2012 Ocak Anneleri

maşallah sana.. 5 kg doğan bebeğin normal doğumla mı doğdu canım?

nasıııl yani 5+1 de mi cinsiyeti gördünüzz

bnde oyle dusunuyorum ama ıstee her yedıgımde ıcıme kurt düşüyo

acı yemenin midene dokunmadığı sürece bi zararı yok. bu dönemde doktorlar genelde sucuk sosis salam çiğ köfte vb. şeyleri yemeyi çok fazla önermiyorlar. yaz dönemine girdik zaten bol bol su için ve meyve ve sebze tüketin ve bol bol hareket edin bence. hem boşuna kilo almamış oluyosunuz hem sağlıklı besleniyosunuz. bu sayede ilk hamileliğimde sadece 5.5 kg. aldım.

Yok artık ciddimisin
Nasıl gitmedi çocuğunun kolu kırıldıda ya..
Pes doğrusu.. Böyle bi insandan da seni anlayıp az biraz merhametli olması beklenemez gerçi
Seni sevmezse sevmesin madem bu kadar işkolik iş adabınıda biliyodur..
Kişisel görüşleri işe karıştırmamalı.. Seni sevmiyo diye bunu yansıtamaz..
Sen doğrularından vazgeçme benimde başıma ne geldiyse dilimden gelmiştir gerçi ama dereyi geçene kadar ayıya dayı diyen tiplerden olamadım bi türlü..
Sen hangi burçsun?

ayyyy sinir bozucu ruhsuz iş kolik.. aslında en iyi seni onun anlaması lazım ama sektör özel olunca ne desem boş.. bizde de var öyle tipler ama benim şansım kamuda olmam sanırım:44: neyse atlatıcaz bu günleri inşallah! ama sen aka ak, karaya kara demeye devam et.. kişilikten taviz yok olmadı oturur bebiimize evde kendimiz büyütürüz.. maddi durumlara bağlı olarak 2 sene ücretsiz izin almayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Eşimin alarmı sabahları zır zır zır zır öttüğü için uyanıyorum onunla birlikte ama kalkmıyorum kahvaltı etmez hayatta evde zaten beni öper gider
Görüşürs cnm dikkat et kendine

aynen ben de ole uyanıyorum ama ben yınede kalkıp hazırlıorum bısıler ac gonderdıgım zaman ıcım rahat etmıyo bee

tebrik ederim 5 kilo almışsınız. peki kaç kilo ile başladınız hamileliğinize?

waww darısı başıma bende oyle yapmayı dusunuyorum ınsallah becerırım

hayır arkadaşım, ilk çoçuğum normal doğum olmasına karşı doktorum çok zor olur diye sezeyanla aldı

dimi sezaryan olmalı. ben 57 cm ve 4,450 doğmuşum canım anacım sezaryan vs de yokmuş , canı çıkmış beni doğurana kadar..

tebrik ederim 5 kilo almışsınız. peki kaç kilo ile başladınız hamileliğinize?

69.5 la hamileliğe başladım. ilk üç ay da sadece yarım kilo aldım ve 75 le bitirdim.doğumun hemen ertesi günü 68.5 olmuştum. gerçi benim velet 2.320 doğdu. son iki ayda su eksilmesi yüzünden zor bi dönem atlattık. doktorum bundan dolayı bebek fazla kilo alamamış olabilir demişti.

aynen ben de ole uyanıyorum ama ben yınede kalkıp hazırlıorum bısıler ac gonderdıgım zaman ıcım rahat etmıyo bee

Canım etse bende elimden geldiğince kalkabildiğim sürelerde kalkar hazırlarım..
Ama etmiyo ben napim adama zorla ye diyemem ya

bişey demedi bana 1 ay sonra gel dedi o kadar:44:

hmm benımkıde 12.haftada gelmenı ıstıyorum o zaman iice bebek gorunumunu alcak bıde bazı testler var dedı bnde ıkılı test mı dedım hayır ense kalınlıgına falan bakıcam dedi bakalım sabısızlıkla beklıyorum yaa

Canım etse bende elimden geldiğince kalkabildiğim sürelerde kalkar hazırlarım..
Ama etmiyo ben napim adama zorla ye diyemem ya

hm anladım cnm sabah canı ıstemıyodur benımkıde ole fazla yemıyo zaten ama ıkı bardak cay ıcıyo bugun sabah 7 de mesela patates kızarttım onu yedı tabı mıdem bulana bulana

maşallah. ben 9. haftadayım 1 kilo aldım bile. her gün 2 bardak süt, 1 sigara paketi kadar peynir, 2 ceviz, bi avuç üzüm, mide yandıkça leblebi. eskiden yediklerime ilave sadece bunlar var. hemen aldım 1 kilo. ama yürüyüşü kestim, akşamları midem yanıyo yemekten sonra yatıyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…