2012 Ocak Anneleri

Zaten kendi gibi bir kankası var, başka da kimseyle anlaşamıyor, ama en sevmediği de benim, dilim uzunmuş, her şeye cevabım varmış, o mu yönetici ben mi belli değilmiş

Kayınvalideme gelince, şöyle örnek vereyim; yurt dışında yaşayan bir görümcem var, 3 kızı var, bir yaz tatilinde anneannemizi özledik diyip annelerinden bir hafta önce Türkiyeye kayınvalideme geldiler, 1 hafta sonra da anneleri gelecekti, kayınvalidem 3 gün dayanabildi çocuklara, 4. Gün 6 yaşındaki kızı tokatladı, bu olaydan sonra asla güvenip de çocuğumu emanet edemem, o kada özlem çektiği torununa bile şiddet uygulayan bir insan sürekli baktığına neler yapar, çok asabi sinirli bir insan, bi laf etsem de kıyame kopar, dolayısıyla o olmaz.
Anneme kalsa seve seve bakar ama sağlık durumları elvermez...
Zaten dediğin gibi, ben de kendim bakmak istiyorum, en azından derdini anlatacak yaşa gelene kadar evde olmam bizi çok sarsmaz.

Son düzenleme:
Genelde ilkler fena oluyoo bende kızımda ölmüştüm içim dışıma çıkıyoduuuu ooff ne gnlerdi bunda hiç olmadı şükürrr

hemde nasıl:2: sen neasılsın 1. çocukla 2. çocuk fark eder diolar doğrumu?

şimdiye kadar bi farkını görmedim açıkçası. ilkinde de ne mide bulantısı yaşadım nede aşerme. rabbim bebek bekleyenlerin hepsine benimki gibi doğum verir inşallah. 20:30 da hastaneye gittim. 20:45 de nst ye bağlandım 21:00 civarı suyum patladı ondan 10 dakika sonra doğumhaneye aldılar 21:30 da doktorum geldi 21:47 de kızım bize merhaba dedi.

maaşalah darısı başımıza

selam annişlerrr
geçmisi oku oku bitiremedim
bugün bebeyağı aldım aksam duştan sonra kullanmaya baslıyorum
çünkü ben kilo almaya basladım bile
bi de bu kilo almanın önüne gecmem lazım, naphmalıyım bilmiyorum
ayrıca yarın doktor kontrolüm var cok heyecanlıyım keseyi görücez insallah

Bulmuşlar birbirlerini demekki..
Hmm bende olsam bırakmazdım öyle bi durumda kayınvalideme..
En güzeli senin bakman zaten..

Ohh maşallah peki sancıları kaç saat çektin?

demek 2012bebekleride oluşmaya başladı.maşşallahhhh maşşallah maşşallahhhöyle güzel heyecanlar ,korkular,meraklar içindesinizki,bunları yaşamak bile çok güzel çok özleniyo sonra,nasıl geçtiği anlaşılmıyor zamanın,gelinlikgiymek kadar kısa sürüyorr.sağlıkla kavuşun bebeklerinizeeeee..

süpermiş ya darısı bize inş. oğluşun da öyle kolaycacık gelsin:)) aaa allah söyletti oğluşun dedim

Merhaba hoşgeldin..
Bende gidicem yarın Allahın izniyle doktora çook heycanlıyım inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz yarın

kızlar gorusmek uzere hoscakalın ben kacar:80:

Görüşürs cnm dikkat et kendine ve bebişine hoşçakal..

Teşekkür ederiz..
Aminn inşallah..

bilmiyorum cnmda 12.haftadan sonra daha saglıklı bence ebru sallı bıle ole yapmıs 3.aydan sonra yanı
hadiya hmm azaltıyımb en ozaman
ya bende yarın doktora gıdıyorum ne cok gıden var doktora:)
ben kesyi gecen pazar gordum yarın yıen cagırdı niye bılmıyorum:)

bende bu sene bebiş istiyorum ama ilk önce güvenebılceğim herseyı sorabılecegım bı doktor arıyorum varmı onericeğiniz biyer zeytınburnuna yakın bıyer olursa daha çok sevınırım

valla 12.haftadan sonra doktoruma danışıp bende baslıcam yürüyüşe aynen bende cok sıkılıyorum barı yemeklerden sonra cıkarsam yedıklerımı erıtmıs olurum hem dogum daha kolay olur

canım ben yürüyorum komşularımla sitede günde 15 ,20 dk falan bazen yarım saat bence kanamaniz yoksa ağrı yoksa biraz yürüyün benim bugün biraz kasığımda ağrı oldu ama kanama yok çok şükür o yüzden içim rahatladı.

kilo alan arkadaşlar acaba biraz hareketsiz mi kalıyorsunuz ya da tatlı hamurişi vs tüketiyormusunuz?benim 8 hafta geride kaldı. bulantım yok şükür ama ona rağmen sabah tartıldım 300 gr kadar daha vermişim :26:
tatlı yerine bol bol meyve tüketiyorum. günde yaklaşık 3 lt su içiyorum. ee bi de cola vs severdim onları kestim. abur cubur gidince ondan kilo verdim herhalde. bi de spor yapıyordum 1.5 aydır spora da gitmedim ama doktorum bırakma dedi ve bana izin kağıdı yazdı spor salonuna vermem için. yarın devam edicem düşük tempoda koşu bandında yürüyüş ve yine düşük tempoda bisiklet kullabilirsin dedi.

kızlarrr selamm,
bebişin kalp atış hızına göre doktor cinsiyet tahmininde bulunabilir mi? bilgisi olan??

Bulmuşlar birbirlerini demekki..
Hmm bende olsam bırakmazdım öyle bi durumda kayınvalideme..
En güzeli senin bakman zaten..

Ohh maşallah peki sancıları kaç saat çektin?

kimsenin gözü korkmasın. herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor acı eşiğiniz yüksekse fazla hissetmezsiniz. sabah ilk sancı başladığında 7-8 dakika da bir gelen sızlama şeklindeydi. o sabah dr telefon açıp kontrole gittim ordan çıktık eşimle eminönü ne bayağı bi dolandık eve geldiğimde saat 17:00 civarındaydı ve sancılar aynıydı rahatsız etmeyecek kadar. sadece sonra ki 2 saatte 4 dakika da bir sancı gelmeye başlayınca da kramp girer gibi bir sancı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…