2012 Ocak Anneleri

hoşgeldin cnm..
inşallah ikiside sıkıca tutunur sana..
allah sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin
canını hiç sıkma ve sakın kötüyü düşünme

Hoşgeldin canım hayırlı olsun okurken çok heycanlandım.
İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini..
Eee şimdi ikinci keseye nolcak anlamadım ben? :44:

hoş bulduk kızlar ikinci kese kanama olarakta dışarı atıla bilirmiş kendiliginden ufalarakta zamanla yok olabilirmiş diğer bebege zararı olmazmış bunlar doktorun söylemesi gelinde bana sorun beni ii anlıcagınızı düşünüyorum korkuyorum wc gitmeye bile kanama olucak diye o sırada diğer bebege zarar gelicek diye

hoşgeldin cnm..
inşallah ikiside sıkıca tutunur sana..
allah sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin
canını hiç sıkma ve sakın kötüyü düşünme

hoşbulduk cnm
birinin olma ihtimali kalmadı 8 haftalık 5 haftalık gibi kese gerilemiş
bundada bi hayır vardır diğer bebegime Allah ömür versin işallah

İnşallah o kesede gelişir cnm bebiş oluşur..
Ama doktoruna güven içini ferah tutmaya çalış evet kolay değildir ben bile akıntım geldiğinde aklım gidiyo wcye ayaklarım geri geri giderek gidiyorum..
Aslında başka bi kaç doktora gidip fikir alabilrsin böylece içinde rahat eder..
Tek doktorla sınırlı kalma böyle bi durumda bence..
Allah hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza alıcağımız günleri göstersin inşallah canımm..
Dikkat et kendine..

kızlar sanırım hepiniz hamilesiniz bebekleriniz hayırlı olsun
tahlil yapıldı bana tiroit hormonum 6,5 çıktı iç hastalıklarına yönlendirdi doktorum bütün tetkiklerim yapıldı sınırda çıktı guatırım en son tahlilde 3,45 çıktı doktor ilaca gerek görmedi ama her ay tekrarlanacak tahliller gerekirse ilaç kullanıcam
yaptırmayanız varsa yaptırsın bu tahlili farkedilmese bebegin zihin gelişimine olumsuz etki ediyomuş

4 ayrı doktora gittim cnm hepside benzer şeyler söyledi
Amin cnm

Tekrar gözünaydın cnm..
Test istedimi senden doktrun?

yok hiç bir test istemedi.önceden yapmıştı zaten hamile kalmadan önce.bugün ultrasonda keseyi görünce gerek duymadı bi teste.10 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarını ve bebeği görebiliriz kesenin içinde dedi.

hoşbulduk cnm
birinin olma ihtimali kalmadı 8 haftalık 5 haftalık gibi kese gerilemiş
bundada bi hayır vardır diğer bebegime Allah ömür versin işallah

hayırlısı canım..

inşallah bi problemin çıkmaz.. sağlıcakla tamamlarsın bu yolculuğu

Evet canım hamileyiz..
Teşekkür ederiz seninde hayırlı olsun..
Hormon testlerim yapıldı bnm doktor sorun yok dedi ama yarın gidiceğim doktorada göstericem sonuçlarımı..
Evlenmeden öncede yaptırmıştım hemen hemen bütün testleri tiroitlerime ultrsonla bile bakıldı..

Son düzenleme:
kızlar ya ben ay ay doktordan aldığım ultrason fotolarından albüm yapmak istiyorum siz de yapıyormusunuz nasıl yaptınız bilgi versenize ben nasıl yapacağımı bulamadım??

Hoşgeldin, her işte bir hayır vardır diye düşünüyorum ben, belki ikisi de gelişse ileride sorun yaşayacaktın, öyle olacağına tek olup sağlıklı olsun.
Oğlunu da Allah bağışlasın, ne güzel o da yıllar sonra bir kardeş sahibi olacak :)

4 ayrı doktora gittim cnm hepside benzer şeyler söyledi
Amin cnm

O zaman içini ferah tut cnm..

Allah o günleride göstersin cnm..

kızlar ya ben ay ay doktordan aldığım ultrason fotolarından albüm yapmak istiyorum siz de yapıyormusunuz nasıl yaptınız bilgi versenize ben nasıl yapacağımı bulamadım??

Keseyi gördüğümüzde 3 tane ultrason görüntünü verdi doktor ikisini çerçeveye koyup ailelerimize bebek haberini verirken süpriz yaptık..
Teki bizde bende albüm yapıcam..
Yani nasıl nasıl yapıcaz albüm alıp içine tarihlerine göre yerleşticem..

kızla bebeğin kalp atışı kaçtı sizin?Tabi duyabilenler için soruyorum?190dı benmki yaw çok fazla geldi bana brz önce de 120-160 normal olanı yazmış bi arkadaş şaşırdım.Benm doktorum normal demişti bana 190

Son düzenleme:

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum Rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir hikmeti.
Oğlum seviniyor çok mutlu
ben artık ümidimi kestiğim için torunlarımı severim çocuk falan istemiyorum diyodum ama :)
ii oldu

ooo sen tam sporcuymuşsun ben 1.5 yıldır düzenli spor yapıyordum sadece. son 1 aydır hiç gitmedim kilo alırım diye korkuyordum ama çok düzenli besleniyorum şuanda o nedenle almadım

hoşgeldin, hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.
belki de hayırlısı böyledir sağlıksız iki bebeğe sahip olacağına sağlıklı tek bebişin olsun canım
umarım bundan sonrası için sorunsuz bir hamilelik yaşarsın

kızlarrrrrr doktordan geliyorum keseyi gördükkkk

gözün aydın canım

Valla daha kalp atışlarını dinlemek nasip olmadığı için bişey diyemiycem cnm ama doktorun normal dediyse normaldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…