcası dünya para verip güvenmeyeceğim bir bakıcıya baktırmaktansa da evde kendim bakarı.

Kadının 2 çocuğu var, sabah 7 de otutur masasına akşam 7 den önce çıkmaz, çocukları bakıcılarına anne diyormuş, o da bunu gülerek anlatır görseniz şok olursunuz “dün gece kızın ateşi vardı havale geçirdi, hemen bakıcıyı aradım, ikisini bıraktım geldim” falan der övüne övüne, hasta yani...

20.haftamı ay cok geç dımı ya
valla 12.haftadan sonra doktoruma danışıp bende baslıcam yürüyüşe aynen bende cok sıkılıyorum barı yemeklerden sonra cıkarsam yedıklerımı erıtmıs olurum hem dogum daha kolay olur
ben sımdıden yuruyorum zararı varmıdır acaba
ay ıns gorurusn cnm ya
ben eskiden bilmezdim böle şeyler oldugunu hamileysen tamamdır sanırdım neler var kese gozukcek bebek gozukcek...

budur!!!! idolümsün gayri:) sümsükleştim ben iyice ya.. bi kendime gelmem lazım

evet düşün yanı kocişimi ne kadar sevdıgımıya bende anlamadım acaba 3 lu test falan mı anladı ki neyse gıttımde anlıcam

pes valla. ertesi gün doğuma gidecem ve oturup cam silecem halı kaldırıcam haaaa. inanamıyorum sana :)

bilmiyorum cnmda 12.haftadan sonra daha saglıklı bence ebru sallı bıle ole yapmıs 3.aydan sonra yanı

neler var yaaa tövbe tövbeeee

Sorun sende değil öyle insanlarla anlaşmak zor.
Kaba bir tabirle biraz yalaka ve onun gibi işkolik olmak lazım heralde..
Tamam işini sevebilirsin disiplinli prensiplisindir ama evlatları hastaykende elin bakıcısına bırakıp gelmeye hangi annenin gönlü razı olur ki..
Neden kayınvalidene bırakmazsın?
Bende çok zor durumda kalmadıkca en azından kreş çağına kadar bebeği annenin büyütmesi taraftarıyım..[/

ay ıns gorurusn cnm ya
ben eskiden bilmezdim böle şeyler oldugunu hamileysen tamamdır sanırdım neler var kese gozukcek bebek gozukcek...

Bende bilmezdim bu bebek işlerine merak sarmadan önce.
İnşallah duyarım cnm saol..

evet düşün yanı kocişimi ne kadar sevdıgımıya bende anlamadım acaba 3 lu test falan mı anladı ki neyse gıttımde anlıcam

Belkide 3lü anlamıştır ama 2li demişsin niye öyle anlasınki..
Neyse evet gittiğinde öğreniceksin artık 2limi 3lümü 4lümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…